Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Εσύ είσαι ο "ενήλικας";;

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Όχι εσύ είσαι "Τώρα φάε όλες τις μελιτζάνες στον πάτο με υπογραφή ξυλολιο-γιοκ και κλάψε γοερά αναρχιδο πουστρακι.''

είμαι 35 και είσαι 60 χρονών μαλάκας.....και η απάντηση σου είναι αυτή.

Δεν φταις εσύ φταίει που δεν είχατε στο χωριό τριτοβάθμια εκπαίδευση.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.026
Πόντοι
33.818
Ε ναι και σε ρώτησα? Πως θα μπει φυλακή ο καραμανλής όταν τον στηρίζει η κυβέρνηση με κάθε τρόπο? Αν δεν διαδηλώσει ο κόσμος και αν δεν πιέσουν πως προτείνεις να γίνει?

Αυτό σου λέω...εγώ σε ρωτάω για τον καραμανλή και εσύ μου απαντάς για το ξυλόλιο.

δεν νομίζω να με παρακολουθείς 2 χρόνια να ξέρεις τι έχω γράψει. Πήγαινε πίσω στις σελίδες για να δεις αν θες....δεν έχω εκφράσει ποτέ σιγουριά για τίποτα. Έχω εκθέσει αυτά που γράφονται τις ειδήσεις που διαβάζουμε...εγώ δεν βγάζω πορίσματα.

Για το μόνο που έχω εκφράσει σιγουριά και το στηρίζω 100% είναι ότι συγκάλυψαν διάφορα πράγματα...και ιδιαίτερα τον καραμανλή και τις ευθύνες για την 717. Και φυσικά ότι κάποιοι βουλευτές της ΝΔ έκαναν δολοφονία χαρακτήρων και φέρθηκαν σαν μούλοι. Βρες μου εσύ ένα ποστ να γράφω με σιγουριά για ξυλόλιο κτλπ. Για ενδείξεις έγραφα πάντα.

Τώρα λοιπόν στο σημαντικό : Πως θα πληρώσει ο Σπίρτζης και ο Καραμανλής αν τους στηρίζει η κυβέρνηση και αν δεν φωνάζει ο κόσμος? Πες μου τον τρόπο.
Ο κόσμος που βγήκε στο δρόμο τί ζητούσε; Αλλαγές στουν νόμους περί ευθύνης υπουργών; Ζητούσε αλλαγές στη δικαιοσύνη; Ζητούσε απολύσεις άχρηστων δημοσίων υπαλλήλων;
Γιατί εγώ και χθες που είχε πορεία κάτι λοβοτομημένους με ντουντούκες άκουγα να λένε συνθήματα για το ΝΑΤΟ και την Παλαιστήνη και για τα κέρδη των αφεντικώνε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Ο κόσμος που βγήκε στο δρόμο τί ζητούσε; Αλλαγές στουν νόμους περί ευθύνης υπουργών; Ζητούσε αλλαγές στη δικαιοσύνη; Ζητούσε απολύσεις άχρηστων δημοσίων υπαλλήλων;
Γιατί εγώ και χθες που είχε πορεία κάτι λοβοτομημένους με ντουντούκες άκουγα να λένε συνθήματα για το ΝΑΤΟ και την Παλαιστήνη και για τα κέρδη των αφεντικώνε.
Εγώ πήγα στην πορεία στις 28 είχε τα πάντα...όλες τις απόψεις συμπεριλαμβανομένων αυτών που λες. Κοινή συνισταμένη ήταν η δικαιοσύνη και το να πληρώσουν οι υπεύθυνοι για τον θάνατο των παιδιών.

Φυσικά και ζητούσαν (ζητούσαμε) αλλαγές για τις ευθύνες των πολιτικών και φυσικά και αλλαγές στην δικαιοσύνη. Τώρα πως το σκέφτεσαι δηλαδή? κατέβηκαν σε όλη την Ελλάδα εκατομμύρια πολίτες...πιστεύεις ότι όλοι είναι το ίδιο? με τις ίδιες απόψεις? έλα ρε φίλε τώρα....

Ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις...εγώ δεν γουστάρω την αριστερά στην ελλάδα σήμερα...αλλά είμαι το ίδιο με όσους ζητάνε δικαιοσύνη και να φύγουν αυτοί που κατουράνε την Δημοκρατία. Δεν μπορείς να με τσουβαλιάσεις.

Σε ρωτάω τελευταία φορά : Εμπιστεύεσαι την κυβέρνηση αυτή να φέρει την δίκαιη τιμωρία πολιτικών προσώπων?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Κ.δλδ λέει ψέμματα για καύσιμη ύλη το πόρισμα ;;:think:
Το πόρισμα έλεγε για ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ. Και έκτοτε αυτοί οι μαλακες κι αν έχουν κάνει κωλοτούμπες. Η υπόθεση έχει γίνει μπάχαλο γιατί πολλοί έχουν διαλέξει το λάθος δρόμο να τρέχουν να αντικρούσουν την κάθε μαλακια που ακούγεται επειδή οι "τενεκέδες φωνάζουν" και η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ κοινή γνώμη πρέπει να εισακουσθεί. Ακόμα και ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ αντί να τους βάλει να ψάχνουν τα πάντα και να μη μιλάει μέχρι να βγει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ γνωμάτευση και πόρισμα, τα γαμησε όλα είτε με δηλώσεις ή με συνεντεύξεις, δεν είχε τα ΑΡΧΙΔΙΑ να υποστηρίξει την πρώτη του δήλωση και την πραγματική αιτία του ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ.&-

Καθόμαστε σε αυτή τη χώρα να ασχολούμαστε ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΑΟΥΛ γιατί «Η κανονικότητα στην πραγματικότητα ποτέ δεν είναι ευκαιρία για την Αριστερά»......

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.551
Πόντοι
786
καπιταλισμός-ρατσισμός-πατριαρχία-πύλος-μεσόγειος
ήταν το πανώ στη λάρισα

α! και η αστική δικαιοσύνη βρωμάει ξυλόλιο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Όχι εσύ είσαι "Τώρα φάε όλες τις μελιτζάνες στον πάτο με υπογραφή ξυλολιο-γιοκ και κλάψε γοερά αναρχιδο πουστρακι.''

είμαι 35 και είσαι 60 χρονών μαλάκας.....και η απάντηση σου είναι αυτή.

Δεν φταις εσύ φταίει που δεν είχατε στο χωριό τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Εγώ είμαι 78 αναρχιδο πουστρακι, θα σέβεσαι.

Το να μιλάει για "ενήλικες" ο αναρχιδος πουστης που κάνει την ουρά βλαμμένων και μας έχει πρήξει για μελιτζάνες και ζαρζαβατικά επειδή κάποιοι "φίλοι" του το είπαν και δε συμφωνούν οι απόψεις μας, πραγματικά είναι φαινόμενο όποτε πάρε τώρα στον πάτο σου όλη τη σοδειά και σκούζε.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.916
Πόντοι
3.936
Πολύ καλά σας έκανε η Φράου Μερκελ, τα λεφτά της χώρας της ήθελε πίσω που εσείς τα κάνατε μπουζούκια και καγιέν, και λίγα σας έκανε.
Βρε μ@λακα λοβοτομημενε- δοσιλογε- σύγχρονε κουκουλοφορε κ γιουσουφακι των ανωμαλων πολιτικών -που είναι οι αποζημιώσεις κ αυτά που μας χρωστά η Γεγμανία; μηπως γαργάρα -γιατί ήταν δικοί τους αυτοί που ηταν στα ηνια της χώρας.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.087
Πόντοι
2.606
Ολα πρίμα βλέπω σήμερα πάνε,όχι στην πρόταση δυσπιστίας,δεν υπήρχε παράνομη ουσία που έκαψε επιζώντες της σύγκρουσης,δεν δολοφόνησαν τον γιο της εισαγγελικής λειτουργού,οι σιδηροδρομικοί που σκοτώθηκαν στο αμεσως επόμενο χρονικό διάστημα της σύγκρουσης τυχαία γεγονότα,το σημείο του εγκλήματος δεν μπαζωθηκε αλλά εξωραϊστηκε ,τα αρχεία και η αλληλογραφια στο υπουργείο, την χελενικ τρειν ,τον ΟΣΕ και όποιον άλλο είχε εμπλοκή στα θέματα ασφάλειας των τρένων που δεν κατασχέθηκαν ποτε τις πρώτες ώρες ξαφνικά βρίσκονται αλακαρτ σε στικάκια μέσα σε σκουπίδια μετά δύο χρόνια...ο βυσματιας σταθμάρχης σπίτι του ξύνει παπαρο αλλα είναι πολύ χάλια ψυχολογικά.... μένει μια μικρή λεπτομέρεια ακόμα και σβινννν φύγαμε γιατί έρχεται καλοκαίρι.....οι 57 νεκροί,οι τραυματίες και οι οικογένειές των εμπλεκομένων που ζουν ακόμα και ρωτάνε γιατί....θα τα βρείτε και για αυτούς τους ενοχλητικούς, πάντα βρίσκετε τρόπο να υπάρχουν ενδείξεις αλλά όχι αποδείξεις.... καλά κάνετε λαμόγια, εσείς τη δουλειά σας κάνετε παράσιτα,η αλογόμυγα δεν θα σταματήσει ποτέ να πίνει το αιμα του αλόγου,είναι η φύση της έτσι επιβιώνει...μόνο αν την λιώσει κάποιος σταματά....εμείς δεν κάνουμε το καθήκον μας!

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.026
Πόντοι
33.818
Εγώ πήγα στην πορεία στις 28 είχε τα πάντα...όλες τις απόψεις συμπεριλαμβανομένων αυτών που λες. Κοινή συνισταμένη ήταν η δικαιοσύνη και το να πληρώσουν οι υπεύθυνοι για τον θάνατο των παιδιών.

Φυσικά και ζητούσαν (ζητούσαμε) αλλαγές για τις ευθύνες των πολιτικών και φυσικά και αλλαγές στην δικαιοσύνη. Τώρα πως το σκέφτεσαι δηλαδή? κατέβηκαν σε όλη την Ελλάδα εκατομμύρια πολίτες...πιστεύεις ότι όλοι είναι το ίδιο? με τις ίδιες απόψεις? έλα ρε φίλε τώρα....

Ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις...εγώ δεν γουστάρω την αριστερά στην ελλάδα σήμερα...αλλά είμαι το ίδιο με όσους ζητάνε δικαιοσύνη και να φύγουν αυτοί που κατουράνε την Δημοκρατία. Δεν μπορείς να με τσουβαλιάσεις.

Σε ρωτάω τελευταία φορά : Εμπιστεύεσαι την κυβέρνηση αυτή να φέρει την δίκαιη τιμωρία πολιτικών προσώπων?
Τύπε κατέβα από το συννεφάκι σου. Η αριστερά στην Ελλάδα κατουράει τη δημοκρατία όσο και οι υπόλοιποι, δεξιοί και κεντρώοι, ίσως και χειρότερα. Η κυβέρνηση δεν δικάζει κανέναν, μόνο η δικαιοσύνη η οποία φυτοζωεί με κάτι παλαβές γατομάνες στην κεφαλή της ιεραρχίας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Εγώ είμαι 78 αναρχιδο πουστρακι, θα σέβεσαι.

Το να μιλάει για "ενήλικες" ο αναρχιδος πουστης που κάνει την ουρά βλαμμένων και μας έχει πρήξει για μελιτζάνες και ζαρζαβατικά επειδή κάποιοι "φίλοι" του το είπαν και δε συμφωνούν οι απόψεις μας, πραγματικά είναι φαινόμενο όποτε πάρε τώρα στον πάτο σου όλη τη σοδειά και σκούζε.
Θα λαμβάνεις τις απαντήσεις που σου ταιριάζουν

όταν μιλάς έτσι έτσι θα σου μιλάνε...αν θέλεις να σέβονται σταμάτα να μιλάς σαν κτήνος και μίλα σαν άνθρωπος.

Τώρα κάνε μου τη χάρη και βρες κανέναν άλλον να τσακωθείς.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Βρε μ@λακα λοβοτομημενε- δοσιλογε- σύγχρονε κουκουλοφορε κ γιουσουφακι των ανωμαλων πολιτικών -που είναι οι αποζημιώσεις κ αυτά που μας χρωστά η Γεγμανία; μηπως γαργάρα -γιατί ήταν δικοί τους αυτοί που ηταν στα ηνια της χώρας.
Τίποτα δε σου χρωστάει η Γερμανία ΜΑΛΑΚΑ, αυτά τελειώσανε, συζητήθηκαν και λύθηκαν, άλλο ένα "ξυλολιο" της πρώτης φοράς αριστεράς που ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ το έφαγαν αμάσητο.

Εσύ ΡΟΚΑΝΙΣΕΣ το χρήμα της Ευρώπης σε διακοποδάνεια, μίζες, καγιέν, μπουζούκια και απλήρωτα σπίτια, ΣΚΑΣΕ ΜΟΥΛΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.026
Πόντοι
33.818
1741512841817.jpeg
1741512866786.jpeg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Τύπε κατέβα από το συννεφάκι σου. Η αριστερά στην Ελλάδα κατουράει τη δημοκρατία όσο και οι υπόλοιποι, δεξιοί και κεντρώοι, ίσως και χειρότερα. Η κυβέρνηση δεν δικάζει κανέναν, μόνο η δικαιοσύνη η οποία φυτοζωεί με κάτι παλαβές γατομάνες στην κεφαλή της ιεραρχίας.
Οκ αντελήφθην.

Δεν έχεις απάντηση...εγώ έχω.....δεν ξέρω τι θα έρθει μετά αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα στείλει κανέναν πολιτικό υπεύθυνο στο δικαστήριο.

Οπότε και δεν θα τους ψηφίσω....δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε φτωχομπινές ούτε δεν έχω τίποτα να χάσω.

Αλλά δεν αντέχω την βρωμιά τους στο θέμα όπως το χειρίστηκαν.

Δεν θα σε ρωτήσω άλλη φορά...το έχεις αποφύγει ήδη 3 φορές. Η κυβέρνηση βάσει συντάγματος αποφασίζει αν θα δικαστεί ένα πολιτικό πρόσωπο ή όχι. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.551
Πόντοι
786
και μ' όλα αυτά φαίνεται πόσο ανεπαρκής είναι ο ανδρουλάκης
και μαλάκες οι κρητικοί που τον υπερψήφισαν συντριπτικά

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.026
Πόντοι
33.818
Οκ αντελήφθην.

Δεν έχεις απάντηση...εγώ έχω.....δεν ξέρω τι θα έρθει μετά αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα στείλει κανέναν πολιτικό υπεύθυνο στο δικαστήριο.

Οπότε και δεν θα τους ψηφίσω....δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε φτωχομπινές ούτε δεν έχω τίποτα να χάσω.

Αλλά δεν αντέχω την βρωμιά τους στο θέμα όπως το χειρίστηκαν.

Δεν θα σε ρωτήσω άλλη φορά...το έχεις αποφύγει ήδη 3 φορές. Η κυβέρνηση βάσει συντάγματος αποφασίζει αν θα δικαστεί ένα πολιτικό πρόσωπο ή όχι. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Η βουλή το αποφασίζει τύπε. Όπως γινόταν και πριν το 19 που ανέβηκε ο Κούλης. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Μην ερμηνεύεις τα πράγματα όπως σε βολεύει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Θα λαμβάνεις τις απαντήσεις που σου ταιριάζουν

όταν μιλάς έτσι έτσι θα σου μιλάνε...αν θέλεις να σέβονται σταμάτα να μιλάς σαν κτήνος και μίλα σαν άνθρωπος.

Τώρα κάνε μου τη χάρη και βρες κανέναν άλλον να τσακωθείς.
Εγώ μιλάω ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ αναλόγως ποιον έχω απέναντι μου και το κάνω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ και επί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. Εσύ εκτός από σπασαρχιδας πρηξοπουτσης που η άποψη σου στρίβει σαν αρθρωτο λεωφορείο του 1990, ακόμα και ο Θεός ο ίδιος να σου λέει ότι γράφεις μαλακιες, λαμβάνεις τις απαντήσεις που σου αρμόζουν σαν υποτακτικό σκυλάκι της κάθε αγέλης, χωρίς επιχειρήματα και λογική αλλά "το είπε ο κλοζερ, που του το είπε ο χελγκειζερ, που του το είπε ο ρόμπα σι, που του το είπε ο κοκοτσακης".

Ρουφά τώρα τη μελιτζάνα από το μουσακά και συνέχισε να γράφεις τις μαλακιες σου, με την παρέα σου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Η βουλή το αποφασίζει τύπε. Όπως γινόταν και πριν το 19 που ανέβηκε ο Κούλης. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Μην ερμηνεύεις τα πράγματα όπως σε βολεύει
Ναι και σήμερα η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία.

Τι ακριβώς εννοείς?

Πως ακριβώς ΔΕΝ πέρασε η πρόταση μομφής?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Εγώ μιλάω ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ αναλόγως ποιον έχω απέναντι μου και το κάνω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ και επί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. Εσύ εκτός από σπασαρχιδας πρηξοπουτσης που η άποψη σου στρίβει σαν αρθρωτο λεωφορείο του 1990, ακόμα και ο Θεός ο ίδιος να σου λέει ότι γράφεις μαλακιες, λαμβάνεις τις απαντήσεις που σου αρμόζουν σαν υποτακτικό σκυλάκι της κάθε αγέλης, χωρίς επιχειρήματα και λογική αλλά "το είπε ο κλοζερ, που του το είπε ο χελγκειζερ, που του το είπε ο ρόμπα σι, που του το είπε ο κοκοτσακης".

Ρουφά τώρα τη μελιτζάνα από το μουσακά και συνέχισε να γράφεις τις μαλακιες σου, με την παρέα σου.
Ρε ανοικέ μπάρμπα...τόση ώρα συζητάω με τον άλλον διαφωνούμε αλλά δεν βριζόμαστε

δεν σου κάνει εντύπωση που εσύ μόνο βρίζεσαι? αφού δε ξέρεις και τίποτα άλλο...σου είπα να τσακωθείς με άλλον και εσύ συνεχίζεις

θα φταίω εγώ μετά να σου πω για μελιτζάνες?

Τράβα παραπέρα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.916
Πόντοι
3.936
Τίποτα δε σου χρωστάει η Γερμανία