πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 81.274
- Πόντοι
- 15.931
Αλλά πράγματα γυαλίζειΕδω εισαι Βλαροκ?
Νομιζα οτι γυαλιζεις κανα φινιστρινι ετσι που εξαφανιστηκες....![]()

Αλλά πράγματα γυαλίζειΕδω εισαι Βλαροκ?
Νομιζα οτι γυαλιζεις κανα φινιστρινι ετσι που εξαφανιστηκες....![]()
Παει ξεφουσκωσεΜια απλή παρέμβση
μετά το 2009 οι αυτοκτονίες σχεδόν διπλασιάστηκαν
συνεχίστε![]()
Δεν θα κερδίζουμε πάντα έτσι είναι ο αγώναςΠαει ξεφουσκωσε![]()
Για τον πολύ απλό λόγο ότι ανεξάρτητα τι αποφάνθηκε η δικαιοσύνη (και ορθώς γιατί δεν υπήρχε τίποτα άλλο πέρα από αμέλεια και κακοί χειρισμοί) η κατηγορία για τα ροζουλι κοπρόσκυλα ήταν η ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ πως υπήρχαν νεκροί και άνθρωποι σε άμεσο κίνδυνο την ώρα που ΕΠΑΙΖΑΝ ΘΕΑΤΡΟ σε απευθείας μεταδόσεις σε εκείνη την "σύσκεψη διαχείρισης κρίσης".Tι ασχολούνται οι νεοδημοκράτες με το Ματι
Αφου οι συριζαίοι αθωωθηκαν
Και επι νεας δημοκρατιας.
αγαπητέ χειριστή τυροκαυτερής με δοκτορά στην έκδοση ΖΤο 2009 είχαμε 391 αυτοκτονίες, επίσημα καταγεγραμμένες, τώρα που σκατα είδε ο άλλος 782 (σχεδόν διπλασιάστηκαν) ή έστω πάνω από 600 είναι στη σφαίρα της κομμουνιστικής παράνοιας.
Καλά, για τις 10 χιλιάδες ούτε ψύλλος στον κόρφο τους.
προσπαθώ να προσελκύσω και το ακροδεξιό κοινό του μπουΟ αγων σου?![]()
Ο ανακριτής αποκλείεται γιατί όταν μπαζώθηκε ο χώρος η υπόθεση δεν είχε πάει στην ανάκριση ακόμα. Νομίζω δηλαδή.Τώρα έχουν υιοθετήσει ένα παραμύθι ότι ο ανακριτής έδωσε προφορική εντολή να καθαριστεί ο χώρος. Για μεγάλη παπάτζα μου ακούγεται....
Εξαρτάται σε ποιο στάδιο είναι η διαδικασία και τι θα είναι αυτό το "κάτι άλλο".Το ότι ο Αγοραστός έχει κατηγορηθεί με την παράβαση καθήκοντος δεν σημαίνει ότι στο μέλλον δε θα κατηγορηθεί και για κάτι άλλο αν προκύψει σωστά?
Έτσι λέγεται στα κανάλια ότι ο Τριαντόπουλος ισχυρίζεται ότι ο ανακριτής έδωσε προφορική εντολή για να καθαριστεί ο χώρος.Ο ανακριτής αποκλείεται γιατί όταν μπαζώθηκε ο χώρος η υπόθεση δεν είχε πάει στην ανάκριση ακόμα. Νομίζω δηλαδή.
Εξαρτάται σε ποιο στάδιο είναι η διαδικασία και τι θα είναι αυτό το "κάτι άλλο".
Το ατύχημα είναι να πιστεύεις ότι θα σε σωσουν τα ορφανά του Στάλιν....και να κάνεις ό,τι σε προστάζουν αυτά.
Δε σου το χα, είσαι τελικά πολύ έξυπνος.αγαπητέ χειριστή τυροκαυτερής με δοκτορά στην έκδοση Ζ
Αν πάρεις τα νούμερα του wikipedia και τα εξάγεις σε γράφημα....γιατί έτσι βγαίνουν τα συμπεράσματα...
θα δεις ότι....έως το 2009 οι αυτοκτονίες ήταν 2.888 και μετά το 2009 έως και το 2019 δηλαδή τα χρόνια των μνημονίων ήταν 5.093.
Κατανοώ ότι η αριθμητική δεν ήταν προτεραιότητα όταν πήζατε φέτα και τυρόγαλο αλλά 5.093/2=2.546,5.
Δηλαδή αν είχες 2.546 κατσίκες να σαλαγήσεις μετά έχεις 5.093
![]()
Δεν έχω ιδέα αν είναι λάθος ή όχι. Γι αυτό θέλω να μάθω για τι ακριβώς κατηγορούνται (και όχι αορίστως "μπάζωμα"), για να διαμορφώσω άποψη αν αυτό στέκει νομικά ή όχι.Δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες....ξέρω όμως ότι οι δικηγόροι των γονέων μιλάνε για αδικήματα που έχουν να κάνουν με την αλλοίωση του χώρου του εγκλήματος ακόμα και για ασέβεια προς τους νεκρούς κτλπ. Τόσο λάθος να είναι?
Kατι πρεπει να πουν,δεν αναφερουν βεβαια την Ηλεια.Θελουν να συνδεσουν την απωλεια ζωης απο πυρκαγια,πλημμυρα,σεισμο με ενα δυστυχημα οπου υπηρχαν κενα ασφαλειας(δεν ξερω/δεν γνωριζω επαιξε αριστα) και συνεχεις ενημερωσεις για μικροατυχηματα και πιθανη τραγωδια λογω των θεματων ασφαλειας.Βεβαια δεν εχει κανεις ευθυνη για ενα συστημα που επρεπε να εχει εγκατασταθει και διαβεβαιωναν 2 υπουργοι την υπαρξη του(να αναφερουμε και τα εγκαινια που θα κανανε για αλλη μια φορα?).Ε σε ενα τετοιο τσιρκο δεν εχει ευθυνη κανεις.Βεβαια το μοτο του Κυριακου πριν γινει κυβερνηση ειναι οτι ειναι σοβαρος και με το καταρτισμενο επιτελειο που εχει θα γινουν τομες,θα λειτουργουν ολα οπως πρεπει κλπ.Και φτασαμε να ειναι χειροτερα απο οτι ηταν με τους οπως τους αποκαλουν(σαν) ροζουλι-τσιρκο.Δεν λεω κανουν οτι μπορουν να τα κανουν χειροτερα,κατι βιδεο που ειχαν εξαφανιστει τον πρωτο καιρο και βρεθηκαν 2 χρονια μετα τυχαια,κατι τηλεφωνα που δεν εγιναν αλλα μετα μαθαμε οτι εγιναν και εσταλη και ενα ιμειλ αλλα τι να κανουν να αφησουν απληρωτους τους ανθρωπους που δεν ξερουμε ποιος τους εστειλε να πανε μονοι τους να "συμμαζεψουν" τον χωρο.Γενικα λογικα πραγματα,ευτυχως εχουμε Κυριακο και κοιμομαστε ησυχοι(το ορθιοι δεν χρειαζεται να το αναφερω).Tι ασχολούνται οι νεοδημοκράτες με το Ματι
Αφου οι συριζαίοι αθωωθηκαν
Και επι νεας δημοκρατιας.
όπως σου έγραψα δεν συμπεριέλαβα ένα έτος....δεν είναι διπλάσιες είναι περίπου +30% πάνω.Δε σου το χα, είσαι τελικά πολύ έξυπνος.
Άρα με το δικό σου μοναδικό σκεπτικό ο Τσιπρας κατάφερε και πήρε στο λαιμό του περισσότερους από την κυβέρνηση του Βούδα της Ραφηνας.
Ακόμα κλαις για τον Στάλιν που ειχε επετειο θανάτου χθες ;Σου εύχομαι όταν ψοφισεις να μην σε κηδευσουν. Είτε σε σακούλα όπως τους νεκρούς του covid, είτε κάρβουνο όπως οι νεκροί του τραίνου. Αυτό σου αξίζει.
Δόξα τω Θεώ που δεν έχω δηλητηριαστεί από ιδεολογίες κοκκινοροζουλι εχθρών της Ελληνικής Φυλής .
Αν θέλεις παραδείσους τέτοιων ιδεολογιών τραβα με one way ticket στην Κούβα,δημοκράτη της πλάκας.