Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (12 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
354
Πόντοι
21
Συγγνώμη τοτε και με τους καρκ το παρατραβηξα αλλά δε αντέχω να έχει γαμησει τη κοινωνια μας αυτός ο Κούλης και να υπάρχουν άτομα να τον ψηφίζουν ακόμα.

αυτή είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε αν θέλουμε να πούμε την αλήθεια

ενώ δλδ η κοινωνία συνασπίστηκε και έδειξε την ανθρωπιά της, σε πείσμα ενός πολιτικού συστήματος που όχι μόνο δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα της κοινωνίας αλλά δεν μπορεί να αρθεί στο ύψος της ιστορικής αυτής συγκυρίας,

το κακό , η κακοδαιμονία αν θέλετε, δεν σταματάει σε αυτούς, αλλά στους υπόλοιπους, στην οικτρή μειοψηφία που επιμένει να ασελγεί πάνω στους νεκρούς, στους συγγενείς των θυμάτων, και σε όλους εμάς που συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε αν μη τι άλλο ηθικά μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή έκπτωση

καταλαβαίνουμε πώς νιώθουν οι συγγενείς των θυμάτων όταν ουρλιάζει εναντίον τους κι εναντίον μας το υστερικό ρακούν που ακούει στο όνομα άδωνις, από τις ίδιες και χειρότερες «φυσιογνωμίες» αυτού του νήματος (με προεξάρχοντα τον μπάροκ απ’όσο έχω παρακολουθήσει σχετικά)

όλοι αυτοί ανήκουν στο απεχθές είδος των σκουληκιών και των ερπετών που αρνούνται να σηκώσουν ανάστημα και να προβούν στην εκπλήρωση του στοιχειωδέστερου ανθρώπινου καθήκοντος: να έρθουν στη θέση του άλλου νιώθοντας ενσυναίσθηση

με αυτά τα σκουπίδια είμαστε αναγκασμένοι να συνυπάρχουμε, να εργαζόμαστε, και για αυτά συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε και να αγωνιζόμαστε να μη γίνουμε ζώα

η μονοπώληση του νήματος από το σκουπιδαριό δεν είναι τυχαία, δεν συμβαίνει απλώς - η μοίρα μας είναι να τους υποστούμε και να ανεχόμαστε ο καθένας όσο και όπως μπορεί αυτά τα μιάσματα

δυστυχώς

• Like
Αντιδράσεις: riding

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Του χει γαμησει την πσυχουλα η μάνα ... εφιάλτη την βλέπουν οι ξεφτιλες στο γαμιωκωμμα των καταδικασμενων παιδεραστών ...τους πάει γαμιωντας ενώ οι μπινεδες την είχαν ικανή να ανάβει κάνα κεράκι....και αυτή τους έχει γαμησει και τους πάει λαμπάδα .... μουνόπανα όλη η Ελλάδα είναι με την μάνα....εσάς τους ψυχικά ανώμαλους θα σας λιωσουμε...
Προς το παρόν μας κλανετε τα παπαρια, πολύ σχολαστικά. Και το ξύλο πέφτει ραιτ θρου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΠΕΣ τα αγαπητέ μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε βαρέθηκες να μου τη μπαίνεις ; Αφού ξέρεις ότι έχω δίκιο και εγώ και ο Ρομπ και οι υπόλοιποι σα εμάς
Εσύ, ο ρόμπα σι, ο κλοκλο, όλοι οι ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ αγκαζέ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Έτσι και γίνει καμία στραβή και θέλει ο γιαραμπης να δώσει λίγο χαρά και τους βρει κάνας όχλος αφύλακτους το τι γαμησι ,το τι βρωμοξυλικι θα φάνε δεν το φαντάζονται...θα φάνε τόσο ξύλο,τέτοια ποσότητα,που θα βάλουν και σε τσάντες για το σπίτι...ο κόσμος κανονικά θα τους λυντσάρει, καλά τόσο μαλακές είναι χαμπάρι δεν έχουν πάρει?
Σιγά τα πλήκτρα μωρή κουράδα που θέλεις να δείρεις κιόλας. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Είμαι θαυμαστής του κουφοντινα κ ελπίζω μια μέρα να ξαναπιάσει δουλειά διότι έχει πολυ κόσμο απο ΝΔ να τον στείλει στον αγύριστο
Κανόνισε να τον αποτρελάνεις, λίγο θέλει, μισό βήμα πριν είναι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
αυτή είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε αν θέλουμε να πούμε την αλήθεια

ενώ δλδ η κοινωνία συνασπίστηκε και έδειξε την ανθρωπιά της, σε πείσμα ενός πολιτικού συστήματος που όχι μόνο δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα της κοινωνίας αλλά δεν μπορεί να αρθεί στο ύψος της ιστορικής αυτής συγκυρίας,

το κακό , η κακοδαιμονία αν θέλετε, δεν σταματάει σε αυτούς, αλλά στους υπόλοιπους, στην οικτρή μειοψηφία που επιμένει να ασελγεί πάνω στους νεκρούς, στους συγγενείς των θυμάτων, και σε όλους εμάς που συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε αν μη τι άλλο ηθικά μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή έκπτωση

καταλαβαίνουμε πώς νιώθουν οι συγγενείς των θυμάτων όταν ουρλιάζει εναντίον τους κι εναντίον μας το υστερικό ρακούν που ακούει στο όνομα άδωνις, από τις ίδιες και χειρότερες «φυσιογνωμίες» αυτού του νήματος (με προεξάρχοντα τον μπάροκ απ’όσο έχω παρακολουθήσει σχετικά)

όλοι αυτοί ανήκουν στο απεχθές είδος των σκουληκιών και των ερπετών που αρνούνται να σηκώσουν ανάστημα και να προβούν στην εκπλήρωση του στοιχειωδέστερου ανθρώπινου καθήκοντος: να έρθουν στη θέση του άλλου νιώθοντας ενσυναίσθηση

με αυτά τα σκουπίδια είμαστε αναγκασμένοι να συνυπάρχουμε, να εργαζόμαστε, και για αυτά συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε και να αγωνιζόμαστε να μη γίνουμε ζώα

η μονοπώληση του νήματος από το σκουπιδαριό δεν είναι τυχαία, δεν συμβαίνει απλώς - η μοίρα μας είναι να τους υποστούμε και να ανεχόμαστε ο καθένας όσο και όπως μπορεί αυτά τα μιάσματα

δυστυχώς
Ξέχασες το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.023
Πόντοι
33.818
1741469563642.jpeg

Εδώ είναι η πραγματική συγκάλυψη. Το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ που ευθύνεται για τη σύγκρουση είχε το θράσος την επόμενη μέρα να εμφανίζεται στις κάμερες. Αυτή είναι η λέρα που έγραψε αναρρωτική στον επόπτη του μαλάκα σταθμάρχη που σκότωσε τόσο κόσμο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.319
Πόντοι
6.056

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.023
Πόντοι
33.818
Όλοι είστε δίπλα στη μάνα των Τεμπών και καλά κάνετε.
Υπάρχουν και άλλοι όμως γονείς που δεν είναι το ίδιο....

1741469984076.jpeg

• Like
Αντιδράσεις: barock

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.210
Πόντοι
26.141

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.023
Πόντοι
33.818

Και αυτή είναι μάνα των Τεμπών.
Μετράει λιγότερο ο πόνος της; Γιατί δε την πήρε ο Αρβανίτης στην ευρωβουλή; Γιατί δε την καλεί ο Κωνσταντοπούλου στο κοινοβούλιο;

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.827
Πόντοι
10.446
Ζαν νομίζω ανήκει σε κάποια συνιστώσα
Εγώ είμαι κλασικός αριστερός με αγώνες στο ΚΚΕ
το κκε δεξιοί είναι ρε....μαλάκες είναι οι κινέζοι που έχουν κκε και καπιταλισμό κ η οικονομία τους γαμάει ?
δεξιός σοσιαλισμός λέγεται επιστημονικά, αυτό που έχουμε και μεις εδώ ...:rockon::rockon::rockon:
μόνο που εμείς δε γαμάμε, μας γαμάνε...γαμω΄ την Μποντο Γκλιμτ και το ΠΑΣΟΚ ...ουστ !

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.210
Πόντοι
26.141
το κκε δεξιοί είναι ρε....μαλάκες είναι οι κινέζοι που έχουν κκε και καπιταλισμό κ η οικονομία τους γαμάει ?
δεξιός σοσιαλισμός λέγεται επιστημονικά, αυτό που έχουμε και μεις εδώ ...:rockon::rockon::rockon:
μόνο που εμείς δε γαμάμε, μας γαμάνε...γαμω΄ την Μποντο Γκλιμτ και το ΠΑΣΟΚ ...ουστ !
Το ΠΑΣΟΚ τι φταίει ; Με κλεμμένα λεφτά του ΠΑΣΟΚ ζούνε οι πιο πολλοί Έλληνες ως τώρα τυπε :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.644
Πόντοι
6.256
Έτσι

Συνημμένα

• AQNmuLK6FtWHcyLi9T8MUv8qaihm2g1mD7wsicW4UHUqvUOGIi8j4XYpeP3sZijikM_bdiAaRP32bF323mGVAPwk.mp4
    375,6 KB · Εμφανίσεις: 0

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506

Και αυτή είναι μάνα των Τεμπών.
Μετράει λιγότερο ο πόνος της; Γιατί δε την πήρε ο Αρβανίτης στην ευρωβουλή; Γιατί δε την καλεί ο Κωνσταντοπούλου στο κοινοβούλιο;
Γιατί προφανώς δεν είναι καμία μουρλή που να ψοφάει για συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις, ομιλίες και Ντόλτσε βιτα, υπάρχουν και αξιοπρεπείς γονείς.

• Like
Αντιδράσεις: 968

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.827
Πόντοι
10.446
Το ΠΑΣΟΚ τι φταίει ; Με κλεμμένα λεφτά του ΠΑΣΟΚ ζούνε οι πιο πολλοί Έλληνες ως τώρα τυπε :confused:
πλάκα κάνεις ?
ο ιδρυτής τους ήταν αμερικανός υπήκοος, υπηρέτησε στο αμερικανικό ναυτικό,
έπαιζε τον καπιταλισμό στα δάχτυλα με σπουδές στα καλύτερα αμερικανικά πανεπιστήμια
αλλά ήταν υπέρ της δημόσιας εκπαίδευσης :jerking::jerking:
μοίραζε λεφτά με δανεικά που άρχισαν να τα ζητάνε οι τράπεζες μετά το 2.000,
γάμησε την οικονομία και έκανε παρέα με γιδοβοσκούς στυλ Καντάφι και Σαντάμ Χουσεϊν...
κι εδώ που τα λέμε, ήταν ο μοναδικός πολιτικός για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν οι αμερικάνοι
να μην πάθει τίποτα όταν οι χουντικοί τους μπουζούριασαν όλους το βράδυ
της μαλακίας των τανκς.......το έχει πει ο ίδιος...
πιο δεξιός κι απ τον γερο Μητσοτάκη ήταν ο ακατανόμαστος ....

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom