Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
Λουζερ λαος εισαι τυπε
Οταν μου κανεις 57% τηλεθεαση στον Ντανο , οταν βλεπεις ολη μερα μαστερσεφ και ολες ψαχνουν να γινουν πουτανες στο τικ τοκ τι λαος εισαι νομιζεις ;;
λουζερ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
σοβαρα το πιστευεις αυτο?.....για αυτην την περιπτωση ειδικα που μεχρι και ο βοθρος αδονις αρχισε της κωλοτουμπες....
ολα εχουν παει καλα σε αυτη την περιπτωση? ξερω οτι δεν συγκαλύπτουν αρα βαριουνται και συγκαλύπτουν?
ΤΙΠΟΤΑ δεν πήγε καλά σε αυτή την περίπτωση. Αλλά αν περιμένεις εσύ να μάθεις την "αλήθεια" θα περιμένεις μια ζωή. Εκτός αν πιστεύετε ότι ο ίδιος ο κουλής και οι γύρω του ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν να βάλουν τα τρένα στην ίδια γραμμή.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756

Α μπραβο , αρα ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ !!!! ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΑΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
Α μπραβο , αρα ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ !!!! ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΑΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
οχι εγω στηριζω.....δεν ειμαι ελληνας απο τον πειραια ειμαι......εισαστε οο πιο κοπριτης λαος εκει στην ελλαδα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756
ΤΙΠΟΤΑ δεν πήγε καλά σε αυτή την περίπτωση. Αλλά αν περιμένεις εσύ να μάθεις την "αλήθεια" θα περιμένεις μια ζωή. Εκτός αν πιστεύετε ότι ο ίδιος ο κουλής και οι γύρω του ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν να βάλουν τα τρένα στην ίδια γραμμή.

Ηταν μια μαλακία ενος ηλιθιου που αφησαν μονο του οι αλλοι ενω ηξεραν οτι ειναι βλακας, συμβαινουν αυτα .. εκτος αν ειπε ο Μητσοτακης αφηστε τον μονο του να τρακαρει τα τρενα γιατι δεν εχω τι να κανω και θελω να ασχολουμαι με 57 νεκρους

• Like
Αντιδράσεις: barock
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
ελα τωρα ρε μπορεις πιο καλα.....δεν ειναι δυστυχως το προβλημα στο δυστυχημα αυτο το ξεραμε οτι θα γινει (εκτος απο τον αλλο γονο που αλλα ελεγε μολις 3 εβδομαδες) αλλα τι στηθηκε να καλυψουν τον γαμια τους

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.978
Πόντοι
5.006
Λουζερ λαος εισαι τυπε
Οταν μου κανεις 57% τηλεθεαση στον Ντανο , οταν βλεπεις ολη μερα μαστερσεφ και ολες ψαχνουν να γινουν πουτανες στο τικ τοκ τι λαος εισαι νομιζεις ;;
ειχα ψηφισει ντανο

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
Ηταν μια μαλακία ενος ηλιθιου που αφησαν μονο του οι αλλοι ενω ηξεραν οτι ειναι βλακας, συμβαινουν αυτα .. εκτος αν ειπε ο Μητσοτακης αφηστε τον μονο του να τρακαρει τα τρενα γιατι δεν εχω τι να κανω και θελω να ασχολουμαι με 57 νεκρους
διορισμενος ηλιθιος -κρατα 1 εδω- σε μερα που ο γαμιας χρηματοδοτης μεταφερει παρανομα φορτια -κρατα 2 εδω-....
συγγνωμη κιολας που δεν τους αφηνουμε ησυχους

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
ενδιαφέρουσες πληροφορίες !!!!!!

΄Αρθρο από το "πρώτο θέμα" για να μην έχουμε ζάγκλες από κανά στραπονιασμένο θρασοπουστροΚουλάκι:2funny:

ωραίες παρέες με καταδικασμένους κάνει η ανηψούλα, σόι το βασίλειο

Financial Times: Ο Μπένι Στάινμετζ, καταδικασμένος σε δύο χώρες, αγόρασε από τους Ρώσους το μεγαλύτερο διυλιστήριο της Ιταλίας
Αρχιδια, στημένα ρεπορτάζ και πολιτικά παιχνίδια εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας από τις κλανιολες του Εγγλέζους.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756
οχι εγω στηριζω.....δεν ειμαι ελληνας απο τον πειραια ειμαι......εισαστε οο πιο κοπριτης λαος εκει στην ελλαδα

Δεν σου φταιει ο Μητσοτακης , σου φταιει το πολιτικο συστημα , φταιει ο ψηφοφορος , που δεν υπαρχει μια εναλλακτικη , που δεν υπαρχει κάποιος ικανος
Ο Κουλης ψηφιστηκε να κανει μια δουλεια και την κανει οσο καλυτερα μπορει , εχει κανει μαλακιες ; ναι , αλλα τον επελεξες για να την κανει , και ειναι ακομα εκει.

Με το πολιτικο συστημα βαλτα , που οποιος και να ανεβει θα κανει τα ιδια και χειροτερα ,μολις δει καρεκλα θα προσπαθησει να φαει και αυτος οπως φαγανε και οι αλλοι απο παντου ..
Και να παραιτηθει ρε μαλάκες παλι πρωθυπουργος θα βγει , ποιον εχει απέναντι ;; κανεναν .
Θα μου πεις φταιει ο Μητσοτακης που δεν υπαρχει κανεις να βγει στην φόρα γιατι τους ελεγχει ολους ;; ε ναι , και ετσι να ειναι , μαγκια του , αρα και αυτοι που ειναι να βγουν ειναι λιγοι μπροστα στο Μητσοτακη , γιατι ο ηλιθιος τους εχει εξαφανισει !!!

Θες εσυ εναν πρωθυπουργο που τον εχει για πρωινό ο Κουλης ;; ΠΟΥΝΤΟΣ ???

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
ελα τωρα ρε μπορεις πιο καλα.....δεν ειναι δυστυχως το προβλημα στο δυστυχημα αυτο το ξεραμε οτι θα γινει (εκτος απο τον αλλο γονο που αλλα ελεγε μολις 3 εβδομαδες) αλλα τι στηθηκε να καλυψουν τον γαμια τους
Ο γαμιας τους όμως ποιος είναι, ο χοντρός, ο τίγρης η΄ ο ραλιστας; Ή άλλος;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.232
Πόντοι
6.056
Αρχιδια, στημένα ρεπορτάζ και πολιτικά παιχνίδια εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας από τις κλανιολες του Εγγλέζους.
τι λες ρε βλαμένο πιθηκάκι του ελέους ? :2funny:

οι καταδίκες σε 2 χώρες είναι πολιτικά παιχνίδια ? :undecided:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
για να καταλαβεις....αν ειχε συμβει στην ιταλια αυτο την επομενη μερα ο βιτο κορλεονε θα ειχε στειλει το παιδι που εχει για τα θεληματα να μαστιγωσει μεχρι θανατου τον κουλη....
αυτο και δεν περιγραφω αλλο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756
διορισμενος ηλιθιος -κρατα 1 εδω- σε μερα που ο γαμιας χρηματοδοτης μεταφερει παρανομα φορτια -κρατα 2 εδω-....
συγγνωμη κιολας που δεν τους αφηνουμε ησυχους

Τυπε με τον αριθμο ηλιθιων που εχει αυτη η χωρα να κανεις τον σταυρο σου που καθε μερα δεν πεφτουν αεροπλανα , τρακαρουν τρενα , βουλιαζουν καράβια , γεφυρες , δρόμοι , κατακλυσμοι κτλ

ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Απειροι ηλιθιοι ειναι σε απειρες θεσεις , νομιζεις εσυ οτι ο μονος μαλακας βυσματιας του δημοσιου ειναι αυτος ο σταθμαρχης ;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756
για να καταλαβεις....αν ειχε συμβει στην ιταλια αυτο την επομενη μερα ο βιτο κορλεονε θα ειχε στειλει το παιδι που εχει για τα θεληματα να μαστιγωσει μεχρι θανατου τον κουλη....
αυτο και δεν περιγραφω αλλο

και εδω , αν ηταν μεσα στο τρενο ο γιος του Μαρινακη τωρα ολη η κυβερνηση θα ηταν στον πατο της Καστελας .. δεν ηταν ομως

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
Δεν σου φταιει ο Μητσοτακης , σου φταιει το πολιτικο συστημα , φταιει ο ψηφοφορος , που δεν υπαρχει μια εναλλακτικη , που δεν υπαρχει κάποιος ικανος
Ο Κουλης ψηφιστηκε να κανει μια δουλεια και την κανει οσο καλυτερα μπορει , εχει κανει μαλακιες ; ναι , αλλα τον επελεξες για να την κανει , και ειναι ακομα εκει.

Με το πολιτικο συστημα βαλτα , που οποιος και να ανεβει θα κανει τα ιδια και χειροτερα ,μολις δει καρεκλα θα προσπαθησει να φαει και αυτος οπως φαγανε και οι αλλοι απο παντου ..
Και να παραιτηθει ρε μαλάκες παλι πρωθυπουργος θα βγει , ποιον εχει απέναντι ;; κανεναν .
Θα μου πεις φταιει ο Μητσοτακης που δεν υπαρχει κανεις να βγει στην φόρα γιατι τους ελεγχει ολους ;; ε ναι , και ετσι να ειναι , μαγκια του , αρα και αυτοι που ειναι να βγουν ειναι λιγοι μπροστα στο Μητσοτακη , γιατι ο ηλιθιος τους εχει εξαφανισει !!!

Θες εσυ εναν πρωθυπουργο που τον εχει για πρωινό ο Κουλης ;; ΠΟΥΝΤΟΣ ???
οχι τα βαζω ευθεως πια με το πολιτικο συστημα......κανουμε 2 εβδομαδες πανηγυρι να βγει ο τασουλας -ΠΟΙΟΣ????? Ο ΤΑΣΟΥΛΑΣ - προεδρας
ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΞΩ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΠΙΑ

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.219
Πόντοι
216

Τον ηλίθιο τον έβαλε το κόμμα εκεί και μάλιστα παράτυπα αφού το όριο ήταν έως 48 ετών.

Είναι σα να βάζεις ένα τρίχρονο να πατάει τα κουμπιά πυρηνικού σταθμού και μετά την έκρηξη να κατηγορείς το τρίχρονο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.258
Πόντοι
12.756
οχι τα βαζω ευθεως πια με το πολιτικο συστημα......κανουμε 2 εβδομαδες πανηγυρι να βγει ο τασουλας -ΠΟΙΟΣ????? Ο ΤΑΣΟΥΛΑΣ - προεδρας
ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΞΩ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΠΙΑ

Αυτη την Ελλαδα "εχτισαν" πολιτικα οι Ελληνες αδερφε μου , δεν πηραν την εξουσια με τα τανκς αυτοι , με ψηφους βγηκαν , ο Τασουλας απο τα ρουσφετια βρεθηκε εκει που βρεθηκε , σου εκανε κάτι και σου πηρε κάτι , την αξιοπρεπεια σου ..

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ , ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΕΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ , ΝΟΜΙΖΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;;; ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;;

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
και εδω , αν ηταν μεσα στο τρενο ο γιος του Μαρινακη τωρα ολη η κυβερνηση θα ηταν στον πατο της Καστελας .. δεν ηταν ομως
οχι εγω μιλαω για τον χειρισμο που εκανε ο υπαλληλος .....σιγα μην ηταν μεσα ο γιος του κορλεονε....εδω δεν ηταν μεσα ο σακαρης

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.912
Πόντοι
3.656
Παντού θεωρίες, συνομωσίες, συγκαλύψεις, άκουσα, μου είπανε, έτσι λένε όλοι και πουθενά κοινή λογική και τα αυτονόητα. Είναι στο πετσί της ανθρώπινης φύσης, ποσό μάλλον στο dna του κλασσικου μαλακα του Ελληνα.
Εγω βλεπω σε μια καμερα οτι εχει καταγραφει μια εκρηξη.Το βλεπω με τα ιδια μου τα ματια.Η εκρηξη συμφωνα με τους πραγματογνωμονες δεν γινεται να προελθει απο τα λαδια και τις σιλικονες των κινητηρων.
Ας αφησουμε τα μπαζωματα,ας αφησουμε τις αστειες δικαιολογιες,ας τα αφησουμε ΟΛΑ τα αλλα στην ακρη και ας πουμε οτι ειναι ολα θεωριες συνομωσιας.
Αυτο που βλεπουμε με τα ματια μας???Να το αφησουμε και αυτο??Να κοιταμε το βιντεο της εκρηξης και να λεμε οτι ειναι θεωρια??Να πουμε οτι δεν το βλεπουμε σωστα μεχρι να γινει το δικαστηριο και να μας πεισουν οτι δεν βλεπουμε σωστα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom