Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.997
Πόντοι
5.006
Πάντως διαβάζω ότι ο ανακριτής δουλεύει και τη προχωράει την υπόθεση, νομίζω το είχε και πει και η ίδια η Πρόεδρος του ΑΠ ότι η ανάκριση τρέχει κανονικά.
Η Μάνδρου έλεγε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στις πραγματογνωμοσύνες (λογικό) και στα πολλά αιτήματα που κάνουν στον ανακριτή.
Δεν τη θεωρώ και πολύ αξιόπιστη, αλλά τέλος πάντων.

Πάντως σε τέτοια υπόθεση θα έπρεπε να υπάρχουν τρεις ανακριτές, όπως στη 17Ν.

πως ακριβως την προχωραει τυπε οταν δεν υπαρχει ουτε ενα πλανο, ουτε ενα αρχειο απο την εμπορικη αμαξοστοιχια????
και ουρανιο να δειξουν οι πραγματογνωμοσυνες οτι κουβαλουσε το τρενο, ποιος σκατα θα τιμωρηθει???? ο φουφουτος????
:think::confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.192
Πόντοι
2.356
δεν αντιλέγω, δε γνωρίζω την χωρητικότητα ενός τέτοιου φορτίου (μου έκανε εντύπωση το νούμερο)
ίσως το σχόλιο να έλεγε λίτρα και να το έχω μεταφέρει λάθος, σίγουρα είναι μεγάλος σαν αριθμός
Χοντρικά, ένας τόνος πχ βενζίνης αντιστοιχεί σε 1,35m3.
Aρα 3.500 τόνοι αντιστοιχούν σε 4725m3. Μίνιμουμ 75 βαγόνια για τη μεταφορά. Και απαιτούνται ειδικά βαγόνια βυτιοφόρα.
Δεν υπήρχαν τέτοια στην αμαξοστοιχία αυτή.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.430
Πόντοι
2.606
πως ακριβως την προχωραει τυπε οταν δεν υπαρχει ουτε ενα πλανο, ουτε ενα αρχειο απο την εμπορικη αμαξοστοιχια????
και ουρανιο να δειξουν οι πραγματογνωμοσυνες οτι κουβαλουσε το τρενο, ποιος σκατα θα τιμωρηθει???? ο φουφουτος????
και να υπηρχε ενα σιντι απο πλανα ομως παντα σε καποιο συρταρι θα βρεθει ενα συρραπτικο ....μην το ξεχνας!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.569
Πόντοι
3.656
Δεν χρειάζεται να βρεθεί ουράνιο.

Η Ευρωπαία εισαγγελέας ερευνά τους υπουργούς μας για απιστία και στην Ελληνική Βουλή τον παίζουν και με τα 2 χέρια.

Τιμωρήθηκε ο σταθμάρχης και κάτι υπο-τσέοι του οσε. Τέλος όπως λένε οι γαλάζιοι η ζωή προχωράει τα τέμπη πάλιωσαν.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.941
Πόντοι
216
Εγώ επιλέγω να πιστέψω αυτά που λένε οι γονείς των θυμάτων.

Οι οποίοι λένε ότι δεν θέλουν να γίνει γρήγορα η δίκη θέλουν να γίνει με όλα τα στοιχεία.

Η ένσταση μου δεν είναι για τον χρόνο...αλλά για το ότι βάζουν εμπόδια στην διαδικασία...

Υπάρχουν καμιά δεκαριά ''συμπτώσεις'' που δεν μπορείς να αρνηθείς ότι είναι το λιγότερο ύποπτες σε αυτή την υπόθεση.
Αν όλα όσα ακούγονται είναι αλήθεια, ναι, δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.
Αλλά κρατάω μικρό καλάθι, όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Όπως έχω τους περισσότερους ανίκανους να διοικήσουν, έτσι τους έχω και ανίκανους να οργανώσουν μια "συνωμοσία".

Καθαρά εμπειρικά, αν η δίκη γίνει με "όλα τα στοιχεία" (ό,τι και αν σημαίνει αυτό), θα είναι μια παραγεγραμμένη υπόθεση.
Κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται. Αν αρχίσει ο ανακριτής και ψάχνει κάθε απίθανο σενάριο που του ζητάνε ή κυκλοφορεί, η ανάκριση δεν θα τελειώσει ποτέ.
Δεν μιλάω προφανώς για το μπάζωμα ή το φορτίο ή τα προφανή που πρέπει να ερευνηθούν.
Αλλά πίστεψέ με, αν θέλουμε να καθυστερήσουμε μια υπόθεση στην ανάκριση, μπορούμε να το κάνουμε με νομιμότατους τρόπους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
ηξερα βρε μαλακα απο την αρχη οτι δεν θα κανει τιποτα,τι ειμαι μαλακα κανα βλαμενο σαν εσενα ,χτες τους εμαθα βλακα νομιζεις ...στο συστημα αυτο ημουν ποσα χρονια μεσα ,απο την καλη και την αναποδη τους ξερω!βλακα ε βλακα..ρουφα τωρα τη μυξα σου και βαλε καμια τσοντα που σε λεω....δεν εισαι για παραπανω...παλαμακιας εισαι!
Τα παπαρια μου ήξερες βλάκα Καζαμία. Απλά είσαι ένα απολίθωμα του σφυροδρεπανου που ως γνωστόν δεν είστε και από τα πιο φωτεινά μυαλά του κόσμου. Και ως γνωστόν οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.941
Πόντοι
216
Αν έχεις πρόσβαση στη δικογραφία, μαγκιά σου. Εγώ δεν έχω ιδέα τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει.

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
27
Like
13.454
Πόντοι
3.466
Τα παπαρια μου ήξερες βλάκα Καζαμία. Απλά είσαι ένα απολίθωμα του σφυροδρεπανου που ως γνωστόν δεν είστε και από τα πιο φωτεινά μυαλά του κόσμου. Και ως γνωστόν οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση.
Μπαροκ μηπως εισαι ο Αδωνης?

Εαν ναι, τοτε πολυ ευχαριστως να σε γαμησω...:rockon::rockon::rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.997
Πόντοι
5.006
Δεν χρειάζεται να βρεθεί ουράνιο.

Η Ευρωπαία εισαγγελέας ερευνά τους υπουργούς μας για απιστία και στην Ελληνική Βουλή τον παίζουν και με τα 2 χέρια.

Τιμωρήθηκε ο σταθμάρχης και κάτι υπο-τσέοι του οσε. Τέλος όπως λένε οι γαλάζιοι η ζωή προχωράει τα τέμπη πάλιωσαν.
ρε τυποι πραγματικα χαράς στο κουραγιο σας που καθε φορα νομιζετε οτι αυτη την φορα θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα....

ολοι ξερουμε ποιον αφορουσε το παρανομο φορτιο....
οπως και ολοι ξερουμε ποιος αυτοκτονησε τον υπαλληλο της vodafone τοτε με τις υποκλοπες...
οπως και ολοι ξερουμε τι παιχτηκε με το στικακι της λιστας λαγκαρντ...

στο τελος δεν θα γινει τιποτα...αφου ετσι ειναι φτιαγμενη η χωρα....τζαμπα ασχολειστε με τετοιες υποθεσεις...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
Μπαροκ μηπως εισαι ο Αδωνης?

Εαν ναι, τοτε πολυ ευχαριστως να σε γαμησω...:rockon::rockon::rockon:
Ο γαμιας σου είμαι, τραβά να κατεβάσεις τώρα το μοτοργιωτ από το βουνό ΜΑΛΑΚΑ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρε τυποι πραγματικα χαράς στο κουραγιο σας που καθε φορα νομιζετε οτι αυτη την φορα θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα....

οπως και ολοι ξερουμε ποιος αυτοκτονησε τον υπαλληλο της vodafone τοτε με τις υποκλοπες...

στο τελος δεν θα γινει τιποτα...αφου ετσι ειναι φτιαγμενη η χωρα....τζαμπα ασχολειστε με τετοιες υποθεσεις...
Στην υπόθεση με το ναρκοπλοιο ποιος καθάρισε τους μάρτυρες Τακαρε;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.569
Πόντοι
3.656
Αν όλα όσα ακούγονται είναι αλήθεια, ναι, δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.
Τι δεν είναι αλήθεια? Ότι χάθηκαν τα βίντεο της φόρτωσης? Ότι δεν υπάρχουν Δελτία Αποστολής? ή ότι δεν πέθαναν σε τροχαίο 2 άνθρωποι την ίδια βδομάδα?

Εγώ δεν σου λέω καν για ισχυρισμούς...αυτά είναι γεγονότα...μπορεί να είναι συμπτώσεις αυτά?

Αλλά κρατάω μικρό καλάθι, όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Όπως έχω τους περισσότερους ανίκανους να διοικήσουν, έτσι τους έχω και ανίκανους να οργανώσουν μια "συνωμοσία".

Καθαρά εμπειρικά, αν η δίκη γίνει με "όλα τα στοιχεία" (ό,τι και αν σημαίνει αυτό), θα είναι μια παραγεγραμμένη υπόθεση.
Κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται. Αν αρχίσει ο ανακριτής και ψάχνει κάθε απίθανο σενάριο που του ζητάνε ή κυκλοφορεί, η ανάκριση δεν θα τελειώσει ποτέ.
Δεν μιλάω προφανώς για το μπάζωμα ή το φορτίο ή τα προφανή που πρέπει να ερευνηθούν.
Αλλά πίστεψέ με, αν θέλουμε να καθυστερήσουμε μια υπόθεση στην ανάκριση, μπορούμε να το κάνουμε με νομιμότατους τρόπους.
Δεν είναι καθόλου ανίκανοι να οργανώσουν το οτιδήποτε...την διοίκηση θέλουν και την έχουν στον αέρα....

Δεν πρόκειται ποτέ να αποδειχθεί ούτε τι μπαζώθηκε ούτε τι μετέφερε το τρένο εκτός αν βγει από μέσα που δεν θα βγει και όλοι ξέρουμε γιατί.

Όμως οι πολιτικές ευθύνες μπορούν και πρέπει να αποδειχθούν.

Δεν θέλουν να καθυστερήσουν την υπόθεση...θέλουν να τελειώνει η υπόθεση γιατί όσο τραβάει το πληρώνουν σε πολιτικό κόστος. Θέλουν να γίνει με λίγα στοιχεία να αθωωθούν όσοι πρέπει και μετά να σου πετάνε ένα ''η δικαιοσύνη μίλησε το θέμα έχει τελειώσει'' όπως έγινε με τις αθωώσεις της ζίμενς.

Πως βλέπεις το θέμα με την τριμελή των "ειδικών'' που θα κρίνουν (από το γραφείο τους) την πραγματογνωμοσύνη??? και θα κρατάνε στα χέρια τους την κατηγορία??

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.932
Πόντοι
3.656

Aπο φυσικα αιτια φυγανε οι ανθρωποι!!!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.455
Πόντοι
6.056
τυπε βαλε να δεις κανα τσοντικο στο πορνχαμπ να τον ξεπετσιασεις λιγο και οταν ηρεμησεις ξαναμπες....ολο μαλακιες γραφεις με ρυθμο πολυβολου!
Δεν βρίσκει πολύ υλικό με στράπον και χρυσό ντουζ ο πρωταθλητής μας .
Επανήλθε και ο Ντόναλντ της Ερμού , δεν έχει εύκολο αγώνα και του χρόνου.
Παρόλο που είναι τεράστιος μαλάκας και όπως έχετε δει φεύγει αμέσως με +50 ψήφους μπροστά.

Κρίμα τέτοιος μαλάκας, να μην παίρνει την πρωτιά.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.870
Πόντοι
2.606

tenor.gif

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.569
Πόντοι
3.656

Συμφωνώ επί της ουσίας

αλλά το να μην ασχολείται κανένας δεν είναι λύση γιατί αυτοί φοβούνται μόνο το πολιτικό κόστος.

η ενασχόληση με το θέμα τους κοστίζει πολιτικά.

Αν η καρυστιανού και άλλοι 2-3 γονείς δεν είχαν κυνηγήσει την υπόθεση σήμερα θα το είχαν ξεχάσει οι πάντες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
Δεν βρίσκει πολύ υλικό με στράπον και χρυσό ντουζ ο πρωταθλητής μας .
Επανήλθε και ο Ντόναλντ της Ερμού , δεν έχει εύκολο αγώνα και του χρόνου.
Παρόλο που είναι τεράστιος μαλάκας και όπως έχετε δει φεύγει αμέσως με +50 ψήφους μπροστά.

Κρίμα τέτοιος μαλάκας, να μην παίρνει την πρωτιά.
Σου έχει γίνει η σουφρα τάληρο μωρή κουφάλα και θέλεις κι άλλο.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.856
Πόντοι
4.546
Συμφωνώ επί της ουσίας

αλλά το να μην ασχολείται κανένας δεν είναι λύση γιατί αυτοί φοβούνται μόνο το πολιτικό κόστος.

η ενασχόληση με το θέμα τους κοστίζει πολιτικά.

Αν η καρυστιανού και άλλοι 2-3 γονείς δεν είχαν κυνηγήσει την υπόθεση σήμερα θα το είχαν ξεχάσει οι πάντες.
Γεγονός! Μην ξεχνάμε ότι αυτό έγινε 3 μήνες πριν τις εκλογές....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom