Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.368
Πόντοι
4.895
μολότοφ δεν πέταξαν εκεί μέσα?
όλα κανονισμενα από το κράτος ήταν, και τη μολότοφ από κρατικό εργαστήριο τη νείχαν προμηθευτεί
αν θυμάμαι καλά κάποιοι απ' έξω ούρλιαζαν να τους αφήσουν να καούν
και αυτοί βαλτοί θα ήταν

τέλος πάντως σόρρυ για το σπαμ στο μεγάλο θέμα σας
σας αφήνω να φαγωθείτε προς τέρψιν των μελών και επισκεπτών του μπου :grin:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.933
Πόντοι
3.656
όχι οι αντιεξουσιαστές που σύρονταν επί χρόνια στα δικαστήρια

και επειδή ρίφθηκε μολότωφ δεν σημαίνει ότι αυτή ήταν η αιτία του θανάτου των υπαλλήλων- η εγκληματική αμέλεια της διοίκησης φταίει που δεν είχε εγκαταστήσει συστήματα πρόληψης και κατάσβεσης πυρκαγιάς, και έτσι εν γνώσει της, συνειδητά κρατούσε τους υπαλλήλους μέσα
Δεν ξέρω ποιος την έριξε...όποιος την έριξε...μπορεί να ήταν και προβοκάτορες μέχρι εδώ καλά.

Όσο για το δεύτερο κομμάτι...είσαι με τα καλά τους???? Δεν φταίει ο αρχίδας που την πέταξε και φταίει η τράπεζα που δεν είχε φορντίσει να προστατέψει το κτίριο για επίθεση με μολότοφ??? δηλαδή αν έρθω εγώ και σου πετάξω μια μολότοφ μέσα στο αμάξι θα φταίει η εταιρεία που δεν το έκανε πυράντοχο????

αυτό εννοώ όταν λέω ότι η αριστερά στην Ελλάδα φταίει που κάποιοι δεν μπορούμε να την στηρίξουμε.

ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και από ουσία ένα 10%.

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
244
Πόντοι
21
για τη μαρφιν υπήρξαν μάρτυρες που είδαν κουκουλοφόρους μετά τη ρίψη να φυγαδεύονται αρον αρον πίσω από τις παρακείμενες κλούβες, τώρα αν εσείς ενημερώνεστε από χίους, λιάγκες και λοιπά κόπρανα δε θα σας λύσω εγώ το θέμα

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
91
Πόντοι
0
αστυνομικό σώμα, πυροσβεστική, δικαστικοί, υπουργοί, όλα και όλοι αυτοί είναι το κράτος

φαντάζομαι ότι το τονίζει για να μη μετατεθούν οι ευθύνες του εγκλήματος σε καμιά ιδιωτική εταιρεία ή κανέναν αποδιοπομπαίο τράγο
Πραγματικά είμαι σοκαρισμένος και εκνευρισμένος, πως μπορεί να πεφτει σε τέτοιο λάθος; μαλλον ξύπνησε απο τον λίθαργο που είναι πολλοι κατω. Η κακιά η μοίρα την βάρεσαι άσχημα. Μα δεν έχει διαβάσματα απο την ιστορία

οχι δεν είναι το κράτος, ειναι το παρακράτος-μαφία, το παρακράτος είναι κάποιοι ανώτεροι αξιωματικοί, κάποιοι δικαστικοί, το κομματικό παρακράτος. Υπήρχαν και υπαρχουν τόσες αναφορές για την υπόθεση, αλλα και τοσες αλλες αναφορές. Φοβάμαι οτι εάν βγει σε πλατεία και πει κάτι παρόμοια ο αγώνας θα χαθεί

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
244
Πόντοι
21
Δεν ξέρω ποιος την έριξε...όποιος την έριξε...μπορεί να ήταν και προβοκάτορες μέχρι εδώ καλά.

Όσο για το δεύτερο κομμάτι...είσαι με τα καλά τους???? Δεν φταίει ο αρχίδας που την πέταξε και φταίει η τράπεζα που δεν είχε φορντίσει να προστατέψει το κτίριο για επίθεση με μολότοφ??? δηλαδή αν έρθω εγώ και σου πετάξω μια μολότοφ μέσα στο αμάξι θα φταίει η εταιρεία που δεν το έκανε πυράντοχο????

αυτό εννοώ όταν λέω ότι η αριστερά στην Ελλάδα φταίει που κάποιοι δεν μπορούμε να την στηρίξουμε.

ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και από ουσία ένα 10%.

ναι σαύλε, η διοίκηση καταδικάστηκε για αυτά που σου γράφω και το ζουμί της υπόθεσης είναι αυτό ακριβώς...
όταν δεν τηρείς ως διοίκηση και ως οφείλεις δια νόμου τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τους υπαλλήλους σου και φτάνει το ανθρώπινο ποτάμι έξω από το μαγαζάκι σου,
ενώ όλη η αθήνα έχει κατεβάσει ρολά, εσύ φταις ως διοίκηση–
όπως θα έφταιγες κι αν η φωτιά εκδηλωνόταν από άλλη αφορμή, πχ ένα βραχυκύκλωμα... τότε τι θα αποφαινόσουν; ότι ένοχο κρίνεται το βραχυκύκλωμα;

μα το θεό δεν μπορώ να μιλάω για τα αυτονόητα, και δεν είναι μόνο η δημοσιογραφία που ευθύνεται για τον πάτο που έχουμε πιάσει ως χώρα στην ελευθερία του τύπου διεθνώς, αλλά και η συμβολή χιλιάδων μικρών σαύλων σαν και του λόγου σου

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
182
Like
37.635
Πόντοι
32.548
temp_image_79B67270-F121-4E04-9F68-1041A87DA74C.jpeg

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.368
Πόντοι
4.895
Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Παρόλα αυτά...μέχρι να κάνει κάποια εγκληματική πράξη η ίδια....αυτά που λέει δεν θα τα κρίνω. Μια μάνα που έχασε το παιδί της άδικα έχει το ακαταλόγιστο όσο δεν σε πειράζει και απλά μιλάει και ενοχλεί. Και το 90% από αυτά που λέει είναι προς την σωστή κατεύθυνση.
ναι μεν αλλά
απο τη μια συμφωνω να το βλέπουμε έτσι όπως το θετεις αλλά αν αθροίσεις διάφορα ψιλοπραγματάκια (όπως αυτή τη φράση από την ομιλία της στο ΑΠΘ) διαγραφεται μια εικονα που δύσκολα μπορείς να παραβλέψεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.933
Πόντοι
3.656
ναι σαύλε, η διοίκηση καταδικάστηκε για αυτά που σου γράφω και το ζουμί της υπόθεσης είναι αυτό ακριβώς...
όταν δεν τηρείς ως διοίκηση και ως οφείλεις δια νόμου τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τους υπαλλήλους σου και φτάνει το ανθρώπινο ποτάμι έξω από το μαγαζάκι σου,
ενώ όλη η αθήνα έχει κατεβάσει ρολά, εσύ φταις ως διοίκηση–
όπως θα έφταιγες κι αν η φωτιά εκδηλωνόταν από άλλη αφορμή, πχ ένα βραχυκύκλωμα... τότε τι θα αποφαινόσουν; ότι ένοχο κρίνεται το βραχυκύκλωμα;

μα το θεό δεν μπορώ να μιλάω για τα αυτονόητα, και δεν είναι μόνο η δημοσιογραφία που ευθύνεται για τον πάτο που έχουμε πιάσει ως χώρα στην ελευθερία του τύπου διεθνώς, αλλά και η συμβολή χιλιάδων μικρών σαύλων σαν και του λόγου σου
Καλά είσαι τόσο μονόφθαλμος????

Για αρχή γιατί επικαλείσαι το ότι καταδικάστηκαν? Εσύ δεν είσαι που δεν έχεις καμία εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη? Τώρα τι μου το λες ως επιχείρημα?

Όχι κομματικοποιημένε τύπε....το ζουμί της υπόθεσης ΔΕΝ είναι αυτό ακριβώς. Ναι η τράπεζα έχει ευθύνη για την μη τήρηση της νομοθεσίας που αφορά την πυρασφάλεια...ναι δεν έπρεπε να κρατήσουν τον κόσμο μέσα...ναι θα καταδικαστούν για αυτά.

Εσύ όμως δεν είπες αυτό και κυρίως δεν προσπαθείς να πουλήσεις αυτό. Εσύ είπες επί λέξη ότι η ρήψη της μολότοφ δεν σημαίνει ότι γιαυτό πέθαναν οι άνθρωποι από την φωτιά. Προσπαθείς να νομιμοποιήσεις τα μαλακιστήρια που κάνουν μπάχαλα και χαλάνε τις ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ διαδηλώσεις.

Όχι. Πρώτα και κύρια φταίει ο ανάρχιδος μαλάκας που πέταξε την μολότοφ σε ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Ο πάτος είναι οι ακραίες απόψεις που ξεχωρίζουν τους νεκρούς ή τους υπεύθυνους σε αφεντικά και εργαζόμενους.

Θες και ελευθερία του τύπου....άντε μην αρχίσω για τις μαλακίες των δικών σου ως προς τις απόψεις τους για την ελευθερία...και δεν είναι το κατάλληλο νήμα εδώ.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.399
Πόντοι
2.356
έκθεση ιδεών στην Α' Δημοτικού :confused:

Fe7XR1AXgAEWtz-.jpg
Τρίτης Δημοτικού. Μέχρις εκεί έφτασε. Γι αυτό και το μόνο λεξικό που ξέρει είναι της Τρίτης Δημοτικού.
Μετά έγινε μεγαλοεπιχειρηματίας.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.870
Πόντοι
12.056
ΟΚ για να μη σε αδικώ τωρα βλεπω πως την αναφορά περί περίεργων θανάτων την έκανε ο Λαρδακης
οπότε εσύ απλά παρέθεσες την είδηση στον ποκαχόντας χωρίς να υπονοείς κάτι για "υποπτο" τροχαίο, σωστά ;

ξερει κανεις πως πέθανε ο άλλος μάρτυρας για τον οποίο πλανάται αυτή ή ιδέα πως τον "έφαγαν" ;
και που βόσκει τελικά ο γιος της δικαστικού ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν υπονοω μονο......

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.368
Πόντοι
4.895
Τοσο καιρο ηταν μονο τα Τέμπη, τωρα που ειδαν οτι παει να στραβώσει η δουλειά με τα βιντεο που βγήκαν ανακάλυψαν την Μάνδρα και το Ματι, εβαλαν και την Μαρφιν μεσα γιατι τους βολευει να τους έκαψαν παρακρατικοί και οχι αριστερά αναρχομπαχαλα. Win-win.

θα εχει ενδιαφέρον η εξελιξη της υπόθεσης αν τελικά αποδειχθεί το βίντεο αληθινο (συνεπώς ανυπαρξία υποπτου φορτιου) σε συνδυασμό με την ερμηνεία για την έκρηξη που έβαλε μερικές σελίδες πίσω ο barock από κάποιον στο facebook

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.399
Πόντοι
2.356
αυτος τι ειναι παπας???:2funny::2funny::2funny: πιο σιχαμερα αποβρασματα δεν υπαρχουν απο αυτους αλλα βλεπεις δεν ζει ο μακααριστος χριστοδουλος...
Αυτός υποτίθεται ότι είναι Δεσπότης; Αυτός δεν ξέρει να γράψει ελληνικά.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.933
Πόντοι
3.656
ναι μεν αλλά
απο τη μια συμφωνω να το βλέπουμε έτσι όπως το θετεις αλλά αν αθροίσεις διάφορα ψιλοπραγματάκια (όπως αυτή τη φράση από την ομιλία της στο ΑΠΘ) διαγραφεται μια εικονα που δύσκολα μπορείς να παραβλέψεις.
Δεν τις παραβλέπω απλά δεν συμφωνώ.

Θεωρώ ότι οι προθέσεις της είναι καλές και μπορεί να κάνει κάποια επικοινωνιακά λάθη.

Δεν είναι ούτε επαγγελματίας ούτε πολιτικός ούτε έχει ακριβοπληρωμένους συμβούλους από πίσω της να της λένε τι θα πει και τι θα κάνει.

Και κυρίως δεν την έχω ακούσει ποτέ να τάσσεται υπερ κάποιου κόμματος...εσύ την έχεις ακούσει? ίσα ίσα νομίζω ότι είχε ρίξει ευθύνες και στον σπίρτζη. Κάνω λάθος?

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
244
Πόντοι
21
Καλά είσαι τόσο μονόφθαλμος????

Για αρχή γιατί επικαλείσαι το ότι καταδικάστηκαν? Εσύ δεν είσαι που δεν έχεις καμία εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη? Τώρα τι μου το λες ως επιχείρημα?

Όχι κομματικοποιημένε τύπε....το ζουμί της υπόθεσης ΔΕΝ είναι αυτό ακριβώς. Ναι η τράπεζα έχει ευθύνη για την μη τήρηση της νομοθεσίας που αφορά την πυρασφάλεια...ναι δεν έπρεπε να κρατήσουν τον κόσμο μέσα...ναι θα καταδικαστούν για αυτά.

Εσύ όμως δεν είπες αυτό και κυρίως δεν προσπαθείς να πουλήσεις αυτό. Εσύ είπες επί λέξη ότι η ρήψη της μολότοφ δεν σημαίνει ότι γιαυτό πέθαναν οι άνθρωποι από την φωτιά. Προσπαθείς να νομιμοποιήσεις τα μαλακιστήρια που κάνουν μπάχαλα και χαλάνε τις ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ διαδηλώσεις.

Όχι. Πρώτα και κύρια φταίει ο ανάρχιδος μαλάκας που πέταξε την μολότοφ σε ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Ο πάτος είναι οι ακραίες απόψεις που ξεχωρίζουν τους νεκρούς ή τους υπεύθυνους σε αφεντικά και εργαζόμενους.

Θες και ελευθερία του τύπου....άντε μην αρχίσω για τις μαλακίες των δικών σου ως προς τις απόψεις τους για την ελευθερία...και δεν είναι το κατάλληλο νήμα εδώ.

εντάξει αυτά τώρα τα λες για να τα ακούν οι άλλοι, ή για μένα; δε νομίζω για μένα...

όταν κρίνονται οι θάνατοι των υπαλλήλων υπαίτια είναι η διοίκηση, όπως και καταδικάστηκε
όταν κρίνεται ο εμπρησμός, υπαίτια είναι η ρίψη της μολότοφ και το φυσικά το χέρι που την έρριψε

την ευθύνη για τους θανάτους λοιπόν φέρει η διοίκηση που δεν τηρούσε τα στοιχειώδη πρωτόκολλα ασφαλείας

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.933
Πόντοι
3.656
εντάξει αυτά τώρα τα λες για να τα ακούν οι άλλοι, ή για μένα; δε νομίζω για μένα...

όταν κρίνονται οι θάνατοι των υπαλλήλων υπαίτια είναι η διοίκηση, όπως και καταδικάστηκε
όταν κρίνεται ο εμπρησμός, υπαίτια είναι η ρίψη της μολότοφ και το φυσικά το χέρι που την έρριψε

την ευθύνη για τους θανάτους λοιπόν φέρει η διοίκηση που δεν τηρούσε τα στοιχειώδη πρωτόκολλα ασφαλείας
μπα...εγώ εδώ γράφω τις απόψεις μου

άλλοι γράφουν με γνώμονα τα κομματικά τους....εγώ δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και τα κατουράω όλα ταυτόχρονα.

ο εμπρησμός δεν οδήγησε στον θάνατο των ανθρώπων? Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι αν έπιαναν τον εμπρηστή δεν θα τον κατηγορούσαν για ανθρωποκτονίες αλλά μόνο για φθορές από την φωτιά????

όπως λέει και ο αρχηγός σας ''ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ'' :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
244
Πόντοι
21
μπα...εγώ εδώ γράφω τις απόψεις μου

άλλοι γράφουν με γνώμονα τα κομματικά τους....εγώ δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και τα κατουράω όλα ταυτόχρονα.

ο εμπρησμός δεν οδήγησε στον θάνατο των ανθρώπων? Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι αν έπιαναν τον εμπρηστή δεν θα τον κατηγορούσαν για ανθρωποκτονίες αλλά μόνο για φθορές από την φωτιά????

όπως λέει και ο αρχηγός σας ''ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ'' :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

όχι, κατά πρώτο λόγο φταίει η διοίκηση όπως θα έφταιγε αν έπιανε φωτιά από ένα βραχυκύκλωμα– δε θα λέγαμε ότι το βραχυκύκλωμα ευθύνεται για τον θάνατο των ανθρώπων αλλά η διοίκηση που τους είχε να εργάζονται χωρίς τα πρωτόκολλα ασφαλείας που προβλέπονται δια νόμου σε περιπτώσεις βραχυκυκλώματος, μολότοφ κλπ-δηλαδή εμπρησμού

όπως ευθύνεται το κράτος που δεν τηρούσε τα πρωτόκολλα ασφαλείας στο σιδηρόδρομο και επαφέθηκε στο -προβλεπόμενο και αναμενόμενο– λάθος του ανθρώπινου παράγοντα -δηλαδή του σταθμάρχη όπως βλακωδώς λες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.933
Πόντοι
3.656
όχι, κατά πρώτο λόγο φταίει η διοίκηση όπως θα έφταιγε αν έπιανε φωτιά από ένα βραχυκύκλωμα– δε θα λέγαμε ότι το βραχυκύκλωμα ευθύνεται για τον θάνατο των ανθρώπων αλλά η διοίκηση που τους είχε να εργάζονται χωρίς τα πρωτόκολλα ασφαλείας που προβλέπονται δια νόμου σε περιπτώσεις βραχυκυκλώματος, μολότοφ κλπ-δηλαδή εμπρησμού

όπως ευθύνεται το κράτος που δεν τηρούσε τα πρωτόκολλα ασφαλείας στο σιδηρόδρομο και επαφέθηκε στο -προβλεπόμενο και αναμενόμενο– λάθος του ανθρώπινου παράγοντα -δηλαδή του σταθμάρχη όπως βλακωδώς λες
Εγώ λέω ότι ευθύνονται εξίσου (ο σταθμάρχης και το κράτος) για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα.

Το λάθος είναι αναμενόμενο αλλά δεν του δίνει ελαφρυντικά καθώς ο ίδιος έβαλε βύσμα για να πάει στην θέση. Θα είχε ελαφρυντικά αν η εταιρεία με τον υποχρέωνε να κάνει μια εργασία που δεν ήθελε. Μην πας να που το περάσεις υπόγεια ξέρω τι λέω και τι εννοώ.

Επίσης ο σταθμάρχης έκανε ένα λάθος εν ώρα εργασίας. Αυτός που πέταξε την μολότοφ έκανε μια καθαρή εγκληματική πράξη με δόλο. Δεν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά?

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.368
Πόντοι
4.895

χα

για σενα και όσα σκουπίδια πιστεύουν και διακινούν τετοιες ερμηνειες προσπαθώντας να ξεπλύνουν δολοφόνους :

τα θυματα στη Μαρφιν τα δολοφόνησαν αυτοί που πέταξαν τη μολότοφ στην εισοδο με αποτέλεσμα να παγιδευτουν μεσα (θεωρώ πως αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός τους και όχι μια παραπλευρη συνεπεια. αρκει να δειτε ή να ακούσετε το παραληματικό μίσος με το οποίο μιλάνε αναρχοδιάφοροι για τραπεζικούς και λοιπους του "συστηματος" )
+ αυτοί που ήταν απ έξω και δεν τους αφηναν να βγουν ή την πυροσβεστική να προσεγγισει

αν έπιανε φωτιά από ένα βραχυκύκλωμα οι υπαλληλοι θα μπορούσαν να βγουν από την είσοδο παρά τα ελλιπή μέτρα ασφαλειας που ήταν ευθυνη της διοίκησης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom