Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.232
Πόντοι
6.056
το πόρισμα του ιατροδικαστή φτιάχνει το κατηγορητήριο

πχ σε ένα πτώμα ερευνάται η αιτία θανάτου , αν ο ιατροδικαστής είναι μιλημένος μπορεί να γράψει αντί δολοφονία, αυτοκτονία πχ ή φυσικός θάνατος

Η σύσταση επιτροπής επαναξιολόγησης στα ξαφνικά μπορεί να είναι τυχαία και συμπτωματική η τοποθέτηση του κολλητού στην επιτροπή :confused:

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
930
Πόντοι
96
εσύ πάλι γιατί θίχτηκες, δεν πιστεύω να είσαι κανένας από αυτούς τους αριστερούς, τους ελιτιστές με το ηθικό πλεονέκτημα.

Άστα παικτάκι σε κανένα χαϊβάνι αυτά, είσαι λίγος. Προσπαθείς να με βγάλεις κυρπαντελή και μαλάκα για να μην έχει η γνώμη μου αξία; Δε νομίζω.
Το γύρισες στον καλαματιανό για άλλες υποθέσεις που εκκρεμούν, στο προηγούμενο μου παράθετες το Λούη και το Ρακουμέλ ,τώρα το πας στην ελληνική μαφία και τις δολοφονίες.
Για να αποδείξεις ότι εσύ είσαι ο σωστός που μάχεται για τη δικαιοσύνη και ο άλλος που ψήφισε έστω και μία φορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι το τομάρι μικροαστος που πήγε στο Σύνταγμα για να ανεβάσει story.

Εσύ και οι όμοιοί σου ονειρεύεστε μια αριστερά που σε διαλέγει ,δεν τη διαλέγεις, θα ανήκει μόνο στους λίγους εκλεκτούς με την ιδεολογική κατήχηση που θα είναι άξιοι να κράζουν όλους τους κατώτερους που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τώρα έχουν το θράσος να λένε ότι διαμαρτύρονται. Ε λοιπον από μένα μπράβο σας το καταφέρατε. Η αριστερά παγκοσμίως έχει εξελιχτεί σε ένα παρεάκι εκλεκτών που αλληλοσυγχαίρονται για τους αγώνες τους και κράζουν όλους τους υπόλοιπους. Άρα γιατί παραπονιέστε; Αυτό που θέλατε δεν γίνατε;

- Αλήθεια; Μια (1) φορά ψήφισε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ο όποιος ψήφισε και τον επικαλείσαι; Μάλλον, δεν τα λες σωστά, επίτηδες προφανώς, για να κτίσεις το συναισθηματικό επιχείρημα του απλού και αθώου κυρπαντελή, σε αντιδιαστολή με τους αφ' υψηλού, δήθεν.

- Άσ' τα. Η ψήφος είναι επαναλαμβανόμενη - και μέχρι πρότινος και εναλλάξ - στα δύο κόμματα που αποδεδειγμένα χρεοκόπησαν την χώρα με όλα τα επακόλουθα, που ζούμε έως και σήμερα. Αυτά, εκτός της χρεοκοπίας της χώρας έχουν χρεοκοπήσει και ως κομματικοί οργανισμοί, αφού χρωστούν, αμφότερα και αθροιστικώς, περί το 1 δισ., χωρίς προοπτική και πρόθεση να εξοφλήσουν ποτέ. Δεν πρόκειται, πλέον, για λάθος ή έλλειψη πληροφόρησης. Και μόνο για αυτά, και χωρίς τίποτε άλλο από όλα όσα έγιναν και γίνονται, θα έπρεπε ο κόσμος να τα έχει εξοβελίσει είτε κοιτώντας/δοκιμάζοντας άλλες λύσεις είτε, αν θέλει ντε και καλά να τα ψηφίζει στην λογική οπαδού ποδοσφαιρικής ομάδας που δεν αλλάζει μέχρι να πεθάνει γιατί έτσι έμαθε από μικρός, να έχει αποδώσει ευθύνες στο πολιτικό τους προσωπικό και να το έχει εξαναγκάσει - με το σταύρωμα στα ψηφοδέλτια - σε πολιτική αποστρατεία, αναγεννώντας το όποιο κόμμα του από τα κάτω. Ούτε το ένα έγινε και γίνεται, ούτε το άλλο. Έτσι...

-... μετά από όλα αυτά, και αφού επιμένεις: εσύ και οι όμοιοί σου, αποδεικνύεται, τελικώς, ότι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ψηφίζετε ξανά και ξανά αυτά τα κόμματα ή/και το ΙΔΙΟ πολιτικό προσωπικό τους, πάμπολλες φορές με οικογενειακά και κληρονομικά κριτήρια. Και αυτό το αποκαλείτε αυτοϊκανοποιούμενοι και αυτοπαρηγορούμενοι "αξιόπιστη λύση". Φέρετε ευθύνη, λοιπόν. Περί αυτού πρόκειται, και αυτό ήταν η ουσία του άρθρου, εν τέλει.

- Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ θεωρεί - ακόμα - ότι είναι κόμμα αριστερό και σοσιαλιστικό. Και ο τωρινός ΣΥΡΙΖΑ επίσης. Και εδώ και παγκοσμίως υπάρχουν πολλές εκδοχές της "αριστεράς". Υπάρχει ΚΑΙ αυτή που αναφέρεις, σαφώς. Αλλά όχι μόνο. Και αυτό είναι το κρίσιμο εδώ. Μην τσουβαλιάζεις βολικά, λοιπόν.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.297
Πόντοι
2.306
Τους έχουν αλαλιάσει οι συγγενείς.Δεν κάνεις σωστή ιατροδικαστική έρευνα για τις αιτίες θανάτου?Τσίμπα 30 θανάτους από εγκαύματα.Δεν κάνεις περιφρούρηση του χώρου?Τσίμπα δέκα παλέτες με ξυλόλιο.Δεν κάνεις σωστή εκτίμηση του μεγέθους της πυρόσφαιρας?Τσίμπα 30 τόνους ξυλολίου.Δεν κάνεις αύριο ανακρίσεις στους υπαλλήλους που μετέφεραν τα κιβώτια?Θα ομολογήσουν οτι κουβάλησαν 30 κιβώτια.
Καλά τους κάνουν τους πούστηδες.Ωραίοι.Βρίσκουν τα κενά και τους τα χώνουν.
Πας να εξαφανίσεις τα βίντεο?Σου χώνω τα βίντεο.Πας να αλλοιώσεις τα ηχητικά?Σου χώνω τα ηχητικά.Γίνεται κερκίδα κανονική αντίπαλες παρατάξεις.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.436
Πόντοι
6.056
Κμαν ... εκ του αποτελέσματος θα κριθεί .....

Κανένας υψηλά ιστάμενος, όχι δεν θα καταδικασθεί ... ούτε καν θα κατηγορηθεί .

Θυμόμαστε τα ειδικά δικαστήρια ... θυμόμαστε το χρηματιστήριο ....

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.476
Πόντοι
3.846
Για να μην ειμαστε αφελείς:
Δεν πρόκειται να πέσει η κυβέρνηση ή οι ένοχοι να ομολογήσουν μόνοι τους επειδή έγινε τόσο μεγάλη συγκέντρωση.

Μην ξεχνάμε ότι στις ευρωεκλογές η ΝΔ έπεσε στο 28%. Αυτό που αλλάζει είναι ότι ταρακουνιέται η κυβέρνηση. Ήδη τρέχουν να μαζέψουν τα αμάζευτα. Ίσως τιμωρηθεί κάποιος αυτοφοράκιας αφού δε λειτούργησε αυτό με το σταθμάρχη. Ίσως ο Κούλης ξαναβγεί πρώτος, σίγουρα όμως όχι με τόσο μεγάλο ποσοστό.
Στην τελική ο κάθε άνθρωπος που πήγε στη συγκέντρωση έχει τα δικά του προσωπικά κίνητρα που πήγε. Εσείς που δεν πήγατε και τους βγάζετε όλους χαϊβάνια και υποκριτές και κυρπαντελήδες ,τους ξέρετε έναν έναν και ξέρετε τι σκέφτονται και πως την παλεύουν στη ζωή;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.476
Πόντοι
3.846
- Αλήθεια; Μια (1) φορά ψήφισε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ο όποιος ψήφισε και τον επικαλείσαι; Μάλλον, δεν τα λες σωστά, επίτηδες προφανώς, για να κτίσεις το συναισθηματικό επιχείρημα του απλού και αθώου κυρπαντελή, σε αντιδιαστολή με τους αφ' υψηλού, δήθεν.

- Άσ' τα. Η ψήφος είναι επαναλαμβανόμενη - και μέχρι πρότινος και εναλλάξ - στα δύο κόμματα που αποδεδειγμένα χρεοκόπησαν την χώρα με όλα τα επακόλουθα, που ζούμε έως και σήμερα. Αυτά, εκτός της χρεοκοπίας της χώρας έχουν χρεοκοπήσει και ως κομματικοί οργανισμοί, αφού χρωστούν, αμφότερα και αθροιστικώς, περί το 1 δισ., χωρίς προοπτική και πρόθεση να εξοφλήσουν ποτέ. Δεν πρόκειται, πλέον, για λάθος ή έλλειψη πληροφόρησης. Και μόνο για αυτά, και χωρίς τίποτε άλλο από όλα όσα έγιναν και γίνονται, θα έπρεπε ο κόσμος να τα έχει εξοβελίσει είτε κοιτώντας/δοκιμάζοντας άλλες λύσεις είτε, αν θέλει ντε και καλά να τα ψηφίζει στην λογική οπαδού ποδοσφαιρικής ομάδας που δεν αλλάζει μέχρι να πεθάνει γιατί έτσι έμαθε από μικρός, να έχει αποδώσει ευθύνες στο πολιτικό τους προσωπικό και να το έχει εξαναγκάσει - με το σταύρωμα στα ψηφοδέλτια - σε πολιτική αποστρατεία, αναγεννώντας το όποιο κόμμα του από τα κάτω. Ούτε το ένα έγινε και γίνεται, ούτε το άλλο. Έτσι...

-... μετά από όλα αυτά, και αφού επιμένεις: εσύ και οι όμοιοί σου, αποδεικνύεται, τελικώς, ότι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ψηφίζετε ξανά και ξανά αυτά τα κόμματα ή/και το ΙΔΙΟ πολιτικό προσωπικό τους, πάμπολλες φορές με οικογενειακά και κληρονομικά κριτήρια. Και αυτό το αποκαλείτε αυτοϊκανοποιούμενοι και αυτοπαρηγορούμενοι "αξιόπιστη λύση". Φέρετε ευθύνη, λοιπόν. Περί αυτού πρόκειται, και αυτό ήταν η ουσία του άρθρου, εν τέλει.

- Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ θεωρεί - ακόμα - ότι είναι κόμμα αριστερό και σοσιαλιστικό. Και ο τωρινός ΣΥΡΙΖΑ επίσης. Και εδώ και παγκοσμίως υπάρχουν πολλές εκδοχές της "αριστεράς". Υπάρχει ΚΑΙ αυτή που αναφέρεις, σαφώς. Αλλά όχι μόνο. Και αυτό είναι το κρίσιμο εδώ. Μην τσουβαλιάζεις βολικά, λοιπόν.
Ποιος τσουβαλιάζει ρε πουτάνας γιε; Ποιος ρε πουτανόπαιδο έγραψε τη φράση εσεί και οι όμοιοί σου; Θα μιλήσεις εσύ ρε πουτανάκι για μένα; Ξέρεις εσύ ρε καραγκιόζη τίποτα για μένα ,τι έχω καταφέρει στη ζωή ,τι σχέση έχω με την εξουσία για να με βρίσεις; Ρε πουτανόπαιδο ξέρεις εσύ πως ζω και πως επιβιώνω και έχεις και άποψη;
Άντε γαμήσου μωρή φλωρούμπα πήγαινε με τους συμφοιτητές σου να πιείτε καμιά μπίρα στα Εξάρχεια και να συζητήσετε τα προβλήματα του λαού που τον ξέρετε από τις ταινίες.

Πάρτο χαμπάρι καριόλη, ο λαός δε σου ανήκει γιατί αδιαφορείς για τα προβλήματά του. Νομίζεις ότι είσαι ευαισθητοποιημένος πολίτης αλλά στην ουσία ένα ψώνιο είσαι και τίποτα παραπάνω. Για το λαό, για τη μεσαία και την εργατική τάξη, δε θα ρωτήσω εσένα να με ενημερώσεις πουτάνας γιε, τον κόσμο τον ζω κάθε μέρα.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.297
Πόντοι
2.306
Κμαν ... εκ του αποτελέσματος θα κριθεί .....

Κανένας υψηλά ιστάμενος, όχι δεν θα καταδικασθεί ... ούτε καν θα κατηγορηθεί .

Θυμόμαστε τα ειδικά δικαστήρια ... θυμόμαστε το χρηματιστήριο ....

Θα το πάνε οι δικαστές στις αμφιβολίες.Μπορεί να είχε ξυλόλιο μπορεί και όχι.Μπορεί να πέθαναν απο τη φωτιά μπορεί και απο τα τραύματα.Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών.
Εκτός αν υπάρξει ομολογία.Εκεί βέβαια θα θέλει βρωμοδουλειά αλλά με κάτι Βελόπουλους κτλ ποιος ξέρει τι θα γίνει.
Να πάει τώρα ο άλλος να καταθέσει λόγω τύψεων με κίνδυνο να τον φάνε χλωμό.

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
930
Πόντοι
96
Ποιος τσουβαλιάζει ρε πουτάνας γιε; Ποιος ρε πουτανόπαιδο έγραψε τη φράση εσεί και οι όμοιοί σου; Θα μιλήσεις εσύ ρε πουτανάκι για μένα; Ξέρεις εσύ ρε καραγκιόζη τίποτα για μένα ,τι έχω καταφέρει στη ζωή ,τι σχέση έχω με την εξουσία για να με βρίσεις; Ρε πουτανόπαιδο ξέρεις εσύ πως ζω και πως επιβιώνω και έχεις και άποψη;
Άντε γαμήσου μωρή φλωρούμπα πήγαινε με τους συμφοιτητές σου να πιείτε καμιά μπίρα στα Εξάρχεια και να συζητήσετε τα προβλήματα του λαού που τον ξέρετε από τις ταινίες.

Πάρτο χαμπάρι καριόλη, ο λαός δε σου ανήκει γιατί αδιαφορείς για τα προβλήματά του. Νομίζεις ότι είσαι ευαισθητοποιημένος πολίτης αλλά στην ουσία ένα ψώνιο είσαι και τίποτα παραπάνω. Για το λαό, για τη μεσαία και την εργατική τάξη, δε θα ρωτήσω εσένα να με ενημερώσεις πουτάνας γιε, τον κόσμο τον ζω κάθε μέρα.

Βασικώς, η απάντηση δίνεται γιατί παρέλειψα να περιλάβω στο προηγούμενο εξήγηση για την αναφορά μου στο τελευταίο ρεπορτάζ των data journalists. (Η απάντηση, αφορά όχι εσένα, πλέον, αλλά όσους μας διάβασαν):
Ήταν ένα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΜΕΡΟΣ (όπως έγραψα) της συνεχιζόμενης κατάστασης που ζούμε, ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, της ψήφου για "αξιόπιστες" λύσεις...

Τέλος, όσα δεν ξέρω εγώ για σένα, άλλα τόσα και περισσότερα δεν ξέρεις και εσύ για μένα.
Για το γύρισμα της κουβέντας στο βρισίδι και σε προσωπικό επίπεδο: ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! Έχει συμφορηθεί ήδη πολύ αίμα στο κρανίο σου. Χαλάρωσε.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.060
Πόντοι
1.446
Ίσως ο Κούλης ξαναβγεί πρώτος, σίγουρα όμως όχι με τόσο μεγάλο ποσοστό.
H NΔ έχει 28–30% μπετόν, για να κερδίσει κάποιος άλλος πρέπει να πάρει >30%. To πρόβλημα είναι ότι η αντιπολίτευση είναι κωλόμπαρο. Η μόνη περίπτωση να χάσει η ΝΔ είναι να κάνει το ΠΑΣΟΚ κάποια συνένωση με ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα Κασσελάκη που τον διώξανε από τον ΣΥΡΙΖΑ με το έτσι θέλω, τους άλλους τύπους που φύγανε από το ΣΥΡΙΖΑ μόνοι τους γιατί δε γουστάρανε τον Κασσελάκη, το Γιάννη με ένα νι, το κόμμα που είχαν φτιάξει οι Απαράδεκτοι με τον Μπονάτσο, ένα θείο μου πρεφαδόρο και κάτι φίλους του που κάποτε σκέφτηκαν να κάνουν κόμμα αλλά βαρέθηκαν, κλπ., δηλαδή ένα σχήμα όχι πολύ βιώσιμο. Δυστυχώς, η συμμορία της ΝΔ παίζει μπάλα μόνη της.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.260
Πόντοι
12.756
H NΔ έχει 28–30% μπετόν, για να κερδίσει κάποιος άλλος πρέπει να πάρει >30%. To πρόβλημα είναι ότι η αντιπολίτευση είναι κωλόμπαρο, ή μόνη περίπτωση να χάσει είναι να κάνει το ΠΑΣΟΚ κάποια συνένωση με ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα Κασσελάκη που τον διώξανε από τον ΣΥΡΙΖΑ με το έτσι θέλω, τους τύπους που φύγανε από το ΣΥΡΙΖΑ μόνοι τους γιατί δε γουστάρανε τον Κασσελάκη, το Γιάννη με ένα νι, το κόμμα που είχαν φτιάξει οι Απαράδεκτοι με τον Μπονάτσο, ένα θείο μου πρεφαδόρο και κάτι φίλους του που κάποτε σκέφτηκαν να κάνουν κόμμα αλλά βαρέθηκαν, κλπ., δηλαδή να φτιαχτεί ένα σχήμα όχι πολύ βιώσιμο. Δυστυχώς, η συμμορία της ΝΔ παίζει μπάλα μόνη της.

Ακριβως !!!
με ελαχιστο το 25% , αλλα μπετον οπως ειπες , τα ελεγα και πριν εγω.
Και ολοι οι αλλοι να μαζευτουν σε ενα κόμμα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα τον περάσουν τον Κουλη , γιατι καλα αυτοι θα τα βρουν για να κατεβουν , αλλα υπαρχει ο κοσμος που τους ψηφίζει και δεν γουσταρει ενωσεις κτλ , θα στραβωσουν και δεν θα τους ψηφισουν τους ενωμένους ..
Γιατι τωρα αυτο ; γιατι ο Ελληνας για αλλη μια φορά δειχνει ποσο μαλάκας ειναι , σου λεει ας πουμε ενας τυπου Κασσελακης , εμεις με Συριζα δεν προκειται να συνεργαστουμε ο κοσμος να χαλάσει .. και οντως δεν θα το κανουν.
Και αυριο πρωι αν ξυπνησει ο Κουλης στραβα και πει οτι μεχρι το μεσημέρι θα ανατιναξει ολη την Ελλαδα και θα πεθανουν ολοι εκτος αν χασει εκλογες , ουτε τοτε θα συνεργαστουν ολοι οι αλλοι μαζι για να ριξουν τον μπουστη ..

Και ας υποθεσουμε, που ειναι απιθανο οτι συνεργαζονται ολοι οι αλλοι μαζι και τον ριχνουν τον Κουλη , σε 2 ωρες το πολυ απο την τελικη καταμετρηση των ψηφων θα εχουν τσακωθει μεταξυ τους οι "ενωμενοι" και θα διαλυθουν σαν χαρτινος πυργος .. και μετά θα έρθει παλι ο Κουλης να παρει την κατασταση στα χε΄ρια του.

Ειναι ενα μπουρδελο το θεμα, ο Ελληνας δεν ειναι για δημοκρατία και συνεργασίες ,
να τον γαμανε θελει , να κανει ονειρα οτι αμα ηταν αλλιως θα τα ειχε λυσει όλα μονος του και οτι φταιει η ζωη που ειναι άδικη, και να ανακαλυπτει ηρωες του αρέσει επισης, να εχει καποιον να θαυμαζει και να προσκυνάει σε λαικά προσκυνηματα στην Μητροπολη

και οπως καπου διαβασα στο τουιτερ και ειναι σωστο

Βρισκόμαστε στο εξής πρωτοφανές αδιέξοδο:
Δε γίνεται να μην πέσει ο Μητσοτάκης

και δε γίνεται και να πέσει ο Μητσοτάκης.

Αυριο ο Κουλης εκτακτη συνεντευξη στον Αλφα .. μαγνητοσκοπημένη φανταζομαι , τουλαχιστον κρατησε τα προσχηματα, δεν πηγε στην Σια στον Σκαι ..οχι οτι αλλαζει κατι ,παλι ετοιμα πινακακια θα εχει που θα τυχαινει να ειναι ακριβως οι ερωτησεις του Σροιτερ

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
27
Like
13.342
Πόντοι
3.466
H NΔ έχει 28–30% μπετόν, για να κερδίσει κάποιος άλλος πρέπει να πάρει >30%. To πρόβλημα είναι ότι η αντιπολίτευση είναι κωλόμπαρο. Η μόνη περίπτωση να χάσει η ΝΔ είναι να κάνει το ΠΑΣΟΚ κάποια συνένωση με ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα Κασσελάκη που τον διώξανε από τον ΣΥΡΙΖΑ με το έτσι θέλω, τους άλλους τύπους που φύγανε από το ΣΥΡΙΖΑ μόνοι τους γιατί δε γουστάρανε τον Κασσελάκη, το Γιάννη με ένα νι, το κόμμα που είχαν φτιάξει οι Απαράδεκτοι με τον Μπονάτσο, ένα θείο μου πρεφαδόρο και κάτι φίλους του που κάποτε σκέφτηκαν να κάνουν κόμμα αλλά βαρέθηκαν, κλπ., δηλαδή ένα σχήμα όχι πολύ βιώσιμο. Δυστυχώς, η συμμορία της ΝΔ παίζει μπάλα μόνη της.
Αυτο επρεπε να το ειχαν κανει οσο υπηρχε η απλη αναλογικη...
Δεν το εκαναν και τωρα θα βγαινει ο μαλακας εσαει μεχρι να παραδωσει στον γιο του και παει λεγοντας

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.339
Πόντοι
1.056
Ο Κουκουτσακης κατέθεσε μυνηση κατά του Αδωνι Γεωργιάδη και του-της Liberal,διάβασα διότι ανηρτησε πως παρθηκαν διάλογοι από αλλού και τα έραψαν στις εικόνες του τρένου.

Ειδωμεν!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.169
Πόντοι
2.356
Η πλάκα είναι πως η κυβέρνηση με τα φερέφωνά της προσπάθησε να περάσει τη γραμμή "αγανακτισμένοι", αριστεροί, χρυσαυγίτες και τελικά, όχι μόνο δεν της βγήκε, αλλά ψάχνει και τρόπο πως να τα μπαλωσει.
Ο κόσμος που βγήκε ανήκει σε όλο το πολιτικό φάσμα, και στο γαλάζιο στρατόπεδο, βγήκε ακομματιστα, αηδιασμένος από αυτά που βλέπει να γίνονται, σκεφτόμενος ότι θα μπορούσαν να είναι δικοί του άνθρωποι μέσα.
Κι αυτή είναι η μόνη αλήθεια, ασχέτως του τι λέει το κάθε κομματικό γίδι.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
78.935
Πόντοι
12.056
Δεν ξέρεις και να διαβάζεις ρε μαλακα. Εγώ απλά έγραψα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ τι σκατα έκρηξη γίνεται όταν τρακάρουν δυο τρένα. Εσύ έχεις δει;
Εγώ από την πλευρά μου λέω να κόψεις τίς μαλακίες αν δεν ξέρεις να διαβάσεις.... για να γίνει έκρηξη πρέπει να υπάρχει εύφλεκτο υγρό

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
27
Like
13.342
Πόντοι
3.466
Η πλάκα είναι πως η κυβέρνηση με τα φερέφωνά της προσπάθησε να περάσει τη γραμμή "αγανακτισμένοι", αριστεροί, χρυσαυγίτες και τελικά, όχι μόνο δεν της βγήκε, αλλά ψάχνει και τρόπο πως να τα μπαλωσει.
Ο κόσμος που βγήκε ανήκει σε όλο το πολιτικό φάσμα, και στο γαλάζιο στρατόπεδο, βγήκε ακομματιστα, αηδιασμένος από αυτά που βλέπει να γίνονται, σκεφτόμενος ότι θα μπορούσαν να είναι δικοί του άνθρωποι μέσα.
Κι αυτή είναι η μόνη αλήθεια, ασχέτως του τι λέει το κάθε κομματικό γίδι.
Μονο εδω μεσα βλεπουμε φερεφωνα με παρωπιδες που επιμενουν και κουνανε και δαχτυλα...οι κουνιστρες

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
78.935
Πόντοι
12.056
Τσακω εσυ αυτο

Νέος ΚΟΚ: Βενζίνη τέλος εάν ο οδηγός μηχανής δεν φοράει κράνος – Υψηλά πρόστιμα και στους πρατηριούχους​

Η τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο ΚΟΚ θα κατατεθεί εντός των ημερών στην Βουλή

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Την δουλεια των μπάτσων θα την κανουν οι Πακιστανοι βενζιναδες
Γιατί έχει αστυνομία να βγάλει έξω για έλεγχο?? Τους έχει αναβάθμιση από τροχαίους σε FBI....

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.245
Πόντοι
206
Screenshot_4(1).jpg
Γκρούεζα της ΝΔ έχεις μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα. Τράβα να πάρεις τα αργύρια σου τώρα και μετά αυτοκτόνησε.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
78.935
Πόντοι
12.056
Γκρούεζα της ΝΔ έχεις μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα. Τράβα να πάρεις τα αργύρια σου τώρα και μετά αυτοκτόνησε.
προφανως την χρησιμοποιει για χτενα......

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
934
Πόντοι
86
Για να μην ειμαστε αφελείς:
Δεν πρόκειται να πέσει η κυβέρνηση ή οι ένοχοι να ομολογήσουν μόνοι τους επειδή έγινε τόσο μεγάλη συγκέντρωση.
Με το να μαζευονται να φωναζουν εξω απο ενα αδειο κτιριο δεν καταφερνουν τιποτα.
Ποιος νομιζετε οργανωσε την πορεια, οι συνδικαλιστες ή οι ανεξαρτητοι; Η κυβέρνηση την οργάνωσε όπως ολες και ο λαος με το μυαλο του εκανε επανασταση.
Τα εγραψε ενας τυπος πιο πανω αλλα χαμπαρι δεν πηρατε λετε τα δικα σας.

• Ουάου
Αντιδράσεις: riding

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
78.935
Πόντοι
12.056
Με το να μαζευονται να φωναζουν εξω απο ενα αδειο κτιριο δεν καταφερνουν τιποτα.
Ποιος νομιζετε οργανωσε την πορεια, οι συνδικαλιστες ή οι ανεξαρτητοι; Η κυβέρνηση την οργάνωσε όπως ολες και ο λαος με το μυαλο του εκανε επανασταση.
Τα εγραψε ενας τυπος πιο πανω αλλα χαμπαρι δεν πηρατε λετε τα δικα σας.
παιχτη η εκαστοτε κυβερνηση οργανωνει τις πορειες :think: μαλλον ζεις στην βορειο κορεα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom