Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (13 μέλη και 16 επισκέπτες)

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.804
Πόντοι
10.446
μετά από σοβαρή μελέτη στο εξαιρετικό αυτό νήμα :headbang: το οποίο ξεχωρίζει λόγω των εμπεριστατομένων αναλύσεων :kneel:
από τους πολιτικούς αναλυτές του Bou :jerking: καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μετά τις επόμενες εκλογές θα σχηματιστεί κυβέρνηση ως εξής:

Πρωθυπουργός κ υπουργειο αγροτιας: Ανδρουλάκης
Αντιπρόεδρος κυβέρνησης: Φάμελλος
Εθνική Άμυνα: Βελόπουλος
Εξωτερικών: Κασελάκης
Δικαιοσυνης: η αφέντρα
Παιδείας και Θρησκευμάτων: Νατσιός
Εσωτερικών: Παππ΄άς 13-0
Οικονομικών: Τσακαλωτος - Βαρουφάκης
Υποδομων και Μεταφορων: Σπιρτζης
Τουρισμου: Ρανια Θρασκιά
Πολιτισμού: Γιωργάκης ο εργατικός,
Υγειας: Χαρίτσης
Κλιματικης αλλαγης: Τσαπανίδου, σαλονικιά είναι ξέρει από υγρασία
Ναυτιλιας: Γερουλάνος
Προστασιας του Πολιτη: ενας Ρουβίκωνας από την Κυψέλη
Υπουργειο ψηφιακης διακυβερνησης: ένας χακερ σαπό τα εξαρχεια

'Αντε με το καλό να ορκιστεί η νεα κυβε΄ρνηση.....:2funny::2funny::2funny:
Εν τωμεταξυ από τους 1.000 που θα γράψουν εδώ μέσα, ζήτημα να ψηφίσουν οι 100.....αλλά δε γαμιέται.
Επαναστατική αλλαγή, παϊδάκια, κρασάκι κ καμιά πουτάνα. Καλά να περνάμε.
Εμείς θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα ?? :sunglasses:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.804
Πόντοι
10.446
Ίσως έχεις δίκιο.
Νεοδημοκρατη με είπε ο άλλος, Σταλινικο με είπε ο άλλος, φασιστομουτρο εσύ...

Όλοι αυτοί φασίστες είναι/ήταν. Έχεις ενα δίκιο, στο δίνω.
Όχι εσύ ρε..ο Χιος ειναι φασισταριό......

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.804
Πόντοι
10.446
Ο άλλος λέει ότι είμαι ο Χίος, άρα είμαι φασίστας.
δεν ξερω για σενα φιλε...
πολλοί γουστάρουν πχ Κασιδιιάρη για άλλους λόγους, όχι απαραίτητα ιδεολογικούς, άλλοι είναι γκέουλες και την βρίσκουν με τις μπότες, τα μαστίγια, και τα καπέλα άλλοι απλά φοβούνται κι άλλοι δεν δίνουν δεκάρα...
ο Χιος είναι χουντικός μαν, δεν το έκρυψε ποτέ ο άνθρωπος ...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.187
Πόντοι
6.056
τσογλαναρία.png

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.187
Πόντοι
6.056

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.979
Πόντοι
9.297
Να σε ρωτήσω, ανεπνεες όταν σου έδινε εντολή ο ΝΟΘΟΣ;
Διότι εγώ έχω ένα συρτάρι γεμάτο πρόστιμα, και ένα μαγαζί που το έκλεισα γιατί δεν είμαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ να ζητάω κωλοχαρτα.
Μπράβο σου...σε επαίνεσε το προσωπικό σου ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ για την ακτιβιστική σου δράση υπερ των κονωνικων ελευθεριων;

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.955
Πόντοι
6.256

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.043
Πόντοι
2.606
Πωπω ρε μαλακα εισαι πολυ χαζος....:2funny:
Ο τύπος είναι ο αετός της μενεμένης,ο γύπας του ευόσμου, έχει ξεδιπλώσει τεράστιο ταλέντο την τελευταία βδομάδα... καρφί για σεφερλή τον βλέπω, το καλοκαίρι σας έρχεται κάτω δελφινάριο....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.187
Πόντοι
6.056
Ρε μαλακα πραγματικα ολοι οι Μπραβοκουληδες εδω μεσα δεν κανουν μαζι εναν κανονικο ανθρωπινο εγκεφαλο....:2funny:
το ίδιο έχω σκεφτεί....
όποιον κόβω αργόστροφο είναι πιθανότατα κουλοπαδός , αναγνωρίζουν κοινά χαρακτηριστικά στη μπουγελόφατσα του κούλη :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.955
Πόντοι
6.256
Ο τύπος είναι ο αετός της μενεμένης,ο γύπας του ευόσμου, έχει ξεδιπλώσει τεράστιο ταλέντο την τελευταία βδομάδα... καρφί για σεφερλή τον βλέπω, το καλοκαίρι σας έρχεται κάτω δελφινάριο....
Τυπε μην τον αναφερεις θα μας αρχισει παλι τα αυτιστικα με τη Μαρφιν και τα Ροζκοκκινουλια.....

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.263
Πόντοι
6.955
πολλοί γουστάρουν πχ Κασιδιιάρη για άλλους λόγους, όχι απαραίτητα ιδεολογικούς, άλλοι είναι γκέουλες και την βρίσκουν με τις μπότες, τα μαστίγια, και τα καπέλα άλλοι απλά φοβούνται κι άλλοι δεν δίνουν δεκάρα...
Ποσως με ενδιαφέρει

Ο Κασιδιάρης πχ τα έβαλε με του ολιγαρχες. Τα έβαλε ή έπαιζε ένα καλοστημενο θέατρο; Η δίκη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, άρα είναι πολιτικός κρατούμενος. Έχει εκφράσεις μίσους το κόμμα της Χ.Α. ; Ναι. Έχει όμως και το ΚΚΕ κατά του ελληνικού έθνους, όπως και η ΝΔ που λέει ότι "πάνω απ' όλα ο άνθρωπος

Οι δικηγόροι του, τα βρήκαν με τη ΝΔ, ο ένας εξ αυτών ο Χάρης Κατσιβαρδας, ο οποίος υποτίθεται έτρεχε για τους αγωνιστές, υγειονομικούς, υγειονομική χούντα κλπ. Τώρα ό,τι πει η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ το υπογράφει.

Ο αδελφός του Κασιδιάρη, έχει σχέσεις με τη BlackRock.

Τι παιχνίδια παίζονται δεν ξέρω.
Μπράβο σου...σε επαίνεσε το προσωπικό σου ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ για την ακτιβιστική σου δράση υπερ των κονωνικων ελευθεριων;
ΟΧΙ, ελεύθερος επαγγελματίας, αυτοαπασχολούμενος.

Αλλά ακόμα και προσωπικό να είχα, θα έμπαινε ταμείο ανεργίας, του οποίου θα το είχα πληρώσει εγώ με τις εισφορές που οφείλω να του πληρώνω...θα τον απορροφούσε η αγορά
Όπως και να χει , ο καθένας επιλέγει το δρόμο του. Για το χρήμα πουλήσατε και τη μάνας σου οι περισσότεροι. Και θα σας ξερασει η Γη γιατί όλα αυτά είναι ΔΑΝΕΙΚΑ

Α και κάτι ακόμα, ο ρατσισμός διώκεται με 3 έτη φυλάκιση, όπως επίσης όλα αυτά που γίνανε είναι διαρκή αυτόφωρα. Τη μέρα που θα πέσει ο ΝΟΘΟΣ και θα χάσει τον έλεγχο η δικαιοσύνη, όλα αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας θα τρέξουν και όποιος τα κυνήγησε θα δικαιωθεί...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.043
Πόντοι
2.606
creep pervert GIF

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άνθρωπος με την ευρεία έννοια...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.979
Πόντοι
9.297
Ποσως με ενδιαφέρει

Ο Κασιδιάρης πχ τα έβαλε με του ολιγαρχες. Τα έβαλε ή έπαιζε ένα καλοστημενο θέατρο; Η δίκη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, άρα είναι πολιτικός κρατούμενος. Έχει εκφράσεις μίσους το κόμμα της Χ.Α. ; Ναι. Έχει όμως και το ΚΚΕ κατά του ελληνικού έθνους, όπως και η ΝΔ που λέει ότι "πάνω απ' όλα ο άνθρωπος

Οι δικηγόροι του, τα βρήκαν με τη ΝΔ, ο ένας εξ αυτών ο Χάρης Κατσιβαρδας, ο οποίος υποτίθεται έτρεχε για τους αγωνιστές, υγειονομικούς, υγειονομική χούντα κλπ. Τώρα ό,τι πει η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ το υπογράφει.

Ο αδελφός του Κασιδιάρη, έχει σχέσεις με τη BlackRock.

Τι παιχνίδια παίζονται δεν ξέρω.

ΟΧΙ, ελεύθερος επαγγελματίας, αυτοαπασχολούμενος.

Αλλά ακόμα και προσωπικό να είχα, θα έμπαινε ταμείο ανεργίας, του οποίου θα το είχα πληρώσει εγώ με τις εισφορές που οφείλω να του πληρώνω...θα τον απορροφούσε η αγορά
Όπως και να χει , ο καθένας επιλέγει το δρόμο του. Για το χρήμα πουλήσατε και τη μάνας σου οι περισσότεροι. Και θα σας ξερασει η Γη γιατί όλα αυτά είναι ΔΑΝΕΙΚΑ

Α και κάτι ακόμα, ο ρατσισμός διώκεται με 3 έτη φυλάκιση, όπως επίσης όλα αυτά που γίνανε είναι διαρκή αυτόφωρα. Τη μέρα που θα πέσει ο ΝΟΘΟΣ και θα χάσει τον έλεγχο η δικαιοσύνη, όλα αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας θα τρέξουν και όποιος τα κυνήγησε θα δικαιωθεί...
Ήδη η Ελλάδα είναι στην μπούκα των Αμερικανών διότι με τις λοατκομαλακιες του Κυριάκου έχουμε εκτεθεί στον Τραμπ ...θα πέσει πολύ γέλιο όταν πάει στον Λευκό Οίκο ο Κυριάκος...ενδέχεται να έχει υποδοχή ανάλογη του Ζελενσκυ .

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.263
Πόντοι
6.955
Ήδη η Ελλάδα είναι στην μπούκα των Αμερικανών διότι με τις λοατκομαλακιες του Κυριάκου έχουμε εκτεθεί στον Τραμπ ...θα πέσει πολύ γέλιο όταν πάει στον Λευκό Οίκο ο Κυριάκος...ενδέχεται να έχει υποδοχή ανάλογη του Ζελενσκυ .
ΝΟΘΟΣ λέγεται.
Επίσης και ο Τραμπ, των σιωνιστών είναι, μην τρως παπά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom