Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (16 μέλη και 27 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.604
Πόντοι
26.141
Τσακω εσυ αυτο

Νέος ΚΟΚ: Βενζίνη τέλος εάν ο οδηγός μηχανής δεν φοράει κράνος – Υψηλά πρόστιμα και στους πρατηριούχους​

Η τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο ΚΟΚ θα κατατεθεί εντός των ημερών στην Βουλή

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Την δουλεια των μπάτσων θα την κανουν οι Πακιστανοι βενζιναδες
Μαλακα το άκουσα στο ραδιο ...πρέπει να είναι η μόνη χώρα που τον έχει αυτόν το νόμο

Δλδ αν πουλάει ο γύφτος καρπούζια κ δει κανέναν παχύσαρκο θα του απαγορεύσει ο γύφτος να αγοράσει καρπούζι μην τυχόν κ πάθει τίποτα το ζάχαρο του :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.276
Πόντοι
12.756
Ναι, ενώ ο κουγιας είναι τέρας αξιοπιστίας θέλεις να πεις.

δεν ξερω για το συγκεκριμένο και τι ισχύει , τον Κουγια τον ξέρω , λεμε ενα γεια και 2 κουβέντες τυπικες , εχουμε κοινους γνωστους , απο εκει και μετά δεν εχω τελειωσει νομική και δεν ξερω αν παιζει αυτο που λεει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.980
Πόντοι
5.006
δεν ξερω για το συγκεκριμένο και τι ισχύει , τον Κουγια τον ξέρω , λεμε ενα γεια και 2 κουβέντες τυπικες , εχουμε κοινους γνωστους , απο εκει και μετά δεν εχω τελειωσει νομική και δεν ξερω αν παιζει αυτο που λεει
νομικη μπορει να μην εχεις τελειωσει, αλλα εχεις παει στο εφετειο περισσοτερες φορες απο τους μισους δικηγορους της αθηνας...να τα λεμε και αυτα....:woldman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.276
Πόντοι
12.756
Να μην εχουν αυτοδυναμία. Την πρώτη θέση θα την έχουν.

αυτοδυναμία θα πάρουν με τον εναν η με τον άλλον τρόπο , και αν δεν υπαρχει τρόπος θα τον ανακαλυψουν.
Εχεις καμια αυταπάτη οτι δεν μπορουν να το κάνουν ;

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
92
Πόντοι
0
ποιος αποκλείει το ενδεχόμενο η αλεξία (έχετε δει τη μούρη της πώς είναι; έχετε δει πιο αντιπαθητικά άσχημη γυναίκα;) ποιος αποκλείει λοιπόν το ενδεχόμενο να ασκεί το πανάρχαιο λειτούργημα του σογιού της , αυτό του λαδέμπορα, οργανώνοντας την μεταφορά των χημικών, για να βγάλει φράγκα η οικογένεια από τη νοθεία;
σας φαίνεται "λίγο";
"χαμερπές";
"τραβηγμένο";

δεν ξέρετε τους λαδέμπορες, για αυτό

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.219
Πόντοι
216
αυτοδυναμία θα πάρουν με τον εναν η με τον άλλον τρόπο , και αν δεν υπαρχει τρόπος θα τον ανακαλυψουν.

Αν κάνει κόμμα η Καρυστιανού τι προβλέπεις;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.276
Πόντοι
12.756
ποιος αποκλείει το ενδεχόμενο η αλεξία (έχετε δει τη μούρη της πώς είναι; έχετε δει πιο αντιπαθητικά άσχημη γυναίκα;) ποιος αποκλείει λοιπόν το ενδεχόμενο να ασκεί το πανάρχαιο λειτούργημα του σογιού της , αυτό του λαδέμπορα, οργανώνοντας την μεταφορά των χημικών, για να βγάλει φράγκα η οικογένεια από τη νοθεία;
σας φαίνεται "λίγο";
"χαμερπές";
"τραβηγμένο";

δεν ξέρετε τους λαδέμπορες, για αυτό
την Αλεξία την γαμουσα μέχρι θάνατο ..
Μου βγάζει κάτι προστυχο εντελως ..
Εκτος απο την φαση που ειχε κανει τα μαλλια της σαν τον Οφορικουε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.568
Πόντοι
3.656
Ε αρα τι πολιτικό κοστος μου τσαμπουνας και το λες και βαρυγδουπα βρε τυπε ;;
Θα χασουν 2 μοναδες που θα τις ξαναπαρουν , που και αμα δεν τις ξαναπαρουν παλι πρωτοι θα βγουν , και εσυ μου λες για πολιτικό κόστος

Δηλαδη απο Κυβερνηση θα ξαναγινουν Κυβερνηση και λες να σκεφτονται το κόστος ;;
Με 41% βγηκαν , και με 35% παλι αυτοι θα βγουν αν ειναι πρωτοι , δεν εχει καμιά σημασία αν δεν εχεις δεύτερο που να μπορει να σε περάσει
Η μόνη επιλογή που έχει ο καθένας (εκτός από το να μπουκάρει στη βουλή) είναι να μην τους ψηφίσει και να πείσει και άλλους να μην τους ψηφίσουν.

Προσωπικά πιστεύω ότι ενδιαφέρονται για το πολιτικό κόστος γιατί υπάρχουν πολλές δυναμικές και συσχετισμοί. Για παράδειγμα δεν είναι όλοι άδωνης και μητσοτάκης που παίρνουν σταυρούς στην Αθήνα αέρα. Υπάρχουν βουλευτές που πρέπει να πάνε στα μέρη τους να ψηφιστούν....

και δεν είναι όλο το κόμμα κυβέρνηση υπάρχει και η κοινοβουλευτική ομάδα.

Πιστεύω ότι τους ενδιαφέρει..όχι τόσο ώστε να μην κάνουν ότι λένε τα αφεντικά αλλά τους κόφτει αν πέφτουν τα ποσοστά. Διότι τα ποσοστά πάνε στην αντιπολίτευση συνήθως.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.941
Πόντοι
216
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεται ο Κούγιας και τι "επιτροπή" είναι αυτή.
Με τους ιατροδικαστές δεν είχε νεύρα αυτός λόγω της Πισπιρίγκου;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
Νομικά ούτε εγώ γνωρίζω, ούτε τον ίδιο αλλά για να είναι κορυφαίος στο είδος του στάνταρ είναι μεγάλος παπατζης.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.062
Πόντοι
2.306
Αλλα εσυ μου λες να πουν σε αυτους που αναφερεις , τους αγοραστες ελπιδας , να του πουν την αληθεια ;; βλεπεις οτι δεν γινεται ;; τοσο απλο ειναι
ο Ελληνας δεν θελει την αληθεια , θελει την βερσιον της αληθειας που τον βολευει , τωρα αν αυτη εχει 1% αληθεια και 99% ψεμα στ αρχιδια του

Αρα μια χαρά ειναι ολα αυτα που συμβαινουν
ο Ραμφος εχει πει ακριβως το ιδιο, ο Ελληνας θελει να ακουσει μονο ενα παραμυθι με καλο τελος, δεν τον ενδιαφερει η αληθεια ειδικα οταν ειναι και οδυνηρη.
Γι’ αυτο και ακους μονιμως για το «πολιτικο αφηγημα» , ντρεπονται να το πουν παραμυθι, οπως πραγματικα ειναι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.276
Πόντοι
12.756
Αν κάνει κόμμα η Καρυστιανού τι προβλέπεις;

Δεν εχει την "στόφα" για κόμμα η Καρυστιανου,
αμα κάνει θα ειναι "μπροστινη" αυτη και θα έχει άλλους απο πισω.

Παντως αν κανει στην αρχη θα εχει κάποιο κοσμο απο συμπόνια και συμπαράσταση , αλλα θα παρει τα αρχιδια της στις εκλογες.

Βουλευτης μπορει να βγεί όμως αν κολλησει σε κάνα κόμμα που δεν ειναι των άκρων, τον Ελληνα τον πιάνει η ψυχοπονίαση , αλλα ως εκει ..

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.182
Πόντοι
2.356
Εξαρτάται τι θα δώσουν στο γιδοβοσκό το Νικόλα.
Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.
Με το κατάλληλο αντάλλαγμα όμως.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.276
Πόντοι
12.756
ο Ραμφος εχει πει ακριβως το ιδιο, ο Ελληνας θελει να ακουσει μονο ενα παραμυθι με καλο τελος, δεν τον ενδιαφερει η αληθεια ειδικα οταν ειναι και οδυνηρη.
Γι’ αυτο και ακους μονιμως για το «πολιτικο αφηγημα» , ντρεπονται να το πουν παραμυθι, οπως πραγματικα ειναι.

ο Ραμφος μαλακα μου , ο απολυτος παπατζης που εχει καταλαβει ακριβως τον μαλακα τον Ελληνα ..
Εχει μαζέψει ο τυπος ολο το χρημα , μαζευει τις γυναικες του κόσμου της πολιτικης κτλ των επιχειρηματιων κτλ , του τα σταζουν κανονικά για να τους λεει ολη την ωρα φιλοσοφίες , και αυτες σταζουν τα μουνιά τους και νομιζουν απο συνοδευτικά σκουπιδια που ειναι για τους αντρες τους που εχουν κάποια κοινωνικη θεση οτι και αυτες εγιναν φιλόσοφοι ..

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.913
Πόντοι
3.656
Εχεις την εντυπωση οτι τον βοσκο τον παρακολουθουσε-ακουγε κατα λαθος???

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.276
Πόντοι
12.756

εχουν πολλες επιλογες .. ειδικα αμα γινει 10κομματικη Βουλη .. καλά παντως δεν εχουν και κανα προβλημα στο τι θα δωσουν
Οτι χρειαστει θα δωσουν για να μεινουν εκει που ειναι , οσο εχει μάσα , πριν το μπαμ θα το σκασουν και αυτοι σαν τον χοντρο
της Ραφηνας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχεις την εντυπωση οτι τον βοσκο τον παρακολουθουσε-ακουγε κατα λαθος???

πολυ σωστο και αυτο

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.449
Πόντοι
6.056
Θιχτηκες μωρη πομολολαδωστρα.. και ζηλεψες

Κουρασες με τις ανοησιες σου εδω μεσα
Θέλει το πρωτάθλημα.
Να μπορεί να σταθεί ως ίσος , ανάμεσα σε ίσους, στους μεγάλους κλασικούς της μαλακίας.
Πίξουλα, Τραμού, Άλεξ .

Είναι ο Τιτάνας της μαλακίας που απαιτεί δικαίωση και τίτλο .

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.289
Πόντοι
3.715
Η υπερδύναμη πάντως Σοβιετική Ένωση έπεσε μέσα σε μια νύχτα με την πτώση του Τείχους. Το έχω ξαναπεί, καμία κυβέρνηση δεν είναι πιο δυνατή από έναν ενωμένο λαό, και το τονίζω το ενωμένο γιατί εμείς εδώ δεν είμαστε....δυστυχώς....δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη, μόνο αν μας λυπηθεί ο Θεός....
κανένας θεός δε λυπάται, ούτε χαίρεται. Δημιουργεί και καταστρέφει. Μετά ξαναδημιουργεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom