You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 223K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (21 μέλη και 39 επισκέπτες)
Peristeri_city
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2025
- Like
- 295
- Πόντοι
- 21
Άσε τις μαλακίες επειδή είμαι μικρός δε σημαίνει πως είμαι χαζός.Εχω πολύ περισσότερο μυαλό από πολλούς εδώ μέσα.Και ο Ρομπ είναι Μαξ 30-35 χρόνων και σας πατάει όλους εδώ μέσα στο μυαλό.Οι νέοι πολλές φορές σας πατάνε μπαρμπαθείοι.Μην λες μαλακίες μικρέ...όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.605
- Πόντοι
- 3.656
Ξεκάθρα Ταμήλος είναιμπηκε και η βουλτεψη του μπου..παω να δω μπαλα

Peristeri_city
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2025
- Like
- 295
- Πόντοι
- 21
Δε είναι έρωτας εγώ και ο Ρομπ είμαστε άντρες εσύ τον τρως από κωλο.Απλα συμφωνώ σε όλα όσα λέει ο Ρομπ.Εχουμε παρόμοιες απόψεις.Τι να θέλει να πει "εκεί έξω" ο ποιητής Ζαν Κλαν Βιτάμ;;; Κανελωνουν το ριζογαλο τα παιδγια;
Ζανουλη δε μας τα λες καλά, γεννήθηκε ένας νέος έρωτας μετά απ αυτόν με τον Αλ6;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.974
- Πόντοι
- 9.297
Είσαι πανχαζος αν λες μαλακίες για καρκίνους....κόψε τις μαλακίες επιτέλους.Άσε τις μαλακίες επειδή είμαι μικρός δε σημαίνει πως είμαι χαζός.Εχω πολύ περισσότερο μυαλό από πολλούς εδώ μέσα.Και ο Ρομπ είναι Μαξ 30-35 χρόνων και σας πατάει όλους εδώ μέσα στο μυαλό.Οι νέοι πολλές φορές σας πατάνε μπαρμπαθείοι.
Χαλάρωσε.Άσε τις μαλακίες επειδή είμαι μικρός δε σημαίνει πως είμαι χαζός.Εχω πολύ περισσότερο μυαλό από πολλούς εδώ μέσα.Και ο Ρομπ είναι Μαξ 30-35 χρόνων και σας πατάει όλους εδώ μέσα στο μυαλό.Οι νέοι πολλές φορές σας πατάνε μπαρμπαθείοι.
Θα αρπάξεις ηλεκτροσόκ πάλι.
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 36
- Like
- 3.323
- Πόντοι
- 1.446
Παίκτη, σχεδόν κανένας που έχει δουλειά που τρέχει καλά δεν πάει να γίνει βουλευτής. Για κανόνα μιλάμε, όχι σπάνιες εξαιρέσεις.Τα λεφτά που βγάζουν ως βουλευτές...δηλαδή 5Κ καθαρά και κάποιες παροχές δεν είναι και τόσοσ πολλά
αλλά τα κονέ...η σιγουριά του ότι θα πληρώνονται χωρίς εργασία...και η προοπτική να χωθούν σε μπίσνες είναι πολύ μεγαλύτερα κίνητρα....
ένας ανεξαρτητος βουλευτής ή μικρού κόμματος δεν λέει τίποτα.....ένας βουλευτής του πασοκ, η της νδ, η του συριζα ειτε του κκε....έχουν σιγουριά όμως.....
διότι αυτοί είνα το κατεστημένο...και μπορού να υποδείξουν στον κόσμο στις τοπικές...υπηρεσίες κτλπ...ποιον βουλευτή θα ψηφίσουν. Πως νομίζεις ότι βγήκε πχ η Μελέτη?
Παπάρια σιγουριά έχεις, without mech, in all likelihood απλά θα χάσεις χρόνο και λεφτά για να δώσεις μερικούς σταυρούς στο κόμμα. Και να εκλεγείς μια φορά, μπορεί να μην καθιερωθείς πολιτικά (στις εκλογές το 35% ήταν new entries) και μετά θα ψάχνεσαι να ξαναμπείς στο επάγγελμα. Δε μιλάμε για πανεπιστημιακούς κλπ. που το γραφείο τους περιμένει, αυτοί είναι under wraps, λέμε για profs της αγοράς.
Η Μελέτη και μερικοί άλλοι celebrities παίζουν με άλλους όρους. Η Μελέτη βγήκε ευρωβουλευτής γιατί την ξέρει όλη η Ελλάδα από την TV και δεν είχε ανάγκη ούτε για προεκλογικό αγώνα. Δοκίμασε εσύ που μπορεί να είσαι καλός σαν επαγγελματίας π.χ. αλλά σε ξέρει οριακά η μάνα σου να δεις τι θα πάρεις.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.036
- Πόντοι
- 2.606
Αν είχαμε Κασσιδιαρη όλοι θα νοσταλγουσαν τον Μητσοτάκη....![]()

Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.926
- Πόντοι
- 6.256
Ρε τυπε με πολλη αγαπη....γεννηθηκες με εγκεφαλικη βλαβη ή το επαθες μετα απο ατυχημα;Αν είχαμε Κασσιδιαρη όλοι θα νοσταλγουσαν τον Μητσοτάκη....![]()
Peristeri_city
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2025
- Like
- 295
- Πόντοι
- 21
Για τον Κούλη τον εγκληματία τον ευχήθηκα όχι για σένα τι σε νοιάζει.Αργυρουλη μη μας ξενερώνεις τον υποστηρίζεις και δε μαρεσει.Σε συμπαθώ πολύ μη με κάνεις να σε απομυθοποίησω.Είσαι πανχαζος αν λες μαλακίες για καρκίνους....κόψε τις μαλακίες επιτέλους.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.036
- Πόντοι
- 2.606
η αληθεια βεβαια ειναι πως δεν περιμεναμε το μεηλ να μας επιβεβαιωσει οτι ειναι κινητα μουνοπανα!Tι νουμερο ειναι αυτος ο Σκερτσος
Του λενε για το μαιλ κι αυτός λεει για το δημοψηφισμα του τσιπρα
Ποσο ξεφτιλισμενοι ειναι
Peristeri_city
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2025
- Like
- 295
- Πόντοι
- 21
Πες τα χειρότερος από τον Κούλη δε υπάρχει και δε θα υπάρξει ποτέ.Η κουλοσυμμορια ότι χειρότερο.Ρε τυπε με πολλη αγαπη....γεννηθηκες με εγκεφαλικη βλαβη ή το επαθες μετα απο ατυχημα;![]()
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.605
- Πόντοι
- 3.656
Και εγώ τι σου έγραψα?Παίκτη, σχεδόν κανένας που έχει δουλειά που τρέχει καλά δεν πάει να γίνει βουλευτής. Για κανόνα μιλάμε, όχι σπάνιες εξαιρέσεις.
Παπάρια σιγουριά έχεις, without mech, in all likelihood απλά θα χάσεις χρόνο και λεφτά για να δώσεις μερικούς σταυρούς στο κόμμα. Και να εκλεγείς μια φορά, μπορεί να μην καθιερωθείς πολιτικά (στις εκλογές το 35% ήταν new entries) και μετά θα ψάχνεσαι να ξαναμπείς στο επάγγελμα. Δε μιλάμε για πανεπιστημιακούς κλπ. που το γραφείο τους περιμένει, αυτοί είναι under wraps, λέμε για profs της αγοράς.
Η Μελέτη και μερικοί άλλοι celebrities παίζουν με άλλους όρους. Η Μελέτη βγήκε ευρωβουλευτής γιατί την ξέρει όλη η Ελλάδα από την TV και δεν είχε ανάγκη ούτε για προεκλογικό αγώνα. Δοκίμασε εσύ που μπορεί να είσαι καλός σαν επαγγελματίας π.χ. αλλά σε ξέρει οριακά η μάνα σου να δεις τι θα πάρεις.
Ότι το ''επάγγελμα" του βουλευτή από μόνο του δεν λέει πολλά....ως ανεξάρτητος. Αν όμως τον στηρίζει ένα κατεστημένο που λέγεται ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ τότε ανοίγουν άλλοι δρόμοι.
Η Μελέτη δεν βγήκε επειδή την ξέρει όλη η Ελλάδα βγήκε επειδή οι γαλάζιοι υπέδειξαν στα σκυλιά τους ποιον θα ψηφίσει. Το ίδιο κάνουν και τα υπόλοιπα παλιά και ψημένα κόμματα. Γιαυτό και βλέπεις άχρηστοι να ψηφίζονται ξανά και ξανά γιατί έχουν τον λαό τους.
Απόδειξη αυτού που σου λέω είναι για παράδειγμα ο Στρατηγός που το 15 παραιτήθηκε από την θέση του...και μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει μετά υπουργός. Νομίζεις ότι ο υπουργός βγάζει μόνο τα 10Κ που του δίνουν?
Έτσι και οι βουλευτές....χώνονται σε κόλπα...σε επιτροπές....βολεύουν από 40 παρατρεχάμενους ο καθένας....γίνονται και άλλες δουλειές....νομίζεις ότι όλες οι εταιρείες που συμμετέχουν στις αναθέσεις του Δημοσίου δεν έχουν καμία σχέση με τους βουλευτές???
Peristeri_city
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2025
- Like
- 295
- Πόντοι
- 21
Οι συνθήκες με τρελαίνουν.Πρεπει να τιμωρηθεί ο Κούλης δε το βλέπετε ; Σοβαρευτείτε και δείτε το και εσύ και ο Αργύρης και όσοι αλλοι δε το βλέπουν και το παίρνουν χαλαρά.Χαλάρωσε.
Θα αρπάξεις ηλεκτροσόκ πάλι.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.605
- Πόντοι
- 3.656
Κούλης θα λες και θα κλαις όταν θα σε πηγαίνουν κωλοφεράτζα τα ματ από το σύνταγμα μέχρι τον πειραιά αναρχοκουμούνι.Οι συνθήκες με τρελαίνουν.Πρεπει να τιμωρηθεί ο Κούλης δε το βλέπετε ; Σοβαρευτείτε και δείτε το και εσύ και ο Αργύρης και όσοι αλλοι δε το βλέπουν και το παίρνουν χαλαρά.
Peristeri_city
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2025
- Like
- 295
- Πόντοι
- 21
Σκάσε πουστη κουλικια καταστροφέα ελληνικής κοινωνίας.Κούλης θα λες και θα κλαις όταν θα σε πηγαίνουν κωλοφεράτζα τα ματ από το σύνταγμα μέχρι τον πειραιά αναρχοκουμούνι.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.605
- Πόντοι
- 3.656
Θα σε λιώσει η Δημοκρατία μας να είσαι έτοιμος θα σε ταράξουμε στη νομιμότητα.Σκάσε πουστη κουλικια καταστροφέα ελληνικής κοινωνίας.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.974
- Πόντοι
- 9.297
Το ατύχημα είναι να πιστεύεις ότι θα σε σωσουν τα ορφανά του Στάλιν....και να κάνεις ό,τι σε προστάζουν αυτά.Ρε τυπε με πολλη αγαπη....γεννηθηκες με εγκεφαλικη βλαβη ή το επαθες μετα απο ατυχημα;![]()
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.375
- Πόντοι
- 5.506
Σκάσε πουστη κουλικια καταστροφέα ελληνικής κοινωνίας.
Βουτιά - Ερμηνεία Ονείρου
Αν ονειρευτείς ότι βουτάς σε καθαρό νερό, σημαίνει ότι σε μια υπόθεση προσβολής που σε απασχολεί, τα πράγματα θα έχουν θετική έκβαση. Αν το νερό είναι θολό, σημαίνει ότι θα έχεις πολύ άγχος με αυτό που σε απασχολεί αυτή την περίοδο. Αν ονειρευτείς ότι βουτάνε άλλοι, είναι προμήνυμα ότι θα περάσεις πολύ καλά με την παρέα σου. Αν είσαι ερωτευμένος και δεις αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.974
- Πόντοι
- 9.297
Μην το εύχεσαι για κανέναν...αμοιβαία η συμπάθεια αλλά δεν μεγαλώνεις λέγοντας τέτοιες μαλακίες για την υγεια του αλλού .Για τον Κούλη τον εγκληματία τον ευχήθηκα όχι για σένα τι σε νοιάζει.Αργυρουλη μη μας ξενερώνεις τον υποστηρίζεις και δε μαρεσει.Σε συμπαθώ πολύ μη με κάνεις να σε απομυθοποίησω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 30K