KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 13.493
- Πόντοι
- 6.166
Δυστυχώς επηρεάζεται πολύ από την αδίστακτη Κωνσταντοπούλου, η οποία αποκλείεται να την αφήσει να της πάρει τη δόξα.ας κάνει κόμμα,
θα μπει στην βουλή και θα είναι καλύτερη απ' άλλους
βέβαια δεν θα την ακολουθήσουν όλοι οι συγγενείς θυμάτων,
και θα κόψει από την τρελή και τον τρελό
Πίστεψε με, αυτός ευθύνεται για το πόσο προβληματική είναι.
Ο μπαμπάς της θεωρούταν εμφανίσιμος όταν είχε πολιτική δράση...που να εμοιασε αυτο το κορίτσι;
Εϊσαι πιο πατριώτης αν συμπεριφέρεσαι σαν γελαδάρης? να στο θέσω αλλιώς...μόνο οι αδερφές τραμπουκίζουν γυναίκες.
Πιστεύεις πραγματικά ότι η (κάθε) καρυστιανού ενδιαφέρεται για να πολιτικοποιηθεί μετά από την γεύση που πήρε για το τι σημαίνει πολιτική?Δυστυχώς επηρεάζεται πολύ από την αδίστακτη Κωνσταντοπούλου, η οποία αποκλείεται να την αφήσει να της πάρει τη δόξα.
Μόλις η Ζωή πάρει αυτό που θέλει, θα την εξαφανίσει και αυτήν. Καθόλου δεν νοιάζεται ούτε για τα Τέμπη ούτε για τη μάνα, μόνο για το πολιτικό της όφελος.
Θα έρθει η στιγμή που θα χωρίσουν άσχημα οι δρόμοι τους. Και μάντεψε ποια από τις δύο θα φάει από τον κόσμο το βρίσιμο που της αξίζει...
αυτό είναι μια άλλη συζήτησηπλακα μας κανεις ρε τυπε???? ποσοι μπορουν να τραμπουκισουν τον ντανι τρεχο στην ελλαδα???
αντε 5-10 ατομα που ασχολουνται με το mma σε τοπ επιπεδο....
![]()
Οι κινήσεις της δείχνουν πολιτικό όν.Πιστεύεις πραγματικά ότι η (κάθε) καρυστιανού ενδιαφέρεται για να πολιτικοποιηθεί μετά από την γεύση που πήρε για το τι σημαίνει πολιτική?
Οι κινήσεις της δείχνουν πολιτικό όν.
Δεν έχει βέβαια καμία σημασία το αν ενδιαφέρεται ή όχι, για τους λόγους που είπα παραπάνω. Οπότε άνευ νοήματος η σχετική συζήτηση.
Ψωφα μουνοσκυλοΓια το καλό σας θα πρέπει να τις βάλετε στη διατροφή σας
Δεν έχει στεριώσει κανονικό λογαριασμό, μη δίνεις σημασία, το βλαμμένο μάλλον κάνει ήδη μπανάκι.Τύπε γιατί δε ρίχνεις χριστοπαναγίες με τον κανονικό σου λογαριασμό; Δεν έχεις τα παπάρια;
Τώρα που τον έδιωξαν τους βρίζει αλλά δε πειράζει κανας τέτοιος μπορεί να τον κάψει και να μπει μέσα ο πούστης ο Κούλης.Μακαρι Παναγία μου να τον δω πίσω από τα κάγκελα και τους βολεμενους ψηφοφόρους του μπαρόκ,Ανεμοδουράς,αλεξ, να έχουν πάθει πολιτισμικό σοκ μουνόπανα.
Έλα σιχαμα βολεμενε σκάσεΔεν έχει στεριώσει κανονικό λογαριασμό, μη δίνεις σημασία, το βλαμμένο μάλλον κάνει ήδη μπανάκι.
Ναι αυτό σε πειραξε βολεμενε.Με όμικρον είναι γαμώ το φελέκι σου![]()
Τι δουλειά έχω εγώ με το τικ τοκ;
Ο Μητσοτάκης είναι η κάνα χαζεμενο παιδάκι για να είμαι στο τικ τοκ;
γαμω το Χριστουλη σας.
Μακαρι Παναγία μου
Φταίνε ρε παλιόμαλακα,τόσα επαγγέλματα και αυτοί διάλεξαν να μείνουν ανεπαγγελτοι και να είναι βάρος στην κοινωνία...Και λίγα δείχνει έγιναν πολύ χειρότερα
δεν φταίνε που παίρνουν εντολές...φταίνε που τις ακολοθούν σαν μαλάκες για 900 ευρώ.