Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.375
Πόντοι
5.506
όπως σου έγραψα δεν συμπεριέλαβα ένα έτος....δεν είναι διπλάσιες είναι περίπου +30% πάνω.

Δεν είναι εξυπνάδα απλά μαθηματικά είναι πχ....1 τυροκαυτερή + 1 τυροκαυτερή= 2 τυροκαυτερές 4,00χ2=8,00 - δηλαδή 6.50 χωρίς απόδειξη.

Στα λέω με τη γλώσσα που τα καταλαβαίνεις.

Αυτό για τον τσίπρα δεν το κατάλαβα αλλά πολύ πιθανόν.
Λογικό, όπως και που να καταλάβεις ότι για κάποιο λόγο αυτό το στατιστικό μετριέται ΕΤΗΣΙΩΣ και όχι ανά περίοδο που μας βολεύει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.979
Πόντοι
9.297
Έλα για να μην παιδεύεσαι.

Μη γίνεις ρεζίλι σαν το λακη και 'σύ.
Κοίτα...πολλά τροχαια με πτώσεις σε χαράδρες κτλ λέγεται ότι στην πραγματικότητα ήταν αυτοκτονίες εκείνη την περίοδο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.043
Πόντοι
2.606
Κοίτα...πολλά τροχαια με πτώσεις σε χαράδρες κτλ λέγεται ότι στην πραγματικότητα ήταν αυτοκτονίες εκείνη την περίοδο.
Tinfoil Hat GIF by The Tick

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.632
Πόντοι
3.656
Δεν έχω ιδέα αν είναι λάθος ή όχι. Γι αυτό θέλω να μάθω για τι ακριβώς κατηγορούνται (και όχι αορίστως "μπάζωμα"), για να διαμορφώσω άποψη αν αυτό στέκει νομικά ή όχι.
Επαναλαμβάνω: αν στέκει νομικά, όχι αν είναι αλήθεια ή όχι.
Είμαι 90% σίγουρος ότι ο αγοραστός έχει κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος. Δεν ξέρω όμως για πιο από όλα όσα λένε εννοώ για το μπάζωμα ή για κάτι άλλο.

Μα ναι..νομικά...γιαυτό σου λέω...το ότι έχουν ή δεν έχουν κάνει ένα έγκλημα στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι θα κατηγορηθούν κιόλας....

η να πω καλύτερα...θα ερευνηθούν από την δικαιοσύνη......αντίθετα με εμένα και εσένα..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.979
Πόντοι
9.297
Ετσι τυπε μεινι εσυ στο 1940 με τους κοκκινους και τους δεξιους....αλλωστε οι κοκκινοροζουλιδες σε κυβερνησανε ολα αυτα τα χρονια και οι κοκκινοροζουληδες σε ριξανε στα βραχια και στα μνημονια.

Ειπαμε εγκεφαλικα νεκρος....
Ενώ εσύ που αναπνέεις όταν στο επιτρεπουν τα ερυθρα Ορκ...τι είσαι;...προοδευτικός;
Προοδευτική να υποστηρίζεις μπορεί ..προοδευτικός ακούγοντας ερυθροροζουλι μαλακίες ,σίγουρα όχι.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.632
Πόντοι
3.656
Λογικό, όπως και που να καταλάβεις ότι για κάποιο λόγο αυτό το στατιστικό μετριέται ΕΤΗΣΙΩΣ και όχι ανά περίοδο που μας βολεύει.
ναι ε?

εσύ που καταλαβαίνεις για πες μου γιατί μετριέται ΕΤΗΣΙΩΣ? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Και πες μου επίσης αν θες να συμπεράνεις αν κατά τα χρόνια των μνημονίων αυξήθηκαν ή όχι...πως θα το συμπεράνεις????

θα ρωτήσεις την λίτσα πατέρα?

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.047
Πόντοι
456
Είμαι 90% σίγουρος ότι ο αγοραστός έχει κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος. Δεν ξέρω όμως για πιο από όλα όσα λένε εννοώ για το μπάζωμα ή για κάτι άλλο.

Μα ναι..νομικά...γιαυτό σου λέω...το ότι έχουν ή δεν έχουν κάνει ένα έγκλημα στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι θα κατηγορηθούν κιόλας....

η να πω καλύτερα...θα ερευνηθούν από την δικαιοσύνη......αντίθετα με εμένα και εσένα..
Εσύ έτσι κι αλλιώς θα περάσεις από Διεθνές Δικαστήριο για τη χρήση ρυζογκοφρέτας, αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο νήμα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.818
Πόντοι
456
Το 2009 είχαμε 391 αυτοκτονίες, επίσημα καταγεγραμμένες, τώρα που σκατα είδε ο άλλος 782 (σχεδόν διπλασιάστηκαν) ή έστω πάνω από 600 είναι στη σφαίρα της κομμουνιστικής παράνοιας.

Καλά, για τις 10 χιλιάδες ούτε ψύλλος στον κόρφο τους.

To 2009 ήταν ακόμα καλά τα πράγματα, διότι δεν είχαμε αισθανθεί τίποτα.

Το 2011-2012 που είχαμε μειώσεις μισθών, απολύσεις, που έπεφτε ξύλο έξω από τη βουλή, τότε ξεκίνησε το πανηγύρι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.632
Πόντοι
3.656
Εσύ έτσι κι αλλιώς θα περάσεις από Διεθνές Δικαστήριο για τη χρήση ρυζογκοφρέτας, αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο νήμα.
Δεν φοβάμαι γιατί α) έχω χορηγό την εταιρεία που τις παράγει και θα πληρώσει τα δικαστικά έξοδα β) οι ένορκοι και η έδρα προφανώς θα τρώνε και οι ίδιοι ρυζογκοφρέτες.

Θα αθωωθώ παμψηφεί :coffee:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.856
Πόντοι
2.456
Ποιον ρε κεφάλα, τον ηλίθιο το Χίο;; Αιντε ρε παραπέρα που θα ασχοληθεί οποιοσδήποτε νοήμων με τον μπετοβλακα.
Νοήμονα διάβασε κ το όνομα του κόκορα ..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.375
Πόντοι
5.506
ναι ε?

εσύ που καταλαβαίνεις για πες μου γιατί μετριέται ΕΤΗΣΙΩΣ? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Και πες μου επίσης αν θες να συμπεράνεις αν κατά τα χρόνια των μνημονίων αυξήθηκαν ή όχι...πως θα το συμπεράνεις????

θα ρωτήσεις την λίτσα πατέρα?
Μλκ, δε μπορεί να είσαι τόσο χαζός. Αλλά με τις "παρέες που κανείς εδώ μέσα" τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.259
Πόντοι
6.955
Αν θες να μιλήσουμε για δολοφόνους...ξέρεις ότι αυτοκτόνησαν πάνω από 10.000 ατομα επί μνημονίων;
Έχουν και υπογραφές πασοκων και συριζαιων όλα αυτά.
Θα μου πεις πόσο κόσμο φάγανε στα 84 νοσοκομεία και άλλους πόσους από τα μπόλια τους;

Ακόμα κλαις για τον Στάλιν που ειχε επετειο θανάτου χθες ;
Εσύ αξίζεις μαυσωλείο μέσα σε ροχαλες ερυθρή ξεφτίλα.
Ο ένας λέει ότι είμαι ο Χίος, ο άλλος ο Στάλιν, ο άλλος με είπε νεοδημοκρατη. Αποφασίστε να ξέρω τι θα δηλώνω έξω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.632
Πόντοι
3.656
Μλκ, δε μπορεί να είσαι τόσο χαζός. Αλλά με τις "παρέες που κανείς εδώ μέσα" τίποτα δεν είναι τυχαίο.
ναι σιγά μην απαντούσες....

να μάθεις να μην σχολιάζεις αυτά που δεν σε παίρνουν

μείνε στα μαδομούνια και τις μελιτζάνες και άσε την στατιστική για αυτούς που έχουν βγάλει το γυμνάσιο τυρόγαλο :rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.259
Πόντοι
6.955
Δόξα τω Θεώ που δεν έχω δηλητηριαστεί από ιδεολογίες κοκκινοροζουλι εχθρών της Ελληνικής Φυλής .
Αν θέλεις παραδείσους τέτοιων ιδεολογιών τραβα με one way ticket στην Κούβα,δημοκράτη της πλάκας.
Έλα που είσαι βλάκας. Οι ιδεολογίες που λες είναι όλες εβραϊκές, σοσιαλισμός, κομμουνισμός, ναζισμός είναι όλες εβραϊκές.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.818
Πόντοι
456
Πάντως ο Αγοραστός, μέσα σε ένα χρόνο κάηκε πολιτικά.
Ντάνιελ, σιδηρόδρομος... Κάποια στιγμή ξεβρακώνονται όλοι οι σάπιοι, όταν έρθει η κακιά η ώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom