Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
619
Πόντοι
81
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
81
Πόντοι
0
Το σκάνδαλο σχετικά με το κατασχεμένο φορτίο του προμαχώνα που δημοπρατήθηκε είναι ότι σύμφωνα με έγγραφα του ίδιου του ααδε προκύπτει πως πρόκειται για χημικά που χρησιμεύουν στη νόθευση καυσίμων. Και εξ αυτού ο Σούρλας (δικηγόρος των συγγενών) έχει ζητήσει από τον ανακριτή τη διάταξη του τελωνείου σερρών να δώσει το όνομα του αγοραστή.
Δε θα εκπλαγώ καθόλου αν αποκαλυφθεί τελικά ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται η ανηψιά της κοτζαμπάσισσας που είχε ανέβει στη ροδόπη και απειλούσε μπροστά σε κάμερες τους εκλογείς ότι αν δε βγάλουν πρώτο το κόμμα της θα τους μαύριζε η ίδια.
Αν εμπλέκεται στην υπόθεση δηλαδή άμεσα η αλεξία μπ@κογιάννη η οποία, από κοινού με τον υπόδικο ισραηλινό μπένι στ@ινμετζ και τον άνθρωπο με τις περισσότερες οφσόρ στην ελλάδα -ο εν λόγω είναι στην Ελλάδα, όχι οι οφσόρ - έχουν εξαγοράσει το τρίτο μεγαλύτερο διυλιστήριο της Ιταλίας και εμπορεύονται ρωσικό πετρέλαιο για να προμηθεύουν και τον αμερικανικό στρατό δια της μότοροιλ.

Πιο βρώμικο κωλόσογο από αυτούς τους κοτζαμπάσηδες δεν έχει περάσει απ' τον τόπο.

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
27
Like
13.326
Πόντοι
3.466
Το σκάνδαλο σχετικά με το κατασχεμένο φορτίο του προμαχώνα που δημοπρατήθηκε είναι ότι σύμφωνα με έγγραφα του ίδιου του ααδε προκύπτει πως πρόκειται για χημικά που χρησιμεύουν στη νόθευση καυσίμων. Και εξ αυτού ο Σούρλας (δικηγόρος των συγγενών) έχει ζητήσει από τον ανακριτή τη διάταξη του τελωνείου σερρών να δώσει το όνομα του αγοραστή.
Δε θα εκπλαγώ καθόλου αν αποκαλυφθεί τελικά ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται η ανηψιά της κοτζαμπάσισσας που είχε ανέβει στη ροδόπη και απειλούσε μπροστά σε κάμερες τους εκλογείς ότι αν δε βγάλουν πρώτο το κόμμα της θα τους μαύριζε η ίδια.
Αν εμπλέκεται στην υπόθεση δηλαδή άμεσα η αλεξία μπ@κογιάννη η οποία, από κοινού με τον υπόδικο ισραηλινό μπένι στ@ινμετζ και τον άνθρωπο με τις περισσότερες οφσόρ στην ελλάδα -ο εν λόγω είναι στην Ελλάδα, όχι οι οφσόρ - έχουν εξαγοράσει το τρίτο μεγαλύτερο διυλιστήριο της Ιταλίας και εμπορεύονται ρωσικό πετρέλαιο για να προμηθεύουν και τον αμερικανικό στρατό δια της μότοροιλ.

Πιο βρώμικο κωλόσογο από αυτούς τους κοτζαμπάσηδες δεν έχει περάσει απ' τον τόπο.
Αυτο ακουστηκε αλλα θαφτηκε...

Οσο για το σοι, ειχαν τον καλυτερο δασκαλο. Ετρωγε απο δυο συσσιτια επι κατοχης ενω ο κοσμος πεθαινε τις πεινας...

xHUNTERx

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Δυστυχώς στο βωμό του χρήματος γίνονται όλα...αθώες ψυχές...όπως ο Σημίτης έστειλε στο στόμα του λύκου τα παιδιά από την αεροπορία..σε άλλο κράτος όλοι αυτοί θα είχαν αυτοκτονήσει απο μόνοι τους

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ :coffee::coffee::coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: resp

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
Παντού θεωρίες, συνομωσίες, συγκαλύψεις, άκουσα, μου είπανε, έτσι λένε όλοι και πουθενά κοινή λογική και τα αυτονόητα. Είναι στο πετσί της ανθρώπινης φύσης, ποσό μάλλον στο dna του κλασσικου μαλακα του Ελληνα.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.245
Πόντοι
206
Παντού θεωρίες, συνομωσίες, συγκαλύψεις, άκουσα, μου είπανε, έτσι λένε όλοι και πουθενά κοινή λογική και τα αυτονόητα. Είναι στο πετσί της ανθρώπινης φύσης, ποσό μάλλον στο dna του κλασσικου μαλακα του Ελληνα.
Τις ίδιες μαλακίες λες και στον κόσμο που συναναστρέφεσαι; Τρως πολύ καρπαζιά Τζανετάκο ή ο περίγυρος σου είναι σκουπίδια όπως η κουλοκυβέρνηση;

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
σοβαρα το πιστευεις αυτο?.....για αυτην την περιπτωση ειδικα που μεχρι και ο βοθρος αδονις αρχισε της κωλοτουμπες....
ολα εχουν παει καλα σε αυτη την περιπτωση? ξερω οτι δεν συγκαλύπτουν αρα βαριουνται και συγκαλύπτουν?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756

ετσι μπραδερινι μου , πες τα με τους δικαστες του καναπέ που μου γιναν ολοι και ζητανε παραιτησεις ναπουμε και κρεμάλες στο Συνταγμα για εναν μαλάκα που δεν εκανε καλα την δουλεια του ..

Τοσα χρονια χωρις τηλεδιοικηση μια χαρά πηγαιναν τα τρενα , μαθανε ολοι τωρα τηλεδιοικησεις και μαλακίες τουμπανα

Απαντηση ομως στο βασικό ερωτημα δεν εχουν .... ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ;;;;;;;;; ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ , Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ;; ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ Ή ΜΕ ΟΤΟΣΤΟΠ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
ετσι μπραδερινι μου , πες τα με τους δικαστες του καναπέ που μου γιναν ολοι και ζητανε παραιτησεις ναπουμε και κρεμάλες στο Συνταγμα για εναν μαλάκα που δεν εκανε καλα την δουλεια του ..

Τοσα χρονια χωρις τηλεδιοικηση μια χαρά πηγαιναν τα τρενα , μαθανε ολοι τωρα τηλεδιοικησεις και μαλακίες τουμπανα

Απαντηση ομως στο βασικό ερωτημα δεν εχουν .... ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ;;;;;;;;; ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ , Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ;; ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ Ή ΜΕ ΟΤΟΣΤΟΠ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ
Αν ηθελα να σου απαντησω σοβαρα ειναι λογικη λουσερ αυτη μαν.....
στα δικα μας τωρα
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΑΚΗ
ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756
Αν ηθελα να σου απαντησω σοβαρα ειναι λογικη λουσερ αυτη μαν.....
στα δικα μας τωρα
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΑΚΗ
ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Λουζερ λαος εισαι τυπε
Οταν μου κανεις 57% τηλεθεαση στον Ντανο , οταν βλεπεις ολη μερα μαστερσεφ και ολες ψαχνουν να γινουν πουτανες στο τικ τοκ τι λαος εισαι νομιζεις ;;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.232
Πόντοι
6.056

ενδιαφέρουσες πληροφορίες !!!!!!

΄Αρθρο από το "πρώτο θέμα" για να μην έχουμε ζάγκλες από κανά στραπονιασμένο θρασοπουστροΚουλάκι:2funny:

ωραίες παρέες με καταδικασμένους κάνει η ανηψούλα, σόι το βασίλειο

Financial Times: Ο Μπένι Στάινμετζ, καταδικασμένος σε δύο χώρες, αγόρασε από τους Ρώσους το μεγαλύτερο διυλιστήριο της Ιταλίας

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
27
Like
13.326
Πόντοι
3.466
Μωρη λινατσα και εδω εμφανιστηκες....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756
ενδιαφέρουσες πληροφορίες !!!!!!

΄Αρθρο από το "πρώτο θέμα" για να μην έχουμε ζάγκλες από κανά στραπονιασμένο θρασοπουστροΚουλάκι:2funny:

ωραίες παρέες με καταδικασμένους κάνει η ανηψούλα, σόι το βασίλειο

Financial Times: Ο Μπένι Στάινμετζ, καταδικασμένος σε δύο χώρες, αγόρασε από τους Ρώσους το μεγαλύτερο διυλιστήριο της Ιταλίας
Μην δειτε μια γκομεναρα να προκοβει , αμεσως να βγαλετε χολη ρε μουνια ολοι σας :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom