Aλεξονίπλη αυτό το σίγουρο χαρτί του "ε τόσα κορόιδα που πείθονται εύκολα και τους ψηφίζουν, φταίνε μετά που σας γαμάνε;" δεν πιάνει στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Ο σταθμάρχης φταίει που τράκαραν τα τρένα. Πιστεύεις όμως ότι τελειώνει εκεί το ζήτημα; Θα έτρεχαν να μπαζώσουν νυχτιάτικα την περιοχή, να εξαφανιστούν βίντεο, να αγνοείται γιος εισαγγελέως επειδή φταίει ο σταθμάρχης;
Αν έφταιγε απλά ο σταθμάρχης θα του τράβαγαν μια δίκη και θα έβγαιναν και άξιοι από πάνω.
Μάλλον που συμβαίνει κάτι άλλο. Μάλλον που τα λεφτά είναι πολλά, τόσα πολλά που κανείς δε βγαίνει να μιλήσει. Άρα το να λες "είδες τα χαϊβάνια βλέπουν τον Αδωνι, τον κράζουν και μετά τον ψηφίζουν" δεν πιάνεται σαν επιχείρημα. Εγώ δε σου λεώ να πέσει η κυβέρνηση, σου λέω να πληρώσουν αυτοί που φταίνε. Εκτός αν είναι όλη η κυβέρνση στο κόλπο οπότε ας πέσουν όλοι μαζί και να γίνουν εκλογές.
Στο επόμενο τρένο εσύ θα είσαι. Και τότε να δούμε ποιος θα σου φταίει, τα χαϊβάνια που βλεπουν STAR ή τα λαμόγια που τους ελέγχουν;
Αδερφε κατανοω τι πας να μου πεις , και δεν θα πω οτι διαφωνω , αλλα τα πραγματα δυστυχως δεν σκάνε οπως θελουμε , οποτε τα θελουμε κτλ.
Δεν τελειωνει εκει το ζητημα με τον σταθμαρχη οπως λες , ΟΜΩΣ , το που θα τελειωσει και που θα αρχισει το ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ , αυτοι ελεγχουν τα παντα , τα λεφτα ειναι πολλα , και αυτοι που επελεξες να σε εκπροσωπησουν δεν τους νοιαζει
να νιωσεις εσυ δικαιωση με τον τροπο που θες , θα βαλουν στον τακο αυτους που θελουν , οταν θελουν , οπως θελουν κτλ .. Δεν περιμενουν απο εσενα και βασικα σε εχουν γραμμενο στ αρχιδια τους.
Σε 3 χρόνια θα σε ξαναχρειαστουν και μεχρι τοτε , οπως ειπαν και πολλοι εδω ή σε άλλο νημα ή νομιζω και ο Μπιρλας το ειπε και ειχε δικιο , δεν τους αγγιζει κάτι αν δεν ειναι δικός τους ανθρωπος .. οποτε ολα μελι γαλα θα πανε και σε λιγα χρόνια.
Νομιζεις οτι εξέλεξες κόσμο για να κοιτανε το δικό σου συμφέρον ;; μεγα λάθος , το δικο τους θα κοιταξουν και κάποιο απο το δικο σου για να μην νιωθεις και εσυ αδικημένος , αυτοι θα τρωνε 1000 και εσυ 1 , για να μην "φωναζεις"
Εγω προσπαθω να κανω τα κουμάντα μου να αποφευγω οσο μπορω το δημόσιο , οτι διαχειριζεται το κρατος κτλ , αυτο το πετυχαινω με την οικονομικη ανεση που μπορω να εχω
Θα μου πεις δεν μπορω να τα ελενξω όλα , ναι οκ , αν περναω την γεφυρα Ριο Αντιρριο και πεσει , οσα λεφτα και να εχω δεν θα σωθω , αλλα τουλαχιστον προσπαθω οσο μπορω να αποφευγω πραγματα που δεν ελεγχω