Τύπε δεν μας τα λες καλά....
Ο Κασιδιάρης είναι πολιτικός κρατούμενος επειδή δεν μπόρεσαν να ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ οι πράξεις του όχι επειδή δεν τις έκανε....
έτσι και στα τέμπη δεν πρόκειται ποτέ να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ποιος έδωσε τις εντολές για το μπάζωμα...ούτε ποιανού τα λαθραία καλύψανε....αλλά αυτό δεν σε σταματά από το να τους θεωρείς εγκληματίες.
ο κασιδιάρης μπορεί να μην πιάστηκε σε βίντεο..αλλά υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία..μαρτυρίες κτλπ...για την εγκληματική οργάνωση χρυσή αυγή. Που συνδέουν τον κασιδιάρη και τον μιχαλολιάκο με πολλά και διάφορα. Μάλλον χωρίς στοιχεία φυαλακίστηκαν αλλά δεν σημαίνει ότι είναι αθώοι.
Δεν μπορεί οι ενδείξεις να σου φτάνουν για την νδ αλλά για τα χρυσαύγουλα να θέλεις ατράνταχτες αποδείξεις.
Επειδή δεν διαβάζεις τι γράφω, ή δεν τα διαβάζεις όλα, που είναι και λογικό.
Έγραψα ότι μάλλον είναι πράκτορας. Μάλλον , δεν έχω αποδείξεις.
Απ' την άλλη είναι ο μόνος που πήγε κόντρα στους ολιγαρχες.
Πήγε κόντρα ή θέατρο ΔΕΝ το γνωρίζω.
Εξαργύρωσε κάτι; Δεν το γνωρίζω.
Πολλά μου βρωμάνε.
Ο αδελφός του έχει σχέσεις με τη BlackRock.
Γνωρίζω οτι πχ το όπλο για το οποίο κατηγορήθηκε , είχε άδεια.
Η δίκη δεν έχει καν ολοκληρωθεί. Γιατί;
Γιατί τους βάλανε μέσα; Πού ενοχλούσαν;
Όπως βλέπεις, δεν είμαι με κανέναν, ερωτήσεις κάνω στον εαυτό μου πρωτίστως για το ρόλο του καθενός.
Επίσης, έχω ένα inside info, ο,τι έχει κοπεί και ραφτει σημείο στην επικοινωνία απ' το ασθενοφόρο.
Επίσης ο δολοφόνος ήταν γυρολόγος, πέρασε και απ' το ΚΚΕ.
Όλο αυτό το παιχνίδι ΔΕΝ μου αρέσει.
Και δεν μου αρέσει γιατί δεν μπορώ να ενώσω το παζλ...
Edit:
Ως πρώην συνδεσεμιτης, με 27 χρόνια στην πλάτη, αν η ΧΑ είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, είναι και όλοι οι σύνδεσμοι των 6 μεγάλων ομάδων, καθώς και οι σύλλογοι, καθώς και όλα τα κόμματα.