Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.367
- Πόντοι
- 4.965
όχι,Μαλθακός είναι όποιος δεν πάει να ψηφίσει εγώ πήγα να ψηφίσω προφανώς όχι τους εγκληματίες.
Το κυριότερο συνταγματικό δικαίωμα ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του λαού είναι να να πηγαίνει να ψηφίσει. Συνεπώς όταν το 80% του εκλογικού σώματος ΑΠΕΧΕΙ που το λες και για καλό...και δεν πάει αν ψηφίσει...μου φορτώνει εμένα για 4 χρόνια την κόζα νόστρα. Και μάθε και κάτι ακόμα....η καλύτερη τους είναι να απέχεις....θα πάνε να ψηφίσουν τα κομματόσκυλα τους και θα έχουν και αυτοδυναμία.
Οπότε πριν τα συνταγματικά σου δικαιώματα στο συνέρχεστε και πριν καταστρώσεις επανάσταση με όπλα...ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ...κάποιον που αποδέχεσαι να σε κυβερνήσει. Αυτή είναι η δημοκρατία...εσένα ποιος σου είπε ότι θέλω να με κυβερνήσεις εσύ και οι φίλοι σου που πήρατε τα όπλα???? Αν είσαι πατριώτης κάνε κόμμα και κατέβα να μας πεις τι θα κάνεις για να σε ψηφίσουμε. Αλλά ο λαός γιαυτό είναι μαλθακός...δε θέλει να ρισκάρει και να ψηφίσει κάτι άλλο. Και μετά μαζεύεται και μιλάει για επανάσταση. Του καναπέ και του ίντερνετ.
Συμφωνώ προφανώς ότι δεν θα έπρεπε να ρίχνουν δακρυγόνα..αλλά τι περιμένεις κάτι καλύτερο??? Έτσι γίνεται πάντα σε οποιαδήποτε πορεία.
Όσο για τον κουμουνισμό...δεν έχεις να μου πεις κάτι που να με μεταπείσει...οτιδήποτε βασίζεται στην επιβολή του νόμου με τον στρατό....και στερεί τις ελευθερίες εμένα δεν μου αρέσει. Από την άλλη δεν μπορείς και να αμφισβητήσεις ότι -όπως και οι ναζί- και οι κουμουνιστές θέρισαν εκατομμύρια...επέβαλαν την τάξη με στρατιωτικό καθεστώς...και αν δεν συμφωνούσαν έφευγες για γκούλαγκ. Δεν θέλω πεθαμένες ιδέες και καθεστώτα του προηγούμενου αιώνα...σε λίγα χρόνια θα πηγαίνουμε στον Άρη τι να μας πεις για τον κουμουνισμό?
Είναι η ένοπλη επανάσταση συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του Έλληνα πολίτη????
έχει δικαιώματα που είναι συντεταγμένα.
δεν είναι η ψήφος το κυριώτερο
όταν δε λειτουργεί η δημοκρατία και το σύνταγμα γίνεται κουρελόχαρτο, υπάρχει πρόβλεψη για το ανάλογο δικαίωμα του λαού.
το έχουμε ξεπεράσει αυτό το σημείο.