Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756
Τον ηλίθιο τον έβαλε το κόμμα εκεί και μάλιστα παράτυπα αφού το όριο ήταν έως 48 ετών.

Είναι σα να βάζεις ένα τρίχρονο να πατάει τα κουμπιά πυρηνικού σταθμού και μετά την έκρηξη να κατηγορείς το τρίχρονο

Ο μαλακας δεν εχει ηλικια παλικαρι μου , αυτος και στα 20 ηλιθιος ηταν , δεν εκανε η ηλικία τον λαθος χειρισμο , το μυαλο τον εκανε , που δεν ειχε

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
Αυτη την Ελλαδα "εχτισαν" πολιτικα οι Ελληνες αδερφε μου , δεν πηραν την εξουσια με τα τανκς αυτοι , με ψηφους βγηκαν , ο Τασουλας απο τα ρουσφετια βρεθηκε εκει που βρεθηκε , σου εκανε κάτι και σου πηρε κάτι , την αξιοπρεπεια σου ..

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ , ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΕΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ , ΝΟΜΙΖΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;;; ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;;
καμμια αντιρρηση...αλλα ετσι στο λεω για την ιστορια, οταν μου προτειναν δουλεια στην ερτ ειπα σιγα μην ερθω μαλακες ψωμολυσαριδες...που ναξερα οτι κονομανε απο παντο

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
Εγω βλεπω σε μια καμερα οτι εχει καταγραφει μια εκρηξη.Το βλεπω με τα ιδια μου τα ματια.Η εκρηξη συμφωνα με τους πραγματογνωμονες δεν γινεται να προελθει απο τα λαδια και τις σιλικονες των κινητηρων.
Ας αφησουμε τα μπαζωματα,ας αφησουμε τις αστειες δικαιολογιες,ας τα αφησουμε ΟΛΑ τα αλλα στην ακρη και ας πουμε οτι ειναι ολα θεωριες συνομωσιας.
Αυτο που βλεπουμε με τα ματια μας???Να το αφησουμε και αυτο??Να κοιταμε το βιντεο της εκρηξης και να λεμε οτι ειναι θεωρια??Να πουμε οτι δεν το βλεπουμε σωστα μεχρι να γινει το δικαστηριο και να μας πεισουν οτι δεν βλεπουμε σωστα???
εσκασε η νεσπρεσο ΡΕ ΜΟΥΝΙ!!!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756
καμμια αντιρρηση...αλλα ετσι στο λεω για την ιστορια, οταν μου προτειναν δουλεια στην ερτ ειπα σιγα μην ερθω μαλακες ψωμολυσαριδες...που ναξερα οτι κονομανε απο παντο

τωρα που ξερεις αν πηγαινες τον χρόνο πισω με τα μπουνια θα πηγαινες στην ΕΡΤ

εδω ενας γνωστος μου εβαλε στην ΕΡΤ τον γιο του , και στο τμημα ΙΤ μαλιστα και ο γιος του με τα βίας ηξερε να χειριζεται κομπιουτεράκι Casio που κανει πραξεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
τι λες ρε βλαμένο πιθηκάκι του ελέους ? :2funny:

οι καταδίκες σε 2 χώρες είναι πολιτικά παιχνίδια ? :undecided:
Ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι πίσω από την δίκη και καταδίκη του στη Ρουμανία υπάρχουν πολιτικά κίνητρα. Η Ιταλία και η Ελλάδα αρνήθηκαν, επίσης, να εκτελέσουν το ένταλμα σύλληψης από το Βουκουρέστι.

O 67χρονος δισεκατομμυριούχους έχει άλλη μια καταδίκη για χρηματισμό το 2021 από δικαστήριο στην Ελβετία που αφορούσε την εξαγορά περιοχών εξόρυξης σιδήρου στη Γουινέα, υπόθεση για την οποία ο Στάινμετζ έχει υποβάλει έφεση.

Έλα μαιμουδιτσο, θα διαβάζεις τι μας παραθέτεις. Εσύ πες ότι είσαι με τους Ρουμάνους και όχι με του Έλληνες και τους Ιταλούς.

Απλά, όπως εσύ θεωρείς δεδομένα αληθινή τη δίκη σου άποψη, έτσι και 'γώ σου παραθέτω πως μπορεί να είναι αληθινή και η αντίθετη. Ειδικά σε κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ απλά βολεύει το αφήγημα σου.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
τωρα που ξερεις αν πηγαινες τον χρόνο πισω με τα μπουνια θα πηγαινες στην ΕΡΤ

εδω ενας γνωστος μου εβαλε στην ΕΡΤ τον γιο του , και στο τμημα ΙΤ μαλιστα και ο γιος του με τα βίας ηξερε να χειριζεται κομπιουτεράκι Casio που κανει πραξεις
χαλαρα....στο ομολογω

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
Να παραιτηθει ολη η Κυβέρνηση και να κλεισουν ολα τα μαγαζια της Νεσπρεσο , και να παραιτηθει και ο CEO της :coffee::coffee:
στηριζω μαλακια καφες και δεν μπορει να χασουμε την κυβερνηση για μια κωλοεσπρεσο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.232
Πόντοι
6.056
Ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι πίσω από την δίκη και καταδίκη του στη Ρουμανία υπάρχουν πολιτικά κίνητρα. Η Ιταλία και η Ελλάδα αρνήθηκαν, επίσης, να εκτελέσουν το ένταλμα σύλληψης από το Βουκουρέστι.

O 67χρονος δισεκατομμυριούχους έχει άλλη μια καταδίκη για χρηματισμό το 2021 από δικαστήριο στην Ελβετία που αφορούσε την εξαγορά περιοχών εξόρυξης σιδήρου στη Γουινέα, υπόθεση για την οποία ο Στάινμετζ έχει υποβάλει έφεση.

Έλα μαιμουδιτσο, θα διαβάζεις τι μας παραθέτεις. Εσύ πες ότι είσαι με τους Ρουμάνους και όχι με του Έλληνες και τους Ιταλούς.

Απλά, όπως εσύ θεωρείς δεδομένα αληθινή τη δίκη σου άποψη, έτσι και 'γώ σου παραθέτω πως μπορεί να είναι αληθινή και η αντίθετη. Ειδικά σε κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ απλά βολεύει το αφήγημα σου.
μωρή ξεφωνημένη ,πόσες χώρες σου αρκούν για να τον καταδικάσουν μωρή εστεμμένη μαλάκω ?
και στο Ισραήλ τον κυνηγάνε τον συνεταίρο της Αλεξίας

έλα τσίμπα το :alivedick: πουλόφωνο κ πάρλαρε να μας διασκεδάσεις:2funny::2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
Εγω βλεπω σε μια καμερα οτι εχει καταγραφει μια εκρηξη.Το βλεπω με τα ιδια μου τα ματια.Η εκρηξη συμφωνα με τους πραγματογνωμονες δεν γινεται να προελθει απο τα λαδια και τις σιλικονες των κινητηρων.
Ας αφησουμε τα μπαζωματα,ας αφησουμε τις αστειες δικαιολογιες,ας τα αφησουμε ΟΛΑ τα αλλα στην ακρη και ας πουμε οτι ειναι ολα θεωριες συνομωσιας.
Αυτο που βλεπουμε με τα ματια μας???Να το αφησουμε και αυτο??Να κοιταμε το βιντεο της εκρηξης και να λεμε οτι ειναι θεωρια??Να πουμε οτι δεν το βλεπουμε σωστα μεχρι να γινει το δικαστηριο και να μας πεισουν οτι δεν βλεπουμε σωστα???
Να σου το αντιστρέψω, αν βάλουν δυο ίδια τρένα, ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ, να κάνουν αναπαράσταση το ίδιο συμβάν στις ίδιες συνθήκες και δούμε την ίδια εικόνα ΕΓΩ μόνο τότε θα πειστώ 100%. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι γιατί ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΝ δε θα γυρίσει καμία ψυχή πίσω και δεύτερον οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες για ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.723
Πόντοι
3.446
Ο γαμιας τους όμως ποιος είναι, ο χοντρός, ο τίγρης η΄ ο ραλιστας; Ή άλλος;
ολοι αυτοι, και 1-2 ακομα απο κατασκευαστικο τομεα, μια ζωη διευκολυνσεις τους κανουν με το αζημιωτο

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.723
Πόντοι
3.446
τι λες ρε βλαμένο πιθηκάκι του ελέους ? :2funny:

οι καταδίκες σε 2 χώρες είναι πολιτικά παιχνίδια ? :undecided:
αφου δεν το παιξαν τα μεσα μαζικης αποβλακωσης, πολιτικα παιχνιδια θα ειναι....

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
ολοι αυτοι, και 1-2 ακομα απο κατασκευαστικο τομεα, μια ζωη διευκολυνσεις τους κανουν με το αζημιωτο
Όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά ξέχασες να γράψεις. Είναι στο κεφάλαιο που γράφουμε για τις παθογένειες της Ελλάδας ΑΝΕΚΑΘΕΝ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.561
Πόντοι
3.656
Να κλείσεις τα μάτια, να κάνεις τον σταυρό σου που δεν μας κυβερνάνε οι αριστεροί αλλά οι άριστοι

και να πεις από μέσα σου 100 φορές ''δεν θα ξανά κάνω κακές σκέψεις για την κυβέρνηση''

και μετά να ευχαριστήσεις τον θεό που υπάρχει και αυτή η καλή κυβέρνηση και φροντίζει να σε απαλλάξει από την βάσανο της σκέψης και απλά σου προσφέρει όλες τις πληροφορίες (που χρειάζεσαι) μασημένες και έτοιμες για χαλαρή κατανάλωση.

Σου περιγράφω περίπου την κατάσταση του μέσου τύπου που ακόμα μετά από όλα όσα έχουμε ζήσει δεν πιστεύει ότι παίζεται συγκάλυψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom