Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (10 μέλη και 25 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.430
Πόντοι
2.606
Τα ιδιωτικά μια χαρά τα έδειξαν τα συλλαλητήρια. Τόσο λαιβ όσο και αργότερα. Τα τέσταρα όλα
τυπε δεν βλεπω καθολου τιβι,αλλα ειμαι σιγουρος οτι κανενα πουστοκαναλο δεν ειπε για τις δρασεις της κυριακης σε ολη τη χωρα που προγραμματιζονταν...μετα αναγκαστικα εδειξαν πλανα ,τι να κανανε?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.430
Πόντοι
2.606
Έχω γράψει το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Εσείς γράφετε ότι έχετε δει πολλές εκρήξεις τρένων και αυτή ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ από παράνομα υλικά.
τυπε βαλε να δεις κανα τσοντικο στο πορνχαμπ να τον ξεπετσιασεις λιγο και οταν ηρεμησεις ξαναμπες....ολο μαλακιες γραφεις με ρυθμο πολυβολου!

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.932
Πόντοι
3.656
τυπε δεν βλεπω καθολου τιβι,αλλα ειμαι σιγουρος οτι κανενα πουστοκαναλο δεν ειπε για τις δρασεις της κυριακης σε ολη τη χωρα που προγραμματιζονταν...μετα αναγκαστικα εδειξαν πλανα ,τι να κανανε?
Οχι ενταξει...αναφερθηκε απο μερικα..οχι εκτενως αλλα ειπωθηκε αρκετα οχι μονο για Αθηνα αλλα και οτι θα γινει σε πολλες πολεις και στο εξωτερικο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
Ναι, δικαιολογείται. Είδα ένα δημοσίευμα που το εξηγεί, αν καταφέρω να το ξαναβρώ θα το παραθέσω.
Θα δούμε σύντομα όμως την επίσημη εξήγηση, το πόρισμα που αναμένεται από το ΕΜΠ και όχι τον κάθε τυχαίο. Θα μου πεις... υπάλληλοι είναι και αυτοί ... αλλά ευτυχώς ένα βαθμό ελευθερίας ακόμη τον έχουν...

Το αν ήταν παράνομο ή όχι το φορτίο, άλλος πρέπει να πει. Η κοινή λογική όμως λέει ότι για να μην έχει γίνει κάτι γνωστό και συγκεκριμένο, έως τώρα, κάποιον λάκκο έχει η φάβα. Ξαναλέω, η κοινή λογική, αυτό που σκέφτεται ο απλός κόσμος.
Και ναι, κάποιοι από αυτούς βρίσκονται και εδώ...
Αντίστροφα, γιατί να μην έχει γίνει γνωστό έως τώρα με επίσημο τρόπο ποιο ήταν το φορτίο της αμαξοστοιχίας αν δεν ήταν κάτι που ΔΕΝ πρέπει να παραμείνει κρυφό. Και πάλι, σύμφωνα με την κοινή λογική αναρωτιέμαι... Όχι συνομωσίες κλπ...
Άλλο η κοινή λογική, όσο κοινή μπορεί να θεωρείται με τόσους φελλούς γύρω μας και άλλο οι θεωρίες συνομωσίας, μια τρίχα απόσταση για κάποιους.

Μπορεί να είναι ακριβώς και έτσι όπως τα περιγράφουν οι βλαμμενοι αλλά από ανθρώπους που από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζουν τον κουλη για το πως μιλάει, πως περπατάει λες και τους έχει γαμησει το ταμτιριρι δεν περιμένεις κοινή λογική, μόνο κόμπλεξ.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.638
Πόντοι
5.506
Έχω γράψει το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Εσείς γράφετε ότι έχετε δει πολλές εκρήξεις τρένων και αυτή ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ από παράνομα υλικά.
εγω δεν εχω δει καμμια...μαλιστα και στο λεω αληθεια μου εκανε τρελη εντυπωση στην αρχη αν το καρβουνο κανει τοσο μεγαλη εκρηξη....το καρβουνο φυσικα ειναι αστειο αλλα το μεγεθος της εκρηξης αληθεια μου εκανε εντυπωση.....
και ακου να τελειωνουμε ακομα και αν ολα ηταν "νορμ;αλ" γινανε χιλιαδες πραγματα να αφηνουν τον κοσμο να πιστευει οτι δεν ητανε....το ειπα και πριν...η κυβερνηση και προχτες μεσω ερτ προσπαθησε να συγκαληψει την ανησυχια ενος λαου οτι εκεινη την νυχτα κατι πηγε πολυ λαθος....γιαυτο στο 80% του κοσμου φαινετε ενοχη και οτι κατι κρυβει....εσεις οι οπαδοι καταλαβετο αυτο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
τυπε βαλε να δεις κανα τσοντικο στο πορνχαμπ να τον ξεπετσιασεις λιγο και οταν ηρεμησεις ξαναμπες....ολο μαλακιες γραφεις με ρυθμο πολυβολου!
Και σένα το σφυροδρέπανο σου έχει κάνει το μυαλό πουρέ αλλά δεν το κάνω ζήτημα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.192
Πόντοι
2.356
Ένα σχόλιο που διάβασα τις τελευταίες μέρες, ανάμεσα σε πολλά άλλα, έλεγε πως το φορτίο της αμαξοστοιχίας ήταν 3-3,500 τόνοι καύσιμα για τον Αμερικανικό Στρατό...
Αυτό δεν ισχύει.
Ένα βαγόνι χωράει γύρω στα 65m3. Βάλε πόσα βαγόνια χρειάζονται για να μεταφερθουν 3-3.500 τόνοι καυσίμου.
Χώρια που υπαρχουν οι αγωγοί της ΔΑΚ, συνδεδεμένοι με τα διυλιστήρια Ασπροπύργου και Θεσσαλονίκης, για μεταφορά τόσο μεγάλων ποσοτήτων.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
εγω δεν εχω δει καμμια...μαλιστα και στο λεω αληθεια μου εκανε τρελη εντυπωση στην αρχη αν το καρβουνο κανει τοσο μεγαλη εκρηξη....το καρβουνο φυσικα ειναι αστειο αλλα το μεγεθος της εκρηξης αληθεια μου εκανε εντυπωση.....
και ακου να τελειωνουμε ακομα και αν ολα ηταν "νορμ;αλ" γινανε χιλιαδες πραγματα να αφηνουν τον κοσμο να πιστευει οτι δεν ητανε....το ειπα και πριν...η κυβερνηση και προχτες μεσω ερτ προσπαθησε να συγκαληψει την ανησυχια ενος λαου οτι εκεινη την νυχτα κατι πηγε πολυ λαθος....γιαυτο στο 80% του κοσμου φαινετε ενοχη και οτι κατι κρυβει....εσεις οι οπαδοι καταλαβετο αυτο
Οποίος δεν είναι με την άποψη της μάζας δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα με την αντίθετη άποψη. Υπάρχει και η μέση οδός.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.430
Πόντοι
2.606
Άλλο η κοινή λογική, όσο κοινή μπορεί να θεωρείται με τόσους φελλούς γύρω μας και άλλο οι θεωρίες συνομωσίας, μια τρίχα απόσταση για κάποιους.

Μπορεί να είναι ακριβώς και έτσι όπως τα περιγράφουν οι βλαμμενοι αλλά από ανθρώπους που από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζουν τον κουλη για το πως μιλάει, πως περπατάει λες και τους έχει γαμησει το ταμτιριρι δεν περιμένεις κοινή λογική, μόνο κόμπλεξ.
ε γαμηθεις στη μαλακια σημερα,ενα μηνα πριν ,με τοσες μαλακιες θα σαρωνες ρε πουστη....θα μας βγαλεις μαλακα και κομπλεξικους που χαθηκαν ολα τα βιντεο και οι φορτωτικες απο την εμπορικη αμαξοστοιχια....κομπλεξικοι επειδη μια εταιρεια φαντασμα αφαιρεσε με εντολη του κανενα τονους χωματος και τους πηγε στο πουθενα την επομενη μερα του εγκληματος και καπακι μπαζωσαν και τσιμεντωσαν τον τοπο .....στην χωρα που για να αλλαξει πομολο σε σχολειο θελει σαραντα υπογραφες και οκτω σεζον!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.870
Πόντοι
2.606

Θείο σε κάποιες χώρες, πχ Ιαπωνία, υπάρχει ακόμη η έννοια της ντροπής. Άνθρωποι σε υψηλά αξιώματα έχουν παραιτηθεί ουκ ολίγες φορές παραδεχόμενοι τα λάθη τους.
Εδώ το μόνο που μας νοιάζει είναι να μην θιχτεί ο κούλης?

Να θυμίσω επίσης πως υπάρχει και το χαρακίρι....

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.870
Πόντοι
2.606
Αυτό δεν ισχύει.
Ένα βαγόνι χωράει γύρω στα 65m3. Βάλε πόσα βαγόνια χρειάζονται για να μεταφερθουν 3-3.500 τόνοι καυσίμου.
Χώρια που υπαρχουν οι αγωγοί της ΔΑΚ, συνδεδεμένοι με τα διυλιστήρια Ασπροπύργου και Θεσσαλονίκης, για μεταφορά τόσο μεγάλων ποσοτήτων.
δεν αντιλέγω, δε γνωρίζω την χωρητικότητα ενός τέτοιου φορτίου (μου έκανε εντύπωση το νούμερο)
ίσως το σχόλιο να έλεγε λίτρα και να το έχω μεταφέρει λάθος, σίγουρα είναι μεγάλος σαν αριθμός

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.941
Πόντοι
216
Υποθετικά...

δεν θα είχε σημασία να αποσυρθεί από την υπόθεση...απλά να την αντιμετωπίσει ''όπως πρέπει''

μπορεί απλά και μόνο το προσωπικό της δράμα να δίνει το μήνυμα στον εφέτη.

Αυτή η υπόθεση έχει τόσες συμπτώσεις που και ταινία να γυρίζαμε δεν θα της σκεφτόταν όλες μαζί ο σεναριογράφος...
Πάντως διαβάζω ότι ο ανακριτής δουλεύει και τη προχωράει την υπόθεση, νομίζω το είχε και πει και η ίδια η Πρόεδρος του ΑΠ ότι η ανάκριση τρέχει κανονικά.
Η Μάνδρου έλεγε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στις πραγματογνωμοσύνες (λογικό) και στα πολλά αιτήματα που κάνουν στον ανακριτή.
Δεν τη θεωρώ και πολύ αξιόπιστη, αλλά τέλος πάντων.

Πάντως σε τέτοια υπόθεση θα έπρεπε να υπάρχουν τρεις ανακριτές, όπως στη 17Ν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
ε γαμηθεις στη μαλακια σημερα,ενα μηνα πριν ,με τοσες μαλακιες θα σαρωνες ρε πουστη....θα μας βγαλεις μαλακα και κομπλεξικους που χαθηκαν ολα τα βιντεο και οι φορτωτικες απο την εμπορικη αμαξοστοιχια....κομπλεξικοι επειδη μια εταιρεια φαντασμα αφαιρεσε με εντολη του κανενα τονους χωματος και τους πηγε στο πουθενα την επομενη μερα του εγκληματος και καπακι μπαζωσαν και τσιμεντωσαν τον τοπο .....στην χωρα που για να αλλαξει πομολο σε σχολειο θελει σαραντα υπογραφες και οκτω σεζον!
Βάλε ρε καραγκιοζη το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ που έγραφε ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ υπέρ αυτών που έκανε η νδ. ΕΝΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
Θείο σε κάποιες χώρες, πχ Ιαπωνία, υπάρχει ακόμη η έννοια της ντροπής. Άνθρωποι σε υψηλά αξιώματα έχουν παραιτηθεί ουκ ολίγες φορές παραδεχόμενοι τα λάθη τους.
Εδώ το μόνο που μας νοιάζει είναι να μην θιχτεί ο κούλης?

Να θυμίσω επίσης πως υπάρχει και το χαρακίρι....
Όπως το είπες, στην Ιαπωνία. Δε μας νοιάζει να μη θιχτεί ο κουλής απλά όλοι αυτοί που γράφουν εδώ είναι αυτοί που δεν έχουν γράψει το παραμικρό καλό του κουλη όποτε δε μετράει η γνώμη τους. Όπως με το μυαλό τους απαξιώνουν οτιδήποτε γράψω πχ εγώ επειδή "τα βλέπω όλα ωραία με κουλη" (ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΦΑΣΙ ΤΟΥΣ) έτσι και αυτοί που τα γράφουν ΟΛΑ στραβά, τσιμπάνε ένα αρχιδι.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.341
Πόντοι
2.356
Τυπε με τον αριθμο ηλιθιων που εχει αυτη η χωρα να κανεις τον σταυρο σου που καθε μερα δεν πεφτουν αεροπλανα , τρακαρουν τρενα , βουλιαζουν καράβια , γεφυρες , δρόμοι , κατακλυσμοι κτλ

ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Απειροι ηλιθιοι ειναι σε απειρες θεσεις , νομιζεις εσυ οτι ο μονος μαλακας βυσματιας του δημοσιου ειναι αυτος ο σταθμαρχης ;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ
+1

Είναι να τρέμεις με το τι μπορεί να συμβεί οπουδήποτε. Τις προάλλες δεν έπεσε ασανσέρ σε κάποιο νοσοκομείο;

Σκέψου τώρα τύπε στο χιονοδρομικό στο Περτούλι π.χ. να είσαι πάνω. Το ρισκάρεις; Εγώ με τίποτα.

Αν γίνει κανένα αστείο, θα ψάχνουν τα κανάλια να βρουν τον "υπεύθυνο" και ο οποίος με τη σειρά του βέβαια θα ψάχνει την εταιρεία που έκανε τη συντήρηση και πότε έγινε αυτή. Αν έγινε...

Ξαναλέω.... πόσο δίκιο έχεις. Ρισκάρουμε που ρισκάρουμε στους μπουρδελο-δρόμους διότι δε γίνεται αλλιώς, μην προκαλούμε όμως και την τύχη μας με τον κάθε άσχετο βλάκα σταθμάρχη που τον άφησαν οι "παλιοί" και την κοπάνησαν μια ώρα νωρίτερα ή με κανέναν μαλάκα πιλότο με ψυχολογικά προβλήματα που μπορεί να στουκάρει το αεροπλάνο στις Άλπεις.

Οπότε μόνο σπίτι, Netflix, μπάλα, τσόντα και Lagavulin. :bigdick:

• Like
Αντιδράσεις: barock

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.225
Πόντοι
216
δεν αντιλέγω, δε γνωρίζω την χωρητικότητα ενός τέτοιου φορτίου (μου έκανε εντύπωση το νούμερο)
ίσως το σχόλιο να έλεγε λίτρα και να το έχω μεταφέρει λάθος, σίγουρα είναι μεγάλος σαν αριθμός

Εδώ γίνεται μία ωραία ανάλυση και αναφέρει περίπου 1-3 τόνους την κάθε δεξαμενή. Άρα 3-3.5 τόνους εννοεί η πηγή που αναφέρθηκε πιο πάνω όχι 3500

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.430
Πόντοι
2.606
Βάλε ρε καραγκιοζη το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ που έγραφε ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ υπέρ αυτών που έκανε η νδ. ΕΝΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.
ηξερα βρε μαλακα απο την αρχη οτι δεν θα κανει τιποτα,τι ειμαι μαλακα κανα βλαμενο σαν εσενα ,χτες τους εμαθα βλακα νομιζεις ...στο συστημα αυτο ημουν ποσα χρονια μεσα ,απο την καλη και την αναποδη τους ξερω!βλακα ε βλακα..ρουφα τωρα τη μυξα σου και βαλε καμια τσοντα που σε λεω....δεν εισαι για παραπανω...παλαμακιας εισαι!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.870
Πόντοι
2.606
Όπως το είπες, στην Ιαπωνία. Δε μας νοιάζει να μη θιχτεί ο κουλής απλά όλοι αυτοί που γράφουν εδώ είναι αυτοί που δεν έχουν γράψει το παραμικρό καλό του κουλη όποτε δε μετράει η γνώμη τους. Όπως με το μυαλό τους απαξιώνουν οτιδήποτε γράψω πχ εγώ επειδή "τα βλέπω όλα ωραία με κουλη" (ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΦΑΣΙ ΤΟΥΣ) έτσι και αυτοί που τα γράφουν ΟΛΑ στραβά, τσιμπάνε ένα αρχιδι.
το διορθωσα λίγο, συμφωνούμε:coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.569
Πόντοι
3.656
Πάντως διαβάζω ότι ο ανακριτής δουλεύει και τη προχωράει την υπόθεση, νομίζω το είχε και πει και η ίδια η Πρόεδρος του ΑΠ ότι η ανάκριση τρέχει κανονικά.
Η Μάνδρου έλεγε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στις πραγματογνωμοσύνες (λογικό) και στα πολλά αιτήματα που κάνουν στον ανακριτή.
Δεν τη θεωρώ και πολύ αξιόπιστη, αλλά τέλος πάντων.

Πάντως σε τέτοια υπόθεση θα έπρεπε να υπάρχουν τρεις ανακριτές, όπως στη 17Ν.
Εγώ επιλέγω να πιστέψω αυτά που λένε οι γονείς των θυμάτων.

Οι οποίοι λένε ότι δεν θέλουν να γίνει γρήγορα η δίκη θέλουν να γίνει με όλα τα στοιχεία.

Η ένσταση μου δεν είναι για τον χρόνο...αλλά για το ότι βάζουν εμπόδια στην διαδικασία...

Υπάρχουν καμιά δεκαριά ''συμπτώσεις'' που δεν μπορείς να αρνηθείς ότι είναι το λιγότερο ύποπτες σε αυτή την υπόθεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom