Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (16 μέλη και 22 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.316
Πόντοι
6.056
Όταν σας λέω ότι ο άνθρωπος έχει ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, μη τον τραμπουκιζετε, εσείς επιμένετε.
ενώ εσύ μωρή κουλοπαρτάλω πας πίσω εεεέ ?

σαλτάρισες με την ΚΥΡΙΑ Καρυστιανού ηλίθιο κουραδοψυχάκι , πάρε ψεκιά μελιτζανόκωλε :cum::2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.085
Πόντοι
2.606

σαλτάρισες με την ΚΥΡΙΑ Καρυστιανού ηλίθιο κουραδοψυχάκι , πάρε ψεκιά μελιτζανόκωλε :cum::2funny:
Του χει γαμησει την πσυχουλα η μάνα ... εφιάλτη την βλέπουν οι ξεφτιλες στο γαμιωκωμμα των καταδικασμενων παιδεραστών ...τους πάει γαμιωντας ενώ οι μπινεδες την είχαν ικανή να ανάβει κάνα κεράκι....και αυτή τους έχει γαμησει και τους πάει λαμπάδα .... μουνόπανα όλη η Ελλάδα είναι με την μάνα....εσάς τους ψυχικά ανώμαλους θα σας λιωσουμε...

Jshe

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
68
Πόντοι
0
Φταίνε ρε παλιόμαλακα,τόσα επαγγέλματα και αυτοί διάλεξαν να μείνουν ανεπαγγελτοι και να είναι βάρος στην κοινωνία...
ΠΕΣ τα αγαπητέ μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όταν σας λέω ότι ο άνθρωπος έχει ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, μη τον τραμπουκιζετε, εσείς επιμένετε.
Δε βαρέθηκες να μου τη μπαίνεις ; Αφού ξέρεις ότι έχω δίκιο και εγώ και ο Ρομπ και οι υπόλοιποι σα εμάς

Jshe

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
68
Πόντοι
0

Πες τα φίλε μου βγάζει έμας χαζούς ενώ είναι ο μεγαλύτερος χαζός που ψηφίζει τον μεγαλύτερο δολοφόνο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.085
Πόντοι
2.606
πλακα μας κανεις ρε τυπε???? ποσοι μπορουν να τραμπουκισουν τον ντανι τρεχο στην ελλαδα???
αντε 5-10 ατομα που ασχολουνται με το mma σε τοπ επιπεδο....
:confused::confused::confused::confused:
Τυπε έτσι και την κατέβαζε θύρα οργανωμένων για αρχηγό θα γαμουσε όλους τους ουλτρα της Ευρώπης για πλάκα στη καθισια της...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.316
Πόντοι
6.056
Του χει γαμησει την πσυχουλα η μάνα ... εφιάλτη την βλέπουν οι ξεφτιλες στο γαμιωκωμμα των καταδικασμενων παιδεραστών ...τους πάει γαμιωντας ενώ οι μπινεδες την είχαν ικανή να ανάβει κάνα κεράκι....και αυτή τους έχει γαμησει και τους πάει λαμπάδα .... μουνόπανα όλη η Ελλάδα είναι με την μάνα....εσάς τους ψυχικά ανώμαλους θα σας λιωσουμε...
τους φταίει η Καρυστιανού , αύριο ο Πλακιάς κ μεθαύριο ο Ασλανίδης ή κάποιος άλλος γονιός που δολοφόνησαν το παιδί του
Η κυβέρνηση που κατάντησε Εγκληματική Οργάνωση δεν τους φταίει πουθενά
Τους φτύνει όλος ο Ελληνικός ΛΑΟΣ και αυτοί στη κοσμάρα τους

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.085
Πόντοι
2.606
τους φταίει η Καρυστιανού , αύριο ο Πλακιάς κ μεθαύριο ο Ασλανίδης ή κάποιος άλλος γονιός που δολοφόνησαν το παιδί του
Η κυβέρνηση που κατάντησε Εγκληματική Οργάνωση δεν τους φταίει πουθενά
Τους φτύνει όλος ο Ελληνικός ΛΑΟΣ και αυτοί στη κοσμάρα τους
Έτσι και γίνει καμία στραβή και θέλει ο γιαραμπης να δώσει λίγο χαρά και τους βρει κάνας όχλος αφύλακτους το τι γαμησι ,το τι βρωμοξυλικι θα φάνε δεν το φαντάζονται...θα φάνε τόσο ξύλο,τέτοια ποσότητα,που θα βάλουν και σε τσάντες για το σπίτι...ο κόσμος κανονικά θα τους λυντσάρει, καλά τόσο μαλακές είναι χαμπάρι δεν έχουν πάρει?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.085
Πόντοι
2.606
Εδώ γαμαει τον μπαρόκ ενας γέρος που γνώρισε σε ένα μπαρ και τον καμακωνε ο γέρος και είπε ο μπαρόκ να πάει να του μιλήσει.
Μαλακά τι θα γίνει επιτέλους με τους ουρακοτάγκος που μας βάζεις να γαμιονται... αυτιστικό είσαι?τόσα πουστονηματα έχει, γιατί πρέπει να μας τα βάζεις και δω δηλαδή.

Jshe

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
68
Πόντοι
0
Μαλακά τι θα γίνει επιτέλους με τους ουρακοτάγκος που μας βάζεις να γαμιονται... αυτιστικό είσαι?τόσα πουστονηματα έχει, γιατί πρέπει να μας τα βάζεις και δω δηλαδή.
Δε είμαι πούστης για πλάκα τα στέλνω για να πειράξω τον μπαρόκ επειδή ψηφίζει ΝΔ

Jshe

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
68
Πόντοι
0
Στείλε του πμ εμείς τι φταίμε να βλέπουμε μαλαπερδες να ξιφομαχουν
Συγγνώμη τοτε και με τους καρκ το παρατραβηξα αλλά δε αντέχω να έχει γαμησει τη κοινωνια μας αυτός ο Κούλης και να υπάρχουν άτομα να τον ψηφίζουν ακόμα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.207
Πόντοι
26.141
Δε είμαι πούστης για πλάκα τα στέλνω για να πειράξω τον μπαρόκ επειδή ψηφίζει ΝΔ
Κόψτε την πλάκα ..ο μπαρόκ είναι αριστερός που τρολαρει
Άλλοι εδώ μέσα είναι σιχαμενα κουλοψεκια
Καλησπέρα καινούργιο μέλος από έναν αγωνιστή του Πολυτεχνείου

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.741
Πόντοι
3.656
Φταίνε ρε παλιόμαλακα,τόσα επαγγέλματα και αυτοί διάλεξαν να μείνουν ανεπαγγελτοι και να είναι βάρος στην κοινωνία...
Δεν θα είχα πρόβλημα αν δεν εκτελούσαν τέτοιου είδους διαταγές.

Θα μπορούσαν να είναι ασπίδα του κόσμου από κάτι τομάρια όπως οι πολιτικοί. Δεν έχω πρόβλημα με τον θεσμό της αστυνομίας...έχω πρόβλημα με την διαφθορά και την σαπίλα της.

Αυτοί που επιλέγουν να μπουν στα ΜΑΤ προφανώς στο 99% είναι ντουγάνια φυσικά αφού ξέρουν τι παίζει.

Jshe

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
68
Πόντοι
0
Κόψτε την πλάκα ..ο μπαρόκ είναι αριστερός που τρολαρει
Άλλοι εδώ μέσα είναι σιχαμενα κουλοψεκια
Καλησπέρα καινούργιο μέλος από έναν αγωνιστή του Πολυτεχνείου
Δε νομίζω ότι είναι αριστερός καραδεξιος του κερατά είναι

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.085
Πόντοι
2.606
Δεν θα είχα πρόβλημα αν δεν εκτελούσαν τέτοιου είδους διαταγές.

Θα μπορούσαν να είναι ασπίδα του κόσμου από κάτι τομάρια όπως οι πολιτικοί. Δεν έχω πρόβλημα με τον θεσμό της αστυνομίας...έχω πρόβλημα με την διαφθορά και την σαπίλα της.
Αν είχαν σκοπό να γίνουν ασπίδα του κόσμου δεν υπήρχε λόγος να γίνουν μπάτσοι...

• Like
Αντιδράσεις: Jshe

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.207
Πόντοι
26.141
Δε νομίζω ότι είναι αριστερός καραδεξιος του κερατά είναι
Είμαι θαυμαστής του κουφοντινα κ ελπίζω μια μέρα να ξαναπιάσει δουλειά διότι έχει πολυ κόσμο απο ΝΔ να τον στείλει στον αγύριστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom