Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.375
Πόντοι
5.506
To 2009 ήταν ακόμα καλά τα πράγματα, διότι δεν είχαμε αισθανθεί τίποτα.

Το 2011-2012 που είχαμε μειώσεις μισθών, απολύσεις, που έπεφτε ξύλο έξω από τη βουλή, τότε ξεκίνησε το πανηγύρι.
Προφανώς, ο πίνακας της wiki δειχνει την αυξητικη ταση που προεκυψε απο το 2011 και μετα. Απλα ολη αυτη η ανουσια συζητηση ξεκινησε απο ενα μηνυμα που εγραφε για .....10.000 αυτοκτονιες την περιοδο των μνημονιων. Λες και πριν και μετα δεν υπηρξαν ουτε θα υπαρχουν.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.043
Πόντοι
2.606
Θα μου πεις πόσο κόσμο φάγανε στα 84 νοσοκομεία και άλλους πόσους από τα μπόλια τους;

Ο ένας λέει ότι είμαι ο Χίος, ο άλλος ο Στάλιν, ο άλλος με είπε νεοδημοκρατη. Αποφασίστε να ξέρω τι θα δηλώνω έξω.
τυπε αν εισαι ο χιος-που ειναι πολυ πιθανο,γιατι οχι -ολα τα αλλα περικλειονται στο πακετο,μη ξηγιεσαι...ο χιος ειναι ιδεα ,κοσμοθεωρια,δεν μπορεις να τον χωρεσεις σε πλαισια συμβατικης λογικης...ειναι κατι σαν κβαντικη φυσικη αλλα σε προσωποποιημενη μορφη....

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.876
Πόντοι
6.256
Πάντως ο Αγοραστός, μέσα σε ένα χρόνο κάηκε πολιτικά.
Ντάνιελ, σιδηρόδρομος... Κάποια στιγμή ξεβρακώνονται όλοι οι σάπιοι, όταν έρθει η κακιά η ώρα.
Kαλα 41% πηρε στον πρωτο γυρο(πρωτος ηταν),οπως και ο Κωστακης ο ανιψιος:confused::confused::confused:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
13.430
Πόντοι
6.166

Έγγραφα αποκαλύπτουν το μπάζωμα στα Τέμπη – Χειριστές και εργολάβοι: «Ενεργούσαμε πάντα κατόπιν εντολών»

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.979
Πόντοι
9.297
Θα μου πεις πόσο κόσμο φάγανε στα 84 νοσοκομεία και άλλους πόσους από τα μπόλια τους;

Ο ένας λέει ότι είμαι ο Χίος, ο άλλος ο Στάλιν, ο άλλος με είπε νεοδημοκρατη. Αποφασίστε να ξέρω τι θα δηλώνω έξω.
Άντε να δούμε και ποιοι ήταν στο κύκλωμα που έφαγε τον Καποδίστρια....και μετά τι θα απογινουν οι δημοσιογράφοι που κάνουν παρόμοιες έρευνες;
Το bou.θα τα λύσει ΟΛΑ!

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.026
Πόντοι
206
Ναι, και τι ρε μαλακες;
Και ο διοικητής πήρε εντολές και τις γειωσε..
Ειλικρινά δεν ξέρατε τι κουβαλαγατε με τα φορτηγά;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.043
Πόντοι
2.606
Πάντως ο Αγοραστός, μέσα σε ένα χρόνο κάηκε πολιτικά.
Ντάνιελ, σιδηρόδρομος... Κάποια στιγμή ξεβρακώνονται όλοι οι σάπιοι, όταν έρθει η κακιά η ώρα.
ακου προσεκτικα....στην νδ δεν ξεβρακωνεται κανεις ...οταν καινε το χαρτι τους ,περνανε στα μετοπισθεν και αναλαμβανουν θεσεις που δεν χαιρουν προβολης και συνεχιζουν χαλαρα να ξυνουν τον πιθηκα...κανενας σε χανεται, για αυτο και ολοι ειναι προθυμοι στην στραβη να το βουλωσουν και να χρησιμοποιηθουν ως κυμματοθραυστες για τον ψυχανωμαλο.....οταν μιλαμε και γραφουμε οτι η σικελικη μαφια πρεπει να μαθαινει απο αυτους δεν υπαρχει ιχνος υπερβολης...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.375
Πόντοι
5.506
Νοήμονα διάβασε κ το όνομα του κόκορα ..
Δηλαδή από τον Χίο με πας στον Μπαγκς Μπανυ ρε τύπε; Σου έβαλα ποτέ εγώ να διαβάσεις ή να ακούσεις πορδοσαλτε με το ζόρι;

Πάμε παρακάτω.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
13.430
Πόντοι
6.166

Μ.Καρυστιανού: «Θέλουμε μία Προανακριτική που θα περιλαμβάνει και τον Κ.Μητσοτάκη»!

ΧΩΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ .

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.856
Πόντοι
2.456
Δηλαδή από τον Χίο με πας στον Μπαγκς Μπανυ ρε τύπε; Σου έβαλα ποτέ εγώ να διαβάσεις ή να ακούσεις πορδοσαλτε με το ζόρι;

Πάμε παρακάτω.
Ρε στριγκογραβατα τα μπουκωμενα κανάλια θα το έπαιζαν;
Αυτοί κ ο ζούγκλας το έπαιξαν..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.043
Πόντοι
2.606
Άντε να δούμε και ποιοι ήταν στο κύκλωμα που έφαγε τον Καποδίστρια....και μετά τι θα απογινουν οι δημοσιογράφοι που κάνουν παρόμοιες έρευνες;
Το bou.θα τα λύσει ΟΛΑ!
Kite Flying GIF by Acorn TV

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.876
Πόντοι
6.256
Για τώρα μιλάω, πόσο θα πάρει αν γίνουν εκλογές.
To 41% ηταν το ποσοστο του Αγοραστου(αλλο που ταιριαζει με αυτο του Κυριακου).Τωρα περιπετο θα κανει ο αρχηγος,45-50% με μια χαλαρη προετοιμασια:coffee::confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.375
Πόντοι
5.506
ναι σιγά μην απαντούσες....

να μάθεις να μην σχολιάζεις αυτά που δεν σε παίρνουν

μείνε στα μαδομούνια και τις μελιτζάνες και άσε την στατιστική για αυτούς που έχουν βγάλει το γυμνάσιο τυρόγαλο :rockon:
Πραγματικά, κοιτά να ξελογκαρεις λίγο καιρό από το μπου και να βρεις και μια δουλειά.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.632
Πόντοι
3.656
Πραγματικά, κοιτά να ξελογκαρεις λίγο καιρό από το μπου και να βρεις και μια δουλειά.
Πραγματικά....πως είναι δυνατόν κάθε φορά που έχεις προσπαθήσει έχεις τσιμπήσει 3 στρέμματα @@

και ακόμα προσπαθείς είναι τρομερό είσαι μεγάλη μορφή :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.375
Πόντοι
5.506
Πραγματικά....πως είναι δυνατόν κάθε φορά που έχεις προσπαθήσει έχεις τσιμπήσει 3 στρέμματα @@

και ακόμα προσπαθείς είναι τρομερό είσαι μεγάλη μορφή :rockon:
Ρε πανιβλακα, από σένα τι να τσιμπήσω; Που κάθεσαι και γράφεις για στατιστική και αυτοκτονίες και διπλασιασμούς και σύνολα και υποσύνολα όταν έχεις μπροστά σου τον πίνακα με τις αυτοκτονίες κάθε χρόνο και μπορείς να συγκρίνεις;;

Και κάθεσαι και γράφεις παπαριες για τζατζίκια και ταραμαδες ρε χαλβά;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.632
Πόντοι
3.656
Ρε πανιβλακα, από σένα τι να τσιμπήσω; Που κάθεσαι και γράφεις για στατιστική και αυτοκτονίες και διπλασιασμούς και σύνολα και υποσύνολα όταν έχεις μπροστά σου τον πίνακα με τις αυτοκτονίες κάθε χρόνο και μπορείς να συγκρίνεις;;

Και κάθεσαι και γράφεις παπαριες για τζατζίκια και ταραμαδες ρε χαλβά;
μην νευριάζεις μαν ήρεμα δεν έγινε κάτι άλλωστε δεν φταις εσύ στατιστική κάνουν από την τρίτη γυμνασίου και μετά δεν την πρόλαβες :confused:

Δεν είναι παπαριές...είναι το γνωστικό σου αντικείμενο.....και με παρεξήγησες....εγώ δήλωσα ξεκάθαρα ότι έχεις μπάτσελορ στον χειρισμό ταμειακής και στην έκδοση Ζ.

Δε καταλαβαίνω την έκρηξη σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom