Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.043
Πόντοι
2.606
season episode GIF
Ήδη η Ελλάδα είναι στην μπούκα των Αμερικανών διότι με τις λοατκομαλακιες του Κυριάκου έχουμε εκτεθεί στον Τραμπ ...θα πέσει πολύ γέλιο όταν πάει στον Λευκό Οίκο ο Κυριάκος...ενδέχεται να έχει υποδοχή ανάλογη του Ζελενσκυ .

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.184
Πόντοι
6.056
Για τον Κούλη τον εγκληματία τον ευχήθηκα όχι για σένα τι σε νοιάζει.
πάρτους το σκαλπ , κατάστρεψαν τη χώρα και μας κατάντησαν ζήτουλες ...ζητιανεύει η χώρα έλεος και από ρώσο και από αμερικάνο
και από γάλλο και από οθωμανό κουλοκολλητό ...

στα δε οικονομικά , χαράτσια ακρίβεια καρτέλ φόροι
υγεία δημόσια δεν υφίσταται , την ξέσκισαν για τα ιδιωτικά
ασφάλεια πουθενά, μόνο μαγκιές με τα ματ στους φορολογούμενους πολίτες
το έγκλημα των Τεμπών το συγκαλύπτουν ...

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.803
Πόντοι
10.446
Ποσως με ενδιαφέρει

Ο Κασιδιάρης πχ τα έβαλε με του ολιγαρχες. Τα έβαλε ή έπαιζε ένα καλοστημενο θέατρο; Η δίκη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, άρα είναι πολιτικός κρατούμενος. Έχει εκφράσεις μίσους το κόμμα της Χ.Α. ; Ναι. Έχει όμως και το ΚΚΕ κατά του ελληνικού έθνους, όπως και η ΝΔ που λέει ότι "πάνω απ' όλα ο άνθρωπος

Οι δικηγόροι του, τα βρήκαν με τη ΝΔ, ο ένας εξ αυτών ο Χάρης Κατσιβαρδας, ο οποίος υποτίθεται έτρεχε για τους αγωνιστές, υγειονομικούς, υγειονομική χούντα κλπ. Τώρα ό,τι πει η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ το υπογράφει.

Ο αδελφός του Κασιδιάρη, έχει σχέσεις με τη BlackRock.

Τι παιχνίδια παίζονται δεν ξέρω.

ΟΧΙ, ελεύθερος επαγγελματίας, αυτοαπασχολούμενος.

Αλλά ακόμα και προσωπικό να είχα, θα έμπαινε ταμείο ανεργίας, του οποίου θα το είχα πληρώσει εγώ με τις εισφορές που οφείλω να του πληρώνω...θα τον απορροφούσε η αγορά
Όπως και να χει , ο καθένας επιλέγει το δρόμο του. Για το χρήμα πουλήσατε και τη μάνας σου οι περισσότεροι. Και θα σας ξερασει η Γη γιατί όλα αυτά είναι ΔΑΝΕΙΚΑ

Α και κάτι ακόμα, ο ρατσισμός διώκεται με 3 έτη φυλάκιση, όπως επίσης όλα αυτά που γίνανε είναι διαρκή αυτόφωρα. Τη μέρα που θα πέσει ο ΝΟΘΟΣ και θα χάσει τον έλεγχο η δικαιοσύνη, όλα αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας θα τρέξουν και όποιος τα κυνήγησε θα δικαιωθεί...
εχει τη σβαστικα στο μπράτσο μαν....δεν χρειάζεται κάτι α΄λλο να πούμε ...:hi:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.392
Πόντοι
6.056
Παιδια ας γελασει καποιος με την μαλακια που εγραψε ο τυπακος απο πανω...τοσο χρονο του πηρε.:confused:
Μπορεί το παιδί να είναι ένας φέρελπις διεκδικητής τίτλου ... γιατί το αποπαίρνεις ;
Μπήκε εδώ, να παλέψει με θηρία, όπως η Κλαούντια.
Η μάχη θα είναι σκληρή.

Είναι όπως ο Ρόκυ, στο τέσσερα , που πήγε στη Ρωσία και έκοβε ξύλα στα χιόνια με το τσεκούρι .
Έτσι κι εδώ. Θα χαλιβδώσει τη μαλακία του, για να κατέβει να κλέψει τον τίτλο
από παλιούς , αιώνιους Mr Malakes.

Κάποια στιγμή πρέπει να χτυπηθούν τα τζάκια και οι παράγκες
στο διαγωνισμό Mr Malakas.

Πρέπει και ένας μαλάκας του λαού, να έχει ελπίδες στον τίτλο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.259
Πόντοι
6.955
εχει τη σβαστικα στο μπράτσο μαν....δεν χρειάζεται κάτι α΄λλο να πούμε ...:hi:
Δεν θα τον δικάσω για τις πεποιθήσεις του αλλά για τις πράξεις του. Και η αλήθεια είναι ότι είναι πολιτικός κρατούμενος. Τώρα αν είναι πράκτορας ή πατριώτης είναι κάτι άλλο που είναι υπό συζήτηση. Όμως είχε κάνει μελέτη που έλεγε πώς θα γίνει η Ελλάδα αυτάρκης , όπως είχε κάνει άλλος ένας και μπήκε κι εκείνος φυλακή.

Πάμε τώρα ανάποδα, το καταστατικό πχ της ΝΔ λέει "πάνω απ' όλα ο άνθρωπος". Είδαμε ποιος άνθρωπος είναι πάνω απ' όλα, ο παιδεραστής. Άνθρωπος είναι και αυτος.

Και η Ζωή λέει για ανθρώπινα δικαιώματα, δεν την είδα να μιλάει στην πλανδημία. ΝΑΙ ψήφισε. Όπως και δεν άφηνε όντας προεδρος της Βουλής τους μπάτσους να κατουράνε στην τουαλέτες της Βουλής.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.632
Πόντοι
3.656
Δεν θα τον δικάσω για τις πεποιθήσεις του αλλά για τις πράξεις του. Και η αλήθεια είναι ότι είναι πολιτικός κρατούμενος. Τώρα αν είναι πράκτορας ή πατριώτης είναι κάτι άλλο που είναι υπό συζήτηση. Όμως είχε κάνει μελέτη που έλεγε πώς θα γίνει η Ελλάδα αυτάρκης , όπως είχε κάνει άλλος ένας και μπήκε κι εκείνος φυλακή.
Τύπε δεν μας τα λες καλά....

Ο Κασιδιάρης είναι πολιτικός κρατούμενος επειδή δεν μπόρεσαν να ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ οι πράξεις του όχι επειδή δεν τις έκανε....

έτσι και στα τέμπη δεν πρόκειται ποτέ να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ποιος έδωσε τις εντολές για το μπάζωμα...ούτε ποιανού τα λαθραία καλύψανε....αλλά αυτό δεν σε σταματά από το να τους θεωρείς εγκληματίες.

ο κασιδιάρης μπορεί να μην πιάστηκε σε βίντεο..αλλά υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία..μαρτυρίες κτλπ...για την εγκληματική οργάνωση χρυσή αυγή. Που συνδέουν τον κασιδιάρη και τον μιχαλολιάκο με πολλά και διάφορα. Μάλλον χωρίς στοιχεία φυαλακίστηκαν αλλά δεν σημαίνει ότι είναι αθώοι.

Δεν μπορεί οι ενδείξεις να σου φτάνουν για την νδ αλλά για τα χρυσαύγουλα να θέλεις ατράνταχτες αποδείξεις.

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.759
Πόντοι
1.056
Δεν μίλησα για Τσίπρα αλλά για ΣΥΡΙΖΑ συνολικά.
Αν η χώρα έρθει στο χάος όπως έγινε επί μνημονίων μετά θα τσιριζουν όλοι.
Αρλουμπες περί παραιτήσεως Μητσοτάκη είναι για μικρά παιδιά.
Να φύγει ο Μητσοτάκης για να αναλάβει ποιος;Ο Μητσοτάκης τρέχει μόνος άρα δεν χάνει.
Όταν γίνουν εκλογές ,να ψηφίσουν όλοι και να μην τρέχουν στις θαλασσες.
Ναι τον είδαμε τι ωραία που τρέχει μην το συζητάς.γιατι που είναι η χώρα στο χάος δεν είναι? στο χείλος του γκρεμού πες καλύτερα.για τον σκουπιδοτενεκε είναι όλοι μηδενως εξαιρουμένου, και όλοι μαζί παρεούλα είναι.παρτε το χαμπάρι και σταμάτησε να τσακωνεστε.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.956
Πόντοι
216
δεν ξερω για σενα φιλε...
πολλοί γουστάρουν πχ Κασιδιιάρη για άλλους λόγους, όχι απαραίτητα ιδεολογικούς, άλλοι είναι γκέουλες και την βρίσκουν με τις μπότες, τα μαστίγια, και τα καπέλα άλλοι απλά φοβούνται κι άλλοι δεν δίνουν δεκάρα...
ο Χιος είναι χουντικός μαν, δεν το έκρυψε ποτέ ο άνθρωπος ...
Τύπε τα ποστ σου ζέχνουν αριστερόστροφη ταγαρίλα :confused:Καιρός να συνταχθείς κι εσύ στο πλευρό του ηγέτη μας κύριου Κυριάκου. Αν και σε κόβω να έχεις περάσει τα 30, ποτέ δεν είναι αργά :confused:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.259
Πόντοι
6.955
Τύπε δεν μας τα λες καλά....

Ο Κασιδιάρης είναι πολιτικός κρατούμενος επειδή δεν μπόρεσαν να ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ οι πράξεις του όχι επειδή δεν τις έκανε....

έτσι και στα τέμπη δεν πρόκειται ποτέ να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ποιος έδωσε τις εντολές για το μπάζωμα...ούτε ποιανού τα λαθραία καλύψανε....αλλά αυτό δεν σε σταματά από το να τους θεωρείς εγκληματίες.

ο κασιδιάρης μπορεί να μην πιάστηκε σε βίντεο..αλλά υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία..μαρτυρίες κτλπ...για την εγκληματική οργάνωση χρυσή αυγή. Που συνδέουν τον κασιδιάρη και τον μιχαλολιάκο με πολλά και διάφορα. Μάλλον χωρίς στοιχεία φυαλακίστηκαν αλλά δεν σημαίνει ότι είναι αθώοι.

Δεν μπορεί οι ενδείξεις να σου φτάνουν για την νδ αλλά για τα χρυσαύγουλα να θέλεις ατράνταχτες αποδείξεις.
Επειδή δεν διαβάζεις τι γράφω, ή δεν τα διαβάζεις όλα, που είναι και λογικό.
Έγραψα ότι μάλλον είναι πράκτορας. Μάλλον , δεν έχω αποδείξεις.
Απ' την άλλη είναι ο μόνος που πήγε κόντρα στους ολιγαρχες.
Πήγε κόντρα ή θέατρο ΔΕΝ το γνωρίζω.
Εξαργύρωσε κάτι; Δεν το γνωρίζω.
Πολλά μου βρωμάνε.
Ο αδελφός του έχει σχέσεις με τη BlackRock.

Γνωρίζω οτι πχ το όπλο για το οποίο κατηγορήθηκε , είχε άδεια.

Η δίκη δεν έχει καν ολοκληρωθεί. Γιατί;

Γιατί τους βάλανε μέσα; Πού ενοχλούσαν;

Όπως βλέπεις, δεν είμαι με κανέναν, ερωτήσεις κάνω στον εαυτό μου πρωτίστως για το ρόλο του καθενός.

Επίσης, έχω ένα inside info, ο,τι έχει κοπεί και ραφτει σημείο στην επικοινωνία απ' το ασθενοφόρο.

Επίσης ο δολοφόνος ήταν γυρολόγος, πέρασε και απ' το ΚΚΕ.

Όλο αυτό το παιχνίδι ΔΕΝ μου αρέσει.

Και δεν μου αρέσει γιατί δεν μπορώ να ενώσω το παζλ...

Edit:
Ως πρώην συνδεσεμιτης, με 27 χρόνια στην πλάτη, αν η ΧΑ είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, είναι και όλοι οι σύνδεσμοι των 6 μεγάλων ομάδων, καθώς και οι σύλλογοι, καθώς και όλα τα κόμματα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.632
Πόντοι
3.656
Επειδή δεν διαβάζεις τι γράφω, ή δεν τα διαβάζεις όλα, που είναι και λογικό.
Έγραψα ότι μάλλον είναι πράκτορας. Μάλλον , δεν έχω αποδείξεις.
Απ' την άλλη είναι ο μόνος που πήγε κόντρα στους ολιγαρχες.
Πήγε κόντρα ή θέατρο ΔΕΝ το γνωρίζω.
Εξαργύρωσε κάτι; Δεν το γνωρίζω.
Πολλά μου βρωμάνε.
Ο αδελφός του έχει σχέσεις με τη BlackRock.

Γνωρίζω οτι πχ το όπλο για το οποίο κατηγορήθηκε , είχε άδεια.

Η δίκη δεν έχει καν ολοκληρωθεί. Γιατί;

Γιατί τους βάλανε μέσα; Πού ενοχλούσαν;

Όπως βλέπεις, δεν είμαι με κανέναν, ερωτήσεις κάνω στον εαυτό μου πρωτίστως για το ρόλο του καθενός.

Επίσης, έχω ένα inside info, ο,τι έχει κοπεί και ραφτει σημείο στην επικοινωνία απ' το ασθενοφόρο.

Επίσης ο δολοφόνος ήταν γυρολόγος, πέρασε και απ' το ΚΚΕ.

Όλο αυτό το παιχνίδι ΔΕΝ μου αρέσει.

Και δεν μου αρέσει γιατί δεν μπορώ να ενώσω το παζλ...
Δεκτά αυτά...απλά δεν μπορεί να ''καταδικάζεις'' τους μεν αλλά αυτόν να τον θεωρείς ''πολιτικό κρατούμενο" ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν μέρος της εγκληματικής οργάνωσης.

Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι συμμετείχε και αυτός όπως και οι άλλοι στην εγκληματική οργάνωση. Είναι χαζός αν κάποιος νομίζει κάτι άλλο.

Επίσης θεωρώ ότι 100% προσπάθησε η ΝΔ τότε να τους βάλει φυλακή γιατί τους έπαιρναν ψήφους και γενικά τους ξεφτίλιζαν στην βουλή.

Όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία...αυτό που σου λεώ είναι ότι μπορεί να ισχύουν και τα 2...

και να είναι ένοχος και να τον φυλάκισαν αδίκως (δεν έστεκε νομικά μάλλον).

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.259
Πόντοι
6.955
Συγκρίνεις δλδ το ότι δειρανε 100 αλλοδαπούς, ή κάνανε 10 μπραβιλικια (δεν έχω διαβάσει τα κατηγορητήρια) υποθετικά γράφω

Με το
Φτιάχνω νόμους στα μέτρα των ολιγαρχων, δεν πληρώνω φόρους, παίρνω τα σπίτια του κόσμου, δολοφονω κόσμο στα νοσοκομεία, Βάσω δικούς μου στην ΑΑΔΕ και ξεσκίζω τους πάντες , και τη συγκάλυψη των Τεμπών;

Δεν είπα πουθενά ότι είναι καλο παιδι, ούτε μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει... άλλωστε όπως έγραψα, όλοι του οι δικηγόροι τα βρήκαν με τη ΝΔ.

Το κεφάλαιο Χ.Α και το κεφάλαιο Κασιδιάρης είναι πολύ ύποπτο. Ύποπτος ο ρόλος του που κατέβηκε στις εκλογές για το Δήμο Αθηναίων όταν ήξερε ότι δεν θα βγεί...σαν να είναι δούρειος ίππος της ΝΔ ένα πράγμα...και ξέρω ότι ακούγεται πολύ ακραίο αυτό....

Δεν θα μείνω λοιπόν τη ΧΑ ως εγκληματική οργάνωση όταν όλοι στους συλλόγους και στους συνδέσμους έχουμε λοσταρια κλπ, όταν σε όλους τους χώρους υπάρχουν τα πάντα...

Το από πίσω δεν καταλαβαίνω...

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.619
Πόντοι
2.886
Έλα που είσαι βλάκας. Οι ιδεολογίες που λες είναι όλες εβραϊκές, σοσιαλισμός, κομμουνισμός, ναζισμός είναι όλες εβραϊκές.

Winston Churchill - "There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism... by these international and for the most part atheistic Jews. It is certainly a very great one."

"Jews undeniably played in the Bolshevik Party and the early Soviet apparatus a role disproportionate to their share of the population. The number of Jews active in Communism in Russia and abroad was striking: in Hungary, for example, they furnished 95 percent of the leading figures in Bela Kun's dictatorship." Richard Pipes, Russia Under The Bolshevik Regime, pg. 112-13

Many Bolsheviks were Jews, but some of them (like Kalinin, Bukharin or Dzerzhinsky) were not for example. As Alexander Solzhenitsyn himself said: "not all communists were Jews, but all Jews were communists."

Who led the Spartacist Revolution in 1919, the Hungarian Revolution of Bela Kuhn, the Russian Revolution and who killed the Czar and his family ?

φυσικά , δεν πρέπει να γενικεύουμε
υπάρχουν και οι κάτω ...μ ν αρες

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.893
Πόντοι
3.936
Τρέχα τώρα να μας αναρτήσεις τις μαλακιες της ΘΕΟΜΟΥΡΛΗΣ ΑΚΡΙΤΑ που έχει χαζέψει από την αγαμία και βλέπει φαντάσματα στα Χ και τα FaFacebook.
Δηλαδή έτσι όπως τους βλέπεις.. (με τα τικ που εχουν) τακα Τακης- Μπουμπουκος κατμαν και Τσεκουριδης ντρουπι -σου φαίνονται καλα ;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.893
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 855858-43e963694b563769ad8cfd1c4310d517.jpg