Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (14 μέλη και 24 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.229
Πόντοι
3.656
Δ
Σε τέτοια θέματα πολλοι
Κάνουν και δεν το λένε

Σε τέτοια θέματα δεν μιλάμε προσωπικά

Παρόλα αυτά θα σου πω ένα παράδειγμα πως δεν λέγεται η αλήθεια

Όταν ήμουν πιτσιρικάς εγώ

Πολλοί άντρες θέλω να ακόμα τη γυναίκα παρθένα
Και γινόταν τότε παρθενοραφές
Η ισχύει αυτό που έλεγε ο μουστάκας από μπρος παρθένα από πίσω μπαίνουν τρένα

Δεν πήγαινα σε πορνες
Και άρχισαν να κάνω σεξ 15 με 16
Όταν λέμε όμως σεξ όχι κανονικό
Σε μπούτια σε βυζιά να μου την παίζει από πίσω
Άσχετα με αυτό Ποτέ δεν έχω σπάσει παρθένα
Όχι ότι δεν θέλαν μερικές
Αλλά θεωρούσα όχι σωστό
Να σπάσω μία κοπέλα που δεν θα παντρευόμουν και που άλλοι θα τη θέλαν παρθένα
Σεξ κανονικό έκανα στα 20 με 21

Δεν μέ ένοιαζε μέχρι τότε αφού έτσι κι αλλιώς ικανοποιόμουν

Τότε ειδικά στην επαρχία
Αυτό που λες εσύ για την απιστία και τις αρχές
Σήμερα τότε το λέγανε για την παρθενιά

Επίσης μετά τα 20 με 21 γυναίκα σχεδόν που κάναμε σεξ
Λες και ήταν συνεννοημενες μου λέγανε οτι έχουμε κάνει με έναν ακόμα

Και να σου πω ένα αστείο που είναι αλήθεια όμως

Την πρώτη φορά που έβγαινα με μία γκόμενα
Που είχα πολλές

Μετά ή πριν το φαγητό
Επειδή συνήθως ήταν γειτόνισσες
Τις πέρναγα κάτω από το σπίτι και τους έλεγα εδώ κάθομαι

Όταν ήταν οι γονείς μου και δεν μπορούσαμε να ανέβουμε πάνω

90% ήθελαν να μάθουν αν είναι δικό μου
Και δεν ρωτάγαν στα ίσια
Αλλά λέγαν τι ενοίκιο πληρώνεις

Είχε γίνει τόσο μονότονα αυτό έκανα το εξής

Βγαίνω με μια
Και της λέω σου έχω μία έκπληξη

Βγάζω ένα χαρτάκι από την τσέπη μου και το βάζω στο ντουλαπάκι του συνοδηγού

Της λέω αυτό θα στο δείξω αργότερα όταν θα φτάνουμε στο σπίτι σου

Πάμε τρώμε κάνουμε δεν κάνουμε κάτι μέσα στο αυτοκίνητο
Η στο ξενοδοχείο
Περνάμε κάτω από το σπίτι μου σταματάμε τις λέω αυτό είναι το σπίτι τα ίδια

όταν φτάνουμε σπίτι της
Της λέω να δες το χαρτάκι

Και κοιτάζει το χαρτάκι και το χαρτάκι έλεγε

Όταν θα περάσουμε από το σπίτι μου και θα σου πω εδώ κάθομαι θα με ρωτήσεις τι ενοίκιο πληρώνεις

Έπαθε την πλάκα της όπως και δυο τρεις άλλες που το έκανα και με αυτές
Φιλε καιρό είχα να διαβάσω τέτοιες μλκιες
Μπράβο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.229
Πόντοι
3.656
Δεν έχω κανένα σκοπό να αλλάξω γνώμη σε κάποιον, που δε θέλει να αλλάξει. Ειδικά σε κάποιον άγνωστο μέσα σε μια χαβρα ανόητων που περνάνε για επιχείρημα και αντίλογο την κλαουντια τα παρανυφάκια και τα στραπον.
Αλλά μπορώ άνετα να δεχτώ αντίλογο και να παραδεχθώ πως έχω κάνει λάθος ή δε γνωρίζω κάτι.
Ο καιριδης τι κάνει βρο?
Θα υιοθετήσετε τελικά παιδάκι ή θα το κυοφορειση αυτός???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το ότι η πολιτική η ηγεσία γνώριζε ότι το σιδηροδρομικό δίκτυο ειναι επικίνδυνο για τους πολίτες,και δεν εφάρμοσε τα απαραίτητα δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα ?
Όχι στην Ελλάδα

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.353
Πόντοι
206
Αλλη απο εδω ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ

ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ η Λατινοπούλου - Μπλόκαραν μαζί συζήτηση για τα Τέμπη στην Ευρωβουλή

Καριόλα, δεκανίκι της ΝΔ είναι, όπως και το ΚΚΕ. Δεν έχει να πει τίποτα άλλο παρά από το μεταναστευτικό, εκεί αρχίζουν και εκεί τελειώνουν όλα τα προβλήματα στο μικρό της εγκέφαλο. Μόνο για πούτσα είναι και στην κουζίνα της.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.923
Πόντοι
3.656
Αστα αυτα τωρα και λεγε γιατι ο βλακας σε λεει μπογιατζη συγκεκριμενα δημοσιων κτιριων και τι κακο εχει μια απευθειας αναθεσουλα ενος κτιριου σε πενταπλασια τιμη σε σχεση με καποιο ιδιωτικο εργο;
προσπαθεί να ψαρέψει για να μάθει με τι ασχολούμαι γιατί απορεί που μπορώ και πληρώνω κάθε μήνα τις εισφορές :tooth:

τίποτα κακό δεν έχουν οι αναθέσεις οι κυβερνήσεις ίσα ίσα η κυβερνησάρα μας πέρασε και νόμο για να μπορούν να δοθούν σε κλειστό κύκλο με 1 προσφορά κατά την κρίση της υπηρεσίας μάλλον γιαυτό σκούζει ο λάκης :coffee:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.976
Πόντοι
4.655
Πρόσεξε, τα bold είναι υπό εξέταση, αδερφέ.
Και εγώ σου ξαναλέω, ότι πιστεύω στις επιστήμες, γενικά. Και αφού το λέει το Βελγικό πανεπιστήμιο, θα το δεχτώ.
Άλλωστε δεν έχουν κάποιο δόλο οι Βέλγοι. Αλλά για να κάνουμε συζήτηση, θα το παρακάμψω.
Πες μου λοιπόν γιατί έγινε σφαίρα το μπάζωμα; Ποιός ο λόγος; Αμέλεια και ο Αγοραστός; Αμέλεια η Πυροσβεστική;
Τι θα γίνει τελικά, πόσα πράγματα θα τα περνάμε στο ντούκου πλέον και θα κοτσάρουμε την "αμέλεια", που φτάνει ως το επίπεδο εγκλήματος;
Υποπτο φορτίο δεν υπήρχε. Νομίζω ότι αυτό ειναι ξεκάθαρο, πλέον.

Το μπάζωμα, θα μάθουμε γιατι έλαβε χώρα. Δεν είναι έγκλημα, εκτός και εάν θάψανε ζωντανό κάποιο από τα θύματα.

Ξαφνικά η κακή διαχείριση εχει αντικατασταθεί από συγκάλυψη. Στην Ελλάδα δηλαδη, πρώτη φορά είναι που οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι επαγγελματίες? :)

Μπερδεύεις τις έννοιες και εκεί υπάρχει κίνδυνος προπαγάνδας και συνομοσιολογίας.

Π

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.405
Πόντοι
1.706
Υποπτο φορτίο δεν υπήρχε. Νομίζω ότι αυτό ειναι ξεκάθαρο, πλέον.

Το μπάζωμα, θα μάθουμε γιατι έλαβε χώρα. Δεν είναι έγκλημα, εκτός και εάν θάψανε ζωντανό κάποιο από τα θύματα.

Ξαφνικά η κακή διαχείριση εχει αντικατασταθεί από συγκάλυψη. Στην Ελλάδα δηλαδη, πρώτη φορά είναι που οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι επαγγελματίες? :)

Μπερδεύεις τις έννοιες και εκεί υπάρχει κίνδυνος προπαγάνδας και συνομοσιολογίας.

Π
Κράτα μια πισινή για το "'ύποπτο φορτίο" γιατί ως σήμερα κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει την έκρηξη.
Που σε 12 μέρες θα βγει ένα επίσημο πόρισμα και μετά θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.976
Πόντοι
4.655
Κράτα μια πισινή για το "'ύποπτο φορτίο" γιατί ως σήμερα κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει την έκρηξη.
Που σε 12 μέρες θα βγει ένα επίσημο πόρισμα και μετά θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα.
Καλα και μπροστινη να κρατάω, συζήτηση κάνουμε.

Η ουσία είναι οτι πρεπει να μπουν οι υπευθυνοι φυλακη και αυτοι βρισκονται στον ΟΣΕ και στην hellenic trains.

Και ο Καραμανλης να παραιτηθει απο βουλευτης. Σωστα παραιτηθηκε απο Υπουργός αλλα για την εξυγίανση του πολιτικου συστήματος ή την αρχή αυτής, πρέπει να παραιτηθει πληρως

Π

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.487
Πόντοι
786
ήθελαν να αποκαταστήσουν τον χώρο και τον σιδηρόδρομο για την έξωθεν καλή μαρτυρία και εν όψει εκλογών

ο υπουργός θα πει ότι οι υπηρεσιακοί με διαβεβαίωσαν ότι μάζεψαν τα κρίσιμα στοιχεία.
οι αστυνόμοι-πυροσβέστες θα πουν ότι μαζέψαμε ότι χρειαζόταν-βιαζόμασταν να δώσουμε τα τρένα σε κυκλοφορία.
και τέλος.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.976
Πόντοι
4.655
ήθελαν να αποκαταστήσουν τον χώρο και τον σιδηρόδρομο για την έξωθεν καλή μαρτυρία και εν όψει εκλογών

ο υπουργός θα πει ότι οι υπηρεσιακοί με διαβεβαίωσαν ότι μάζεψαν τα κρίσιμα στοιχεία.
οι αστυνόμοι-πυροσβέστες θα πουν ότι μαζέψαμε ότι χρειαζόταν-βιαζόμασταν να δώσουμε τα τρένα σε κυκλοφορία.
και τέλος.
Καλά, κάτσε να δούμε τι ''μπάζωμα'' έγινε, διοτι οι φωτογραφιες δειχνουν αλλα.

Προφανως και υπηρξαν λογοι, θα τους μαθουμε

Π

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.487
Πόντοι
786
ωραία είμαστε εδώ τώρα,
χωρίς τους οπαδούς του κουφοντίνα-λενιν-γρηγορόπουλου

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.502
Πόντοι
1.106
Καριόλα, δεκανίκι της ΝΔ είναι, όπως και το ΚΚΕ. Δεν έχει να πει τίποτα άλλο παρά από το μεταναστευτικό, εκεί αρχίζουν και εκεί τελειώνουν όλα τα προβλήματα στο μικρό της εγκέφαλο. Μόνο για πούτσα είναι και στην κουζίνα της.
Πήρε το πακετο της και τελος. Και στην ευρωβουλή καταψηφισε παρόμοιο θέμα.
Τελικά επιβεβαιωνεται οτι το μονο δεξιο αντιμητσοτακικο κομμα στη βουλη είναι ο κηραλοιφης. Κι αυτό είναι αρνητικο

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
238
Πόντοι
21
η Καρυστιανού και ο Ασλανίδης σε χτεσινή εκδήλωση του ΑΠΘ για το έγκλημα των Τεμπών

δείτε πώς είναι τα αμφιθέατρα για να πάρετε μια γεύση από τους αγώνες

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
238
Πόντοι
21

δε φταίει αυτή, οι άνοες φταίνε που θέλουν να πιστεύουν ότι χωρίζει κάτι την ακροδεξιά λατινοπούλου από τη δεξιά του μητσοτάκη

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.976
Πόντοι
4.655
η Καρυστιανού και ο Ασλανίδης σε χτεσινή εκδήλωση του ΑΠΘ για το έγκλημα των Τεμπών

δείτε πώς είναι τα αμφιθέατρα για να πάρετε μια γεύση από τους αγώνες

Πολύ σωστά τα λέει. Πάλι όμως, ''αυτοι'' που θα γνωρίσουν το Βατερλώ τους δεν μας λεει ποιοι είναι. Θα πρεπει ο καθενας να συμπληρώνει τα κενα με οτι του κατέβει.

Κλασσικο!

Π

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
238
Πόντοι
21
Πολύ σωστά τα λέει. Πάλι όμως, ''αυτοι'' που θα γνωρίσουν το Βατερλώ τους δεν μας λεει ποιοι είναι. Θα πρεπει ο καθενας να συμπληρώνει τα κενα με οτι του κατέβει.

Κλασσικο!

Π

εγώ πάλι πιστεύω ότι τα κενά που πρέπει να συμπληρωθούν βρίσκονται στον φράχτη του έβρου, μπας και αρχίσει να προφυλάσσεται η ευρώπη -και πρώτες οι βαλκανικές χώρες- από κάτι ελληναράδες σαν εσένα

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.976
Πόντοι
4.655
δε φταίει αυτή, οι άνοες φταίνε που θέλουν να πιστεύουν ότι χωρίζει κάτι την ακροδεξιά λατινοπούλου από τη δεξιά του μητσοτάκη
Πηδας α΄πο το ένα θε΄μα στο άλλο. Κινεζικο κόλπο ειναι που έμαθες στην Απω Ανατολη, υποθετω

Π

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.976
Πόντοι
4.655
εγώ πάλι πιστεύω ότι τα κενά που πρέπει να συμπληρωθούν βρίσκονται στον φράχτη του έβρου, μπας και αρχίσει να προφυλάσσεται η ευρώπη -και πρώτες οι βαλκανικές χώρες- από κάτι ελληναράδες σαν εσένα
Ο Μαο στα ειπε αυτα?

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom