barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.375
- Πόντοι
- 5.506
Άντε πάλι τα πουστριλικια.ο αγαπητός Ρομπ
Άντε πάλι τα πουστριλικια.ο αγαπητός Ρομπ
Αντί να βρίζεις εμένα και να βάζεις υποθέσεις ότι αν τα λουστώ επειδή εθιξα τον Κυριάκο σας βρίσε τον εγκληματία σας.ΑΝ τα λουστεις έγραψε ρε ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ βιτάμ, δεν έγραψε ΝΑ τα λουστεις. Αιντε βοιδι γαμω τον κομμουνισμό σου και την κιουσπα τη μπεεμβε σου που σέρνεται σα φίδι.
Από τι αυτοκτόνησαν όλοι αυτοί ,επειδή δεν πρόλαβαν τις προσφορές στα Λίντλ;Δε λέω, σε πρήξανε οι ηλίθιοι αλλά και 'σύ εδώ το γαμησες και ψόφησε.![]()
Αγαπητός είπε όχι αγαπημένος επίσης ναι είναι μάγκας με καλές πολιτικές απόψεις και όχι μόνο.Άντε πάλι τα πουστριλικια.
Xoνδροεδω σε εχω....
![]()
Κωλομπαράδες όλοι - Page 88 - bourdela.com forum
Νήμα για την δεύτερη αγαπημένη ατάκα του @ΑΝΤΖΕΛΟ Κωλομπαράδες όλοι. Η πρώτη είναι το Τι τσίμπησες μαν; που κάνει πάταγο Πάμε λοιπόνwww.bourdela.com
Φυλής εννοείς που πάνε στα μπουρδέλα?κοκκινοροζουλι εχθρών της Ελληνικής Φυλής .
Σκασε,εχει σοου τωρα,μην το χαλαςΦυλής εννοείς που πάνε στα μπουρδέλα?![]()
εντελως ομωςXoνδρο![]()
Να σπρώξω το σόου προσπαθώΣκασε,εχει σοου τωρα,μην το χαλας![]()
Θέλω να μην μιλάς για καρκίνους και τέτοια .Και εσύ θέλεις να τα λουστώ δηλαδή για να μη θίξω τον Κυριάκο σου ; Με ξενερώνεις.
Πηγή για τις ....10.000 αυτοκτονίες;Από τι αυτοκτόνησαν όλοι αυτοί ,επειδή δεν πρόλαβαν τις προσφορές στα Λίντλ;
Πρώτη φορά το μαθαίνεις αυτό;Δεν ήξερες για αυτοκτονίες επί μνημονίων ειδικα τα πρωτα χρόνια;Δε λέω, σε πρήξανε οι ηλίθιοι αλλά και 'σύ εδώ το γαμησες και ψόφησε.![]()
Το χαλας,κυλαει ομορφα,ποιοτικα,μας παει σε νεα μονοπατια,ανεξερευνητα ως τωραΝα σπρώξω το σόου προσπαθώ![]()
Χαχα...Φυλής εννοείς που πάνε στα μπουρδέλα?![]()
Μην παίρνεις όρκο γι αυτό.Θέλω να μην μιλάς για καρκίνους και τέτοια .
Δεν είσαι δεκατριάχρονο μαλακισμένο,μάθε να φέρεσαι ανάλογα.
Βάλε μου λίγο πηγή να το κοιτάξω, είπες για 10.000 αυτοκτονίες λόγω μνημονίων.Πρώτη φορά το μαθαίνεις αυτό;Δεν ήξερες για αυτοκτονίες επί μνημονίων ειδικα τα πρωτα χρόνια;
θα εξασκήσω το δικαίωμα της σιωπής όπως ο αγοραστός τότεΤο χαλας,κυλαει ομορφα,ποιοτικα,μας παει σε νεα μονοπατια,ανεξερευνητα ως τωρα![]()
Και εγώ θέλω να φύγει ο Κυριάκος σας από τα πολιτικά όπως ο Τσίπρας και να μπει φυλακή όπως ο Κασιδιάρης αλλά τίποτα δε έχει γίνει.Θέλω να μην μιλάς για καρκίνους και τέτοια .
Δεν είσαι δεκατριάχρονο μαλακισμένο,μάθε να φέρεσαι ανάλογα.
Ετσι τυπε μεινι εσυ στο 1940 με τους κοκκινους και τους δεξιους....αλλωστε οι κοκκινοροζουλιδες σε κυβερνησανε ολα αυτα τα χρονια και οι κοκκινοροζουληδες σε ριξανε στα βραχια και στα μνημονια.Δόξα τω Θεώ που δεν έχω δηλητηριαστεί από ιδεολογίες κοκκινοροζουλι εχθρών της Ελληνικής Φυλής .
Αν θέλεις παραδείσους τέτοιων ιδεολογιών τραβα με one way ticket στην Κούβα,δημοκράτη της πλάκας.
Έλα για να μην παιδεύεσαι.Πρώτη φορά το μαθαίνεις αυτό;Δεν ήξερες για αυτοκτονίες επί μνημονίων ειδικα τα πρωτα χρόνια;