You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 89K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (13 μέλη και 31 επισκέπτες)
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.526
- Πόντοι
- 6.056
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.923
- Πόντοι
- 3.656
ψάχνω το σωστό ποίημα για να απαγγείλωΓιατι γελας τυπε?Ειπε καποιος κατι αστειο?![]()
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.121
- Πόντοι
- 5.506
Δεν έχω κανένα σκοπό να αλλάξω γνώμη σε κάποιον, που δε θέλει να αλλάξει. Ειδικά σε κάποιον άγνωστο μέσα σε μια χαβρα ανόητων που περνάνε για επιχείρημα και αντίλογο την κλαουντια τα παρανυφάκια και τα στραπον.όταν θα καταφέρεις να σχηματίσεις έστω ένα επιχείρημα για κάποιο θέμα....χωρίς γενικότητες να γράφεις αόριστα χωρίς να λες τίποτα...
και όταν θα μπορέσεις να υποστηρίξεις με προτάσεις και τεκμηριωμένο λόγο...τα επιχειρήματα των άλλων (πχ βίντεο ή ειδήσεις) που επικαλείσαι
τότε ίσως αλλάξεις γνώμη σε κάποιον.
Αλλά μπορώ άνετα να δεχτώ αντίλογο και να παραδεχθώ πως έχω κάνει λάθος ή δε γνωρίζω κάτι.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.923
- Πόντοι
- 3.656
Ωραία τότε δέξου ότιΔεν έχω κανένα σκοπό να αλλάξω γνώμη σε κάποιον, που δε θέλει να αλλάξει. Ειδικά σε κάποιον άγνωστο μέσα σε μια χαβρα ανόητων που περνάνε για επιχείρημα και αντίλογο την κλαουντια τα παρανυφάκια και τα στραπον.
Αλλά μπορώ άνετα να δεχτώ αντίλογο και να παραδεχθώ πως έχω κάνει λάθος ή δε γνωρίζω κάτι.
άποψη είναι ακριβώς ότι λέει η λέξη
και ότι όταν πιστεύεις το βίντεο της ΕΡΤ το οποίο αναφέρει ψευδώς κάτι και το αναμεταδίδεις επικαλούμενος το συμπέρασμα ''γνήσια τα βίντεο λένε οι πραγματογνώμονες'' χωρίς να μπεις στον κόπο να διαβάσεις το έγγραφο
συμμετέχεις στην προπαγάνδα.
τύπε όχι μόνο πράματα...βρέθηκαν κόκκαλα πεταμένα σε άλλες περιοχές ...οι γονείς τα πηγαίνανε για ταυτοποίηση ..Βίντεο ντοκουμέντο από τα Τέμπη: Την ώρα του μπαζώματος έβρισκαν ακόμα πράγματα των θυμάτων!
κόκκαλα σε χωματερές μετά το μπάζωμα
Πρόσεξε, τα bold είναι υπό εξέταση, αδερφέ.Επειδη μιλάμε, κάποιοι, ελληνικά. Γιατί αναφέρεις το μπάζωμα σε σχέση με το ύποπτο φορτιο, που τελικά δεν υφίσταται?
Αρα, λες οτι ΚΑΠΟΙΟΣ, του είπε να το μπαζώσει, χώρις να ζητησει εξηγήσεις το έκανε, επειδη ο ΚΑΠΟΙΟΣ ήθελε να κρύψει το ύποπτο φορτιο, που δεν υπήρξε.
Ρε φιλε πας καλα?
Π
Και εγώ σου ξαναλέω, ότι πιστεύω στις επιστήμες, γενικά. Και αφού το λέει το Βελγικό πανεπιστήμιο, θα το δεχτώ.
Άλλωστε δεν έχουν κάποιο δόλο οι Βέλγοι. Αλλά για να κάνουμε συζήτηση, θα το παρακάμψω.
Πες μου λοιπόν γιατί έγινε σφαίρα το μπάζωμα; Ποιός ο λόγος; Αμέλεια και ο Αγοραστός; Αμέλεια η Πυροσβεστική;
Τι θα γίνει τελικά, πόσα πράγματα θα τα περνάμε στο ντούκου πλέον και θα κοτσάρουμε την "αμέλεια", που φτάνει ως το επίπεδο εγκλήματος;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.121
- Πόντοι
- 5.506
Αστα αυτα τωρα και λεγε γιατι ο βλακας σε λεει μπογιατζη συγκεκριμενα δημοσιων κτιριων και τι κακο εχει μια απευθειας αναθεσουλα ενος κτιριου σε πενταπλασια τιμη σε σχεση με καποιο ιδιωτικο εργο;Ωραία τότε δέξου ότι
άποψη είναι ακριβώς ότι λέει η λέξη
και ότι όταν πιστεύεις το βίντεο της ΕΡΤ το οποίο αναφέρει ψευδώς κάτι και το αναμεταδίδεις επικαλούμενος το συμπέρασμα ''γνήσια τα βίντεο λένε οι πραγματογνώμονες'' χωρίς να μπεις στον κόπο να διαβάσεις το έγγραφο
συμμετέχεις στην προπαγάνδα.
Αυτή η προσβολή η ασέβεια στα λείψανα ενός νεκρού....τύπε όχι μόνο πράματα...βρέθηκαν κόκκαλα πεταμένα σε άλλες περιοχές ...οι γονείς τα πηγαίνανε για ταυτοποίηση ..
κόκκαλα σε χωματερές μετά το μπάζωμα
πώς λέγεται στη νομική ορολογία , δεν φαντάζομαι να μην προβλέπει κάτι ο π.κ;
Χού ιζ ;πωωωωω απελπισία , ω ρε γκάφες η καταρρέουσα συμμορία
Επιστράτευσαν μέχρι την κουραδομηχανή τον μπαρμαΓιώργο οι πανάθλιοι![]()
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 13.083
- Πόντοι
- 6.166
Αλλη απο εδω ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ
ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ η Λατινοπούλου - Μπλόκαραν μαζί συζήτηση για τα Τέμπη στην Ευρωβουλή
ο κουράδας ελλαδέμπορας που έλεγε πως "αν χρωστάμε δεν είναι ανήθικο να δώσουμε τη κόρη μας στον δανειστή"Χού ιζ ;
και ανάλογα με το συμφέρον του δηλαδή τις πάσες που έπαιρνε ή δεν έπαιρνε από τον δημόσιο κορβανά ,
έκανε πολλαπλές κωλοτούμπες όπως όταν έλεγε "δεν γυρίζω στο μπουρδέλο που λέγεται νδ"
αλλά ξαναγύρισε για τον Κούλη σαν νέος πρωκτοσάλτε
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.928
- Πόντοι
- 6.056
Το ότι ξαναγύρισε ο Ντόναλντ , με προφίλ 4 ημερών , της 11/2/2025 το έμαθες ;Bραδια διανοησης και γονιμου διαλογου η αποψινη,θα ακολουθησει και αναγνωση ποιητικης συλλογης![]()
Αυτές είναι ειδήσεις !!!!!
Στο θέμα με τα ψυχολογικά των πουτάνων .
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ.
Αν ήταν Δεκέμβριο .... θα ήταν Nr 3 Η Κλαούντια.
Και ο Ντόναλντ θα ήταν ΠΡΩΤΟΣ.
Μιλάμε για φυσικό , πηγαίο ταλέντο .
Έναν μαλάκα που του βγαίνει αβίαστα η μαλακία.
Ακόυραστος στο να φτιάχνει νέα προφίλ .
Ένας μαλάκας, της νέας εποχής.
Ακόμη και οι τιτάνες της μαλακίας, έχουν να διδαχθούν πολλά !
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.928
- Πόντοι
- 6.056
Περιύβριση νεκρού κτλ .... από όσα έχω ακούσει από κολλητάρια δικηγόρους ....Αυτή η προσβολή η ασέβεια στα λείψανα ενός νεκρού....
πώς λέγεται στη νομική ορολογία , δεν φαντάζομαι να μην προβλέπει κάτι ο π.κ;
είναι μικρό αδίκημα .......
Συνειδησιακά όμως τεράστιο αν υπάρχει έστω συνείδηση.Περιύβριση νεκρού κτλ .... από όσα έχω ακούσει από κολλητάρια δικηγόρους ....
είναι μικρό αδίκημα .......
μέσα στο χαμό δώσανε εντολή να καταστραφούν τα φιαλίδιαΣυνειδησιακά όμως τεράστιο αν υπάρχει έστω συνείδηση.
Βάσω Κούλπα:Κι ενώ όλοι προσπαθούν να κρύψουν και να ενισχύσουν με κάθε τρόπο την συγκάλυψη, οι ψυχές που δολοφόνησαν μιλούν και τους διαψεύδουν - METEORAFMNEWS
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 29K