Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.193
Πόντοι
2.356
Εδώ γίνεται μία ωραία ανάλυση και αναφέρει περίπου 1-3 τόνους την κάθε δεξαμενή. Άρα 3-3.5 τόνους εννοεί η πηγή που αναφέρθηκε πιο πάνω όχι 3500

Αυτό είναι σχόλιο και αναλυση για παράνομους διαλύτες.
Το οποίο είναι πιθανώς αυτο που συνέβη.

Δε σχετίζεται όμως με τα καύσιμα του αμερικανικού στρατού που ανέφερε ο Eraser.
Που είναι μία κουταμάρα που έχω διαβάσει κι εγώ σε κάποια άρθρα. Κι απορώ ποιος την ξεκινησε.
Δε μεταφέρουν οι στρατοί καύσιμα σε παλετοδεξαμενες.
Οι οποίες δεν είναι και τόσο στιβαρές. Συχνά τσακίζουν και έχουν διαρροές. Και τρέχει η Πυροσβεστική να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
27
Like
13.454
Πόντοι
3.466
Ο γαμιας σου είμαι, τραβά να κατεβάσεις τώρα το μοτοργιωτ από το βουνό ΜΑΛΑΚΑ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θιχτηκες μωρη πομολολαδωστρα.. και ζηλεψες

Κουρασες με τις ανοησιες σου εδω μεσα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.288
Πόντοι
12.756
Συμφωνώ επί της ουσίας

αλλά το να μην ασχολείται κανένας δεν είναι λύση γιατί αυτοί φοβούνται μόνο το πολιτικό κόστος.

η ενασχόληση με το θέμα τους κοστίζει πολιτικά.

Αν η καρυστιανού και άλλοι 2-3 γονείς δεν είχαν κυνηγήσει την υπόθεση σήμερα θα το είχαν ξεχάσει οι πάντες.

ποιο πολιτικό κόστος ;;; να μην ξαναβγουν ;; :2funny::2funny::2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.288
Πόντοι
12.756
το 41% έχει γίνει ούτε 20% πλέον όμως

πιστεύεις ότι τα τέμπη δεν έπαιξαν κανένα ρόλο σε αυτό?

Κατω απο 20% δεν παει ... τωρα που ανεβαινουν στις δημοσκοπησεις δηλαδη τι εχει γίνει ;;
εβαλαν κανενα με πολιτικες ευθύνες φυλακή ;; η πιστευεις οτι θα παρουν λιγοτερο οσο περνάει ο χρόνος και δεν μπαινει κανεις φυλακη ;; :tooth::tooth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.569
Πόντοι
3.656
ποιο πολιτικό κόστος ;;; να μην ξαναβγουν ;; :2funny::2funny::2funny:
δεν έχουν και άλλη δουλειά αυτοί

τις κομπίνες και να μετράνε το πολιτικό τους μέγεθος και τις ψήφους....υπάρχει κάτι άλλο? η άλλη λύση τι είναι ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.652
Πόντοι
26.141
Τόσο δύσκολο να πάρουν από το τελωνειο το cmr και packing list από τα σύνορα των γευγελιων που ήρθε το τρένο ....;;;;; μάς δουλεύει ο εισαγγελέας!!!

Τόσο δύσκολο να δούνε τον τερματικό σταθμό κ να πιάσουν τον κλαρκατζη να του πουν τι κατεβαζες και αν το έχεις ξανακατεβασει αυτό το πραμα ..παλετοδεξαμενες με υγρό και σε ποια μεταφορική ή σε ποιο φορτηγό το έβαζες ;;;;

Όσοι χρησιμοποιούμε.εμπορικα τρένα ξέρουμε ότι μας δουλεύουν εδώ κ δύο χρόνια τουλάχιστον στο κομμάτι έρευνας ιχνηλασιμοτητας του φορτίου ...

Πάμε παρακάτω
Ποιος είναι ο καλύτερος πατσάς στην Αθήνα ,,που βρίσκεται ;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.566
Πόντοι
8.346
Τόσο δύσκολο να πάρουν από το τελωνειο το cmr και packing list από τα σύνορα των γευγελιων που ήρθε το τρένο ....;;;;; μάς δουλεύει ο εισαγγελέας!!!

Τόσο δύσκολο να δούνε τον τερματικό σταθμό κ να πιάσουν τον κλαρκατζη να του πουν τι κατεβαζες και αν το έχεις ξανακατεβασει αυτό το πραμα ..παλετοδεξαμενες με υγρό και σε ποια μεταφορική ή σε ποιο φορτηγό το έβαζες ;;;;

Όσοι χρησιμοποιούμε.εμπορικα τρένα ξέρουμε ότι μας δουλεύουν εδώ κ δύο χρόνια τουλάχιστον στο κομμάτι έρευνας ιχνηλασιμοτητας του φορτίου ...

Πάμε παρακάτω
Ποιος είναι ο καλύτερος πατσάς στην Αθήνα ,,που βρίσκεται ;
Ναι οκ, απλα αν ειναι παρανομο το φορτίο ειναι παρανομο. Δν θα φαίνεται σε κανενα επίσημο έγγραφο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.288
Πόντοι
12.756
δεν έχουν και άλλη δουλειά αυτοί

τις κομπίνες και να μετράνε το πολιτικό τους μέγεθος και τις ψήφους....υπάρχει κάτι άλλο? η άλλη λύση τι είναι ?

σε ρωταω κατι και μου απαντας με ερωτηση ;;
Λες οτι θα τους στοιχισει σε πολιτικό κοστος και οτι πηγαν 20% λογο Τεμπων
και εγω σου λεω οτι τωρα ανεβαινουν , απο τι ανεβαίνουν ;; εκαναν κατι στα Τεμπη που ηταν αυτο που τους ειχε ριξει οπως ειπες πριν ;;

Μαλάκα μεταναστη των Ενωμένων Αλβανικών Εμιράτων μην μου κανεις τον Νταιμα και μου λες αλλα ντι άλλων οταν δεν εχεις απαντησεις

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.941
Πόντοι
216
Πως βλέπεις το θέμα με την τριμελή των "ειδικών'' που θα κρίνουν (από το γραφείο τους) την πραγματογνωμοσύνη??? και θα κρατάνε στα χέρια τους την κατηγορία??
Δεν έχω ενημερωθεί, τι είναι αυτοί;
Έχεις κάποιο link;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.652
Πόντοι
26.141
Ναι οκ, απλα αν ειναι παρανομο το φορτίο ειναι παρανομο. Δν θα φαίνεται σε κανενα επίσημο έγγραφο
Λαδωθηκαν κ λαδωνονται

Φορτωτική στα Σκόπια
Τελωνηδες στα σύνορα
Φορτωτές στην εκφόρτωση Αθήνα ...
Τρένοσε
Εισαγγελείς
Ιατροδικαστές πραγματογνώμονες
Πολιτικοί

:confused:

Μόνο εμείς οι.μαλακες στο μπου δεν τα πήραμε ώστε να μην τούς κράζουμε :confused:

Πάλι στην απέξω είμεθα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.288
Πόντοι
12.756
Δεν έχω ενημερωθεί, τι είναι αυτοί;
Έχεις κάποιο link;

Τέμπη: Ο Κούγιας αποκάλυψε το «σκάνδαλο» που μεθοδεύει η κυβέρνηση για τη δίκη - Ο ρόλος του Καρακούκη (video) | Το Κουτί της Πανδώρας

μην μου πεις οτι δεν σ αρεσει η πηγη , τα ειπε αλλου οχι στον Βαξεβανη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.569
Πόντοι
3.656
σε ρωταω κατι και μου απαντας με ερωτηση ;;
Λες οτι θα τους στοιχισει σε πολιτικό κοστος και οτι πηγαν 20% λογο Τεμπων
και εγω σου λεω οτι τωρα ανεβαινουν , απο τι ανεβαίνουν ;; εκαναν κατι στα Τεμπη που ηταν αυτο που τους ειχε ριξει οπως ειπες πριν ;;

Μαλάκα μεταναστη των Ενωμένων Αλβανικών Εμιράτων μην μου κανεις τον Νταιμα και μου λες αλλα ντι άλλων οταν δεν εχεις απαντησεις
Πήγαν 20% για πολλούς λόγους με τον μεγαλύτερο να είναι η ακρίβεια...τα τέμπη έπαιξαν εγώ πιστεύω τον ρόλο τους σε αυτό.

Το θα τους στοιχήσει σημαίνει ακριβώς αυτό...ότι έχασαν κάποιο κόσμο.....αν ρωτάς αν δεν θα ξανά εκλεγούν όχι δεν το πιστεύω.

Τώρα που ανεβαίνουν δεν γνωρίζω γιατί αλλά σίγουρα δεν έχουν τα ποσοστά που είχαν στις εκλογές.

Στις επόμενες εκλογές πάλι αυτοί θα βγουν.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.288
Πόντοι
12.756
Λαδωθηκαν κ λαδωνονται

Φορτωτική στα Σκόπια
Τελωνηδες στα σύνορα
Τρένοσε
Εισαγγελείς
Πολιτικοί

Μόνο εμείς οι.μαλακες στο μπου δεν τα πήραμε ώστε να μην τούς κράζουμε :confused:

Πάλι στην απέξω είμεθα

Τσακω εσυ αυτο

Νέος ΚΟΚ: Βενζίνη τέλος εάν ο οδηγός μηχανής δεν φοράει κράνος – Υψηλά πρόστιμα και στους πρατηριούχους​

Η τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο ΚΟΚ θα κατατεθεί εντός των ημερών στην Βουλή

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Την δουλεια των μπάτσων θα την κανουν οι Πακιστανοι βενζιναδες

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
27
Like
13.454
Πόντοι
3.466
Λαδωθηκαν κ λαδωνονται

Φορτωτική στα Σκόπια
Τελωνηδες στα σύνορα
Τρένοσε
Εισαγγελείς
Πολιτικοί

Πάλι στην απέξω είμεθα
Και ομως τα παιρνουν κατι τυποι εδω μεσα για να κανουν αβαντα στη κυβερνηση της λαμογιας, της ρεμουλας κτλ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.288
Πόντοι
12.756
Πήγαν 20% για πολλούς λόγους με τον μεγαλύτερο να είναι η ακρίβεια...τα τέμπη έπαιξαν εγώ πιστεύω τον ρόλο τους σε αυτό.

Το θα τους στοιχήσει σημαίνει ακριβώς αυτό...ότι έχασαν κάποιο κόσμο.....αν ρωτάς αν δεν θα ξανά εκλεγούν όχι δεν το πιστεύω.

Τώρα που ανεβαίνουν δεν γνωρίζω γιατί αλλά σίγουρα δεν έχουν τα ποσοστά που είχαν στις εκλογές.

Στις επόμενες εκλογές πάλι αυτοί θα βγουν.

Ε αρα τι πολιτικό κοστος μου τσαμπουνας και το λες και βαρυγδουπα βρε τυπε ;;
Θα χασουν 2 μοναδες που θα τις ξαναπαρουν , που και αμα δεν τις ξαναπαρουν παλι πρωτοι θα βγουν , και εσυ μου λες για πολιτικό κόστος

Δηλαδη απο Κυβερνηση θα ξαναγινουν Κυβερνηση και λες να σκεφτονται το κόστος ;;
Με 41% βγηκαν , και με 35% παλι αυτοι θα βγουν αν ειναι πρωτοι , δεν εχει καμιά σημασία αν δεν εχεις δεύτερο που να μπορει να σε περάσει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
Ναι, ενώ ο κουγιας είναι τέρας αξιοπιστίας θέλεις να πεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom