Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 9.306
- Πόντοι
- 2.306
Βρέθηκαν και παλέτες με το ξυλόλιο.Σφίγγει ο κλοιός.
Σε κάτι ερημιές ... κρήτη ... μάνη .... να πάει παρέα 4-5 μηχανές ... και να τους πει κανάς φουκαράς υπάλληλος .... δεν σας βάζω βενζίνη ........Νέος ΚΟΚ: Βενζίνη τέλος εάν ο οδηγός μηχανής δεν φοράει κράνος – Υψηλά πρόστιμα και στους πρατηριούχους
Επί τούτου, για να ξέρει από ποιο αρχίδι τον έχει γραπωμενο. Ώστε να του το στρίψει αν αρχίσει τις κονξες περί προοδευτικής συγκυβέρνησης.Εχεις την εντυπωση οτι τον βοσκο τον παρακολουθουσε-ακουγε κατα λαθος???
Ο ντιτζέη σώγαμπρος όμως, είναι μαιτρ των νομικών .δεν ξερω για το συγκεκριμένο και τι ισχύει , τον Κουγια τον ξέρω , λεμε ενα γεια και 2 κουβέντες τυπικες , εχουμε κοινους γνωστους , απο εκει και μετά δεν εχω τελειωσει νομική και δεν ξερω αν παιζει αυτο που λεει
Σε κάτι ερημιές ... κρήτη ... μάνη .... να πάει παρέα 4-5 μηχανές ... και να τους πει κανάς φουκαράς υπάλληλος .... δεν σας βάζω βενζίνη ........
Σαν να στέλνεις κάποιον με φανέλα της ρεάλ ... στο γήπεδο της βαρκελώνης .......
Για τν μαλακα τν μπαροκ λες?? Αυτος αφιλοκερδώς το κάνει. Τοσο μαλακας είναιΚαι ομως τα παιρνουν κατι τυποι εδω μεσα για να κανουν αβαντα στη κυβερνηση της λαμογιας, της ρεμουλας κτλ
Σε κάτι ερημιές ... κρήτη ... μάνη .... να πάει παρέα 4-5 μηχανές ... και να τους πει κανάς φουκαράς υπάλληλος .... δεν σας βάζω βενζίνη ........
Σαν να στέλνεις κάποιον με φανέλα της ρεάλ ... στο γήπεδο της βαρκελώνης .......
Αλεξ βλεπει και προσπαθει να κανει τον σκληρο και δεν γραφει .. μαλάκα μου πρεπει να περνάει στερητικό ,
να ειναι μπροστα στην οθονη και να τρεμει σαν πρεζάκι και να κοπαναει το κεφαλι του στο πληκτρολογιο.
Να κλεινει τα χερια του στις πόρτες για να ματωσουν τα δακτυλα του και να τα περάσει επιδέσμους ..
Σαν τον Μιχαλόπουλο στην ταινια που ειναι πρεζάκι και πλακωνε στο ξυλο την μάνα του να του δωσει λεφτα
να παρει πρεζα
Σαν τον Μιχαλόπουλο στην ταινια που ειναι πρεζάκι και πλακωνε στο ξυλο την μάνα του να του δωσει λεφτα
να παρει πρεζα
Τέτοιος μαλάκας και να μην έχει βγει Mr Malakas ;;;Για τν μαλακα τν μπαροκ λες?? Αυτος αφιλοκερδώς το κάνει. Τοσο μαλακας είναι
Αυτό το μαλακισμενο που είναι άραγε τώρα να μας βάλει τίποτα σεντόνια για προσωπική διάφορα να εκτονωθεί λίγο το αφιλόξενο για μαλακές κλίμα....σε ρωταω κατι και μου απαντας με ερωτηση ;;
Λες οτι θα τους στοιχισει σε πολιτικό κοστος και οτι πηγαν 20% λογο Τεμπων
και εγω σου λεω οτι τωρα ανεβαινουν , απο τι ανεβαίνουν ;; εκαναν κατι στα Τεμπη που ηταν αυτο που τους ειχε ριξει οπως ειπες πριν ;;
Μαλάκα μεταναστη των Ενωμένων Αλβανικών Εμιράτων μην μου κανεις τον Νταιμα και μου λες αλλα ντι άλλων οταν δεν εχεις απαντησεις
τιτανοτεράστιος μάλακς και τρισμέγιστος πότης ....σαμπάνιαςΤέτοιος μαλάκας και να μην έχει βγει Mr Malakas ;;;
Τι να κλάσει ένας πίξουλας ή πίκερ μπροστά του ........
Μαλάκας φαινόμενο .
Μαλάκας θεσμός.
Τιτάνας της μαλακίας.
Τώρα είδα και το βίντεο με το τι είπε ακριβώς.δεν ξερω για το συγκεκριμένο και τι ισχύει , τον Κουγια τον ξέρω , λεμε ενα γεια και 2 κουβέντες τυπικες , εχουμε κοινους γνωστους , απο εκει και μετά δεν εχω τελειωσει νομική και δεν ξερω αν παιζει αυτο που λεει
Τρομερή ομάδα στη μαλακία η γαλάζια. Έχει αναδείξει τρομερούς πρωταθλητές.Αυτό το μαλακισμενο που είναι άραγε τώρα να μας βάλει τίποτα σεντόνια για προσωπική διάφορα να εκτονωθεί λίγο το αφιλόξενο για μαλακές κλίμα....
Ποιος το είπε αυτό ;; Διότι δεν παρακολουθω το νήμα με λεπτομέρειες αφού είμαι κ στο αντίπαλο σαητ ταυτόχρονα για μεταγραφες νέων ταλέντων για Mr malakasο μάλακας ο κρόιφ της μαλακίας θέλει λέει να δει δυο τρενα να τρακαρουν ως επανάληψη των συνθηκών για να κρίνει αν ανατινάζονται οι αρωματικοί υδρογονάνθρακες.... νταξει μεγαλόψυχος όμως... χωρίς οδηγούς
Σπουδαίος Μαλάκας.ο μάλακας ο κρόιφ της μαλακίας θέλει λέει να δει δυο τρενα να τρακαρουν ως επανάληψη των συνθηκών για να κρίνει αν ανατινάζονται οι αρωματικοί υδρογονάνθρακες.... νταξει μεγαλόψυχος όμως... χωρίς οδηγούς έγραψε...με τηλεχειρισμό...σβινννννν
ο Κούγιας εννοεί ότι με βάση τα ιατροδικαστικά πορίσματα αλλάζει το κατηγορητήριο , το εξ αμελείας μετατρέπεται σε μετά δόλου κτλπΤώρα είδα και το βίντεο με το τι είπε ακριβώς.
Όπως έχω ξαναπει, μην ακούτε κανέναν τρίτο, που είναι όμως εμπλεκόμενος στην υπόθεση.
Ο Κούγιας για άλλη μια φορά λέει ανακρίβειες για ίδιον όφελος:
Αν υποθέσουμε ότι αυτή η επιτροπή "κρίνει" τις ήδη υπάρχουσες ιατροδικαστικές εκθέσεις:
α) δεν μπορεί να τις αλλάξει
β) δεν μπορεί να δώσει νομικό χαρακτηρισμό στη πράξη (αμέλεια ή ενδεχόμενο δόλο που είπε ο Αλέξης). Καμία ιατροδικαστική δεν μπορεί να το κάνει αυτό.
Θα μου πέσουν τα μαλλιά. Ο άνθρωπος αυτός είναι ικανός να πει Ό,ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ. Ακούς εκεί να πει ο ιατροδικαστής αν υπήρχε ενδεχόμενος δόλος.
Δεν μπορώ να το αναλύσω περισσότερο, απλά δεν υπάρχει αυτό. Ο χαρακτηρισμός είναι δουλειά των δικαστικών, όχι των ιατροδικαστών.
Δεν ντρέπεται κι αυτός. Πέθαναν τόσοι άνθρωποι, κάηκαν ζωντανοί και βγαίνει και λέει δημοσίως ότι ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει τους καμμένους ανθρώπους θα πει αν υπάρχει "ενδεχόμενος δόλος". Ντροπή ρε πούστη μου και είναι και συνάδελφος. Στα παπάρια του και οι χαμένοι, στα παπάρια του οι συγγενείς, στα παπάρια του όλη η Ελλάδα. Αρκεί να κάνει ντόρο στα κανάλια. Έλεος.
Και κάτι τελευταίο: Ενδεχόμενος δόλος δεν μπορεί να υπάρχει νομικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα έχουμε ξαναπει. Ακόμα και αν ίσχυε ό,τι λέει ο Κούγιας, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είχαμε νέα ποινική δίωξη, νέο γύρο ανακριτικών πράξεων, απολογιών κλπ, με αποτέλεσμα νέα καθυστέρηση για κάτι που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
Αν στο δικαστήριο κατατεθεί και ληφθεί υπόψη μια πραγματογνωμοσύνη η οποία αντί να συμπεραίνει θάνατο από την σύγκρουση συμπεραίνει θάνατο από την φωτιά που προκλήθηκε από τα χημικά σε ανθρώπους που είχαν επιβιώσει και μπορεί να ζούσαν δεν αλλάζει κάτι στην κατηγορία?Τώρα είδα και το βίντεο με το τι είπε ακριβώς.
Όπως έχω ξαναπει, μην ακούτε κανέναν τρίτο, που είναι όμως εμπλεκόμενος στην υπόθεση.
Ο Κούγιας για άλλη μια φορά λέει ανακρίβειες για ίδιον όφελος:
Αν υποθέσουμε ότι αυτή η επιτροπή "κρίνει" τις ήδη υπάρχουσες ιατροδικαστικές εκθέσεις:
α) δεν μπορεί να τις αλλάξει
β) δεν μπορεί να δώσει νομικό χαρακτηρισμό στη πράξη (αμέλεια ή ενδεχόμενο δόλο που είπε ο Αλέξης). Καμία ιατροδικαστική δεν μπορεί να το κάνει αυτό.
Θα μου πέσουν τα μαλλιά. Ο άνθρωπος αυτός είναι ικανός να πει Ό,ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ. Ακούς εκεί να πει ο ιατροδικαστής αν υπήρχε ενδεχόμενος δόλος.
Δεν μπορώ να το αναλύσω περισσότερο, απλά δεν υπάρχει αυτό. Ο χαρακτηρισμός είναι δουλειά των δικαστικών, όχι των ιατροδικαστών.
Δεν ντρέπεται κι αυτός. Πέθαναν τόσοι άνθρωποι, κάηκαν ζωντανοί και βγαίνει και λέει δημοσίως ότι ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει τους καμμένους ανθρώπους θα πει αν υπάρχει "ενδεχόμενος δόλος". Ντροπή ρε πούστη μου και είναι και συνάδελφος. Στα παπάρια του και οι χαμένοι, στα παπάρια του οι συγγενείς, στα παπάρια του όλη η Ελλάδα. Αρκεί να κάνει ντόρο στα κανάλια. Έλεος.
Και κάτι τελευταίο: Ενδεχόμενος δόλος δεν μπορεί να υπάρχει νομικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα έχουμε ξαναπει. Ακόμα και αν ίσχυε ό,τι λέει ο Κούγιας, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είχαμε νέα ποινική δίωξη, νέο γύρο ανακριτικών πράξεων, απολογιών κλπ, με αποτέλεσμα νέα καθυστέρηση για κάτι που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.