You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 225K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (13 μέλη και 16 επισκέπτες)
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.804
- Πόντοι
- 10.446
μετά από σοβαρή μελέτη στο εξαιρετικό αυτό νήμα
το οποίο ξεχωρίζει λόγω των εμπεριστατομένων αναλύσεων 
από τους πολιτικούς αναλυτές του Bou
καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μετά τις επόμενες εκλογές θα σχηματιστεί κυβέρνηση ως εξής:
Πρωθυπουργός κ υπουργειο αγροτιας: Ανδρουλάκης
Αντιπρόεδρος κυβέρνησης: Φάμελλος
Εθνική Άμυνα: Βελόπουλος
Εξωτερικών: Κασελάκης
Δικαιοσυνης: η αφέντρα
Παιδείας και Θρησκευμάτων: Νατσιός
Εσωτερικών: Παππ΄άς 13-0
Οικονομικών: Τσακαλωτος - Βαρουφάκης
Υποδομων και Μεταφορων: Σπιρτζης
Τουρισμου: Ρανια Θρασκιά
Πολιτισμού: Γιωργάκης ο εργατικός,
Υγειας: Χαρίτσης
Κλιματικης αλλαγης: Τσαπανίδου, σαλονικιά είναι ξέρει από υγρασία
Ναυτιλιας: Γερουλάνος
Προστασιας του Πολιτη: ενας Ρουβίκωνας από την Κυψέλη
Υπουργειο ψηφιακης διακυβερνησης: ένας χακερ σαπό τα εξαρχεια
'Αντε με το καλό να ορκιστεί η νεα κυβε΄ρνηση.....

Εν τωμεταξυ από τους 1.000 που θα γράψουν εδώ μέσα, ζήτημα να ψηφίσουν οι 100.....αλλά δε γαμιέται.
Επαναστατική αλλαγή, παϊδάκια, κρασάκι κ καμιά πουτάνα. Καλά να περνάμε.
Εμείς θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα ??

από τους πολιτικούς αναλυτές του Bou

Πρωθυπουργός κ υπουργειο αγροτιας: Ανδρουλάκης
Αντιπρόεδρος κυβέρνησης: Φάμελλος
Εθνική Άμυνα: Βελόπουλος
Εξωτερικών: Κασελάκης
Δικαιοσυνης: η αφέντρα
Παιδείας και Θρησκευμάτων: Νατσιός
Εσωτερικών: Παππ΄άς 13-0
Οικονομικών: Τσακαλωτος - Βαρουφάκης
Υποδομων και Μεταφορων: Σπιρτζης
Τουρισμου: Ρανια Θρασκιά
Πολιτισμού: Γιωργάκης ο εργατικός,
Υγειας: Χαρίτσης
Κλιματικης αλλαγης: Τσαπανίδου, σαλονικιά είναι ξέρει από υγρασία
Ναυτιλιας: Γερουλάνος
Προστασιας του Πολιτη: ενας Ρουβίκωνας από την Κυψέλη
Υπουργειο ψηφιακης διακυβερνησης: ένας χακερ σαπό τα εξαρχεια
'Αντε με το καλό να ορκιστεί η νεα κυβε΄ρνηση.....

Εν τωμεταξυ από τους 1.000 που θα γράψουν εδώ μέσα, ζήτημα να ψηφίσουν οι 100.....αλλά δε γαμιέται.
Επαναστατική αλλαγή, παϊδάκια, κρασάκι κ καμιά πουτάνα. Καλά να περνάμε.
Εμείς θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα ??
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.955
- Πόντοι
- 6.256
Παιδια ας γελασει καποιος με την μαλακια που εγραψε ο τυπακος απο πανω...τοσο χρονο του πηρε.
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.804
- Πόντοι
- 10.446
Όχι εσύ ρε..ο Χιος ειναι φασισταριό......Ίσως έχεις δίκιο.
Νεοδημοκρατη με είπε ο άλλος, Σταλινικο με είπε ο άλλος, φασιστομουτρο εσύ...
Όλοι αυτοί φασίστες είναι/ήταν. Έχεις ενα δίκιο, στο δίνω.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.263
- Πόντοι
- 6.955
Ο άλλος λέει ότι είμαι ο Χίος, άρα είμαι φασίστας.Όχι εσύ ρε..ο Χιος ειναι φασισταριό......
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.804
- Πόντοι
- 10.446
δεν ξερω για σενα φιλε...Ο άλλος λέει ότι είμαι ο Χίος, άρα είμαι φασίστας.
πολλοί γουστάρουν πχ Κασιδιιάρη για άλλους λόγους, όχι απαραίτητα ιδεολογικούς, άλλοι είναι γκέουλες και την βρίσκουν με τις μπότες, τα μαστίγια, και τα καπέλα άλλοι απλά φοβούνται κι άλλοι δεν δίνουν δεκάρα...
ο Χιος είναι χουντικός μαν, δεν το έκρυψε ποτέ ο άνθρωπος ...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.979
- Πόντοι
- 9.297
Σαν εσένα να μην είμαι ..τίποτα αλλο δεν θέλω.Πωπω ρε μαλακα εισαι πολυ χαζος....![]()
ηΠαιδια ας γελασει καποιος με την μαλακια που εγραψε ο τυπακος απο πανω...τοσο χρονο του πηρε.![]()
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.979
- Πόντοι
- 9.297
Μπράβο σου...σε επαίνεσε το προσωπικό σου ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ για την ακτιβιστική σου δράση υπερ των κονωνικων ελευθεριων;Να σε ρωτήσω, ανεπνεες όταν σου έδινε εντολή ο ΝΟΘΟΣ;
Διότι εγώ έχω ένα συρτάρι γεμάτο πρόστιμα, και ένα μαγαζί που το έκλεισα γιατί δεν είμαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ να ζητάω κωλοχαρτα.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.955
- Πόντοι
- 6.256
Ρε μαλακα πραγματικα ολοι οι Μπραβοκουληδες εδω μεσα δεν κανουν μαζι εναν κανονικο ανθρωπινο εγκεφαλο....ημαλακίαμπραβοκουλίαση είναι ανίατος![]()

CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.043
- Πόντοι
- 2.606
Ο τύπος είναι ο αετός της μενεμένης,ο γύπας του ευόσμου, έχει ξεδιπλώσει τεράστιο ταλέντο την τελευταία βδομάδα... καρφί για σεφερλή τον βλέπω, το καλοκαίρι σας έρχεται κάτω δελφινάριο....Πωπω ρε μαλακα εισαι πολυ χαζος....![]()
το ίδιο έχω σκεφτεί....Ρε μαλακα πραγματικα ολοι οι Μπραβοκουληδες εδω μεσα δεν κανουν μαζι εναν κανονικο ανθρωπινο εγκεφαλο....![]()
όποιον κόβω αργόστροφο είναι πιθανότατα κουλοπαδός , αναγνωρίζουν κοινά χαρακτηριστικά στη μπουγελόφατσα του κούλη
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.955
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε μην τον αναφερεις θα μας αρχισει παλι τα αυτιστικα με τη Μαρφιν και τα Ροζκοκκινουλια.....Ο τύπος είναι ο αετός της μενεμένης,ο γύπας του ευόσμου, έχει ξεδιπλώσει τεράστιο ταλέντο την τελευταία βδομάδα... καρφί για σεφερλή τον βλέπω, το καλοκαίρι σας έρχεται κάτω δελφινάριο....
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.263
- Πόντοι
- 6.955
Ποσως με ενδιαφέρειδεν ξερω για σενα φιλε...
πολλοί γουστάρουν πχ Κασιδιιάρη για άλλους λόγους, όχι απαραίτητα ιδεολογικούς, άλλοι είναι γκέουλες και την βρίσκουν με τις μπότες, τα μαστίγια, και τα καπέλα άλλοι απλά φοβούνται κι άλλοι δεν δίνουν δεκάρα...
Ο Κασιδιάρης πχ τα έβαλε με του ολιγαρχες. Τα έβαλε ή έπαιζε ένα καλοστημενο θέατρο; Η δίκη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, άρα είναι πολιτικός κρατούμενος. Έχει εκφράσεις μίσους το κόμμα της Χ.Α. ; Ναι. Έχει όμως και το ΚΚΕ κατά του ελληνικού έθνους, όπως και η ΝΔ που λέει ότι "πάνω απ' όλα ο άνθρωπος
Οι δικηγόροι του, τα βρήκαν με τη ΝΔ, ο ένας εξ αυτών ο Χάρης Κατσιβαρδας, ο οποίος υποτίθεται έτρεχε για τους αγωνιστές, υγειονομικούς, υγειονομική χούντα κλπ. Τώρα ό,τι πει η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ το υπογράφει.
Ο αδελφός του Κασιδιάρη, έχει σχέσεις με τη BlackRock.
Τι παιχνίδια παίζονται δεν ξέρω.
ΟΧΙ, ελεύθερος επαγγελματίας, αυτοαπασχολούμενος.Μπράβο σου...σε επαίνεσε το προσωπικό σου ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ για την ακτιβιστική σου δράση υπερ των κονωνικων ελευθεριων;
Αλλά ακόμα και προσωπικό να είχα, θα έμπαινε ταμείο ανεργίας, του οποίου θα το είχα πληρώσει εγώ με τις εισφορές που οφείλω να του πληρώνω...θα τον απορροφούσε η αγορά
Όπως και να χει , ο καθένας επιλέγει το δρόμο του. Για το χρήμα πουλήσατε και τη μάνας σου οι περισσότεροι. Και θα σας ξερασει η Γη γιατί όλα αυτά είναι ΔΑΝΕΙΚΑ
Α και κάτι ακόμα, ο ρατσισμός διώκεται με 3 έτη φυλάκιση, όπως επίσης όλα αυτά που γίνανε είναι διαρκή αυτόφωρα. Τη μέρα που θα πέσει ο ΝΟΘΟΣ και θα χάσει τον έλεγχο η δικαιοσύνη, όλα αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας θα τρέξουν και όποιος τα κυνήγησε θα δικαιωθεί...
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.043
- Πόντοι
- 2.606
Μπράβο σου...σε επαίνεσε το προσωπικό σου ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ για την ακτιβιστική σου δράση υπερ των κονωνικων ελευθεριων;

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άνθρωπος με την ευρεία έννοια...δεν ξερω για σενα φιλε...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.979
- Πόντοι
- 9.297
Ήδη η Ελλάδα είναι στην μπούκα των Αμερικανών διότι με τις λοατκομαλακιες του Κυριάκου έχουμε εκτεθεί στον Τραμπ ...θα πέσει πολύ γέλιο όταν πάει στον Λευκό Οίκο ο Κυριάκος...ενδέχεται να έχει υποδοχή ανάλογη του Ζελενσκυ .Ποσως με ενδιαφέρει
Ο Κασιδιάρης πχ τα έβαλε με του ολιγαρχες. Τα έβαλε ή έπαιζε ένα καλοστημενο θέατρο; Η δίκη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, άρα είναι πολιτικός κρατούμενος. Έχει εκφράσεις μίσους το κόμμα της Χ.Α. ; Ναι. Έχει όμως και το ΚΚΕ κατά του ελληνικού έθνους, όπως και η ΝΔ που λέει ότι "πάνω απ' όλα ο άνθρωπος
Οι δικηγόροι του, τα βρήκαν με τη ΝΔ, ο ένας εξ αυτών ο Χάρης Κατσιβαρδας, ο οποίος υποτίθεται έτρεχε για τους αγωνιστές, υγειονομικούς, υγειονομική χούντα κλπ. Τώρα ό,τι πει η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ το υπογράφει.
Ο αδελφός του Κασιδιάρη, έχει σχέσεις με τη BlackRock.
Τι παιχνίδια παίζονται δεν ξέρω.
ΟΧΙ, ελεύθερος επαγγελματίας, αυτοαπασχολούμενος.
Αλλά ακόμα και προσωπικό να είχα, θα έμπαινε ταμείο ανεργίας, του οποίου θα το είχα πληρώσει εγώ με τις εισφορές που οφείλω να του πληρώνω...θα τον απορροφούσε η αγορά
Όπως και να χει , ο καθένας επιλέγει το δρόμο του. Για το χρήμα πουλήσατε και τη μάνας σου οι περισσότεροι. Και θα σας ξερασει η Γη γιατί όλα αυτά είναι ΔΑΝΕΙΚΑ
Α και κάτι ακόμα, ο ρατσισμός διώκεται με 3 έτη φυλάκιση, όπως επίσης όλα αυτά που γίνανε είναι διαρκή αυτόφωρα. Τη μέρα που θα πέσει ο ΝΟΘΟΣ και θα χάσει τον έλεγχο η δικαιοσύνη, όλα αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας θα τρέξουν και όποιος τα κυνήγησε θα δικαιωθεί...
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.263
- Πόντοι
- 6.955
ΝΟΘΟΣ λέγεται.Ήδη η Ελλάδα είναι στην μπούκα των Αμερικανών διότι με τις λοατκομαλακιες του Κυριάκου έχουμε εκτεθεί στον Τραμπ ...θα πέσει πολύ γέλιο όταν πάει στον Λευκό Οίκο ο Κυριάκος...ενδέχεται να έχει υποδοχή ανάλογη του Ζελενσκυ .
Επίσης και ο Τραμπ, των σιωνιστών είναι, μην τρως παπά.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.979
- Πόντοι
- 9.297
Εμπλέκεται παλαιός τραγουδιστής;ΝΟΘΟΣ λέγεται.
Επίσης και ο Τραμπ, των σιωνιστών είναι, μην τρως παπά.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.263
- Πόντοι
- 6.955
Εμπλέκεται δεν εμπλέκεται, δεν έχει κάνει έστω ένα ΝΟΘΟ τέστ dna να σταματήσει όλο αυτό.Εμπλέκεται παλαιός τραγουδιστής;![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 30K