Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (19 μέλη και 25 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.743
Πόντοι
3.656
Δεν κατέβηκα εγώ τύπε στο δρόμο να διαδηλώσω δίπλα σε μερίδα ενόχων της υπόθεσης. Αν δεν μπορείς να το παραδεχτείς δικό σου θέμα. Δες πάλι ποιοί θα αρχίσουν τις μυνήσεις για να μην ξεκινήσει η δίκη και έλα πες μου για τα πολλά επίπεδα της υπόθεσης.
Καλά εντάξει....αν προτιμάς να κάνεις το κορόιδο είναι επιλογή σου.

Δε θες να να δεις την πλήρη εικόνα και προτιμάς τον ''πόλεμο'' που έχουν στήσει στη βουλή? Δικαίωμα σου

Αν για σένα πιο σημαντικό είναι να ''νικήσεις'' τους άλλους από το πραγματικό γεγονός...είσαι οπαδός δεν είσαι αντικειμενικός.

Μην πουλάς λογική λοιπόν....πες εγώ διάλεξα πλευρά.

Αυτά.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.915
Πόντοι
3.936
Πάρε αγκαζέ όλο το 78 τοις εκατό και ξεκινήστε ένα τρενάκι να γουστάρετε, ο Κύριος Κυριάκος είναι εδώ να συνεχίσει να σας γλεντάει.
Καλα εσύ εκτός από στόκος πρέπει να είσαι φουλ ανώμαλος. Αλλά τι να λεμε-εδώ ηδονιζοσουν τοτε με αυτά που έκανε στην Ελλάδα η γουρουνομεργκελ και το γκολουμ (σκ.στ.λκ του) -εκεινη την εποχη που έπεφταν οι Έλληνες απ τα παράθυρα. Τώρα τραβάς μπουμπουκατες με το 4,5cm ανύπαρκτο πουλάκι σου μαζί με τα ντιλντο στη σουφρα σου βλέποντας- τα κα Τακη, πορδοσαλτε μαζί με την @υτιστικη μπουμπουκα στο ΣΚΑτάΙ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.800
Πόντοι
8.346
Εσύ γύρνα όπου θες στο μίζερο μυαλό σου. Όταν θες να πέσει μια κυβέρνηση με ένα στημένο ψέμα κάποια στιγμή θα πρέπει να αναρωτηθείς μήπως κάποιος σε έχει πιάσει μαλάκα.
Ποιο στημένο ψεμα βρε υποσαχαριε μπονομπο?? Ψέματα ήταν οτι δν ειναι ασφαλή τα τρένα και πεθαναν 57 άνθρωποι?? Ψέματα ειναι ότι απ'την πρώτη στιγμή προσπάθησαν να το κουκουλωσουν?? Τι κάθομαι και σου μιλάω ρε μλκ κ χαλαω το σαλιο μου. Πίστευε οτι θες.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.278
Πόντοι
1.706
1741508149901.jpeg

Πάει και το ξυλόλιο, ήταν μια κάποια λύσις.....Τώρα τί κάνουμε;
Τουλάχιστον πρόλαβε ο Κοκοτσάκης να μας βγάλει το σύνθημα "δεν έχω οξυγόνο" για να έχει η Ζωή στις πορείες της....
Έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι ανεξαρτήτως φορτίου της εμπορικής, η διαχείρηση του δυστυχήματος από τους άριστους τόσο επί του πεδίου όσο και τα επόμενα δύο χρόνια μέχρι σήμερα, είναι από εξαιρετικά αφελής μέχρι ύποπτη.
Είτε λοιπόν πρόκειται για αφελείς τενεκέδες, είτε για αδίστακτους μαφιόζους, ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ Ή ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.023
Πόντοι
33.818
Καλά εντάξει....αν προτιμάς να κάνεις το κορόιδο είναι επιλογή σου.

Δε θες να να δεις την πλήρη εικόνα και προτιμάς τον ''πόλεμο'' που έχουν στήσει στη βουλή? Δικαίωμα σου

Αν για σένα πιο σημαντικό είναι να ''νικήσεις'' τους άλλους από το πραγματικό γεγονός...είσαι οπαδός δεν είσαι αντικειμενικός.

Μην πουλάς λογική λοιπόν....πες εγώ διάλεξα πλευρά.

Αυτά.
Αυτά είναι δικές σου διαπιστώσεις. Δικό σου πρόβλημα να ψάχνεις θεωρίες να υποστηρίξεις. Εγώ είμαι με την πλευρά της λογικής, δε την πουλάω ούτε τη χαρίζω σε οποιονδήποτε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Οι πολυεπιπεδοι μαλακές "ανεξαρτήτως φορτίου της εμπορικής" από σήμερα πήραν νέα γραμμή, μόλις έπεσε η σφαλιάρα ότι σίγουρα πιθανότατα πιάστηκαν μαλακές, άρχισαν οι ζεμπεκιες.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.023
Πόντοι
33.818
Ποιο στημένο ψεμα βρε υποσαχαριε μπονομπο?? Ψέματα ήταν οτι δν ειναι ασφαλή τα τρένα και πεθαναν 57 άνθρωποι?? Ψέματα ειναι ότι απ'την πρώτη στιγμή προσπάθησαν να το κουκουλωσουν?? Τι κάθομαι και σου μιλάω ρε μλκ κ χαλαω το σαλιο μου. Πίστευε οτι θες.
Εσύ Μιχαλάκη είσαι σε άλλο επίπεδο μαλακίας. Εκτός τόπου και χρόνου. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις νευράκια μαζί μου κυριακάτικα. Εντάξει, σου μπήκε μια φανταστική δεξαμενή 25 τόνων στον πάτο, τί να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά.

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Αυτά είναι δικές σου διαπιστώσεις. Δικό σου πρόβλημα να ψάχνεις θεωρίες να υποστηρίξεις. Εγώ είμαι με την πλευρά της λογικής, δε την πουλάω ούτε τη χαρίζω σε οποιονδήποτε.
Να σου πετάει ένα "διάλεξες πλευρά" ο πανηλίθιος που διάλεξε κυραμαρια, ζωιτσα, ξυλολιο, μπάζωμα, κοκοτσακη, Λακαφώση, συγκάληψη είναι επιεικώς για γέλια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.743
Πόντοι
3.656
Αμ δε το βλέπω?

Τι πιο λογικό να θεωρείς πιο σημαντική την Κωσταντοπούλου από τις ευθύνες του κυβερνήσεων.

Άλλωστε η πολιτική εκμετάλλευση είναι μεγαλύτερο αδίκημα από την εγκληματική αμέλεια.

Όλα σου τα επιχειρήματα αφορούν την κακή αντιπολίτευση....η λογική το επιβάλει μάλλον.

Η ανύπαρκτη ασφάλεια των τρένων δεν είναι θεωρία είναι γεγονός....το οποίο το καλύπτεις όταν ασχολείσαι μόνο με το ξυλόλιο.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.278
Πόντοι
1.706
Οι πολυεπιπεδοι μαλακές "ανεξαρτήτως φορτίου της εμπορικής" από σήμερα πήραν νέα γραμμή, μόλις έπεσε η σφαλιάρα ότι σίγουρα πιθανότατα πιάστηκαν μαλακές, άρχισαν οι ζεμπεκιες.
Σε προκαλώ να ψάξεις όλες τις απαντήσεις μου και να δεις ότι ποτέ δεν ασχολήθηκα με το φορτίο της εμπορικής ούτε καν με την πυρκαγιά καθαυτή.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.743
Πόντοι
3.656
Ο μελιτζάνα-lover το παλεύει για λίγη προσοχή αλλά δεν τα καταφέρνει :undecided::undecided::undecided:

• Χαχα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Σε προκαλώ να ψάξεις όλες τις απαντήσεις μου και να δεις ότι ποτέ δεν ασχολήθηκα με το φορτίο της εμπορικής ούτε καν με την πυρκαγιά καθαυτή.
Αν κάνω λάθος το αποσύρω, απλά η αγέλη εδώ μέσα έχει πάρει πολλούς στο λαιμό της.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.023
Πόντοι
33.818
Αμ δε το βλέπω?

Τι πιο λογικό να θεωρείς πιο σημαντική την Κωσταντοπούλου από τις ευθύνες του κυβερνήσεων.

Άλλωστε η πολιτική εκμετάλλευση είναι μεγαλύτερο αδίκημα από την εγκληματική αμέλεια.

Όλα σου τα επιχειρήματα αφορούν την κακή αντιπολίτευση....η λογική το επιβάλει μάλλον.

Η ανύπαρκτη ασφάλεια των τρένων δεν είναι θεωρία είναι γεγονός....το οποίο το καλύπτεις όταν ασχολείσαι μόνο με το ξυλόλιο.
Πόσες φορές πρέπει να γράψω ότι ο Καραμανλής πρέπει να μπει φυλακή για να ικανοποιηθείς; 2 χρόνια ακολουθείτε σαν ζόμπι τα καθάρματα που έλεγαν για ξυλόλια και τώρα εγώ ασχολούμαι μόνο με το ξυλόλιο;

• Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Ο μελιτζάνα-lover το παλεύει για λίγη προσοχή αλλά δεν τα καταφέρνει :undecided::undecided::undecided:
Τώρα φάε όλες τις μελιτζάνες στον πάτο με υπογραφή ξυλολιο-γιοκ και κλάψε γοερά αναρχιδο πουστρακι. :rockon::rockon::rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Πόσες φορές πρέπει να γράψω ότι ο Καραμανλής πρέπει να μπει φυλακή για να ικανοποιηθείς; 2 χρόνια ακολουθείτε σαν ζόμπι τα καθάρματα που έλεγαν για ξυλόλια και τώρα εγώ ασχολούμαι μόνο με το ξυλόλιο;
Τύπε, είναι γνωστή η συνέχεια, σε λίγο θα μας πουν ότι εμείς λέγαμε για ξυλολιο,μπαζωμα και συγκάληψη και αυτοί ότι υποστηρίζουμε θεωρίες συνομωσίας. Μη μας πουν κιόλας πως πήγαμε στις συγκεντρώσεις και παριστάναμε τους μπαχαλακηδες......

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.743
Πόντοι
3.656
Ε ναι και σε ρώτησα? Πως θα μπει φυλακή ο καραμανλής όταν τον στηρίζει η κυβέρνηση με κάθε τρόπο? Αν δεν διαδηλώσει ο κόσμος και αν δεν πιέσουν πως προτείνεις να γίνει?

Αυτό σου λέω...εγώ σε ρωτάω για τον καραμανλή και εσύ μου απαντάς για το ξυλόλιο.

δεν νομίζω να με παρακολουθείς 2 χρόνια να ξέρεις τι έχω γράψει. Πήγαινε πίσω στις σελίδες για να δεις αν θες....δεν έχω εκφράσει ποτέ σιγουριά για τίποτα. Έχω εκθέσει αυτά που γράφονται τις ειδήσεις που διαβάζουμε...εγώ δεν βγάζω πορίσματα.

Για το μόνο που έχω εκφράσει σιγουριά και το στηρίζω 100% είναι ότι συγκάλυψαν διάφορα πράγματα...και ιδιαίτερα τον καραμανλή και τις ευθύνες για την 717. Και φυσικά ότι κάποιοι βουλευτές της ΝΔ έκαναν δολοφονία χαρακτήρων και φέρθηκαν σαν μούλοι. Βρες μου εσύ ένα ποστ να γράφω με σιγουριά για ξυλόλιο κτλπ. Για ενδείξεις έγραφα πάντα.

Τώρα λοιπόν στο σημαντικό : Πως θα πληρώσει ο Σπίρτζης και ο Καραμανλής αν τους στηρίζει η κυβέρνηση και αν δεν φωνάζει ο κόσμος? Πες μου τον τρόπο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Καλα εσύ εκτός από στόκος πρέπει να είσαι φουλ ανώμαλος. Αλλά τι να λεμε-εδώ ηδονιζοσουν τοτε με αυτά που έκανε στην Ελλάδα η γουρουνομεργκελ και το γκολουμ (σκ.στ.λκ του) -εκεινη την εποχη που έπεφταν οι Έλληνες απ τα παράθυρα. Τώρα τραβάς μπουμπουκατες με το 4,5cm ανύπαρκτο πουλάκι σου μαζί με τα ντιλντο στη σουφρα σου βλέποντας- τα κα Τακη, πορδοσαλτε μαζί με την @υτιστικη μπουμπουκα στο ΣΚΑτάΙ.
Πολύ καλά σας έκανε η Φράου Μερκελ, τα λεφτά της χώρας της ήθελε πίσω που εσείς τα κάνατε μπουζούκια και καγιέν, και λίγα σας έκανε.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.743
Πόντοι
3.656
Τώρα φάε όλες τις μελιτζάνες στον πάτο με υπογραφή ξυλολιο-γιοκ και κλάψε γοερά αναρχιδο πουστρακι. :rockon::rockon::rockon:
όταν συζητάνε οι ενήλικες καλό είναι να κάθεσαι στον λάκκο σου και να βγαίνεις όταν η συζήτηση θα πάει σε τρολάρισμα και θα χρειαστούμε τις υπηρεσίες σου κλόουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
όταν συζητάνε οι ενήλικες καλό είναι να κάθεσαι στον λάκκο σου και να βγαίνεις όταν η συζήτηση θα πάει σε τρολάρισμα και θα χρειαστούμε τις υπηρεσίες σου κλόουν.
Εσύ είσαι ο "ενήλικας";;

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.207
Πόντοι
26.141
Ανακάλυψε Κυριακή πρωί, μετά την εκκλησία τις "πραγματικές ευθύνες τΩΝ κυβερνησεΩΝ". Ο μέχρι χθες ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ που έψαχνε το ξυλολιο στη καμπίνα των μηχανοδηγών γιατί....."μοιτσωτακυ δωλωφωναι γαμυαισε" :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ε ρε κωλοτούμπες που έχουν να πέσουν, Ολυμπιακό άθλημα θα γίνει στο τέλος.
Κ.δλδ λέει ψέμματα για καύσιμη ύλη το πόρισμα ;;:think:

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom