Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.933
Πόντοι
3.656
δεν είναι έπαρση αλλά αδημονία να ξεμπερδέψω μια ώρα αρχύτερα με την ακροδεξιά προπαγάνδα σου που διαδίδεται σαν ευλογιά

αδημονία λέγεται και δικαιολογημένα, απέναντι στην απαξίωση από μέρους σου της πανελλήνιας ένωσης προσωπικού έλξης, που εκτός από εξώδικα έχει προβεί μέχρι και σε παραιτήσεις στελεχών της μπας και κινηθεί καμιά σωτήρια διαδικασία,

ψηφοφόρε του τζήμερου

που προσπαθείς εδώ και τόσα ποστ σκουλήκι να μου εκμαιεύσεις δήλωση αποποίησης ή αποδοχής των χαρακτηρισμών που τόσο πούστικα μου αποδίδεις–

αν θέλετε να δείτε άσπρη μέρα, αν λέμε, κοιτάχτε πρώτα να φερθείτε σαν άνθρωποι...
όχι δεν έχω κανένα θέμα με την ένωση των εργαζομένων του ΟΣΕ.

Εσένα είπα συνδικαλιστή του κόμματος. Τους εργαζόμενους άσε τους ήσυχους...είναι οι μόνοι που δεν φταίνε.

ότι γουστάρω θα ψηφίσω τύπε...αν έχεις άλλη άποψη έλα με τους συντρόφους να με στείλετε στο γκούλαγκ :confused:

δεν στους αποδίδω πούστικα στο λέω ευθέως θεωρώ ότι αυτά που γράφεις έχουν κομματικό πρόσημο του ΚΚΕ. Αλλά -όπως και οι ναζιστοφασίτες- έχετε ένα θεματάκι όταν πρόκειται να αποκαλύψετε τις πεποιθήσεις σας...ειδικά οι ναζιστοαδερφές (για άλλον λέω τώρα μην παρεξηγηθείς)

Εγώ λέω ξεκάθαρα τι πιστεύω....οπότε άσε στην άκρη αυτά τα ''σκουλήκι" ένας παπάρας που γράφει στο μπου.κομ είσαι όχι ο τσε γκε βάρα.

Με λίγα λόγια κάνε μας τη χάρη που αφού μας φλόμωσες στη μαλακία με τις ένοπλες επαναστάσεις τώρα νομίζεις ότι είσαι ο μόνος ηθικός. Όλα αυτά σου τα λέω γιατί η κομματικοποίηση του εν λόγω θέματος με ενοχλεί καθώς δεν έχει καμία σχέση με το δίκιο των ανθρώπων που έχασαν τα παιδιά τους.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.933
Πόντοι
3.656
Τυπε μου, εχεις ενα θεμα με τον εγωισμο και την ισχυρογνωμοσυνη. Αν αντιλαμβανεσαι οτι εγραψα (και καποια που δεν τα εγραψα αλλα δε γαμιεται) ετσι, δε σου φταιω εγω.
Ουτε για τομαρια ή αγγελους εχω γραψει καπου ουτε για ατομικες ευθυνες.
Το οτι δεν γραφω ολη μερα ουρλιαζοντας για τομαρια, καθαρματα, δολοφονους, κρεμαλες δε συνεπαγεται οτι θεωρω καποιους αγγελους, ξερω που ζω. Ουτε ριχνω ατομικη ευθυνη σε οποιους ειναι σκατανθρωποι, ετσι ειναι, δεν αλλαζουν, ετσι θα ειναι παντα. Εσυ αν περιμενεις ο λακης να γινει ανθρωπος πχ, περιμενε.

Το στηριζω τη "μαφια με τετοια διαθεση" ειναι επισης δικη σου αυθαιρεσια, εγω βλεπω την πραγματικοτητα και οτι κρινω πως συμβαινει, ξερεις, δεν ειναι υποχρεωμενοι ολοι να πιστευουν το δικο σας αφηγημα και τον τροπο που προσεγγιζετε τα πραγματα απο την πρωτη στιγμη.

Το ολο θεμα, πολιτικα, το εχει σηκωσει ο βελοπουλος και ακολουθουν κομμουνιστες και κατι παει να ψελλισει και το πασοκ, δεν καθομαι να σου γραψω γιατι στηριζεις τον βελοπουλο με τετοια διαθεση.
μια φορά να απάνταγες επί του θέματος καλά θα ήταν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.128
Πόντοι
5.506
θα εχει ενδιαφέρον η εξελιξη της υπόθεσης αν τελικά αποδειχθεί το βίντεο αληθινο (συνεπώς ανυπαρξία υποπτου φορτιου) σε συνδυασμό με την ερμηνεία για την έκρηξη που έβαλε μερικές σελίδες πίσω ο barock από κάποιον στο facebook
Ωχ ωχ ωχ, σε γαμησαν και σενα τωρα.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.128
Πόντοι
5.506
Κι επίσης δεν υπήρχε καμμια υποδομή για αντίστοιχους κινδύνους στο κτίριο
Υπαρχει υποδομη, προβλεψη και κανονισμος (πυρ)ασφαλειας για ριψη μολοτωφ φιλε μου κομμουνιστη;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.610
Πόντοι
9.931
Υπαρχει υποδομη, προβλεψη και κανονισμος (πυρ)ασφαλειας για ριψη μολοτωφ φιλε μου κομμουνιστη;
Επρεπε να εχουν βαλει ενα σύστημα που να εντοπίζει την μολότοφ στον αερα, να εκτοξεύει ενα μινι πύραυλο και να την εξουδετερώνει...:grin::cheesy:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.128
Πόντοι
5.506
για να τελειώνουμε με "τα εγχειρίδια του οσε" και τις λοιπές πίπες,

ιδού

α) το σκεπτικό της πρώτης δικαστικής απόφασης αποζημίωσης για τα Τέμπη :

"Στην απόφαση περιγράφεται η αρχή που οδήγησε στην τραγωδία με το «μοιραίο λάθος» του σταθμάρχη Λάρισας πλην όμως επισημαίνεται επακριβώς, τι ήταν αυτό που κατέστησε «μοιραίο» το ανθρώπινο λάθος:

«το αρχικό λάθος του σταθμάρχη Λάρισας υπήρξε μοιραίο ακριβώς επειδή δεν λειτούργησαν οι ασφαλιστικές δικλείδες. Το λάθος που σταθμάρχη θα το σταματούσε η τηλεδιοίκηση, δηλαδή ο πιο έμπειρος σταθμάρχης που θα ασκούσε την τηλεδιοίκηση. Στο πλαίσιο της τηλεδιοίκησης θα υφίστατο και σηματοδότηση και δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να χαραχθούν δύο τρένα σε μία γραμμή. Ελλείπουσα της τηλεδιοίκησης και σηματοδότησης στο συγκεκριμένο τμήμα της διαδρομής, ο στερούμενος εμπειρίας σταθμάρχης που βρισκόταν μόνο στη βάρδια ήταν εντελώς ανεπαρκής για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Με βάση όλα τα προαναφερθέντα και δεδομένου ότι όπως αποδείχθηκε δεν λειτουργούσαν τα προσήκοντα συστήματα ασφαλείας και συνακόλουθα δεν λειτουργούσαν σωστά οι σιδηροδρομικές γραμμές, δεν έπρεπε να πραγματοποιούνται κατά τον κρίσιμο χρόνο τα δρομολόγια."

---
Ευχαριστουμε για την ενδιαφερουσα πληροφορια πως και η τηλεδιοικηση ειναι μια εξτρα δικλειδα ασφαλειας αλλα παρακολουθειται απο ανθρωπο και αυτη, επειδη επεμενες οτι παρακαμπτει τον ανθρωπινο παραγοντα. Αρα, με αυτα δεδομενα, ακομα και με την τηλεδιοικηση που σαφως θα μπορουσε να αποτρεψει το δυστυχημα, με τις πληροφοριες που διαβασαμε πως το σταθμαρχειο ηταν ενα μπουρδελο κανονικο υπηρχε μια πιθανοτητα 0,0000000000001% να συμβει το ιδιο. Δεν ξερω για τη σηματοδοτηση για να ειμαι δικαιος, αν δηλαδη θα υπηρχε ΑΥΤΟΜΑΤΑ καποιου ειδους ενημερωση στους μηχανοδηγους, παντως τα τρενα δε θα σταματουσαν αυτοματα, μονα τους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.128
Πόντοι
5.506
τόση αθωότητα στις μέρες μας!!
είναι να απορεί κανείς με τα σαΐνια που κυκλοφορούν εδώ μέσα και αγνοούν τόσο τα εξώδικα των εργαζομένων όσο και τις δικαστικές αποφάσεις...
Καλα τα εξωδικα αλλα αν ηταν τοσο σοβαρα τα πραγματα θα μπορουσαν οι εργαζομενοι να κανουν μια σταση εργασιας, απεργιες, κατι τελος παντων (απο αυτα που σιχαινομαι ειναι η αληθεια) για να φανουν πιο χρησιμοι, ειδικα γνωριζοντας τα πραγματα εκ των εσω και με λεπτομερειες και οχι μονο για "αυξησεις μισθων, προσληψεις, συλλογικες συμβασεις, κατα της ανεργιας, κατα της ακριβειας, ζητω η εργατια, ζητω το κκε" και ολα αυτα τα γραφικα που μας εχουν κανει να σιχαθουμε και να μην τους παιρνουμε στα σοβαρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.128
Πόντοι
5.506
Τελικά είναι πολύ cuckold o Κούλης ή λίγο ; Πρωκτικό έκανε η κουλενα στον νικολαιδη ή μόνο τον έδινε στον Στρίντζη ;;

Θέλουμε πληροφορίες .....
Ρωτα με τη σειρα πολυζωηδες, χελκγκειζερ, σαουληδες, τρουμπακηδες, ρομπα σι γενικα ολους του λακηδες του παροντος.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.002
Πόντοι
6.056
:coffee:
τρίπουστας.png

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.076
Πόντοι
26.141
Ρωτα με τη σειρα πολυζωηδες, χελκγκειζερ, σαουληδες, τρουμπακηδες, ρομπα σι γενικα ολους του λακηδες του παροντος.
Ρωτώ Νουδου ψηφοφόρους που ψηφίζουν cuckold για πθ χώρας :confused:

Χίλιες φορές Ανδρέα κλέφτη παρά μητσοτακη κ κλεφτοκερατά
...

Η κουλενα τι έγινε με τα paradise papers ??

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.002
Πόντοι
6.056

...

ντολμαδάκια με λούτσο λιγουρεύονται :confused:
Screenshot 2025-02-10 at 01-16-56 «Καίνε» τον Νίκο Γεωργιάδη οι καταθέσεις Βαξεβάνη και δημοσι...png

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.076
Πόντοι
26.141

Ανεβάστε ρε ψηφοφόροι του Κούλη καμία φωτό με την Πολωνέζα ναζί κουλενα.....κ.τον κύριο Κούλη .......εκεί που την πηδάει ο κολλητός του λασκαριδη κος νικολαιδης κ ο λασκαριδης λέει τον έχουμε χεσμένο τον κέρατα :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ντολμαδάκια με λούτσο λιγουρεύονται :confused:
Screenshot 2025-02-10 at 01-16-56 «Καίνε» τον Νίκο Γεωργιάδη οι καταθέσεις Βαξεβάνη και δημοσι...png
Είπαμε να μιλήσουμε για κερατάδες
Το κεφάλαιο παιδεραστές της ΝΔ είναι για άλλη μέρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.128
Πόντοι
5.506

...

Δεν ξερω ρε μαστορα, δεν εχω ινσαιντ ινφο, εχει εδω μεσα πολυ κοσμο να ρωτησεις, μαλλον καπου συνευρισκονται ταυτοχρονα και εχουν αμεση ενημερωση.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.235
Πόντοι
3.656
Υπάρχει ρε μλκα ναι
Δεν έχει σχέση μολότοφ η έσκασε ο θερμοσίφωνας
Φωτιά ήταν η αιτία
ΝΑΥΑΓΙΟ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.076
Πόντοι
26.141
Δεν ξερω ρε μαστορα, δεν εχω ινσαιντ ινφο, εχει εδω μεσα πολυ κοσμο να ρωτησεις, μαλλον καπου συνευρισκονται ταυτοχρονα και εχουν αμεση ενημερωση.
Εν τω μεταξύ για να γλιτώσει ο οι κερατάς το καζο έβγαλε βρώμα ότι το 2008-2014 ήταν σε διάσταση με την Πολωνέζα ....ενώ αυτός νικολ.....μέχρι κ το 2017 την γλεντουσε στα Μιλάνα κ παρισια ...κ άλλοι του εμπιστεύονται τις τύχες της χώρας όταν ο ίδιος δεν μπορεί να κρατήσει το σπίτι του

Για τα paradise papers πιο μετά κ σε άλλο νήμα

Εδώ είναι το δεν έχω οξυγόνο κ μελετάμε αν ένα βίντεο κουβαλάει παλετοδεξαμενές ή όχι ..βάσει βίντεο κ όχι βάσει χημικών αναλύσεων δε χώμα ή σε συντρίμμια ή στο αίμα των νεκρών
Α ξέχασα το αίμα ενώ υπάρχει πρωτόκολλο να κρατιέται 180.μερες αυτό καταστράφηκε σε λίγες μέρες ..
Αλλά εντάξει αφού στο βίντεο δεν φαίνεται η παλετοδεξαμενες όλα οκ

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.235
Πόντοι
3.656
τυχαιο γεγονος δηλαδη !!!!!
Ναι τυχαίο η σαμποτάζ η έπαθε ανακοπή ο χειριστής
Τα τρένα σταματούν όταν ανιχνεύσουν πρόβλημα ή δεισλειτουργισ
Δεν είναι κάνα κατόρθωμα
Ένα σύστημα είναι υπάρχει σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο και λειτουργεί
Εδώ με τις Κουλές και τον κόπρο του Αχιλλέως τι να λειτουργήσει

Εχουν θερμοσιφωνα οι τραπεζες;;
Ναι έχουν
Άντε να πλυθείς μαλακα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.076
Πόντοι
26.141

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.076
Πόντοι
26.141
Ναι τυχαίο η σαμποτάζ η έπαθε ανακοπή ο χειριστής
Τα τρένα σταματούν όταν ανιχνεύσουν πρόβλημα ή δεισλειτουργισ
Δεν είναι κάνα κατόρθωμα
Ένα σύστημα είναι υπάρχει σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο και λειτουργεί
Εδώ με τις Κουλές και τον κόπρο του Αχιλλέως τι να λειτουργήσει

Ναι έχουν
Άντε να πλυθείς μαλακα
Που να ξέρει ο μπαρόκ από τράπεζες ;; Το πολύ από καμία αγριτικη τράπεζα στην κάτω αχλαδιά Ημαθίας ..
Ενώ εμείς η ΚΚΕδες έχουν πάρε δώσε με ελβετικές τράπεζες απο μέσα κιόλας που ξέρουμε ότι έχουν κ θερμοσίφωνες
IMG_20250215_175753.jpg

IMG_20250215_175649.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom