Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (21 μέλη και 24 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.449
Πόντοι
6.056

Νέος ΚΟΚ: Βενζίνη τέλος εάν ο οδηγός μηχανής δεν φοράει κράνος – Υψηλά πρόστιμα και στους πρατηριούχους​

Σε κάτι ερημιές ... κρήτη ... μάνη .... να πάει παρέα 4-5 μηχανές ... και να τους πει κανάς φουκαράς υπάλληλος .... δεν σας βάζω βενζίνη ........

Σαν να στέλνεις κάποιον με φανέλα της ρεάλ ... στο γήπεδο της βαρκελώνης .......

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.182
Πόντοι
2.356
Εχεις την εντυπωση οτι τον βοσκο τον παρακολουθουσε-ακουγε κατα λαθος???
Επί τούτου, για να ξέρει από ποιο αρχίδι τον έχει γραπωμενο. Ώστε να του το στρίψει αν αρχίσει τις κονξες περί προοδευτικής συγκυβέρνησης.
Εδώ παρακολουθούσε αδερφή και ανηψιό, στο Νικόλα θα κολωνε;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.449
Πόντοι
6.056
δεν ξερω για το συγκεκριμένο και τι ισχύει , τον Κουγια τον ξέρω , λεμε ενα γεια και 2 κουβέντες τυπικες , εχουμε κοινους γνωστους , απο εκει και μετά δεν εχω τελειωσει νομική και δεν ξερω αν παιζει αυτο που λεει
Ο ντιτζέη σώγαμπρος όμως, είναι μαιτρ των νομικών .
Η ιδιότητα του κατουρημένου στραπονιάρη και Mr Malakas Nr 2 για 4 χρονιές, το εγγυάται αυτό .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.276
Πόντοι
12.756
Σε κάτι ερημιές ... κρήτη ... μάνη .... να πάει παρέα 4-5 μηχανές ... και να τους πει κανάς φουκαράς υπάλληλος .... δεν σας βάζω βενζίνη ........

Σαν να στέλνεις κάποιον με φανέλα της ρεάλ ... στο γήπεδο της βαρκελώνης .......

Αλεξ βλεπει και προσπαθει να κανει τον σκληρο και δεν γραφει .. μαλάκα μου πρεπει να περνάει στερητικό ,
να ειναι μπροστα στην οθονη και να τρεμει σαν πρεζάκι και να κοπαναει το κεφαλι του στο πληκτρολογιο.
Να κλεινει τα χερια του στις πόρτες για να ματωσουν τα δακτυλα του και να τα περάσει επιδέσμους ..

Σαν τον Μιχαλόπουλο στην ταινια που ειναι πρεζάκι και πλακωνε στο ξυλο την μάνα του να του δωσει λεφτα
να παρει πρεζα :rockon::rockon::rockon::rockon:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.554
Πόντοι
8.346
Και ομως τα παιρνουν κατι τυποι εδω μεσα για να κανουν αβαντα στη κυβερνηση της λαμογιας, της ρεμουλας κτλ
Για τν μαλακα τν μπαροκ λες?? Αυτος αφιλοκερδώς το κάνει. Τοσο μαλακας είναι

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.219
Πόντοι
216

Μαλακίες, κανένας δε θα το εφαρμόσει. Κάτι τέτοιοι νόμοι πιστεύω πως βγαίνουν στο πόδι στα τσίπουρα που πίνουν μετά τη Βουλή, στα πλαίσια της πλάκας. Στο στυλ, μαλάκα δες τι θα κατεβάσω αύριο για ψήφιση, να ξεκαρδιστούμε και πάλι σαν τις προάλλες.

Σαν παιχνιδάκι για να περνάει η ώρα όταν τους πιάνει νύστα στα έδρανα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλεξ βλεπει και προσπαθει να κανει τον σκληρο και δεν γραφει .. μαλάκα μου πρεπει να περνάει στερητικό ,
να ειναι μπροστα στην οθονη και να τρεμει σαν πρεζάκι και να κοπαναει το κεφαλι του στο πληκτρολογιο.
Να κλεινει τα χερια του στις πόρτες για να ματωσουν τα δακτυλα του και να τα περάσει επιδέσμους ..

Σαν τον Μιχαλόπουλο στην ταινια που ειναι πρεζάκι και πλακωνε στο ξυλο την μάνα του να του δωσει λεφτα
να παρει πρεζα :rockon::rockon::rockon::rockon:

Σιγα μην είναι ο άλεξ. Κανάς Κολομβιανός ξάδερφος είναι που πατάει το λαικ για ξεκάρφωμα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.276
Πόντοι
12.756

Αυτο θα σου εβαζα και εγω

sddefault.jpg

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.449
Πόντοι
6.056
Για τν μαλακα τν μπαροκ λες?? Αυτος αφιλοκερδώς το κάνει. Τοσο μαλακας είναι
Τέτοιος μαλάκας και να μην έχει βγει Mr Malakas ;;;
Τι να κλάσει ένας πίξουλας ή πίκερ μπροστά του ........

Μαλάκας φαινόμενο .
Μαλάκας θεσμός.
Τιτάνας της μαλακίας.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.414
Πόντοι
2.606
σε ρωταω κατι και μου απαντας με ερωτηση ;;
Λες οτι θα τους στοιχισει σε πολιτικό κοστος και οτι πηγαν 20% λογο Τεμπων
και εγω σου λεω οτι τωρα ανεβαινουν , απο τι ανεβαίνουν ;; εκαναν κατι στα Τεμπη που ηταν αυτο που τους ειχε ριξει οπως ειπες πριν ;;

Μαλάκα μεταναστη των Ενωμένων Αλβανικών Εμιράτων μην μου κανεις τον Νταιμα και μου λες αλλα ντι άλλων οταν δεν εχεις απαντησεις
Αυτό το μαλακισμενο που είναι άραγε τώρα να μας βάλει τίποτα σεντόνια για προσωπική διάφορα να εκτονωθεί λίγο το αφιλόξενο για μαλακές κλίμα....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.257
Πόντοι
6.056
Τέτοιος μαλάκας και να μην έχει βγει Mr Malakas ;;;
Τι να κλάσει ένας πίξουλας ή πίκερ μπροστά του ........

Μαλάκας φαινόμενο .
Μαλάκας θεσμός.
Τιτάνας της μαλακίας.
τιτανοτεράστιος μάλακς και τρισμέγιστος πότης ....σαμπάνιας

:coffee:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.941
Πόντοι
216
δεν ξερω για το συγκεκριμένο και τι ισχύει , τον Κουγια τον ξέρω , λεμε ενα γεια και 2 κουβέντες τυπικες , εχουμε κοινους γνωστους , απο εκει και μετά δεν εχω τελειωσει νομική και δεν ξερω αν παιζει αυτο που λεει
Τώρα είδα και το βίντεο με το τι είπε ακριβώς.
Όπως έχω ξαναπει, μην ακούτε κανέναν τρίτο, που είναι όμως εμπλεκόμενος στην υπόθεση.
Ο Κούγιας για άλλη μια φορά λέει ανακρίβειες για ίδιον όφελος:

Αν υποθέσουμε ότι αυτή η επιτροπή "κρίνει" τις ήδη υπάρχουσες ιατροδικαστικές εκθέσεις:
α) δεν μπορεί να τις αλλάξει
β) δεν μπορεί να δώσει νομικό χαρακτηρισμό στη πράξη (αμέλεια ή ενδεχόμενο δόλο που είπε ο Αλέξης). Καμία ιατροδικαστική δεν μπορεί να το κάνει αυτό.
Θα μου πέσουν τα μαλλιά. Ο άνθρωπος αυτός είναι ικανός να πει Ό,ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ. Ακούς εκεί να πει ο ιατροδικαστής αν υπήρχε ενδεχόμενος δόλος.
Δεν μπορώ να το αναλύσω περισσότερο, απλά δεν υπάρχει αυτό. Ο χαρακτηρισμός είναι δουλειά των δικαστικών, όχι των ιατροδικαστών.

Δεν ντρέπεται κι αυτός. Πέθαναν τόσοι άνθρωποι, κάηκαν ζωντανοί και βγαίνει και λέει δημοσίως ότι ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει τους καμμένους ανθρώπους θα πει αν υπάρχει "ενδεχόμενος δόλος". Ντροπή ρε πούστη μου και είναι και συνάδελφος. Στα παπάρια του και οι χαμένοι, στα παπάρια του οι συγγενείς, στα παπάρια του όλη η Ελλάδα. Αρκεί να κάνει ντόρο στα κανάλια. Έλεος.

Και κάτι τελευταίο: Ενδεχόμενος δόλος δεν μπορεί να υπάρχει νομικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα έχουμε ξαναπει. Ακόμα και αν ίσχυε ό,τι λέει ο Κούγιας, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είχαμε νέα ποινική δίωξη, νέο γύρο ανακριτικών πράξεων, απολογιών κλπ, με αποτέλεσμα νέα καθυστέρηση για κάτι που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.449
Πόντοι
6.056
Αυτό το μαλακισμενο που είναι άραγε τώρα να μας βάλει τίποτα σεντόνια για προσωπική διάφορα να εκτονωθεί λίγο το αφιλόξενο για μαλακές κλίμα....
Τρομερή ομάδα στη μαλακία η γαλάζια. Έχει αναδείξει τρομερούς πρωταθλητές.
Νέοι μαλάκες ταλέντα , γίνονται υπερμαλάκες.
Είναι ο άγιαξ της μαλακίας.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.414
Πόντοι
2.606
Ναι με τα μπουρδέλα, παίζουν σύστημα ολικής μαλακίας...σε βομβαρδίζουν με τόση μαλακια που κάποια στιγμή αναρωτιεσαι αν είσαι μαστουρωμενος ή αν αρμενιζεις σε κάποιο παράλληλο σύμπαν....χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα....αρχίζεις να τσιμπιεσαι ότι δεν ονειρεύεσαι....ο μάλακας ο κρόιφ της μαλακίας θέλει λέει να δει δυο τρενα να τρακαρουν ως επανάληψη των συνθηκών για να κρίνει αν ανατινάζονται οι αρωματικοί υδρογονάνθρακες.... νταξει μεγαλόψυχος όμως... χωρίς οδηγούς έγραψε...με τηλεχειρισμό...σβινννννν

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.604
Πόντοι
26.141
ο μάλακας ο κρόιφ της μαλακίας θέλει λέει να δει δυο τρενα να τρακαρουν ως επανάληψη των συνθηκών για να κρίνει αν ανατινάζονται οι αρωματικοί υδρογονάνθρακες.... νταξει μεγαλόψυχος όμως... χωρίς οδηγούς
Ποιος το είπε αυτό ;; Διότι δεν παρακολουθω το νήμα με λεπτομέρειες αφού είμαι κ στο αντίπαλο σαητ ταυτόχρονα για μεταγραφες νέων ταλέντων για Mr malakas:confused:

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.449
Πόντοι
6.056
ο μάλακας ο κρόιφ της μαλακίας θέλει λέει να δει δυο τρενα να τρακαρουν ως επανάληψη των συνθηκών για να κρίνει αν ανατινάζονται οι αρωματικοί υδρογονάνθρακες.... νταξει μεγαλόψυχος όμως... χωρίς οδηγούς έγραψε...με τηλεχειρισμό...σβινννννν
Σπουδαίος Μαλάκας.
Αδικία να μην έχει τίτλο .

Κρίμα τέτοιοι μαλάκες να μην αναγνωρίζονται. Κρίμα.

Τον φάγαν τα κυκλώματα του κοντού βαψομαλλιά .

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.257
Πόντοι
6.056
Όπως έχω ξαναπει, μην ακούτε κανέναν τρίτο, που είναι όμως εμπλεκόμενος στην υπόθεση.

Αν υποθέσουμε ότι αυτή η επιτροπή "κρίνει" τις ήδη υπάρχουσες ιατροδικαστικές εκθέσεις:
β) δεν μπορεί να δώσει νομικό χαρακτηρισμό στη πράξη (αμέλεια ή ενδεχόμενο δόλο που είπε ο Αλέξης). Καμία ιατροδικαστική δεν μπορεί να το κάνει αυτό.
Θα μου πέσουν τα μαλλιά. Ο άνθρωπος αυτός είναι ικανός να πει Ό,ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ. Ακούς εκεί να πει ο ιατροδικαστής αν υπήρχε ενδεχόμενος δόλος.
Δεν μπορώ να το αναλύσω περισσότερο, απλά δεν υπάρχει αυτό. Ο χαρακτηρισμός είναι δουλειά των δικαστικών, όχι των ιατροδικαστών.

Δεν ντρέπεται κι αυτός. Πέθαναν τόσοι άνθρωποι, κάηκαν ζωντανοί και βγαίνει και λέει δημοσίως ότι ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει τους καμμένους ανθρώπους θα πει αν υπάρχει "ενδεχόμενος δόλος". Ντροπή ρε πούστη μου και είναι και συνάδελφος. Στα παπάρια του και οι χαμένοι, στα παπάρια του οι συγγενείς, στα παπάρια του όλη η Ελλάδα. Αρκεί να κάνει ντόρο στα κανάλια. Έλεος.

Και κάτι τελευταίο: Ενδεχόμενος δόλος δεν μπορεί να υπάρχει νομικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα έχουμε ξαναπει. Ακόμα και αν ίσχυε ό,τι λέει ο Κούγιας, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είχαμε νέα ποινική δίωξη, νέο γύρο ανακριτικών πράξεων, απολογιών κλπ, με αποτέλεσμα νέα καθυστέρηση για κάτι που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
ο Κούγιας εννοεί ότι με βάση τα ιατροδικαστικά πορίσματα αλλάζει το κατηγορητήριο , το εξ αμελείας μετατρέπεται σε μετά δόλου κτλπ
Λέει ότι στα ξαφνικά συστάθηκε τριμελής επιτροπή επαναξιολόγησης που δεν υφίστατο
και βάλανε προιστάμενο έναν "δικό τους" που ενώ έβγαινε σε σύνταξη τον κράτησαν (εννοεί επίτηδες) για ένα χρόνο ακόμη ,
δηλαδή για να "καθαρίσει" με τα Τέμπη
Οι ιατροδιοκαστές των θυμάτων επιμένουν ότι τα ιστολογικά ευρήματα αποδεικνύουν θάνατο από χημικά ,
ενώ οι κυβερνητικοί ιατροδικαστές ΔΕΝ έκαναν ιστολογικές εξετάσεις στα πτώματα
Πολλά μυστήρια έχουνε μαζευτεί στην υπόθεση....

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.568
Πόντοι
3.656

Αν στο δικαστήριο κατατεθεί και ληφθεί υπόψη μια πραγματογνωμοσύνη η οποία αντί να συμπεραίνει θάνατο από την σύγκρουση συμπεραίνει θάνατο από την φωτιά που προκλήθηκε από τα χημικά σε ανθρώπους που είχαν επιβιώσει και μπορεί να ζούσαν δεν αλλάζει κάτι στην κατηγορία?

Δεν είπε ότι θα αλλάξουν την κατηγορία...εγώ καταλαβαίνω ότι είπε ότι θα αλλάξουν την πραγματογνωμοσύνη βάσει της οποίας θα στηθεί η κατηγορία.

Αυτό κατάλαβα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom