Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (15 μέλη και 30 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.405
Πόντοι
1.706
Ποιος πούστης θύμισε στον ΠΟΥΣΤΗ πως είναι απόγονος δοσιλόγων και τώρα ο ΠΟΥΣΤΗΣ σκούζει μπας και απαλείψει το ψήφαλάκι του έριξε δαγκωτό στο Τσύριζα????????????????????????????????????????????????????????

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.928
Πόντοι
6.056
Κάποια .... κατάλοιπα ... παλιών εποχών ....

Αν έχεις κάποια συγκεκριμένα γούστα ....

Και κατάγεσαι από χωριά της Μάνης ... ή της Κρήτης ...

Δεν τολμάς να πατήσεις στο χωριό σου.

Δεν λέμε για μέλη.
Όπως ο Lefteris38 ή Cretan336

Γενικά μιλάμε !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.121
Πόντοι
5.506
Κοίτα να δεις τωρα. Επειδή έχω την κακη συνήθεια να διαβάζω όχι μόνον ότι μου στέλνουν γνωστοί και φίλοι, αλλά και ότι άλλο γράφει αυτός που αναφέρεται στο link.
Κάποιος που γράφει ότι τα βίντεο τα εξαφάνισε η εταιρεία security, γιατί αυτό βόλευε το ΣΥΡΙΖΑ, μιας και η πρώτη σύμβαση με τον ΟΣΕ υπεγράφη το 2017, άρα αυτοί είναι με κάποιο τρόπο συριζοφιλοι, δεν είναι ειδικός με άποψη.
Μαλάκας είναι, σαν αυτούς που κατηγορείς.
Ε πες το ντε ότι το κριτήριο σου είναι να ψάξεις το πολιτικό φρόνιμα αυτού που γράφει κάτι και όχι αυτό καθεαυτό το γραφομενο. Γιατί κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε πως κάποιοι ψάχνετε την αλήθεια και μόνο αυτή.

Να μη σου παραθέσω λοιπόν την άποψη που υπάρχει εκεί έξω πως η εταιρεία ασφαλείας και παρακολούθησης των καμερών εξαφάνισε τα βίντεο επί δυο χρόνια εξυπηρετώντας αυτούς που ήθελαν να σύρουν την κυβέρνηση σε όλο αυτό το γαϊτανάκι εξυπηρετώντας πολιτικά συμφέροντα άλλων και βρέθηκε κάποιος που τα έβγαλε πλέον στη φορά, γιατί θα αρχίσεις να ουρλιάζεις για παρανυφάκια, στραπατσαδες, τσοντοσινεμα και μελιτζάνες ως αντίλογο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.121
Πόντοι
5.506
Ποιος πούστης θύμισε στον ΠΟΥΣΤΗ πως είναι απόγονος δοσιλόγων και τώρα ο ΠΟΥΣΤΗΣ σκούζει μπας και απαλείψει το ψήφαλάκι του έριξε δαγκωτό στο Τσύριζα????????????????????????????????????????????????????????
Το χειρότερο είναι πως θα του θυμισεις τώρα επίσης πως κατάφερε να κατασπαταλήσει ότι με τενεκέδες λάδι αίμα του άφησαν να έχει μην ψωμολυσσαξει και τώρα του έμεινε μόνο η υγρασιασμενη υπογα και μερικά τηλεκοντρόλ από το τελευταίο 2αρι που μπουμπουνηξε.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.405
Πόντοι
1.706
Κάποια .... κατάλοιπα ... παλιών εποχών ....

Αν έχεις κάποια συγκεκριμένα γούστα ....

Και κατάγεσαι από χωριά της Μάνης ... ή της Κρήτης ...

Δεν τολμάς να πατήσεις στο χωριό σου.

Δεν λέμε για μέλη.
Όπως ο Lefteris38 ή Cretan336

Γενικά μιλάμε !
Adam Devine Hbo GIF by The Righteous Gemstones

Έγραψα πως το χωριό μου είναι το μεγαλύτερο της Κρήτης και δεν το επισκέπτομαι, μένω μόνιμα εκεί.
Μην τολμήσεις να ξαναδιαβάσεις μηνύματα που "αγνοείς" θα σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις παλιόπουστα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.121
Πόντοι
5.506
Adam Devine Hbo GIF by The Righteous Gemstones

Έγραψα πως το χωριό μου είναι το μεγαλύτερο της Κρήτης και δεν το επισκέπτομαι, μένω μόνιμα εκεί.
Μην τολμήσεις να ξαναδιαβάσεις μηνύματα που "αγνοείς" θα σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις παλιόπουστα.
Θαύμα τύπε, ΘΑΥΜΑ, ο τύπος διαβάζει και τη σκέψη, στα μηνύματα σου που "δε βλέπει επειδή σε έχει λίστα" κολλησες;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.121
Πόντοι
5.506

Βίντεο ντοκουμέντο από τα Τέμπη: Την ώρα του μπαζώματος έβρισκαν ακόμα πράγματα των θυμάτων!

Γιατί το έβγαλαν το βίντεο 2 χρόνια μετά ρε τρολακι;; Είναι γνήσιο το βίντεο;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.405
Πόντοι
1.706
Θαύμα τύπε, ΘΑΥΜΑ, ο τύπος διαβάζει και τη σκέψη, στα μηνύματα σου που "δε βλέπει επειδή σε έχει λίστα" κολλησες;
Ε μα εδώ ο κόσμος χάνεται και ο χαντλερ του ακαου Λάκης ΠΟΥΣΤΗΣ μας ζαλίζει τα αρχίδια μπας και ξελασπώσει τους προγόνους του.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.121
Πόντοι
5.506
Ε μα εδώ ο κόσμος χάνεται και ο χαντλερ του ακαου Λάκης ΠΟΥΣΤΗΣ μας ζαλίζει τα αρχίδια μπας και ξελασπώσει τους προγόνους του.
Ποιος θα τον ξελασπώσει από τους προγόνους του μόλις μάθουν ότι έχει ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και θα ψήφιζε μέχρι και ΚΚΕ (ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει γράψει) για να φύγει "η χούντα του Κουλη";;;;;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.392
Πόντοι
2.356
Ε πες το ντε ότι το κριτήριο σου είναι να ψάξεις το πολιτικό φρόνιμα αυτού που γράφει κάτι και όχι αυτό καθεαυτό το γραφομενο. Γιατί κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε πως κάποιοι ψάχνετε την αλήθεια και μόνο αυτή.

Να μη σου παραθέσω λοιπόν την άποψη που υπάρχει εκεί έξω πως η εταιρεία ασφαλείας και παρακολούθησης των καμερών εξαφάνισε τα βίντεο επί δυο χρόνια εξυπηρετώντας αυτούς που ήθελαν να σύρουν την κυβέρνηση σε όλο αυτό το γαϊτανάκι εξυπηρετώντας πολιτικά συμφέροντα άλλων και βρέθηκε κάποιος που τα έβγαλε πλέον στη φορά, γιατί θα αρχίσεις να ουρλιάζεις για παρανυφάκια, στραπατσαδες, τσοντοσινεμα και μελιτζάνες ως αντίλογο.
A! Όταν παραθέτω τις μαλακίες ενός "αξιόπιστου" με "άποψη" ψάχνω το πολιτικό του φρόνημα, με η.
Το οποίο βέβαια διατυμπανίζει αυτός σε κάθε του ποστ και δε χρειάζεται να το ψάξει κανείς.
Και τι να μου παραθέσεις ρε χαζοπούλι; Αυτό που σου έγραψα εγώ πρώτος;
Τα οποία βίντεο φυσικά θα μπορούσε να τα βρει ο εφέτης ανακριτής από την πρώτη στιγμή, με μία απλή αποστολή αστυνομικών και κατάσχεση των πάντων στα γραφεία της συγκεκριμένης εταιρείας. Αλλά το αμέλησε κοντά στα δύο χρόνια.
Αλλά θα ήταν κι αυτός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ φαίνεται.
Και μη μπερδευεσαι.
Ο μόνος που ουρλιάζει εδώ μέσα είσαι εσύ.
Το γνωστό επτακάργιολο παρανυφακι της κυρίας ΤΕΑ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.923
Πόντοι
3.656
από τη μία έχεις το παραλήρημα του μπαρόκ που δεν ξέρει τι είναι η προπαγάνδα και δεν καταλαβαίνει ούτε όταν την κάνει ο ίδιος :2funny::2funny::2funny:

και από την άλλη το ναζιστικό παραλήρημα του λάκη...ποιού του λάκη....που χέστηκε πάνω του με το φορολογικό νομοσχέδιο και ψήφισε σύριζα.....

δηλαδή σε περίπτωση κατοχής.....θα ήταν ο πρώτος ρουφιάνος....εδώ δεν άντεξε ένα φόρο και ψήφισε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που πιστεύει....μήπως και γλιτώσει από την φορολογία εισοδήματος ο πατριώτης....

φαντάσου μέχρι που θα έφτανε για να γλιτώσει από την κατοχή....ο ΦΥΓΟΠΟΝΟΣ

επί τη ευκαιρία ας καταθέσω ξανά την άποψη μου για τις ναζιστικές ιδέες :shit::shit::shit::shit::shit:

το νήμα πάει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ :wanker:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.121
Πόντοι
5.506
A! Όταν παραθέτω τις μαλακίες ενός "αξιόπιστου" με "άποψη" ψάχνω το πολιτικό του φρόνημα, με η.
Το οποίο βέβαια διατυμπανίζει αυτός σε κάθε του ποστ και δε χρειάζεται να το ψάξει κανείς.
Και τι να μου παραθέσεις ρε χαζοπούλι; Αυτό που σου έγραψα εγώ πρώτος;
Τα οποία βίντεο φυσικά θα μπορούσε να τα βρει ο εφέτης ανακριτής από την πρώτη στιγμή, με μία απλή αποστολή αστυνομικών και κατάσχεση των πάντων στα γραφεία της συγκεκριμένης εταιρείας. Αλλά το αμέλησε κοντά στα δύο χρόνια.
Αλλά θα ήταν κι αυτός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ φαίνεται.
Και μη μπερδευεσαι.
Ο μόνος που ουρλιάζει εδώ μέσα είσαι εσύ.
Το γνωστό επτακάργιολο παρανυφακι της κυρίας ΤΕΑ.
Συνέχισε ελεύθερα να ενημερώνεσαι από τα τρολ και τους ταξιτζήδες του τικτοκ και κυρίως, ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.121
Πόντοι
5.506
Εμφανίστηκε και γνωστή ουρά που δε θα καταλάβει ποτέ ότι το να σπάει μπάλες και να μη στρίβει τον κρανίο ούτε με γερανό ΔΕΝ είναι άποψη, κολλημένος εγκέφαλος (λέμε τώρα) είναι.

Καλησπέρα φιλαράκι Σαουλ

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.392
Πόντοι
2.356
Συνέχισε ελεύθερα να ενημερώνεσαι από τα τρολ και τους ταξιτζήδες του τικτοκ και κυρίως, ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ.
Με κόβεις εμένα να εκνευρίζομαι;
Ειδικά με σένα; Που με έβριζες και σε έπαιρνα στο χαβα; Πες μας κι άλλα τέτοια ωραία.
Και ρε συ, άνοιξε κανένα λεξικό.
Να μάθεις σωστά και καμία λέξη. Μη τις χρησιμοποιείς χωρίς νόημα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.923
Πόντοι
3.656
γεια σου φίλε μπαρόκ

πρέπει να μπερδεύτηκες καθώς αυτό που περιγράφεις είναι η άποψη....όταν κάποιος πιστεύει κάτι και δεν αλλάζει γνώμη...είναι άποψη

εσύ μάλλον ήθελες να πεις ''γνώση'' :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.121
Πόντοι
5.506
Με κόβεις εμένα να εκνευρίζομαι;
Ειδικά με σένα; Που με έβριζες και σε έπαιρνα στο χαβα; Πες μας κι άλλα τέτοια ωραία.
Και ρε συ, άνοιξε κανένα λεξικό.
Να μάθεις σωστά και καμία λέξη. Μη τις χρησιμοποιείς χωρίς νόημα.
Σαν κλαράκι σπας, ΣΑΝ ΚΛΑΡΑΚΙ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.121
Πόντοι
5.506
γεια σου φίλε μπαρόκ

πρέπει να μπερδεύτηκες καθώς αυτό που περιγράφεις είναι η άποψη....όταν κάποιος πιστεύει κάτι και δεν αλλάζει γνώμη...είναι άποψη

εσύ μάλλον ήθελες να πεις ''γνώση'' :coffee:
Πάμε ξανά γιατί κάπου μπερδεύεσαι, άποψη είναι η θεώρηση κάποιων πραγμάτων, καταστάσεων του καθενός. Οι απόψεις διίστανται αλλά συζητιόνται. Και έχεις τη δυνατότητα να μου αλλάξεις την άποψη με διάλογο και επιχειρήματα ή να το κάνω εγώ ή και να μη γίνει ποτέ. Το να μη μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να σου αλλάξει άποψη ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ είναι μεν δικαίωμα σου αλλά είναι ΜΗ φυσιολογικό.

Δεν αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο για τις γνώσεις σου που είναι φυσικά παρά πολλές και πολύπλευρες πιθανώς και λόγω επαγγέλματος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.923
Πόντοι
3.656
Πάμε ξανά γιατί κάπου μπερδεύεσαι, άποψη είναι η θεώρηση κάποιων πραγμάτων, καταστάσεων του καθενός. Οι απόψεις διίστανται αλλά συζητιόνται. Και έχεις τη δυνατότητα να μου αλλάξεις την άποψη με διάλογο και επιχειρήματα ή να το κάνω εγώ ή και να μη γίνει ποτέ. Το να μη μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να σου αλλάξει άποψη ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ είναι μεν δικαίωμα σου αλλά είναι ΜΗ φυσιολογικό.

Δεν αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο για τις γνώσεις σου που είναι φυσικά παρά πολλές και πολύπλευρες πιθανώς και λόγω επαγγέλματος.
όταν θα καταφέρεις να σχηματίσεις έστω ένα επιχείρημα για κάποιο θέμα....χωρίς γενικότητες να γράφεις αόριστα χωρίς να λες τίποτα...

και όταν θα μπορέσεις να υποστηρίξεις με προτάσεις και τεκμηριωμένο λόγο...τα επιχειρήματα των άλλων (πχ βίντεο ή ειδήσεις) που επικαλείσαι

τότε ίσως αλλάξεις γνώμη σε κάποιον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom