Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (13 μέλη και 22 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.234
Πόντοι
3.656
Απο το 2019 μετα την πυρκαγια που εθεσε εκτος λειτουργιας την οποια τηλεδιοικηση Λασισας μεχρι το ατυχημα των Τεμπων γιατι δεν συνεβη καποιο αλλλο ατχημα . Τι συνεβη εκεινο το βραδυ ? Υπηρχαν καποια πρωτοκολλα που δεν τηρηθηκαν? -
Ρε φιλε έχεις βάλει την φωτογραφία σου δίπλα από το λήμμα ΒΛΑΚΑΣ??
Κάθε μέρα θα συμβαίνει?? Ούτε στο Μπαγκλαντές δεν γίνεται αυτό
Μια τόσο θα γίνει κι έγινε.....

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.313
Πόντοι
216
Ρε φιλε έχεις βάλει την φωτογραφία σου δίπλα από το λήμμα ΒΛΑΚΑΣ??
Κάθε μέρα θα συμβαίνει?? Ούτε στο Μπαγκλαντές δεν γίνεται αυτό
Μια τόσο θα γίνει κι έγινε.....
τυχαιο γεγονος δηλαδη !!!!!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.014
Πόντοι
6.256
Κοπριτης ειναι το αλλο σου ονομα. Εγω δεν το παιζω τιποτα, ουτε εχω κανενα οφελος απο οποιονδηποτε, ειδικα εδω μεσα, εκει εξω ειναι η πραγματικη ζωη και ο καθενας εχει τη θεση του. Το σαιτ ειναι για ενημερωση επι της θεματολογιας του και επισης αφηνει κατηγοριες θεματων για χαβαλε και για κοινωνικα θεματα οπου μελη ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ψαχνουΜε αφορμη για μανουρα και οτιδηποτε νημα ανοιγει σε δεκα εικοσι ποσταρισματα εχει γινει πεδιο μαχης. Αυτη ειναι η κοινωνια σημερα.

Το οτι εχω βρει ενα βλημα το λακη που εχει πρηξοπουτσι μαζι μου ως μανιακος που ειναι και του εχω κανει το εντερο κορδελακια ειναι διασκεδαση προς τερψη του φιλοθεάμονος κοινου.
Ρε γαμημενε απο το πρωι μεχρι το βραδι εισαι εδω μεσα και λες καλησπερες σε πουτανες μπας και σου μιλησουν....ποια πραγματικη ζωη ρε ναυαγιο που εχεις ταυτιστει τοσο πολυ με τη περσονα σου εδω μεσα που συστηνεσαι σαν Barock;:2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.014
Πόντοι
6.256
για να καταλάβουμε καλύτερα τι πιστευει ο πολυζωης και λοιποι
αντιγραφω από το παραπάνω λινκ την περιγραφή του δυστυχήματος :
" Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, με κατεύθυνση από τη Βάρκιζα προς Σούνιο. Στο ύψος του Λαγονησίου πραγματοποίησε προσπέραση οχημάτων βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί συγκρούστηκε με δύο οχήματα. Αρχικά πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγάκι που πήγαινε προς Βάρκιζα και στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ΙΧ που ήταν πίσω από το φορτηγάκι "

δηλαδή αυτοί που έστησαν το "τροχαίο" για να τον φάνε και να του κλεισουν το στόμα ήξεραν ακριβως σε ποιο σημείο θα κάνει προσπεραση ο μακαρίτης μπαινοντας στο αντιθετο ρεύμα και είχαν κανονίσει εκείνη τη στιγμή ακριβώς από το άλλο ρεύμα να περνάει ο δικος τους για να τον φάει. Και μάλιστα είχαν όχι ένα αλλά δύο αυτοκίνητα κανονισμενα για να είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα
αν κάποιος κακόπιστος αναρωτηθει πως γίνεται να ήξεραν από πριν που θα επιχειρησει προσπέραση υπάρχει απάντηση και είναι απλή :
ο θανών είχε κάνει το κορωνοεμβολιο με το οποίο του είχε εμφυτευθεί μικροτσιπάκι οπότε διαβάζαν τη σκέψη του. Ίσως μάλιστα να είχε κάνει και επιπλέον δόσεις οποτε τον έλεγχαν πλήρως

δηαδοσται
Καλως τον μαλακα τον Ουκρανομαχο!!!Τι εγινε ρε μαλακα νικαμε στο μετωπο;:2funny:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.558
Πόντοι
5.565
εδώ πολλοί από τους ναζί αξιωματούχους και επιστήμονες ξέπλυναν την ταυτότητα τους και συνέχισαν την ζωάρα τους στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο οι ρουφιάνοι δεν θα την γλίτωναν?
το τι έγινε αλλού δε μας αφορά, το τι έγινε εδώ όμως μπορεί να ήταν διαφορετικό κι έτσι κάποιοι άλλοι στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο να το ξανασκέφτονταν. Ίσως με μια πιο ακέραιη στάση να δημιουργήτο εμπιστοσύνη σε ένα σημαντικό θεσμό όπως η δικαιοσύνη. Όμως έγινε το αντίθετο κι υπήρξε συνεχόμενη συνενοχή, συγκάλυψη, ύβρις κι ανηθικότητα. Όλα αυτά ταξίδεψαν για 80 χρόνια στο σήμερα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.074
Πόντοι
26.141
Δεν τις παραβλέπω απλά δεν συμφωνώ.

Θεωρώ ότι οι προθέσεις της είναι καλές και μπορεί να κάνει κάποια επικοινωνιακά λάθη.

Δεν είναι ούτε επαγγελματίας ούτε πολιτικός ούτε έχει ακριβοπληρωμένους συμβούλους από πίσω της να της λένε τι θα πει και τι θα κάνει.

Και κυρίως δεν την έχω ακούσει ποτέ να τάσσεται υπερ κάποιου κόμματος...εσύ την έχεις ακούσει? ίσα ίσα νομίζω ότι είχε ρίξει ευθύνες και στον σπίρτζη. Κάνω λάθος?

Καλως τον μαλακα τον Ουκρανομαχο!!!Τι εγινε ρε μαλακα νικαμε στο μετωπο;:2funny:
Κ μερικοι κάνουν κ διάλογο με το ΑΙ του Μαξίμου :confused:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
244
Πόντοι
21
Γιατί να μην το παραδεχτώ? Αν πραγματικά προβλέπεται μέσα στα επίσημα εγχειρίδια του ΟΣΕ.

Παρτάλι ήταν δεν άκουσες τα ηχητικά του? Τι κλωτσιά ακριβώς? Είπα ότι πιστεύω ότι άδικα προφυλακίστηκε και ότι θα το έχει μετανιώσει 1δις φορές μέχρι τώρα όπως επίσης ότι ήταν λάθος προφανώς και όχι επίτηδες. Ποια κλωτσιά?

Ε ναι πως βγήκε ξανά ο καραμανλής? από τα βύσματα του που του έλεγαν δεν πέφτουν τα κάστρα. Τι να μου αντιπαραθέσεις γιατί αυτός βύσμα δεν ήταν? έχει σημασία ποιανού? μπορεί να ήταν και του καραμανλή.

και τι ήταν το αποτέλεσμα? να χειροκροτούν τον γουρουνομούρη στη βουλή τα καθίκια λες και έκανε κανένα κατόρθωμα.

για να τελειώνουμε με "τα εγχειρίδια του οσε" και τις λοιπές πίπες,

ιδού

α) το σκεπτικό της πρώτης δικαστικής απόφασης αποζημίωσης για τα Τέμπη :

"Στην απόφαση περιγράφεται η αρχή που οδήγησε στην τραγωδία με το «μοιραίο λάθος» του σταθμάρχη Λάρισας πλην όμως επισημαίνεται επακριβώς, τι ήταν αυτό που κατέστησε «μοιραίο» το ανθρώπινο λάθος:

«το αρχικό λάθος του σταθμάρχη Λάρισας υπήρξε μοιραίο ακριβώς επειδή δεν λειτούργησαν οι ασφαλιστικές δικλείδες. Το λάθος που σταθμάρχη θα το σταματούσε η τηλεδιοίκηση, δηλαδή ο πιο έμπειρος σταθμάρχης που θα ασκούσε την τηλεδιοίκηση. Στο πλαίσιο της τηλεδιοίκησης θα υφίστατο και σηματοδότηση και δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να χαραχθούν δύο τρένα σε μία γραμμή. Ελλείπουσα της τηλεδιοίκησης και σηματοδότησης στο συγκεκριμένο τμήμα της διαδρομής, ο στερούμενος εμπειρίας σταθμάρχης που βρισκόταν μόνο στη βάρδια ήταν εντελώς ανεπαρκής για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Με βάση όλα τα προαναφερθέντα και δεδομένου ότι όπως αποδείχθηκε δεν λειτουργούσαν τα προσήκοντα συστήματα ασφαλείας και συνακόλουθα δεν λειτουργούσαν σωστά οι σιδηροδρομικές γραμμές, δεν έπρεπε να πραγματοποιούνται κατά τον κρίσιμο χρόνο τα δρομολόγια."

---

β) τι αναφέρει στο εξώδικο (αντιγράφω) που είχε στείλει τον Οκτώβριο του 2021 η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης προς τον ΟΣΕ, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τη Hellenic Train και τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, καταγγέλλοντας την κακή κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου, την έλλειψη συντήρησης και τα φωτοσήματα που δεν λειτουργούν.

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης είχε μάλιστα υπογραμμίσει τους τρεις εκτροχιασμούς που είχαν λάβει χώρα εκείνο το διάστημα, στην Τιθορέα την 1η Αυγούστου, στο Λιανοκλάδι στις 10 Οκτωβρίου και στην Τιθορέα εκ νέου στις 21 του ίδιου μήνα.

Το εξώδικο αναφέρει τα εξής:

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΟΣΕ, Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ΡΑΣ και Hellenic Train.

Με λύπη/προβληματισμό σας αναφέρουμε, ότι παρά τις διαρκείς επισημάνσεις μας, διαμαρτυρίες μας και πρωτίστως τις συνεχείς εκκλήσεις μας προς αποκατάσταση εντεινόμενων προβλημάτων του σιδηροδρομικού δικτύου, ότι –δυστυχώς- επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι τραυματισμών που σας είχαμε εκφράσει. Διαπιστώνουμε διαρκώς την κακή κατάσταση της σιδηροδρομικής υποδομής, την έλλειψη συντήρησης της (που αποδεικνύεται από τις βραδυπορίες που καθημερινά δίνονται στους μηχανοδηγούς),την μη λειτουργία φωτοσημάτων και τηλεδιοίκησης εδώ και πολλά έτη, την μη λειτουργία του συστήματος ETCS (European Traffic Control System– του οποίου η θέση σε λειτουργία προστατεύει έναντι στο ανθρώπινο λάθος) η οποία δεν λειτούργησε ποτέ παρά το γεγονός ότι έχει εγκατασταθεί στις μηχανές!.

(...)

--- ---

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
244
Πόντοι
21
τόση αθωότητα στις μέρες μας!!
είναι να απορεί κανείς με τα σαΐνια που κυκλοφορούν εδώ μέσα και αγνοούν τόσο τα εξώδικα των εργαζομένων όσο και τις δικαστικές αποφάσεις...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.039
Πόντοι
3.656
μπίρλα μήπως πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο να μην είναι οι μολότοφ που πρέπει να φοβάσαι αλλά το βραχυκύκλωμα μες στο κεφάλι σου;
συντροφε οταν αρχισω να ψαχνω για καθοδηγητες θα σε εχω στο νου μου...μεχρι τοτε θα φτιαχνω τα ρευματα μοναχος μου..

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
244
Πόντοι
21
συντροφε οταν αρχισω να ψαχνω για καθοδηγητες θα σε εχω στο νου μου...μεχρι τοτε θα φτιαχνω τα ρευματα μοναχος μου..

κρίμα γιατί σε γύρευα ρε μπίρλα... κάποιον σαν εσένα χρειαζόμουν στο δρόμο μου...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.128
Πόντοι
5.506
για να καταλάβουμε καλύτερα τι πιστευει ο πολυζωης και λοιποι
αντιγραφω από το παραπάνω λινκ την περιγραφή του δυστυχήματος :
" Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, με κατεύθυνση από τη Βάρκιζα προς Σούνιο. Στο ύψος του Λαγονησίου πραγματοποίησε προσπέραση οχημάτων βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί συγκρούστηκε με δύο οχήματα. Αρχικά πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγάκι που πήγαινε προς Βάρκιζα και στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ΙΧ που ήταν πίσω από το φορτηγάκι "

δηλαδή αυτοί που έστησαν το "τροχαίο" για να τον φάνε και να του κλεισουν το στόμα ήξεραν ακριβως σε ποιο σημείο θα κάνει προσπεραση ο μακαρίτης μπαινοντας στο αντιθετο ρεύμα και είχαν κανονίσει εκείνη τη στιγμή ακριβώς από το άλλο ρεύμα να περνάει ο δικος τους για να τον φάει. Και μάλιστα είχαν όχι ένα αλλά δύο αυτοκίνητα κανονισμενα για να είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα
αν κάποιος κακόπιστος αναρωτηθει πως γίνεται να ήξεραν από πριν που θα επιχειρησει προσπέραση υπάρχει απάντηση και είναι απλή :
ο θανών είχε κάνει το κορωνοεμβολιο με το οποίο του είχε εμφυτευθεί μικροτσιπάκι οπότε διαβάζαν τη σκέψη του. Ίσως μάλιστα να είχε κάνει και επιπλέον δόσεις οποτε τον έλεγχαν πλήρως

δηαδοσται
Οχι, καποιοι το εκαναν ακομα πιο χοντρο παρουσιαζοντας το αφηγημα του Χιου. Λεει λοιπον ο ποιητης πως εχει κανει ερευνα και ρεπορταζ οτι καποιο ΒΑΛΤΟ αυτοκινητο ακολουθουσε το θυμα, τον πιεζε με το αυτοκινητο να οδηγησει γρηγορα, τον αναγκασε να κανει προσπεραση ενα βανακι μεταφορας λουλουδιων και εκει εχασε τον ελεγχο, χτυπησε στο βανακι και πεταχτηκε στο αντιθετο ρευμα για να καταληξει σε μετωπικη. Μαλιστα για να ενισχυσει τη θεωρια μας ειπε πως εχει μιλησει με τον οδηγο του βαν, εχει τα στοιχεια του, ο οποιος δεν καταλαβε τιποτα, δεν ειδε κατι μεχρι να ακουσει το θορυβο. Μας διαβεβαιωνει κιολας πως το βαν και το αυτοκινητο απεναντι δεν εχουν καμια υπαιτιοτητα για το ατυχημα, μονο αυτο που ειχε στειλει ο κουλης και πιεζε ασφυκτικα τη μηχανη ειτε να τη χτυπησει ή να την αναγκασει να βγει για προσπεραση. Βεβαια δε βρεθηκε μαρτυρια ουτε του οδηγου του βαν, ουτε της κοπελας που επεσε η μηχανη πανω της, ουτε πουθενα το χτυπημενο βαν. Ψιλα γραμματα, αφου το λεει ο Χιος, τελειωσαμε.

Παιζει και για σεναριο σηριαλ αλλα δε γαμιεται.

Για τη δε αλλη "δολοφονια" του αλλου υπαλληλου δεν εχουμε ακομα αναπαρασταση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.932
Πόντοι
3.656
τόση αθωότητα στις μέρες μας!!
είναι να απορεί κανείς με τα σαΐνια που κυκλοφορούν εδώ μέσα και αγνοούν τόσο τα εξώδικα των εργαζομένων όσο και τις δικαστικές αποφάσεις...
Ενώ συμφωνώ μαζί σου στο παραπάνω....

πρέπει να σε ενημερώσω ότι δεν είμαστε όλοι συνδικαλιστές του κόμματος για να γνωρίζουμε όλα τα εξώδικα και τις δικαστικές αποφάσεις.

Αφού προφανώς δεν σου αρκεί το να συμφωνήσει κάποιος μαζί σου αλλά ψάχνεσαι για μανούρα πάνω σε αυτά για να υπερτονίσεις αυτά που θέλεις να πεις και να εκφράσεις την άποψη σου (τους).

Οπότε ναι...έχεις δίκιο για το ανθρώπινο λάθος αλλά αυτό δεν σου δίνει δίκιο στα πάντα ούτε δικαιολογεί την έπαρση σου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.932
Πόντοι
3.656
το τι έγινε αλλού δε μας αφορά, το τι έγινε εδώ όμως μπορεί να ήταν διαφορετικό κι έτσι κάποιοι άλλοι στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο να το ξανασκέφτονταν. Ίσως με μια πιο ακέραιη στάση να δημιουργήτο εμπιστοσύνη σε ένα σημαντικό θεσμό όπως η δικαιοσύνη. Όμως έγινε το αντίθετο κι υπήρξε συνεχόμενη συνενοχή, συγκάλυψη, ύβρις κι ανηθικότητα. Όλα αυτά ταξίδεψαν για 80 χρόνια στο σήμερα.
Ποια εμπιστοσύνη?

Όταν ο γιός του δικαστή του αρίου πάγου είναι στην ίδια εταιρεία με τα funds και αυτός αποφασίζει για την ελευθερία που θα τους δώσει?

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
244
Πόντοι
21
Ενώ συμφωνώ μαζί σου στο παραπάνω....

πρέπει να σε ενημερώσω ότι δεν είμαστε όλοι συνδικαλιστές του κόμματος για να γνωρίζουμε όλα τα εξώδικα και τις δικαστικές αποφάσεις.

Αφού προφανώς δεν σου αρκεί το να συμφωνήσει κάποιος μαζί σου αλλά ψάχνεσαι για μανούρα πάνω σε αυτά για να υπερτονίσεις αυτά που θέλεις να πεις και να εκφράσεις την άποψη σου (τους).

Οπότε ναι...έχεις δίκιο για το ανθρώπινο λάθος αλλά αυτό δεν σου δίνει δίκιο στα πάντα ούτε δικαιολογεί την έπαρση σου.

δεν είναι έπαρση αλλά αδημονία να ξεμπερδέψω μια ώρα αρχύτερα με την ακροδεξιά προπαγάνδα σου που διαδίδεται σαν ευλογιά

αδημονία λέγεται και δικαιολογημένα, απέναντι στην απαξίωση από μέρους σου της πανελλήνιας ένωσης προσωπικού έλξης, που εκτός από εξώδικα έχει προβεί μέχρι και σε παραιτήσεις στελεχών της μπας και κινηθεί καμιά σωτήρια διαδικασία,

ψηφοφόρε του τζήμερου

που προσπαθείς εδώ και τόσα ποστ σκουλήκι να μου εκμαιεύσεις δήλωση αποποίησης ή αποδοχής των χαρακτηρισμών που τόσο πούστικα μου αποδίδεις–

αν θέλετε να δείτε άσπρη μέρα, αν λέμε, κοιτάχτε πρώτα να φερθείτε σαν άνθρωποι...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.128
Πόντοι
5.506
Με αυτό που λες ακυρώνεσαι διπλά ως εξής :

1. Πριν έλεγες ότι δεν τους θεωρείς τομάρια και έλεγες κάτι ωραία για κοινωνίες και ανθρωποφαγία κτλπ....και τώρα λίγο πολύ λες ότι σε ενδιαφέρει μόνο η τσέπη σου και στα @@ σου αν γίνεσαι και λίγο ανθρωποφάγος.

2. Λες σιγά μην αλλάξω εγώ την κοινωνία...αλλά ρίχνεις και ατομική ευθύνη στον καθένα που είναι όπως τον περιέγραψες.

Ε κοίτα σίγουρα η κοινωνία δεν θα αλλάξει αν όλοι ήταν όπως εσύ και αφού πιστεύεις ότι ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να αλλάξει την κοινωνία

τότε εσύ γιατί στηρίζεις την μαφία με τέτοια διάθεση? αφού και να μην την στηρίξεις πάλι θα βγει??? τι κερδίζεις?
Τυπε μου, εχεις ενα θεμα με τον εγωισμο και την ισχυρογνωμοσυνη. Αν αντιλαμβανεσαι οτι εγραψα (και καποια που δεν τα εγραψα αλλα δε γαμιεται) ετσι, δε σου φταιω εγω.
Ουτε για τομαρια ή αγγελους εχω γραψει καπου ουτε για ατομικες ευθυνες.
Το οτι δεν γραφω ολη μερα ουρλιαζοντας για τομαρια, καθαρματα, δολοφονους, κρεμαλες δε συνεπαγεται οτι θεωρω καποιους αγγελους, ξερω που ζω. Ουτε ριχνω ατομικη ευθυνη σε οποιους ειναι σκατανθρωποι, ετσι ειναι, δεν αλλαζουν, ετσι θα ειναι παντα. Εσυ αν περιμενεις ο λακης να γινει ανθρωπος πχ, περιμενε.

Το στηριζω τη "μαφια με τετοια διαθεση" ειναι επισης δικη σου αυθαιρεσια, εγω βλεπω την πραγματικοτητα και οτι κρινω πως συμβαινει, ξερεις, δεν ειναι υποχρεωμενοι ολοι να πιστευουν το δικο σας αφηγημα και τον τροπο που προσεγγιζετε τα πραγματα απο την πρωτη στιγμη.

Το ολο θεμα, πολιτικα, το εχει σηκωσει ο βελοπουλος και ακολουθουν κομμουνιστες και κατι παει να ψελλισει και το πασοκ, δεν καθομαι να σου γραψω γιατι στηριζεις τον βελοπουλο με τετοια διαθεση.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.128
Πόντοι
5.506
και να προσθέσω τα εξής αυτονόητα για διάφορους εδώ μέσα που είτε ποιούν την νήσσαν πιστεύοντας ό,τι τους βολεύει είτε παραπλανούν σκοπίμως

στο μάτι την ευθύνη φέρουν αξιωματικοί της πυροσβεστικής και της αστυνομίας που έπαιζαν παιχνίδια δολιοφθοράς στις επιχειρήσεις κατάσβεσης για να πλήξουν το αξιόμαχο και την εμπιστοσύνη των υπευθύνων, ώστε να τους φάνε τις θέσεις –
όπως και έγινε με πρωτοβουλία της νδ που τους προήγαγε

στη μαρφιν δεν αποδείχτηκε ποτέ η σκευωρία που ήθελε κάποιους αντιεξουσιαστές να ευθύνονται για τον εμπρησμό,
απεναντίας καταδικάστηκε η διεύθυνση της τράπεζας που όχι μόνο κράτησε έγκλειστους τους υπαλλήλους στο κατάστημα επί της σταδίου, αλλά δεν είχε φροντίσει καθόλου για τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας σε περίπτωση πυρκαγιάς–
υπαίτια βρέθηκε η τράπεζα
Τυπε, συγνωμη για το υφος μου, εκτος απο αριστερος, μηπως εισαι και λιγο μαλακας;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.074
Πόντοι
26.141
Τυπε μου, εχεις ενα θεμα με τον εγωισμο και την ισχυρογνωμοσυνη. Αν αντιλαμβανεσαι οτι εγραψα (και καποια που δεν τα εγραψα αλλα δε γαμιεται) ετσι, δε σου φταιω εγω.
Ουτε για τομαρια ή αγγελους εχω γραψει καπου ουτε για ατομικες ευθυνες.
Το οτι δεν γραφω ολη μερα ουρλιαζοντας για τομαρια, καθαρματα, δολοφονους, κρεμαλες δε συνεπαγεται οτι θεωρω καποιους αγγελους, ξερω που ζω. Ουτε ριχνω ατομικη ευθυνη σε οποιους ειναι σκατανθρωποι, ετσι ειναι, δεν αλλαζουν, ετσι θα ειναι παντα. Εσυ αν περιμενεις ο λακης να γινει ανθρωπος πχ, περιμενε.

Το στηριζω τη "μαφια με τετοια διαθεση" ειναι επισης δικη σου αυθαιρεσια, εγω βλεπω την πραγματικοτητα και οτι κρινω πως συμβαινει, ξερεις, δεν ειναι υποχρεωμενοι ολοι να πιστευουν το δικο σας αφηγημα και τον τροπο που προσεγγιζετε τα πραγματα απο την πρωτη στιγμη.

Το ολο θεμα, πολιτικα, το εχει σηκωσει ο βελοπουλος και ακολουθουν κομμουνιστες και κατι παει να ψελλισει και το πασοκ, δεν καθομαι να σου γραψω γιατι στηριζεις τον βελοπουλο με τετοια διαθεση.
Τελικά είναι πολύ cuckold o Κούλης ή λίγο ; Πρωκτικό έκανε η κουλενα στον νικολαιδη ή μόνο τον έδινε στον Στρίντζη ;;

Θέλουμε πληροφορίες .....

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.128
Πόντοι
5.506
τι σχέση έχουν αυτά που γραφεις με τη συγκεκριμένη αναφορα της Καρυστιανου στη Μαρφιν ;
αν δεν έγινε εκ παραδρομής δειχνει κάτι πολύ συγκεκριμένο
Θα σου εγραφα πως πιστευω οτι δεν εγινε εκ παραδρομης γιατι η κυρια Καρυστιανου συμφωνα με αρκετα μελη μας εχει βγει μπροστα γιατι ειναι εξυπνη και μορφωμενη γυναικα με ευφραδεια λογου αλλα φοβαμαι μην αρχισουν τα μπινελικια. :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.128
Πόντοι
5.506
όχι οι αντιεξουσιαστές που σύρονταν επί χρόνια στα δικαστήρια

και επειδή ρίφθηκε μολότωφ δεν σημαίνει ότι αυτή ήταν η αιτία του θανάτου των υπαλλήλων- η εγκληματική αμέλεια της διοίκησης φταίει που δεν είχε εγκαταστήσει συστήματα πρόληψης και κατάσβεσης πυρκαγιάς, και έτσι εν γνώσει της, συνειδητά κρατούσε τους υπαλλήλους μέσα
Ενταξει, θα το δεχθω ως "ναι", εισαι μαλακας τελικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom