Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756
Το γιατί δεν λένε το ξέρω....αυτοί τη δουλειά τους κάνουν

εμείς δεν κάνουμε την δική μας

Αυτο ηταν το πρωτο που εγραψα , ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

Οποτε συμφωνουμε .. να το σημειωσω γιατι δεν πρεπει να εχεις συμφωνήσει με κανεναν ποτε απο την μερα που γραφτηκες εδω μεσα

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
Αδωνης και Βοριδης ας μεινουν εξω , ας βαλουν φυλακη πρωτα τους 60χιλιαδες (ποσοι ειναι δεν ξερω) που ψηφισαν τον Αδωνη, αυτο ειναι μια καλη αρχη ..

ο Αδωνης ειναι το αποτέλεσμα , οχι η αιτία
το ακουω......αλλα εισαι με το μερος του μπουρδελου παλι νομιζω....
15 χρονια τωρα μας τριβουν στην μουρη την γαμωπροσωπικη ευθηνη.....ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΗΔΕΣ!!!!! πληρωστε και εσεις τωρα που πρεπει να πληρωνω μια ζωη πχ κρατικη ασφαλεια αλλα ασφαλεια να μην εχω γιατι πρεπει να πληρωσω ιδιωτικη,πληρωνε ανα γινει συμφορα πλημυρες σεισμοι κλπ γιατι αυτα που πληρωνεις ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΣ ....να μην σας πληρωνουμε τιποτα ρε αρχιδια,να τα πληρωνουμε ολα ιδιωτικα να πατε στο πουτσο σπιτι σας

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.402
Πόντοι
2.606
Εγω βλεπω σε μια καμερα οτι εχει καταγραφει μια εκρηξη.Το βλεπω με τα ιδια μου τα ματια.Η εκρηξη συμφωνα με τους πραγματογνωμονες δεν γινεται να προελθει απο τα λαδια και τις σιλικονες των κινητηρων.
Ας αφησουμε τα μπαζωματα,ας αφησουμε τις αστειες δικαιολογιες,ας τα αφησουμε ΟΛΑ τα αλλα στην ακρη και ας πουμε οτι ειναι ολα θεωριες συνομωσιας.
Αυτο που βλεπουμε με τα ματια μας???Να το αφησουμε και αυτο??Να κοιταμε το βιντεο της εκρηξης και να λεμε οτι ειναι θεωρια??Να πουμε οτι δεν το βλεπουμε σωστα μεχρι να γινει το δικαστηριο και να μας πεισουν οτι δεν βλεπουμε σωστα???
να κοιτας το βιντεο και να λες "ειναι ελαια σιλικονης " και καπακι το σταυρο σου ενω σκεφτεσαι "ποσο να δωσει και αυτος " ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.561
Πόντοι
3.656
Αυτο ηταν το πρωτο που εγραψα , ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

Οποτε συμφωνουμε .. να το σημειωσω γιατι δεν πρεπει να εχεις συμφωνήσει με κανεναν ποτε απο την μερα που γραφτηκες εδω μεσα
συμφωνώ εν μέρει..νομίζουν ότι κάνουν την δουλειά τους.

το ποια είναι η δουλειά τους και το αν γίνεται τελικά ή όχι τεκμαίρεται

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756
15 χρονια τωρα μας τριβουν στην μουρη την γαμωπροσωπικη ευθηνη.....ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΗΔΕΣ!!!!! πληρωστε και εσεις τωρα που πρεπει να πληρωνω μια ζωη πχ κρατικη ασφαλεια αλλα ασφαλεια να μην εχω γιατι πρεπει να πληρωσω ιδιωτικη,πληρωνε ανα γινει συμφορα πλημυρες σεισμοι κλπ γιατι αυτα που πληρωνεις ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΣ ....να μην σας πληρωνουμε τιποτα ρε αρχιδια,να τα πληρωνουμε ολα ιδιωτικα να πατε στο πουτσο σπιτι σας

Καποιοι ψηφισαν μια συμμορία γκανγκστερς για να κανουν κουμαντο σε αυτη την χωρα ...
και τελικα
Αυτοι που ψηφιστικαν λειτουργουν σαν γκανγκστερς , και τωρα εσυ ζητας εξηγησεις και τους επιρρίπτεις ευθυνες γιατι δρουν σαν γκαγκστερς ..

Μαντεψε ποιος εχει τελικα το προβλημα .. αυτοι που κανουν την δουλεια τους και αυτο που ξερουν καλυτερα ή εσυ που ενω τους ειδες γκανγκστερς αλλα σου ειπαν οτι ειναι καλά παιδιά τους πιστεψες ;;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.219
Πόντοι
216
Καλο θα ηταν να ξερουμε τι λεμε.
Τον αδαη τον τοποθετησαν εκει οι συνδικαλιστες με συνοπτικες διαδικασιες και εξετασεις "λολα να ενα μηλο".

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.402
Πόντοι
2.606
μαλακες αυτοι θελουν ματσουκι ,τελος ,τι γραφουμε και ξεγραφουμε ....ματσουκι ,οπου τους πετυχαινει ο οχλος ξυλο μεχρι να γινουν μωβ...και μην ακουσω οχι στην βια απο οπου και αν προερχεται.....αυτοι το ξεκινησαν οι γαμημενοι ,μονα ζυγα δικα τους ....ακριβεια ,ξυλο ,μουσαμπες,μπαζωματα ,καρτελ,εγκλημα ,ασυδωσια ,ενα μπουρδελο ολα για να κονομανε δεκα εικοσι μαγαλομαλακες και καμια δεκαρια χιλιαδες οικογενειες στο ολο συστημα.....αντε γαμιδια επιτελους κοντευουμε απο την υπομονη να γινουμε σαολιν να ουμε .....

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
κανανε με κρατικο χρημα διαφημηση τα μουνοπανα τον σεμπτεβρη ο γιος με τον πατερα να πηγαινει να ξεβουλωνει φρεατια ρε μαλακα....την ιδια ωρα που ανεβαζαν τα δημοτικα τελη.....
ενα ματσο χαραμοφαηδες μας γαμανε την ζωη.....
κουφοντινα λειπεις ειδικα για τα τεμπη γινετε αναποδα η δουλιτσα ....οι δικαστες δεν φοβονται τους αγριους φοβουνται το κρατος....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756
συμφωνώ εν μέρει..νομίζουν ότι κάνουν την δουλειά τους.

το ποια είναι η δουλειά τους και το αν γίνεται τελικά ή όχι τεκμαίρεται

Αν γινεται η οχι καλα η δουλεια τους στις δημοκρατίες κρινεται στις εκλογες , και αυτοι τις εκλογες τις κερδισαν , αρα τους ειπαν οτι εκαναν καλα την δουλεια τους.
Τωρα τι λες εσυ αυτη την στιγμη στα αρχιδια τους , αν ξαναβγουν παλι τα ιδια θα κανουν , αν δεν βγουν οκ , τότε εχεις δικιο , αλλα μεχρι να ψηφίσεις θα τους υποστείς..
Δεν γινεται να κανουμε καθε μερα εκλογες

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.475
Πόντοι
3.846
Aλεξονίπλη αυτό το σίγουρο χαρτί του "ε τόσα κορόιδα που πείθονται εύκολα και τους ψηφίζουν, φταίνε μετά που σας γαμάνε;" δεν πιάνει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο σταθμάρχης φταίει που τράκαραν τα τρένα. Πιστεύεις όμως ότι τελειώνει εκεί το ζήτημα; Θα έτρεχαν να μπαζώσουν νυχτιάτικα την περιοχή, να εξαφανιστούν βίντεο, να αγνοείται γιος εισαγγελέως επειδή φταίει ο σταθμάρχης;
Αν έφταιγε απλά ο σταθμάρχης θα του τράβαγαν μια δίκη και θα έβγαιναν και άξιοι από πάνω.

Μάλλον που συμβαίνει κάτι άλλο. Μάλλον που τα λεφτά είναι πολλά, τόσα πολλά που κανείς δε βγαίνει να μιλήσει. Άρα το να λες "είδες τα χαϊβάνια βλέπουν τον Αδωνι, τον κράζουν και μετά τον ψηφίζουν" δεν πιάνεται σαν επιχείρημα. Εγώ δε σου λεώ να πέσει η κυβέρνηση, σου λέω να πληρώσουν αυτοί που φταίνε. Εκτός αν είναι όλη η κυβέρνση στο κόλπο οπότε ας πέσουν όλοι μαζί και να γίνουν εκλογές.
Στο επόμενο τρένο εσύ θα είσαι. Και τότε να δούμε ποιος θα σου φταίει, τα χαϊβάνια που βλεπουν STAR ή τα λαμόγια που τους ελέγχουν;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.402
Πόντοι
2.606
συνδικαλιστες και τα αρχιδια μου κουνιουνται...επι πασοκ αυτα......ολες οι βυσματικες θεσεις απο τοτε που κυβερνανε οι γαμωψυχοι ειναι ,ειτε πολιτικες αποφασεις ,ειτε το βυσμα ειναι εκκλησιαστικο -ειδικα στον οσε εχει μεγαλο δοντι η εκκλησια .....ψαχτε το και θα καταλαβετε!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.475
Πόντοι
3.846
κανανε με κρατικο χρημα διαφημηση τα μουνοπανα τον σεμπτεβρη ο γιος με τον πατερα να πηγαινει να ξεβουλωνει φρεατια ρε μαλακα....την ιδια ωρα που ανεβαζαν τα δημοτικα τελη.....
ενα ματσο χαραμοφαηδες μας γαμανε την ζωη.....
κουφοντινα λειπεις ειδικα για τα τεμπη γινετε αναποδα η δουλιτσα ....οι δικαστες δεν φοβονται τους αγριους φοβουνται το κρατος....
Ο Κουφοντίνας είναι αυτός που παραδόθηκε μόνος του επειδή δε μπορούσαν να τον βρούνε;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.402
Πόντοι
2.606
Αν γινεται η οχι καλα η δουλεια τους στις δημοκρατίες κρινεται στις εκλογες , και αυτοι τις εκλογες τις κερδισαν , αρα τους ειπαν οτι εκαναν καλα την δουλεια τους.
Τωρα τι λες εσυ αυτη την στιγμη στα αρχιδια τους , αν ξαναβγουν παλι τα ιδια θα κανουν , αν δεν βγουν οκ , τότε εχεις δικιο , αλλα μεχρι να ψηφίσεις θα τους υποστείς..
ΔΕΝ εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια της χωρας -ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ- αλλη τοσο μεγαλη αβαντα σε κυβερνηση ...στην κυριολεξια κυβερνουν ανενοχλητοι εδω και εξι χρονια...ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΧΑΛΑΡΑ.....ΚΑΙ για αυτο τα εχουν καταγαμησει ολα ...οποια πετρα και να σηκωσεις θα βρεις γαλαζιο παιδι να ματσακωνιαζει χρημα ...ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.561
Πόντοι
3.656
Εγώ δεν διαφωνώ με αυτό...ίσα ίσα πιστεύω ότι από όσους κατέβηκαν στο σύνταγμα και στην Ελλάδα γενικότερα στις πλατείες....το 30% ψήφισε ΝΔ στις εκλογές...

και θα ξανά ψηφίσει και κατέβηκε στο σύνταγμα για να αισθανθεί καλύτερα για τον εαυτό του...

ίσα ίσα αναγνωρίζω και συμφωνώ με την σαπίλα της κοινωνίας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756
Aλεξονίπλη αυτό το σίγουρο χαρτί του "ε τόσα κορόιδα που πείθονται εύκολα και τους ψηφίζουν, φταίνε μετά που σας γαμάνε;" δεν πιάνει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο σταθμάρχης φταίει που τράκαραν τα τρένα. Πιστεύεις όμως ότι τελειώνει εκεί το ζήτημα; Θα έτρεχαν να μπαζώσουν νυχτιάτικα την περιοχή, να εξαφανιστούν βίντεο, να αγνοείται γιος εισαγγελέως επειδή φταίει ο σταθμάρχης;
Αν έφταιγε απλά ο σταθμάρχης θα του τράβαγαν μια δίκη και θα έβγαιναν και άξιοι από πάνω.

Μάλλον που συμβαίνει κάτι άλλο. Μάλλον που τα λεφτά είναι πολλά, τόσα πολλά που κανείς δε βγαίνει να μιλήσει. Άρα το να λες "είδες τα χαϊβάνια βλέπουν τον Αδωνι, τον κράζουν και μετά τον ψηφίζουν" δεν πιάνεται σαν επιχείρημα. Εγώ δε σου λεώ να πέσει η κυβέρνηση, σου λέω να πληρώσουν αυτοί που φταίνε. Εκτός αν είναι όλη η κυβέρνση στο κόλπο οπότε ας πέσουν όλοι μαζί και να γίνουν εκλογές.
Στο επόμενο τρένο εσύ θα είσαι. Και τότε να δούμε ποιος θα σου φταίει, τα χαϊβάνια που βλεπουν STAR ή τα λαμόγια που τους ελέγχουν;

Αδερφε κατανοω τι πας να μου πεις , και δεν θα πω οτι διαφωνω , αλλα τα πραγματα δυστυχως δεν σκάνε οπως θελουμε , οποτε τα θελουμε κτλ.
Δεν τελειωνει εκει το ζητημα με τον σταθμαρχη οπως λες , ΟΜΩΣ , το που θα τελειωσει και που θα αρχισει το ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ , αυτοι ελεγχουν τα παντα , τα λεφτα ειναι πολλα , και αυτοι που επελεξες να σε εκπροσωπησουν δεν τους νοιαζει
να νιωσεις εσυ δικαιωση με τον τροπο που θες , θα βαλουν στον τακο αυτους που θελουν , οταν θελουν , οπως θελουν κτλ .. Δεν περιμενουν απο εσενα και βασικα σε εχουν γραμμενο στ αρχιδια τους.
Σε 3 χρόνια θα σε ξαναχρειαστουν και μεχρι τοτε , οπως ειπαν και πολλοι εδω ή σε άλλο νημα ή νομιζω και ο Μπιρλας το ειπε και ειχε δικιο , δεν τους αγγιζει κάτι αν δεν ειναι δικός τους ανθρωπος .. οποτε ολα μελι γαλα θα πανε και σε λιγα χρόνια.

Νομιζεις οτι εξέλεξες κόσμο για να κοιτανε το δικό σου συμφέρον ;; μεγα λάθος , το δικο τους θα κοιταξουν και κάποιο απο το δικο σου για να μην νιωθεις και εσυ αδικημένος , αυτοι θα τρωνε 1000 και εσυ 1 , για να μην "φωναζεις"

Εγω προσπαθω να κανω τα κουμάντα μου να αποφευγω οσο μπορω το δημόσιο , οτι διαχειριζεται το κρατος κτλ , αυτο το πετυχαινω με την οικονομικη ανεση που μπορω να εχω
Θα μου πεις δεν μπορω να τα ελενξω όλα , ναι οκ , αν περναω την γεφυρα Ριο Αντιρριο και πεσει , οσα λεφτα και να εχω δεν θα σωθω , αλλα τουλαχιστον προσπαθω οσο μπορω να αποφευγω πραγματα που δεν ελεγχω

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
619
Πόντοι
81
Αυτο ακουστηκε αλλα θαφτηκε...

Οσο για το σοι, ειχαν τον καλυτερο δασκαλο. Ετρωγε απο δυο συσσιτια επι κατοχης ενω ο κοσμος πεθαινε τις πεινας...
Mην λες μαλακίες
Κι η μάνα μου έπαιρνε από πολλά συσσίτια, επειδή ήτανε 9 χρονών και χωνότανε στις ουρές.
Μακαρίτισα τώρα η γιαγιά Αννα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.368
Πόντοι
6.256
Να σου το αντιστρέψω, αν βάλουν δυο ίδια τρένα, ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ, να κάνουν αναπαράσταση το ίδιο συμβάν στις ίδιες συνθήκες και δούμε την ίδια εικόνα ΕΓΩ μόνο τότε θα πειστώ 100%. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι γιατί ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΝ δε θα γυρίσει καμία ψυχή πίσω και δεύτερον οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες για ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ.
Ρε Πακοχυσοδοχειο σαλτα γαμησου και ψοφα επιτελους!!!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
78.935
Πόντοι
12.056
μωρή ξεφωνημένη ,πόσες χώρες σου αρκούν για να τον καταδικάσουν μωρή εστεμμένη μαλάκω ?
και στο Ισραήλ τον κυνηγάνε τον συνεταίρο της Αλεξίας

έλα τσίμπα το :alivedick: πουλόφωνο κ πάρλαρε να μας διασκεδάσεις:2funny::2funny::2funny:
Δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.402
Πόντοι
2.606
Να σου το αντιστρέψω, αν βάλουν δυο ίδια τρένα, ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ, να κάνουν αναπαράσταση το ίδιο συμβάν στις ίδιες συνθήκες και δούμε την ίδια εικόνα ΕΓΩ μόνο τότε θα πειστώ 100%. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι γιατί ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΝ δε θα γυρίσει καμία ψυχή πίσω και δεύτερον οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες για ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ.
...τι γραφεις ρε μαλακα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom