Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (11 μέλη και 24 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.398
Πόντοι
2.356
Για τη Μαρφίν υπήρξαν καταδίκες πολυετείς υψηλοβαθμων στελεχών της Τραπεζας. Είχαν κλειδώσει την Τράπεζα, πέραν πολλών άλλων εγκληματικών παραλείψεων, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να εγκλωβιστούν σαν ποντίκια και να χαθούν άδικα.
Ζητησαν να φύγουν λογω φόβου επεισοδίων και η Τράπεζα τους το απαγόρευσε. Όπως επίσης τους απαγόρευσε συμμετοχή σε απεργία υπό την απειλή της απολύσεως.
Όση ευθύνη έχουν αυτοί που έβαλαν τη φωτιά, άλλη τόση και μεγαλύτερη έχουν οι υπεύθυνοι της Τράπεζας, γι αυτό και καταδικάστηκαν σε 22 χρόνια οι δυο από τους τρεις και σε 5, νομίζω, η διευθύντρια.
Όποιος Καραγκιόζης δεν το συνειδητοποιεί αυτό, έχει αυτός το πρόβλημα και όχι η πραγματικότητα.
Βέβαια, όταν μιλάμε για κομματικούς παπαγάλους δεν υπάρχει πάτος στην κατάντια τους.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.039
Πόντοι
3.656
όχι, κατά πρώτο λόγο φταίει η διοίκηση όπως θα έφταιγε αν έπιανε φωτιά από ένα βραχυκύκλωμα– δε θα λέγαμε ότι το βραχυκύκλωμα ευθύνεται για τον θάνατο των ανθρώπων αλλά η διοίκηση που τους είχε να εργάζονται χωρίς τα πρωτόκολλα ασφαλείας που προβλέπονται δια νόμου σε περιπτώσεις βραχυκυκλώματος, μολότοφ κλπ-δηλαδή εμπρησμού

όπως ευθύνεται το κράτος που δεν τηρούσε τα πρωτόκολλα ασφαλείας στο σιδηρόδρομο και επαφέθηκε στο -προβλεπόμενο και αναμενόμενο– λάθος του ανθρώπινου παράγοντα -δηλαδή του σταθμάρχη όπως βλακωδώς λες
Μηπως να σκεφτεις οτι ο δολοφονος με την μολοτωφ εχει γνωση στο τι παει να κανει ενω ενα βραχυκυκλωμα οχι?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.945
Πόντοι
496
Όσοι πολέμησαν το ΚΚΕ, δεν ήταν δοσίλογοι .
Τα γνωστα διαχρονικα τσιρακια - μακρυ χερι της δεξιας.
Δεν τους πολυακουω τωρα για Τεμπη, Κουλη. Τουμπεκα.
Μονο με τον Τσιπρα κακαριζαν λογω των γνωστων εσωτερικων ενδοαριστερων ανταγωνισμων.
Βρε ουστ.

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
244
Πόντοι
21
Εγώ λέω ότι ευθύνονται εξίσου (ο σταθμάρχης και το κράτος) για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα.

Το λάθος είναι αναμενόμενο αλλά δεν του δίνει ελαφρυντικά καθώς ο ίδιος έβαλε βύσμα για να πάει στην θέση. Θα είχε ελαφρυντικά αν η εταιρεία με τον υποχρέωνε να κάνει μια εργασία που δεν ήθελε. Μην πας να που το περάσεις υπόγεια ξέρω τι λέω και τι εννοώ.

Επίσης ο σταθμάρχης έκανε ένα λάθος εν ώρα εργασίας. Αυτός που πέταξε την μολότοφ έκανε μια καθαρή εγκληματική πράξη με δόλο. Δεν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά?

το ότι για ένα ανθρώπινο λάθος -του σταθμάρχη- οδηγήθηκαν 57 άνθρωποι στο θάνατο, ευθύνεται το ελληνικό κράτος και όχι ο σταθμάρχης

το λάθος του σταθμάρχη και του κάθε σταθμάρχη σε τέτοια συστήματα ασφαλείας προβλέπονται και υπολογίζονται, λαμβάνονται υπόψη ως πιθανά, πιθανότατα, για αυτό και εγκαθίστανται συστήματα ασφαλείας

το ότι φταίει και ο σταθμάρχης και το κράτος, έτσι όπως το λες γενικά και αόριστα, σημαίνει ότι τα εξισώνεις, οπότε άσε τις πουτανιές σε εμένα και πούλα τες σε κάνα ακροδεξιό ακροατήριο σαν του τζήμερου

όσον αφορά τη μαρφιν δεν την έφερα εγώ στη συζήτηση και δεν εξίσωσα τις δύο ενέργειες, αν θες να καταλάβεις τι αποφάνθηκε η δικαιοσύνη χωρίς να πετάς την μπάλα στην εξέδρα περί της εμπιστοσύνης μου σε αυτή, καλώς

αλλιώς στ ' @ρχίδια μου...

και που'σαι, άσε τους ηθικούς πανικούς σε μένα, η υποκρισία σου κάνει μπαμ

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
244
Πόντοι
21
Μηπως να σκεφτεις οτι ο δολοφονος με την μολοτωφ εχει γνωση στο τι παει να κανει ενω ενα βραχυκυκλωμα οχι?

μπίρλα μήπως πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο να μην είναι οι μολότοφ που πρέπει να φοβάσαι αλλά το βραχυκύκλωμα μες στο κεφάλι σου;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.932
Πόντοι
3.656
το ότι για ένα ανθρώπινο λάθος -του σταθμάρχη- οδηγήθηκαν 57 άνθρωποι στο θάνατο, ευθύνεται το ελληνικό κράτος και όχι ο σταθμάρχης

το λάθος του σταθμάρχη και του κάθε σταθμάρχη σε τέτοια συστήματα ασφαλείας προβλέπονται και υπολογίζονται, λαμβάνονται υπόψη ως πιθανά, πιθανότατα, για αυτό και εγκαθίστανται συστήματα ασφαλείας

το ότι φταίει και ο σταθμάρχης και το κράτος, έτσι όπως το λες γενικά και αόριστα, σημαίνει ότι τα εξισώνεις, οπότε άσε τις πουτανιές σε εμένα και πούλα τες σε κάνα ακροδεξιό ακροατήριο σαν του τζήμερου

όσον αφορά τη μαρφιν δεν την έφερα εγώ στη συζήτηση και δεν εξίσωσα τις δύο ενέργειες, αν θες να καταλάβεις τι αποφάνθηκε η δικαιοσύνη χωρίς να πετάς την μπάλα στην εξέδρα περί της εμπιστοσύνης μου σε αυτή, καλώς

αλλιώς στ ' @ρχίδια μου...

και που'σαι, άσε τους ηθικούς πανικούς σε μένα, η υποκρισία σου κάνει μπαμ
Η μαλακία σου κάνει μπαμ και το κομματικό σου κόλλημα.

Να στο ζωγραφίσω θες???? Το κράτος φταίει ΣΕ 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ γιατί δεν υπήρχαν συστήματα ασφαλείας. Αν υπήρχαν δεν θα είχε γίνει τίποτα.

Ο σταθμάρχης φταίει γιατί έκανε το λάθος...και γιατί έβαλε βύσμα για μια θέση που ήξερε ότι δεν κατέχει και ότι είναι θέση ευθύνης.

Τόσο δύσκολο είναι να αντιληφθείς τι γράφω? ίσα ίσα έχω ξανά γράψει ότι τον σταθμάρχη τον προφυλάκισαν χωρίς λόγο...αφού δεν πληρούσε τις προυποθέσεις...αλλά έπρεπε κάπου να τα ρίξουν όλα και να βασίσουν την προπαγάνδα.

Από αυτά μέχρι αυτά που έγραψες ότι η μολότοφ δεν φταίει για τον θάνατο των ανθρώπων αλλά μόνο η τράπεζα...απέχει πολύ.

Ναι με κατάλαβες είμαι ακροδεξιός :jerking:

Για εσας τους υπέρμαχους της ελευθερίας του λόγου όποιος δεν είναι με το κόμμα είναι ακροδεξιός.

Εσύ είσαι υποκριτής γιατί μιλάς κομματικά και δεν το παραδέχεσαι. Εγώ μπορώ να γράψω ελεύθερα ότι δε γουστάρω ούτε το ΚΚΕ ούτε τις χρυσές αυγές ούτε κανένα μουνόπανο. Οι απόψεις μου είναι δικές μου..τώρα λάθος σωστές...δεν τις διαμορφώνω από κανένα κόμμα όμως.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.608
Πόντοι
9.931
Αφηγημα αριστερας-αναρχομπαχαλων: Οι τραπεζίτες έκαψαν την Μαρφιν... end of story.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.234
Πόντοι
3.656
Υποπτο φορτίο δεν υπήρχε. Νομίζω ότι αυτό ειναι ξεκάθαρο, πλέον.

Το μπάζωμα, θα μάθουμε γιατι έλαβε χώρα. Δεν είναι έγκλημα, εκτός και εάν θάψανε ζωντανό κάποιο από τα θύματα.

Ξαφνικά η κακή διαχείριση εχει αντικατασταθεί από συγκάλυψη. Στην Ελλάδα δηλαδη, πρώτη φορά είναι που οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι επαγγελματίες? :)

Μπερδεύεις τις έννοιες και εκεί υπάρχει κίνδυνος προπαγάνδας και συνομοσιολογίας.

Π
Η έκρηξη από τι έγινε ρε μάστορα
Ξεκάθαρο είναι αν είναι κάποιος ηληθιος ΜπράβοΚουλης
Στους άλλους είναι ξεκάθαρο ότι από το φορτίο κάπου χύθηκε ικανή ποσότητα και καηκαν τα παιδιά που δεν σκότωσε στην πρώτη φάση το τομάρι ο του Αχχιλεως ο υπεύθυνος για την σύγκρουση
Για την φωτιά ευθύνονται κι άλλοι όμως

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
244
Πόντοι
21
Η μαλακία σου κάνει μπαμ και το κομματικό σου κόλλημα.

Να στο ζωγραφίσω θες???? Το κράτος φταίει ΣΕ 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ γιατί δεν υπήρχαν συστήματα ασφαλείας. Αν υπήρχαν δεν θα είχε γίνει τίποτα.

Ο σταθμάρχης φταίει γιατί έκανε το λάθος...και γιατί έβαλε βύσμα για μια θέση που ήξερε ότι δεν κατέχει και ότι είναι θέση ευθύνης.

Τόσο δύσκολο είναι να αντιληφθείς τι γράφω? ίσα ίσα έχω ξανά γράψει ότι τον σταθμάρχη τον προφυλάκισαν χωρίς λόγο...αφού δεν πληρούσε τις προυποθέσεις...αλλά έπρεπε κάπου να τα ρίξουν όλα και να βασίσουν την προπαγάνδα.

Από αυτά μέχρι αυτά που έγραψες ότι η μολότοφ δεν φταίει για τον θάνατο των ανθρώπων αλλά μόνο η τράπεζα...απέχει πολύ.

Ναι με κατάλαβες είμαι ακροδεξιός :jerking:

Για εσας τους υπέρμαχους της ελευθερίας του λόγου όποιος δεν είναι με το κόμμα είναι ακροδεξιός.

Εσύ είσαι υποκριτής γιατί μιλάς κομματικά και δεν το παραδέχεσαι. Εγώ μπορώ να γράψω ελεύθερα ότι δε γουστάρω ούτε το ΚΚΕ ούτε τις χρυσές αυγές ούτε κανένα μουνόπανο. Οι απόψεις μου είναι δικές μου..τώρα λάθος σωστές...δεν τις διαμορφώνω από κανένα κόμμα όμως.

έλα θα καταντήσουμε γραφικοί στο τέλος

το λάθος του σταθμάρχη ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ στα συστήματα τηλεδιοίκησης

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.234
Πόντοι
3.656
2 μάρτυρες σκοτώθηκαν? Που τα είδες αυτά?

Π
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μα αυτός είναι ο σκοπός. Το μπάχαλο -> ύαινες της Αριστεράς
Φίλε επειδή μάλλον είσαι βλακας ΜπράβοΚουλης σε ενημερώνω ότι Ελλάδα αριστερά και κουλονδ είναι το ίδιο
Μονο στο κλέψιμο υπάρχει διαφοροποίηση
Στα αλλά ίδια ατζέντα υπήρχε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.234
Πόντοι
3.656
Για τη Μαρφίν υπήρξαν καταδίκες πολυετείς υψηλοβαθμων στελεχών της Τραπεζας. Είχαν κλειδώσει την Τράπεζα, πέραν πολλών άλλων εγκληματικών παραλείψεων, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να εγκλωβιστούν σαν ποντίκια και να χαθούν άδικα.
Ζητησαν να φύγουν λογω φόβου επεισοδίων και η Τράπεζα τους το απαγόρευσε. Όπως επίσης τους απαγόρευσε συμμετοχή σε απεργία υπό την απειλή της απολύσεως.
Όση ευθύνη έχουν αυτοί που έβαλαν τη φωτιά, άλλη τόση και μεγαλύτερη έχουν οι υπεύθυνοι της Τράπεζας, γι αυτό και καταδικάστηκαν σε 22 χρόνια οι δυο από τους τρεις και σε 5, νομίζω, η διευθύντρια.
Όποιος Καραγκιόζης δεν το συνειδητοποιεί αυτό, έχει αυτός το πρόβλημα και όχι η πραγματικότητα.
Βέβαια, όταν μιλάμε για κομματικούς παπαγάλους δεν υπάρχει πάτος στην κατάντια τους.
Κι επίσης δεν υπήρχε καμμια υποδομή για αντίστοιχους κινδύνους στο κτίριο

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
244
Πόντοι
21
και όταν γράφω ότι το λάθος του σταθμάρχη ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ στο σύστημα τηλεδιοίκησης, εννοώ ότι γίνεται αποδεκτό ως απολύτως φυσικό να επέλθει, εξ ου και η αναγκαιότητα της τηλεδιοίκησης

δεν επαφίεται η ζωή χιλιάδων επιβατών σε καθημερινό επίπεδο από το αν θα πιάσει κατούρημα τον όποιο σταθμάρχη

γι αυτό είναι όχι μόνο ηλίθιο, αλλά και συνεργό ως προς τη συγκάλυψη που μεθοδεύεται μπροστά στα μάτια όλης της χώρας, το να λες ότι φταίει και ο σταθμάρχης

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.234
Πόντοι
3.656
και όταν γράφω ότι το λάθος του σταθμάρχη ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ στο σύστημα τηλεδιοίκησης, εννοώ ότι γίνεται αποδεκτό ως απολύτως φυσικό να επέλθει, εξ ου και η αναγκαιότητα της τηλεδιοίκησης

δεν επαφίεται η ζωή χιλιάδων επιβατών σε καθημερινό επίπεδο από το αν θα πιάσει κατούρημα τον όποιο σταθμάρχη

γι αυτό είναι όχι μόνο ηλίθιο, αλλά και συνεργό ως προς τη συγκάλυψη που μεθοδεύεται μπροστά στα μάτια όλης της χώρας, το να λες ότι φταίει και ο σταθμάρχης
Τα αυτονόητα κουβεντιάσουμε στην ψωροκωσταινα
Κανονικά στα συστήματα υπάρχουν δικλείδες που και να θέλει κάποιος να κάνει σαμποτάζ να μην μπορεί
Τι νοθδομπαρούφες κουβεντιάσουμε τώρα...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.398
Πόντοι
2.356
Κι επίσης δεν υπήρχε καμμια υποδομή για αντίστοιχους κινδύνους στο κτίριο
Εννοείται. Ούτε εκπαίδευση για αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. Κλείδωσαν τις δύο μοναδικές εξόδους, την κεντρική και της ταρατσας και οι εργαζόμενοι δεν είχαν πρόσβαση στα κλειδιά που τις ανοίγουν. Θα μπορούσαν άνετα να φύγουν από κάποια από τις δύο και να είναι όλοι ζωντανοί. Αλλά δυστυχώς τα κλειδιά άφαντα.
Οι πέντε που σώθηκαν αναγκάστηκαν να σπάσουν ένα πλέγμα στο φωταγωγό και σκαρφάλωσαν από κει και πήδηξαν στο δίπλα κτίριο.
Οι τρεις που χάθηκαν δε μπόρεσαν να το κάνουν και έφυγαν από τις αναθυμιάσεις.
Όλα αυτά είναι στοιχεία που κατατέθηκαν στη δίκη, γι αυτό και έπεσαν τόσο βαριές καμπάνες στα στελέχη της Τράπεζας.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.313
Πόντοι
216
έλα θα καταντήσουμε γραφικοί στο τέλος

Απο το 2019 μετα την πυρκαγια που εθεσε εκτος λειτουργιας την οποια τηλεδιοικηση Λασισας μεχρι το ατυχημα των Τεμπων γιατι δεν συνεβη καποιο αλλλο ατχημα . Τι συνεβη εκεινο το βραδυ ? Υπηρχαν καποια πρωτοκολλα που δεν τηρηθηκαν? -

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
244
Πόντοι
21
Απο το 2019 μετα την πυρκαγια που εθεσε εκτος λειτουργιας την οποια τηλεδιοικηση Λασισας μεχρι το ατυχημα των Τεμπων γιατι δεν συνεβη καποιο αλλλο ατχημα . Τι συνεβη εκεινο το βραδυ ? Υπηρχαν καποια πρωτοκολλα που δεν τηρηθηκαν? -

μη ρωτάς εμένα, ρώτα τα θύματα ή τους συγγενείς τους ή τις πολιτικές δυνάμεις που θεωρούν το έγκλημα κρατικό

μόνο τη νδ μη ρωτήσεις, προς θεού

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.932
Πόντοι
3.656
Αυτό δεν το γνώριζα....προβλέπεται ως τι? Αν ισχύει αυτό σε επίσημα πρωτόκολλα τότε συμφωνώ μαζί σου.

Επιμένω ότι ο τυπάς γνώριζε και για που έβαλε βύσμα και ότι είναι παρτάλι και φάνηκε από τις αντιδράσει του. Αλλά αν στο εγχειρίδιο του ΟΣΕ προβλέπονται τέτοια πράγματα τότε θα μπορούσε να στέκει αυτό που λες.

Για τα άλλα για τις μολότοφ ούτε για αστείο δεν συμφωνώ.

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
244
Πόντοι
21
Αυτό δεν το γνώριζα....προβλέπεται ως τι? Αν ισχύει αυτό σε επίσημα πρωτόκολλα τότε συμφωνώ μαζί σου.

Επιμένω ότι ο τυπάς γνώριζε και για που έβαλε βύσμα και ότι είναι παρτάλι και φάνηκε από τις αντιδράσει του. Αλλά αν στο εγχειρίδιο του ΟΣΕ προβλέπονται τέτοια πράγματα τότε θα μπορούσε να στέκει αυτό που λες.

Για τα άλλα για τις μολότοφ ούτε για αστείο δεν συμφωνώ.

να είσαι καλά που το παραδέχεσαι, έπαιξες τίμια
δεν είμαι σε θέση να στο επιβεβαιώσω αυτή τη στιγμή που μιλάμε ωστόσο επιφυλάσσομαι και θα επανέλθω όταν βρω χρόνο για αυτό, το υπόσχομαι

Όσον αφορά το τι παρτάλι όντως είναι ο σταθμάρχης -ο οποίος βαρύνεται αυτή τη στιγμή όπως και να το κάνουμε με ένα αδιανόητο έγκλημα, και καλό θα είναι όποιο κι αν είναι το ποιον του άλλου να μην του ρίχνουμε μια κλωτσιά για να πάει παρακάτω στο δράμα του,

θα σου αντιπαραθέσω όσους σερραίους μπήκαν με βύσμα στον οσε και ξαναέβγαλαν τον καραμανλή βουλευτή

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.932
Πόντοι
3.656
να είσαι καλά που το παραδέχεσαι, έπαιξες τίμια
δεν είμαι σε θέση να στο επιβεβαιώσω αυτή τη στιγμή που μιλάμε ωστόσο επιφυλάσσομαι και θα επανέλθω όταν βρω χρόνο για αυτό, το υπόσχομαι

Όσον αφορά το τι παρτάλι όντως είναι ο σταθμάρχης -ο οποίος βαρύνεται αυτή τη στιγμή όπως και να το κάνουμε με ένα αδιανόητο έγκλημα, και καλό θα είναι όποιο κι αν είναι το ποιον του άλλου να μην του ρίχνουμε μια κλωτσιά για να πάει παρακάτω στο δράμα του,

θα σου αντιπαραθέσω όσους σερραίους μπήκαν με βύσμα στον οσε και ξαναέβγαλαν τον καραμανλή βουλευτή
Γιατί να μην το παραδεχτώ? Αν πραγματικά προβλέπεται μέσα στα επίσημα εγχειρίδια του ΟΣΕ.

Παρτάλι ήταν δεν άκουσες τα ηχητικά του? Τι κλωτσιά ακριβώς? Είπα ότι πιστεύω ότι άδικα προφυλακίστηκε και ότι θα το έχει μετανιώσει 1δις φορές μέχρι τώρα όπως επίσης ότι ήταν λάθος προφανώς και όχι επίτηδες. Ποια κλωτσιά?

Ε ναι πως βγήκε ξανά ο καραμανλής? από τα βύσματα του που του έλεγαν δεν πέφτουν τα κάστρα. Τι να μου αντιπαραθέσεις γιατί αυτός βύσμα δεν ήταν? έχει σημασία ποιανού? μπορεί να ήταν και του καραμανλή.

και τι ήταν το αποτέλεσμα? να χειροκροτούν τον γουρουνομούρη στη βουλή τα καθίκια λες και έκανε κανένα κατόρθωμα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.559
Πόντοι
2.606
αυτο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom