celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 6.256
Δε θέλω θα χάσω το επίδομαΔεν θα γινεις Ελληνας ποτε,ουπς![]()
Συγγνώμη τοτε και με τους καρκ το παρατραβηξα αλλά δε αντέχω να έχει γαμησει τη κοινωνια μας αυτός ο Κούλης και να υπάρχουν άτομα να τον ψηφίζουν ακόμα.
Προς το παρόν μας κλανετε τα παπαρια, πολύ σχολαστικά. Και το ξύλο πέφτει ραιτ θρου.Του χει γαμησει την πσυχουλα η μάνα ... εφιάλτη την βλέπουν οι ξεφτιλες στο γαμιωκωμμα των καταδικασμενων παιδεραστών ...τους πάει γαμιωντας ενώ οι μπινεδες την είχαν ικανή να ανάβει κάνα κεράκι....και αυτή τους έχει γαμησει και τους πάει λαμπάδα .... μουνόπανα όλη η Ελλάδα είναι με την μάνα....εσάς τους ψυχικά ανώμαλους θα σας λιωσουμε...
Εσύ, ο ρόμπα σι, ο κλοκλο, όλοι οι ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ αγκαζέ.ΠΕΣ τα αγαπητέ μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε βαρέθηκες να μου τη μπαίνεις ; Αφού ξέρεις ότι έχω δίκιο και εγώ και ο Ρομπ και οι υπόλοιποι σα εμάς
Σιγά τα πλήκτρα μωρή κουράδα που θέλεις να δείρεις κιόλας.Έτσι και γίνει καμία στραβή και θέλει ο γιαραμπης να δώσει λίγο χαρά και τους βρει κάνας όχλος αφύλακτους το τι γαμησι ,το τι βρωμοξυλικι θα φάνε δεν το φαντάζονται...θα φάνε τόσο ξύλο,τέτοια ποσότητα,που θα βάλουν και σε τσάντες για το σπίτι...ο κόσμος κανονικά θα τους λυντσάρει, καλά τόσο μαλακές είναι χαμπάρι δεν έχουν πάρει?
Κανόνισε να τον αποτρελάνεις, λίγο θέλει, μισό βήμα πριν είναι.Είμαι θαυμαστής του κουφοντινα κ ελπίζω μια μέρα να ξαναπιάσει δουλειά διότι έχει πολυ κόσμο απο ΝΔ να τον στείλει στον αγύριστο
Ξέχασες το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος.αυτή είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε αν θέλουμε να πούμε την αλήθεια
ενώ δλδ η κοινωνία συνασπίστηκε και έδειξε την ανθρωπιά της, σε πείσμα ενός πολιτικού συστήματος που όχι μόνο δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα της κοινωνίας αλλά δεν μπορεί να αρθεί στο ύψος της ιστορικής αυτής συγκυρίας,
το κακό , η κακοδαιμονία αν θέλετε, δεν σταματάει σε αυτούς, αλλά στους υπόλοιπους, στην οικτρή μειοψηφία που επιμένει να ασελγεί πάνω στους νεκρούς, στους συγγενείς των θυμάτων, και σε όλους εμάς που συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε αν μη τι άλλο ηθικά μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή έκπτωση
καταλαβαίνουμε πώς νιώθουν οι συγγενείς των θυμάτων όταν ουρλιάζει εναντίον τους κι εναντίον μας το υστερικό ρακούν που ακούει στο όνομα άδωνις, από τις ίδιες και χειρότερες «φυσιογνωμίες» αυτού του νήματος (με προεξάρχοντα τον μπάροκ απ’όσο έχω παρακολουθήσει σχετικά)
όλοι αυτοί ανήκουν στο απεχθές είδος των σκουληκιών και των ερπετών που αρνούνται να σηκώσουν ανάστημα και να προβούν στην εκπλήρωση του στοιχειωδέστερου ανθρώπινου καθήκοντος: να έρθουν στη θέση του άλλου νιώθοντας ενσυναίσθηση
με αυτά τα σκουπίδια είμαστε αναγκασμένοι να συνυπάρχουμε, να εργαζόμαστε, και για αυτά συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε και να αγωνιζόμαστε να μη γίνουμε ζώα
η μονοπώληση του νήματος από το σκουπιδαριό δεν είναι τυχαία, δεν συμβαίνει απλώς - η μοίρα μας είναι να τους υποστούμε και να ανεχόμαστε ο καθένας όσο και όπως μπορεί αυτά τα μιάσματα
δυστυχώς
Σιγά τα πλήκτρα μωρή κουράδα που θέλεις να δείρεις κιόλας.![]()
δεν χορταίνω τραμπούκα και ξεφτιλίκι , είμαι μια Κουλικιά κουράδα, ένας μακάκα γκέουλας
Ζαν νομίζω ανήκει σε κάποια συνιστώσαΚανόνισε να τον αποτρελάνεις, λίγο θέλει, μισό βήμα πριν είναι.
το κκε δεξιοί είναι ρε....μαλάκες είναι οι κινέζοι που έχουν κκε και καπιταλισμό κ η οικονομία τους γαμάει ?Ζαν νομίζω ανήκει σε κάποια συνιστώσα
Εγώ είμαι κλασικός αριστερός με αγώνες στο ΚΚΕ
Το ΠΑΣΟΚ τι φταίει ; Με κλεμμένα λεφτά του ΠΑΣΟΚ ζούνε οι πιο πολλοί Έλληνες ως τώρα τυπετο κκε δεξιοί είναι ρε....μαλάκες είναι οι κινέζοι που έχουν κκε και καπιταλισμό κ η οικονομία τους γαμάει ?
δεξιός σοσιαλισμός λέγεται επιστημονικά, αυτό που έχουμε και μεις εδώ ...
μόνο που εμείς δε γαμάμε, μας γαμάνε...γαμω΄ την Μποντο Γκλιμτ και το ΠΑΣΟΚ ...ουστ !
Γιατί προφανώς δεν είναι καμία μουρλή που να ψοφάει για συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις, ομιλίες και Ντόλτσε βιτα, υπάρχουν και αξιοπρεπείς γονείς.
Και αυτή είναι μάνα των Τεμπών.
Μετράει λιγότερο ο πόνος της; Γιατί δε την πήρε ο Αρβανίτης στην ευρωβουλή; Γιατί δε την καλεί ο Κωνσταντοπούλου στο κοινοβούλιο;
πλάκα κάνεις ?Το ΠΑΣΟΚ τι φταίει ; Με κλεμμένα λεφτά του ΠΑΣΟΚ ζούνε οι πιο πολλοί Έλληνες ως τώρα τυπε![]()
Ο Τερρυς είναι;υποκλοπη απο πρενταρορ με σακαρη
![]()