Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (16 μέλη και 33 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.257
Πόντοι
6.056

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
12.720
Πόντοι
6.166
475183144_576151185418218_7107938968492612770_n.jpg

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.468
Πόντοι
506
Μασκα κ αναπνευστηρα οσοι δεν εχετε οξυγονο. Το πασοκαρχιδι ο σταθμαρχης που για 12 (ΔΩΔΕΚΑ) λεπτα δεν πηρε μυρωδια τι γινοταν, δε φταιει, ε?? Η καργιολοσυριζαια της ΡΑΣ, που τον διορισε εξαφανισμενη. Αρχιδια που νοιαζεστε για τους νεκρους. Μηπως ριξετε το μητσοτακη πονταρετε παλι. Στη δικη, βεβαια, θα φατε εναν ακομα κουβα οπως τοσους κ τοσους. Σ ολα τα μεγαλα σιδηροδρομικα δυστυχηματα στην ευρωπη, μεσα πηγαν οι σταθμαρχες κ οι μηχανοδηγοι. Αντε κ γ@μ@θ@τε λοιπον. Μας τα πρηξατε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
Όχι ο λαός θέλει να τον κοροιδέψουν

βασικά δεν θέλει απλά....το ζητάει...θέλει να πληρώνει κάποιον να του πουλάει ελπίδα γιατί βαριέται να ρισκάρει περισσότερο. Γιαυτό και έβλεπες στα μνημόνια εργαζομένους να τους χρωστάνε 18 μήνες να παίρνουν έναντι 400 ευρώ το μήνα και να λένε ''θα τα δώσει''

Δε βλέπεις εδώ μερικοί παρακαλάνε να τους δουλέψουν ψιλό γαζί...λέει ο άλλος στον μπίρλα εγώ δεν πιστεύω τίποτα ούτε τα ίδια μου τα μάτια μόνο τον κυριάκο πιστεύω :2funny:
Δεν ξέρεις και να διαβάζεις ρε μαλακα. Εγώ απλά έγραψα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ τι σκατα έκρηξη γίνεται όταν τρακάρουν δυο τρένα. Εσύ έχεις δει;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Αλλα εσυ μου λες να πουν σε αυτους που αναφερεις , τους αγοραστες ελπιδας , να του πουν την αληθεια ;; βλεπεις οτι δεν γινεται ;; τοσο απλο ειναι
ο Ελληνας δεν θελει την αληθεια , θελει την βερσιον της αληθειας που τον βολευει , τωρα αν αυτη εχει 1% αληθεια και 99% ψεμα στ αρχιδια του

Αρα μια χαρά ειναι ολα αυτα που συμβαινουν
Μιλάνε στη Βουλή για το "όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά". Ο Μητσοτάκης το χρεώνει στο ΠΑΣΟΚ και βάζει και την ανάλογη σάλτσα.
Ο Ανδρουλάκης τον ακούει ατάραχος αντί να τον πάρει στο μεζέ, καθώς το σύνθημα το ξεκίνησαν οι νεοδημοκρατες συνδικαλιστές και ο Χατζηγάκης. Αν και ο τελευταίος το αρνήθηκε αργότερα. Μόνο το ότι ανέβαινε στο τρακτέρ δεχόταν. Αλλά γι αυτό υπήρχαν και φωτογραφίες.
Παρ' τον έναν και χτύπα τον άλλον.

Τελευταία τροποποίηση:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.406
Πόντοι
2.606
ΤΙΠΟΤΑ δεν πήγε καλά σε αυτή την περίπτωση. Αλλά αν περιμένεις εσύ να μάθεις την "αλήθεια" θα περιμένεις μια ζωή. Εκτός αν πιστεύετε ότι ο ίδιος ο κουλής και οι γύρω του ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν να βάλουν τα τρένα στην ίδια γραμμή.
εχεις δωσει ρεσιταλ μαλακιας σημερα ρε ηλιθιε...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.406
Πόντοι
2.606
Μιλάνε στη Βουλή για το "όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά". Ο Μητσοτάκης το χρεώνει στο ΠΑΣΟΚ και βάζει και την ανάλογη σάλτσα.
Ο Ανδρουλάκης τον ακούσει ατάραχος αντί να τον πάρει στο μεζέ, καθώς το σύνθημα το ξεκίνησαν οι νεοδημοκρατες συνδικαλιστές και ο Χατζηγάκης. Αν και ο τελευταίος το αρνήθηκε αργότερα. Μόνο το ότι ανέβαινε στο τρακτέρ δεχόταν. Αλλά γι αυτό υπήρχαν και φωτογραφίες.
Παρ' τον έναν και χτύπα τον άλλον.
αυτος ο μαλακας ο ανδρουλακης δεν εκανε πολυ κουβεντα που ο αλλος ο ανωμαλος του ειχε κοριους και στην κωλοτρυπιδα ...ουτε τα προσχηματα βασικα ...και αυτον τον μαλακα τον εξελεξαν ξανα αρχηγο!!

• Like
Αντιδράσεις: resp

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.406
Πόντοι
2.606
τωρα που ξερεις αν πηγαινες τον χρόνο πισω με τα μπουνια θα πηγαινες στην ΕΡΤ

εδω ενας γνωστος μου εβαλε στην ΕΡΤ τον γιο του , και στο τμημα ΙΤ μαλιστα και ο γιος του με τα βίας ηξερε να χειριζεται κομπιουτεράκι Casio που κανει πραξεις
μπορει μικρος να του ειχε αγορασει ο νονος του ομως casio ρολοι ,αυτο με το φωτακι το πρασινο που εκανε και πραξεις!

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.913
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρεις και να διαβάζεις ρε μαλακα. Εγώ απλά έγραψα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ τι σκατα έκρηξη γίνεται όταν τρακάρουν δυο τρένα. Εσύ έχεις δει;
Πατα στο google "εκρηξη τρενων στα τεμπη" και μπορεις να το δεις με τα ματια σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
Πατα στο google "εκρηξη τρενων στα τεμπη" και μπορεις να το δεις με τα ματια σου.
Ξαναλέω μήπως γίνω κατανοητός σε όσους μπορούν να διαβάσουν, μπορείς να μου δώσεις ένα λιγκ "έκρηξη τρένων από μετωπική σύγκρουση" χωρίς ξυλολια, επικίνδυνα υλικά, υλικά αναμιξης καυσίμων, να δω κάτι;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.406
Πόντοι
2.606
Μασκα κ αναπνευστηρα οσοι δεν εχετε οξυγονο. Το πασοκαρχιδι ο σταθμαρχης που για 12 (ΔΩΔΕΚΑ) λεπτα δεν πηρε μυρωδια τι γινοταν, δε φταιει, ε?? Η καργιολοσυριζαια της ΡΑΣ, που τον διορισε εξαφανισμενη. Αρχιδια που νοιαζεστε για τους νεκρους. Μηπως ριξετε το μητσοτακη πονταρετε παλι. Στη δικη, βεβαια, θα φατε εναν ακομα κουβα οπως τοσους κ τοσους. Σ ολα τα μεγαλα σιδηροδρομικα δυστυχηματα στην ευρωπη, μεσα πηγαν οι σταθμαρχες κ οι μηχανοδηγοι. Αντε κ γ@μ@θ@τε λοιπον. Μας τα πρηξατε.
αντε ρε γαμησου αληταρα ...στα μεγαλα δυστυχηματα πηγαν μεσα οι σταθμαρχες και οι μηχανοδηγοι ...στα μεγαλα εγκληματα ομως πανε μεσα οι μαφιοζοι.....Ξερεις κανα ατυχημα ρε γαμημενε που εκαψε τοσο κοσμο αδικα ,επειδη κουβαλουσαν παρανομα ευλεκτα υλικα και την κυβερνηση να προσπαθει με νυχια και δοντια να το καλυψει?

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.913
Πόντοι
3.656
Ξαναλέω μήπως γίνω κατανοητός σε όσους μπορούν να διαβάσουν, μπορείς να μου δώσεις ένα λιγκ "έκρηξη τρένων από μετωπική σύγκρουση" χωρίς ξυλολια, επικίνδυνα υλικά, υλικά αναμιξης καυσίμων, να δω κάτι;
Oχι.
Το εχουν εξηγησει ειδικοι πραγματογνωμονες που ειναι η δουλεια τους.Οταν συγκρουονται 2 τρενα δεν υπαρχει εκρηξη.Τοσο απλα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.364
Πόντοι
6.056
τωρα που ξερεις αν πηγαινες τον χρόνο πισω με τα μπουνια θα πηγαινες στην ΕΡΤ

εδω ενας γνωστος μου εβαλε στην ΕΡΤ τον γιο του , και στο τμημα ΙΤ μαλιστα και ο γιος του με τα βίας ηξερε να χειριζεται κομπιουτεράκι Casio που κανει πραξεις
Eλα βρε παπαρα κι εσυ,το καλο το καζιο ειχε ln,log,ημιτονα,συνημιτονα,δυναμεις κλπ δεν ειναι παιχνιδακι.Εδω παλευουμε να μαθουμε να μετραμε με τα δαχτυλα:confused::confused::confused::coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
αντε ρε γαμησου αληταρα ...στα μεγαλα δυστυχηματα πηγαν μεσα οι σταθμαρχες και οι μηχανοδηγοι ...στα μεγαλα εγκληματα ομως πανε μεσα οι μαφιοζοι.....Ξερεις κανα ατυχημα ρε γαμημενε που εκαψε τοσο κοσμο αδικα ,επειδη κουβαλουσαν παρανομα ευλεκτα υλικα και την κυβερνηση να προσπαθει με νυχια και δοντια να το καλυψει?
Σκάσε μαλακα Κουτσούμπα, όσο και να φωνάζεις, όσο και να γράφεις παπαριες κυβέρνηση ΓΙΟΚ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.566
Πόντοι
3.656
Μάλλον έχουν δει όλοι οι πραγματογνώμονες που φωνάζουν από την πρώτη στιγμή ότι τα έλαια σιλικόνης δεν κάνουν τέτοια έκρηξη..που λογικά εσύ ξέρεις καλύτερα..

Μάλλον και οι πυροσβέστες που πήγαν στο νοσοκομείο με χημικά εγκαύματα ενώ δεν θα έπρεπε.

Τα πτώματα που εξαϋλώθηκαν και δεν βρήκαν ούτε τα δόντια τους...

Τα βίντεο που σβήστηκαν ΟΛΑ από την φόρτωση της εμπορικής

Τα Δελτία Αποστολής της εμπορικής που δεν υπάρχουν

Οι 2 τυπάδες του ΟΣΕ που πέθαναν ταυτόχρονα σε τροχαία την ίδια βδομάδα

και άλλα πολλά...αλλά μόνο τα παραπάνω θα έπρεπε να σε βάζουν σε σκέψεις...και όχι να περιμένεις να σου κάνουν αναπαράσταση για ''να πειστείς''

απλά επιλέγεις να εθελοτυφλείς.....το γιατί το επιλέγεις αυτό μόνο εσύ το ξέρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom