δευτεραθλητής μάλακςΔεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής
και πρωταθλητής στη καμπίνα του σινεμά κ τα στραπόν ,
μια χαρά καψούλι είναι
δευτεραθλητής μάλακςΔεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής
Πω ρε πουστη...τι γραφεις ρε μαλακα??
Δεν ξέρεις και να διαβάζεις ρε μαλακα. Εγώ απλά έγραψα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ τι σκατα έκρηξη γίνεται όταν τρακάρουν δυο τρένα. Εσύ έχεις δει;Όχι ο λαός θέλει να τον κοροιδέψουν
βασικά δεν θέλει απλά....το ζητάει...θέλει να πληρώνει κάποιον να του πουλάει ελπίδα γιατί βαριέται να ρισκάρει περισσότερο. Γιαυτό και έβλεπες στα μνημόνια εργαζομένους να τους χρωστάνε 18 μήνες να παίρνουν έναντι 400 ευρώ το μήνα και να λένε ''θα τα δώσει''
Δε βλέπεις εδώ μερικοί παρακαλάνε να τους δουλέψουν ψιλό γαζί...λέει ο άλλος στον μπίρλα εγώ δεν πιστεύω τίποτα ούτε τα ίδια μου τα μάτια μόνο τον κυριάκο πιστεύω
Μιλάνε στη Βουλή για το "όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά". Ο Μητσοτάκης το χρεώνει στο ΠΑΣΟΚ και βάζει και την ανάλογη σάλτσα.Αλλα εσυ μου λες να πουν σε αυτους που αναφερεις , τους αγοραστες ελπιδας , να του πουν την αληθεια ;; βλεπεις οτι δεν γινεται ;; τοσο απλο ειναι
ο Ελληνας δεν θελει την αληθεια , θελει την βερσιον της αληθειας που τον βολευει , τωρα αν αυτη εχει 1% αληθεια και 99% ψεμα στ αρχιδια του
Αρα μια χαρά ειναι ολα αυτα που συμβαινουν
εχεις δωσει ρεσιταλ μαλακιας σημερα ρε ηλιθιε...ΤΙΠΟΤΑ δεν πήγε καλά σε αυτή την περίπτωση. Αλλά αν περιμένεις εσύ να μάθεις την "αλήθεια" θα περιμένεις μια ζωή. Εκτός αν πιστεύετε ότι ο ίδιος ο κουλής και οι γύρω του ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν να βάλουν τα τρένα στην ίδια γραμμή.
αυτος ο μαλακας ο ανδρουλακης δεν εκανε πολυ κουβεντα που ο αλλος ο ανωμαλος του ειχε κοριους και στην κωλοτρυπιδα ...ουτε τα προσχηματα βασικα ...και αυτον τον μαλακα τον εξελεξαν ξανα αρχηγο!!Μιλάνε στη Βουλή για το "όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά". Ο Μητσοτάκης το χρεώνει στο ΠΑΣΟΚ και βάζει και την ανάλογη σάλτσα.
Ο Ανδρουλάκης τον ακούσει ατάραχος αντί να τον πάρει στο μεζέ, καθώς το σύνθημα το ξεκίνησαν οι νεοδημοκρατες συνδικαλιστές και ο Χατζηγάκης. Αν και ο τελευταίος το αρνήθηκε αργότερα. Μόνο το ότι ανέβαινε στο τρακτέρ δεχόταν. Αλλά γι αυτό υπήρχαν και φωτογραφίες.
Παρ' τον έναν και χτύπα τον άλλον.
Σκάσε επιτέλους ρε μλκ Κουτσούμπα, ΣΚΑΣΕ, δε θα δεις κυβέρνηση ΠΟΤΕ. Όσο και να "φωνάζεις" ψυχακια.εχεις δωσει ρεσιταλ μαλακιας σημερα ρε ηλιθιε...
μπορει μικρος να του ειχε αγορασει ο νονος του ομως casio ρολοι ,αυτο με το φωτακι το πρασινο που εκανε και πραξεις!τωρα που ξερεις αν πηγαινες τον χρόνο πισω με τα μπουνια θα πηγαινες στην ΕΡΤ
εδω ενας γνωστος μου εβαλε στην ΕΡΤ τον γιο του , και στο τμημα ΙΤ μαλιστα και ο γιος του με τα βίας ηξερε να χειριζεται κομπιουτεράκι Casio που κανει πραξεις
Πατα στο google "εκρηξη τρενων στα τεμπη" και μπορεις να το δεις με τα ματια σου.Δεν ξέρεις και να διαβάζεις ρε μαλακα. Εγώ απλά έγραψα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ τι σκατα έκρηξη γίνεται όταν τρακάρουν δυο τρένα. Εσύ έχεις δει;
εχεις δωσει ρεσιταλ μαλακιας σημερα ρε ηλιθιε...
Ξαναλέω μήπως γίνω κατανοητός σε όσους μπορούν να διαβάσουν, μπορείς να μου δώσεις ένα λιγκ "έκρηξη τρένων από μετωπική σύγκρουση" χωρίς ξυλολια, επικίνδυνα υλικά, υλικά αναμιξης καυσίμων, να δω κάτι;Πατα στο google "εκρηξη τρενων στα τεμπη" και μπορεις να το δεις με τα ματια σου.
αντε ρε γαμησου αληταρα ...στα μεγαλα δυστυχηματα πηγαν μεσα οι σταθμαρχες και οι μηχανοδηγοι ...στα μεγαλα εγκληματα ομως πανε μεσα οι μαφιοζοι.....Ξερεις κανα ατυχημα ρε γαμημενε που εκαψε τοσο κοσμο αδικα ,επειδη κουβαλουσαν παρανομα ευλεκτα υλικα και την κυβερνηση να προσπαθει με νυχια και δοντια να το καλυψει?Μασκα κ αναπνευστηρα οσοι δεν εχετε οξυγονο. Το πασοκαρχιδι ο σταθμαρχης που για 12 (ΔΩΔΕΚΑ) λεπτα δεν πηρε μυρωδια τι γινοταν, δε φταιει, ε?? Η καργιολοσυριζαια της ΡΑΣ, που τον διορισε εξαφανισμενη. Αρχιδια που νοιαζεστε για τους νεκρους. Μηπως ριξετε το μητσοτακη πονταρετε παλι. Στη δικη, βεβαια, θα φατε εναν ακομα κουβα οπως τοσους κ τοσους. Σ ολα τα μεγαλα σιδηροδρομικα δυστυχηματα στην ευρωπη, μεσα πηγαν οι σταθμαρχες κ οι μηχανοδηγοι. Αντε κ γ@μ@θ@τε λοιπον. Μας τα πρηξατε.
Oχι.Ξαναλέω μήπως γίνω κατανοητός σε όσους μπορούν να διαβάσουν, μπορείς να μου δώσεις ένα λιγκ "έκρηξη τρένων από μετωπική σύγκρουση" χωρίς ξυλολια, επικίνδυνα υλικά, υλικά αναμιξης καυσίμων, να δω κάτι;
Eλα βρε παπαρα κι εσυ,το καλο το καζιο ειχε ln,log,ημιτονα,συνημιτονα,δυναμεις κλπ δεν ειναι παιχνιδακι.Εδω παλευουμε να μαθουμε να μετραμε με τα δαχτυλατωρα που ξερεις αν πηγαινες τον χρόνο πισω με τα μπουνια θα πηγαινες στην ΕΡΤ
εδω ενας γνωστος μου εβαλε στην ΕΡΤ τον γιο του , και στο τμημα ΙΤ μαλιστα και ο γιος του με τα βίας ηξερε να χειριζεται κομπιουτεράκι Casio που κανει πραξεις
Σκάσε μαλακα Κουτσούμπα, όσο και να φωνάζεις, όσο και να γράφεις παπαριες κυβέρνηση ΓΙΟΚ.αντε ρε γαμησου αληταρα ...στα μεγαλα δυστυχηματα πηγαν μεσα οι σταθμαρχες και οι μηχανοδηγοι ...στα μεγαλα εγκληματα ομως πανε μεσα οι μαφιοζοι.....Ξερεις κανα ατυχημα ρε γαμημενε που εκαψε τοσο κοσμο αδικα ,επειδη κουβαλουσαν παρανομα ευλεκτα υλικα και την κυβερνηση να προσπαθει με νυχια και δοντια να το καλυψει?
Μάλλον έχουν δει όλοι οι πραγματογνώμονες που φωνάζουν από την πρώτη στιγμή ότι τα έλαια σιλικόνης δεν κάνουν τέτοια έκρηξη..που λογικά εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν ξέρεις και να διαβάζεις ρε μαλακα. Εγώ απλά έγραψα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ τι σκατα έκρηξη γίνεται όταν τρακάρουν δυο τρένα. Εσύ έχεις δει;