Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (12 μέλη και 25 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.800
Πόντοι
8.346
Γιατί δεν βάζεις και τι ζητάει ο Πλακιάς τύπε?

Δηλαδή να πάει στην δικαιοσύνη ο Καραμανλής και ο Σπίρτζης και να παραιτηθεί ο ΠΘ?
Βρήκες τώρα άνθρωπο να πιάσεις κουβέντα πάλι.. γτ δίνεις βημα σε ολους τους ηλίθιους εδω μεσα να ανεβάζουν τις αρλουμπες τους

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.024
Πόντοι
33.818
Δεν υπήρχαν τα προβλεπόμενα συστήματα ασφαλείας? πούτσα σας

διαβεβαίωνε ο Νο1 στις μεταφορές ότι τα τρένα είναι ασφαλή και τελικά μπήκαν μέσα τα παιδάκια και κάηκαν ζωντανά? πούτσα σας

έβγαινε μετα άλλος υπουργός και παραδέχτηκε ότι ήξεραν ότι τα τρένα δεν είναι ασφαλή αλλά δεν μπορούσε να χάσει εισπράξεις οι χελένικ τρέιν???? πούτσα σας

Έφαγε το κράτος 1 δις μαζί με 2 ανάδοχες εταιρείες που το έστησαν έτσι ώστε να δίνεται παράταση αιώνια? ακόμα πιο πούτσα σας

εσάς σας νοιάζει το ξυλόλιο μόνο, η καρυστιανού και ο κοκοτσάκης.

Κακομοιριά.
Αυτά όχι σε μένα τύπε.
Να μη ξαναδεί το φως του ήλιου ο Καραμανλής και ο Σπίρτζης.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.743
Πόντοι
3.656
Βρήκες τώρα άνθρωπο να πιάσεις κουβέντα πάλι.. γτ δίνεις βημα σε ολους τους ηλίθιους εδω μεσα να ανεβάζουν τις αρλουμπες τους
Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να βγάλουν το κεφάλι από την άμμο και να αναρωτηθούν "τι σκατά είναι το νόημα" τελικά?

τι είναι ντέρμπι?

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.024
Πόντοι
33.818
Μιχαλάκη το ποιός είναι ο ηλίθιος σε όλη την υπόθεση βγαίνει σιγά σιγά. Τρέχα τώρα στις συγκεντρώσεις της Ζωίτσας να φωνάζεις δεν έχεις οξυγόνο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.743
Πόντοι
3.656
Αυτά όχι σε μένα τύπε.
Να μη ξαναδεί το φως του ήλιου ο Καραμανλής και ο Σπίρτζης.
Σώπα ναι?

Και πως θα γίνει αυτό? Δεν σε είδα να γράφεις ότι τον έβγαλαν λάδι και δεν άφησαν την υπόθεση του να πάει στην δικαιοσύνη. Ούτε να γράφεις για τον μουνο Σπίρτζη που ξέροντας ότι έχει παραγραφεί ζητάει σαν κυρία να πάει στην δικαιοσύνη.

Πως ακριβώς δε θα δουν το φως του ήλιου? Με την κυβέρνηση που τους καλύπτει???

Για εξήγησε μου??? τι είναι πιο σημαντικό? το ξυλόλιο ή το κουκούλωμα των πραγματικών ευθυνών των κυβερνήσεων???

Αν πας να τους ξανά ψηφίσεις τι περιμένεις να δεις δηλαδή?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Ο πανιβλακας που είναι μέλος της αγέλης εδώ μέσα που ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΖΕΠΕΛΙΝ με το κωλοξυλολιο την πυροσφαιρα και το μπάζωμα τόσο καιρό, τώρα που βλέπει να καταρρέει το αφήγημα τη γυρνάει τη μπιφτέκα και το γυρνάει στο καλαματιανό για Καραμανληδες, συμβάσεις και "κυβέρνηση και αντιπολίτευση που ασχολείται μόνο με το ξυλολιο". Ορθή επανάληψις, Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, 700 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟΛΙΟ.

Κουτοπονηρακος είναι, όχι έξυπνος, πάει να γυρίσει το αφήγημα....... άμα έχεις την κομμουνιλα στο αίμα σου, τέτοιος γίνεσαι, εξυπνοβλακας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.743
Πόντοι
3.656
Ο πανιβλακας που είναι μέλος της αγέλης εδώ μέσα που ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΖΕΠΕΛΙΝ με το κωλοξυλολιο την πυροσφαιρα και το μπάζωμα τόσο καιρό, τώρα που βλέπει να καταρρέει το αφήγημα τη γυρνάει τη μπιφτέκα και το γυρνάει στο καλαματιανό για Καραμανληδες, συμβάσεις και "κυβέρνηση και αντιπολίτευση που ασχολείται μόνο με το ξυλολιο". Ορθή επανάληψις, Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, 700 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟΛΙΟ.

Κουτοπονηρακος είναι, όχι έξυπνος, πάει να γυρίσει το αφήγημα....... άμα έχεις την κομμουνιλα στο αίμα σου, τέτοιος γίνεσαι, εξυπνοβλακας.
Για σένα σκατόψυχη αμοιβάδα δεν έχει συζήτηση. Μόνο μελιτζάνες.

Πάρε τον πούλο ως συνήθως. :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Ανακάλυψε Κυριακή πρωί, μετά την εκκλησία τις "πραγματικές ευθύνες τΩΝ κυβερνησεΩΝ". Ο μέχρι χθες ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ που έψαχνε το ξυλολιο στη καμπίνα των μηχανοδηγών γιατί....."μοιτσωτακυ δωλωφωναι γαμυαισε" :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ε ρε κωλοτούμπες που έχουν να πέσουν, Ολυμπιακό άθλημα θα γίνει στο τέλος.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.448
Πόντοι
15.931
Το ότι αυτό το σκουπίδι ο ψευτονταβατζακος, ο κακομοίρης που προσπαθεί να προσεγγίζει σεξεργατριες και να τους παρέχει υπηρεσίες προμοσιον, τρομάρα του και μια μια τον έχουν πετάξει σαν την τρίχα απ το προζύμι, τρώει τραμπούκο στα νήματα τους κάθεται και συνομιλεί με τον αποδεδειγμένα βλαμμένο που ακόμα ζει στο παιδικό δωμάτιο του και κάνει τον επαναστάτη του πληκτρολογίου, ειλικρινά, με ξεπερνάει και δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάμματα ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

Μπασταρδακια που πιάνουν στο πληκτρολόγιο τους παιδιά, οικογένειες και μανάδες άλλων που μόλις τους πετύχεις μπροστά σου κάνουν τσίρλα και ψάχνουν παμπερς.
Βλάκα στο έχω ξαναπεί ένας ψευτομαγκας εγώ δεν γλύφω σφουγγαρίστρα και σού είπα ότι αν είσαι τυχερός καί σέ τρακαρω θά ζήσει ο κωλος σού τις ωραιότερες στιγμές αναρχιδο πουστρακι

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.024
Πόντοι
33.818
Σώπα ναι?

Και πως θα γίνει αυτό? Δεν σε είδα να γράφεις ότι τον έβγαλαν λάδι και δεν άφησαν την υπόθεση του να πάει στην δικαιοσύνη. Ούτε να γράφεις για τον μουνο Σπίρτζη που ξέροντας ότι έχει παραγραφεί ζητάει σαν κυρία να πάει στην δικαιοσύνη.

Πως ακριβώς δε θα δουν το φως του ήλιου? Με την κυβέρνηση που τους καλύπτει???

Για εξήγησε μου??? τι είναι πιο σημαντικό? το ξυλόλιο ή το κουκούλωμα των πραγματικών ευθυνών των κυβερνήσεων???

Αν πας να τους ξανά ψηφίσεις τι περιμένεις να δεις δηλαδή?
Ποιός πήγε την υπόθεση στο ξυλόλιο; Ποιός κατέβασε τον κόσμο στους δρόμους για συγκάλυψη λαθρεμπορίου; Ποιός εκμεταλεύτηκε πολιτικά την υπόθεση;
Στην\τελική ποιός εξαπατήθηκε; Εσύ που το υποστήριζες ή εγώ που λέω τα αντίθετα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Το καλό-κακο της υπόθεσης είναι πως τα βλήτα τσιμπάνε κατευθείαν και αναγνωρίζουν τους ρόλους τους. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Ποιός πήγε την υπόθεση στο ξυλόλιο; Ποιός κατέβασε τον κόσμο στους δρόμους για συγκάλυψη λαθρεμπορίου; Ποιός εκμεταλεύτηκε πολιτικά την υπόθεση;
Στην\τελική ποιός εξαπατήθηκε; Εσύ που το υποστήριζες ή εγώ που λέω τα αντίθετα;
Τύπε, μην τρελαίνεσαι, κάποιοι είναι γεννημένοι για να κάνουν τα πρόβατα και να πιστεύουν ότι μαλακια τους σερβιριστεί. Νόμος του βλάκα είναι αυτός.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.448
Πόντοι
15.931
Ανακάλυψε Κυριακή πρωί, μετά την εκκλησία τις "πραγματικές ευθύνες τΩΝ κυβερνησεΩΝ". Ο μέχρι χθες ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ που έψαχνε το ξυλολιο στη καμπίνα των μηχανοδηγών γιατί....."μοιτσωτακυ δωλωφωναι γαμυαισε" :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ε ρε κωλοτούμπες που έχουν να πέσουν, Ολυμπιακό άθλημα θα γίνει στο τέλος.
Το στραπονιαρισμα θα γίνει εξαιτίας σου πουστριγκο

• Χαχα

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.800
Πόντοι
8.346
Μιχαλάκη το ποιός είναι ο ηλίθιος σε όλη την υπόθεση βγαίνει σιγά σιγά. Τρέχα τώρα στις συγκεντρώσεις της Ζωίτσας να φωνάζεις δεν έχεις οξυγόνο.
Πες μας λίγο ξανά για Μητσοτάκη ή χάος και οτι θέλουμε να γυρίσουμε στο 2015

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.743
Πόντοι
3.656
Στην υ\τελική ποιός εξαπατήθηκε; Εσύ που το υποστήριζες ή εγώ που λέω τα αντίθετα;
Όπως σου έχω ξανά γράψει η υπόθεση είναι πολυεπίπεδη :

- Τον κόσμο τον έβγαλαν στους δρόμους 100 πράγματα όχι το ξυλόλιο..όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της υπεροψίας και της σκατοψυχιάς συγκεκριμένων βουλευτών της ΝΔ. Η αντίδραση και ο τρόπος που το χειρίστηκαν έβγαλαν τον κόσμο στον δρόμο εαν το είχαν χειριστεί καλύτερα δεν θα είχαν φτάσει εδώ. Με πρώτη και καλύτερη φάση του έργου την προστασία του καραμανλή και την επανεκλογή του.

- Όλοι εκμεταλλεύονται πολιτικά την υπόθεση.....ΟΛΑ τα κόμματα εγώ έχω γράψει πολλές φορές ότι είναι όλοι αρχίδια. Όμως κάποιοι στην προσπάθεια τους αυτοί βοηθούν την κατάσταση. Αυτό αν πιστεύεις ότι επιχειρείτε συγκάλυψη που εγώ το πιστεύω. Και η συγκάλυψη έχει πολλά επίπεδα....δεν είναι μόνο το ξυλόλιο όπως σου είπα αυτό είναι καμένη υπόθεση. Η κύρια συγκάλυψη είναι των ευθυνών για την ασφάλεια.

- Το κυριότερο λάθος που κάνεις είναι το να βάζεις στρατόπεδα...ΠΟΙΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ????? ΟΛΟΙ μας ρε φίλε....όλοι εμείς διότι αυτοί έφαγαν τα λεφτά και τα παιδιά του κόσμου σκοτώθηκαν.

Δεν καταλαβαίνεις το λάθος σου? Εγώ και εσύ εξαπατηθήκαμε...διότι πέθαναν τα παιδάκια για τις μίζες τους. Τι αντίθετα και ιστορίες? Όλοι μαζί είμαστε...και απέναντι αυτοί που έφαγαν τα λεφτά....και οι ολιγάρχες που τους έβαλαν να τα φάνε. Πως μπορεί να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό?

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.800
Πόντοι
8.346
Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να βγάλουν το κεφάλι από την άμμο και να αναρωτηθούν "τι σκατά είναι το νόημα" τελικά?

τι είναι ντέρμπι?
Ποιοι να βγάλουν το κεφάλι απ'την άμμο?? Εχεις να κάνεις με περιθωριακούς, καφενειακους τύπους.. κατακαθια της κοινωνίας που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία βρέξει χιονίσει. Το έχεις καταλάβει ότι το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν και οι ατάκες που λένε πλέον έχουν φτάσει να ακούγονται απο το στόμα του πρωθυπουργού της χώρας???? Γτ κ ο ίδιος ξέρει πλέον πολύ καλά ότι μόνο αυτοι του έχουν μείνει στο κόμμα και πρέπει πάση θυσία να τους κρατήσει και να τους πολωσει

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.384
Πόντοι
3.846
πλάκα κάνεις ?
ο ιδρυτής τους ήταν αμερικανός υπήκοος, υπηρέτησε στο αμερικανικό ναυτικό,
έπαιζε τον καπιταλισμό στα δάχτυλα με σπουδές στα καλύτερα αμερικανικά πανεπιστήμια
αλλά ήταν υπέρ της δημόσιας εκπαίδευσης :jerking::jerking:
μοίραζε λεφτά με δανεικά που άρχισαν να τα ζητάνε οι τράπεζες μετά το 2.000,
γάμησε την οικονομία και έκανε παρέα με γιδοβοσκούς στυλ Καντάφι και Σαντάμ Χουσεϊν...
κι εδώ που τα λέμε, ήταν ο μοναδικός πολιτικός για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν οι αμερικάνοι
να μην πάθει τίποτα όταν οι χουντικοί τους μπουζούριασαν όλους το βράδυ
της μαλακίας των τανκς.......το έχει πει ο ίδιος...
πιο δεξιός κι απ τον γερο Μητσοτάκη ήταν ο ακατανόμαστος ....
Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αριστεροί, υπάρχουν αντιδεξιοί.
Αριστεροί είναι είτε λίγοι ιδεολόγοι που γεννήθηκαν και γέρασαν με την ίδια ιδεολογία είτε κάποιοι φοιτητές που δεν έχουν δει πως είναι ο έξω κοσμος.

Αυτοί που υπερασπίζονται το ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που έφαγαν με χρυσά κουτάλια και περιμένουν να ξανάρθει το ΠΑΣΟΚ για να ξαναφάνε. Αν τους ταϊσει ο Κυριάκος θα σου λένε "Κυριάκος μια ζωή". Και κυρίως είναι οι αντιδεξιοί που νομίζουν ότι με το να μην ψηφίζουν ΝΔ γαμάνε το κατεστημένο.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.024
Πόντοι
33.818
Πες μας λίγο ξανά για Μητσοτάκη ή χάος και οτι θέλουμε να γυρίσουμε στο 2015
Εσύ γύρνα όπου θες στο μίζερο μυαλό σου. Όταν θες να πέσει μια κυβέρνηση με ένα στημένο ψέμα κάποια στιγμή θα πρέπει να αναρωτηθείς μήπως κάποιος σε έχει πιάσει μαλάκα.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.024
Πόντοι
33.818
Όπως σου έχω ξανά γράψει η υπόθεση είναι πολυεπίπεδη :

- Τον κόσμο τον έβγαλαν στους δρόμους 100 πράγματα όχι το ξυλόλιο..όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της υπεροψίας και της σκατοψυχιάς συγκεκριμένων βουλευτών της ΝΔ. Η αντίδραση και ο τρόπος που το χειρίστηκαν έβγαλαν τον κόσμο στον δρόμο εαν το είχαν χειριστεί καλύτερα δεν θα είχαν φτάσει εδώ. Με πρώτη και καλύτερη φάση του έργου την προστασία του καραμανλή και την επανεκλογή του.

- Όλοι εκμεταλλεύονται πολιτικά την υπόθεση.....ΟΛΑ τα κόμματα εγώ έχω γράψει πολλές φορές ότι είναι όλοι αρχίδια. Όμως κάποιοι στην προσπάθεια τους αυτοί βοηθούν την κατάσταση. Αυτό αν πιστεύεις ότι επιχειρείτε συγκάλυψη που εγώ το πιστεύω. Και η συγκάλυψη έχει πολλά επίπεδα....δεν είναι μόνο το ξυλόλιο όπως σου είπα αυτό είναι καμένη υπόθεση. Η κύρια συγκάλυψη είναι των ευθυνών για την ασφάλεια.

- Το κυριότερο λάθος που κάνεις είναι το να βάζεις στρατόπεδα...ΠΟΙΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ????? ΟΛΟΙ μας ρε φίλε....όλοι εμείς διότι αυτοί έφαγαν τα λεφτά και τα παιδιά του κόσμου σκοτώθηκαν.

Δεν καταλαβαίνεις το λάθος σου? Εγώ και εσύ εξαπατηθήκαμε...διότι πέθαναν τα παιδάκια για τις μίζες τους. Τι αντίθετα και ιστορίες? Όλοι μαζί είμαστε...και απέναντι αυτοί που έφαγαν τα λεφτά....και οι ολιγάρχες που τους έβαλαν να τα φάνε. Πως μπορεί να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό?
Δεν κατέβηκα εγώ τύπε στο δρόμο να διαδηλώσω δίπλα σε μερίδα ενόχων της υπόθεσης. Αν δεν μπορείς να το παραδεχτείς δικό σου θέμα. Δες πάλι ποιοί θα αρχίσουν τις μυνήσεις για να μην ξεκινήσει η δίκη και έλα πες μου για τα πολλά επίπεδα της υπόθεσης.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.743
Πόντοι
3.656
Ποιοι να βγάλουν το κεφάλι απ'την άμμο?? Εχεις να κάνεις με περιθωριακούς, καφενειακους τύπους.. κατακαθια της κοινωνίας που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία βρέξει χιονίσει. Το έχεις καταλάβει ότι το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν και οι ατάκες που λένε πλέον έχουν φτάσει να ακούγονται απο το στόμα του πρωθυπουργού της χώρας???? Γτ κ ο ίδιος ξέρει πλέον πολύ καλά ότι μόνο αυτοι του έχουν μείνει στο κόμμα και πρέπει πάση θυσία να τους κρατήσει και να τους πολωσει
Ο μελιτζάνας έχει το ακαταλόγιστο μην τον παρεξηγείς δεν τον βοηθάει

• Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom