Εγώ σου υποδεικνύω να πας να ψηφίσεις....ακόμα και αν ψηφίσεις κάτι που δεν μου αρέσει. Εσύ προτείνεις να πάρεις τα όπλα και να μου επιβάλεις την γνώμη σου.
Και τι είναι ο λαός ένα πράγμα για να λογοδοτήσει μόνο στον εαυτό του??? Λαός είσαι εσύ..εγώ...και οι ψηφοφόροι του μητσοτάκη. Δεν συμφωνούμε όλοι γιατί αν συμφωνούσαμε δεν θα μας κυβερνούσαν οι μαλάκες. Οπότε όταν λες λαός μάλλον εννοείς εσένα και την παρέα σου. Και όταν λες κατάλληλα μέσα εννοείς ότι θα πάρεις τα όπλα και θα επιβάλεις της απόψεις σου. Ωραία και βολικά αυτά...αλλά τα κατάλληλα μέσα για να μιλήσει ο λαός είναι οι εκλογές.
Εσύ μπορεί να βλέπεις έκτακτες περιπτώσεις για να δικαιολογήσεις αυτά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου...αλλά υποψιάζομαι ότι για τον ''λαό'' όπως τον αποκαλείς...είσαι απλά περιθωριακός. Βέβαια για πολλούς ο λαός είναι μόνο αυτοί που συμφωνούν μαζί τους....οι άλλοι είναι προδότες και εχθροί. Κάπως έτσι είχαμε έναν εμφύλιο πόλεμο. Γουστάρεις να ζήσεις και εσύ τέτοιες καταστάσεις?
ποια είναι η ετυμηγορία του λαού ρε τύπε??? αυτή που θα βγάλουν 100 ψυχάκιδες αφού έχουν κάψει τη βουλή??? Νομίζεις ότι όλος ο λαός είναι 10 εξαθλιωμένοι φτωχομπινέδες που δεν έχουν τίποτα να χάσουν????
Ο λαός είναι ΚΥΡΙΩΣ όσοι διαφορούν μαζί σου μπούφο...όχι αυτοί που συμφωνούν....γιαυτό οι φασίστες θα μείνουν για πάντα φασίστες. Από όποιο άκρο και αν έρχονται.
Καλά για να λες ''φοβούνται'' τα αφεντικά φαντάσου πόσο πυροβολημένος είσαι...που βλέπεις παντού αφεντικά....ρε επιστήμονα....τα αφεντικά της χώρας είναι 10 οικογένειες...το ότι είσαι επιχειρηματίας δεν σε κάνει αφεντικό....αλλά ξέρω..για εσάς τους συντρόφους μόνο οι εργαζόμενοι είναι λαός...οι άλλοι να πάνε να ψοφήσουν...και από τους εργαζόμενους μόνο όσοι βγάζουν λίγα...αν ο άλλος βγάζει πολλά είναι τσιράκι...βέβαια τα μεγαλύτερα τσιράκια είναι οι τεμπέληδες που ζουν από το κόμμα....ακόμα και του λαού..
φοβηθήκαμε τύπε...έχουμε αλλάξει 10 βρακιά εμείς τα αφεντικά τώρα που μπορεί να πάρεις τα όπλα και να έρθεις να μας πάρεις τα κεκτημένα