Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.933
- Πόντοι
- 3.656
όχι δεν έχω κανένα θέμα με την ένωση των εργαζομένων του ΟΣΕ.δεν είναι έπαρση αλλά αδημονία να ξεμπερδέψω μια ώρα αρχύτερα με την ακροδεξιά προπαγάνδα σου που διαδίδεται σαν ευλογιά
αδημονία λέγεται και δικαιολογημένα, απέναντι στην απαξίωση από μέρους σου της πανελλήνιας ένωσης προσωπικού έλξης, που εκτός από εξώδικα έχει προβεί μέχρι και σε παραιτήσεις στελεχών της μπας και κινηθεί καμιά σωτήρια διαδικασία,
ψηφοφόρε του τζήμερου
που προσπαθείς εδώ και τόσα ποστ σκουλήκι να μου εκμαιεύσεις δήλωση αποποίησης ή αποδοχής των χαρακτηρισμών που τόσο πούστικα μου αποδίδεις–
αν θέλετε να δείτε άσπρη μέρα, αν λέμε, κοιτάχτε πρώτα να φερθείτε σαν άνθρωποι...
Εσένα είπα συνδικαλιστή του κόμματος. Τους εργαζόμενους άσε τους ήσυχους...είναι οι μόνοι που δεν φταίνε.
ότι γουστάρω θα ψηφίσω τύπε...αν έχεις άλλη άποψη έλα με τους συντρόφους να με στείλετε στο γκούλαγκ
δεν στους αποδίδω πούστικα στο λέω ευθέως θεωρώ ότι αυτά που γράφεις έχουν κομματικό πρόσημο του ΚΚΕ. Αλλά -όπως και οι ναζιστοφασίτες- έχετε ένα θεματάκι όταν πρόκειται να αποκαλύψετε τις πεποιθήσεις σας...ειδικά οι ναζιστοαδερφές (για άλλον λέω τώρα μην παρεξηγηθείς)
Εγώ λέω ξεκάθαρα τι πιστεύω....οπότε άσε στην άκρη αυτά τα ''σκουλήκι" ένας παπάρας που γράφει στο μπου.κομ είσαι όχι ο τσε γκε βάρα.
Με λίγα λόγια κάνε μας τη χάρη που αφού μας φλόμωσες στη μαλακία με τις ένοπλες επαναστάσεις τώρα νομίζεις ότι είσαι ο μόνος ηθικός. Όλα αυτά σου τα λέω γιατί η κομματικοποίηση του εν λόγω θέματος με ενοχλεί καθώς δεν έχει καμία σχέση με το δίκιο των ανθρώπων που έχασαν τα παιδιά τους.