Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.549
Πόντοι
6.056
Τον τρώει το μαράζι όμως.
Τόσα χρόνια , να μην πάρει τον τίτλο .
Μεγάλη αδικία.

Αν και για όλους μας, είναι εστεμμένος.
Είναι Mr Malakas , άνευ χαρτοφυλακίου !!!!!!!
μόνον ένας χοντρομαλάκας με στέμμα και σκατόψυχος μπορεί να κάνει πορωμένη "γλειφοκωλάδα" στον αναίσθητο μούλο .....

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.250
Πόντοι
12.056
Τον τρώει το μαράζι όμως.
Τόσα χρόνια , να μην πάρει τον τίτλο .
Μεγάλη αδικία.

Αν και για όλους μας, είναι εστεμμένος.
Είναι Mr Malakas , άνευ χαρτοφυλακίου !!!!!!!
αμαρτια ειναι εχει δωσει σε τοσο κοσμο καρεκλα εναν μλκ ακομη δεν μπορει να βολεψει

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
283
Πόντοι
21
Μόνο εγκεφαλικά λοβοτομημένοι και κουλοκομματόσκυλα δε θέλουν να δουν ή να καταλάβουν οτι υπήρξε τιτάνια προσπάθεια συγκάληψης. Ο Μιζοτάκης στην προσπάθειά του να σώσει τον μπούλη απ τις Σέρρες έσκαψε μελλοντικά τον λάκο του. Την πάτησε σαν το κοτσίφι ο πανίβλακας.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.638
Πόντοι
6.056
μόνον ένας χοντρομαλάκας με στέμμα και σκατόψυχος
Ε ναι ... τι ; Δεν τα έχει όλα αυτά στο βιογραφικό της η Κλαούντια ;
Δεν μιλάμε για κανένα τσικό της μαλακίας εδώ.
Μιλάμε για τον διαχρονικό τιτάνα της μαλακίας . Το μοναδικό αστέρι της γαλάζιας ομάδας
που δεν έχει στεφθεί ακόμη Mr Malakas .

Ένας τεράστιος μαλάκας παλιάς κοπής , που κάνει να τρέμουν τα νέα φυντάνια τριπιτσόλια της μαλακίας.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.749
Πόντοι
8.346
μόνον ένας χοντρομαλάκας με στέμμα και σκατόψυχος μπορεί να κάνει πορωμένη "γλειφοκωλάδα" στον αναίσθητο μούλο .....

Καλα την εβλεπα χθες την ρουφιανα και ηθελα να μπω μεσα στην τηλεόραση. Τι σκουπίδια ειναι αυτα.. τι θέατρο έπαιζε η καριολα..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
ο δικηγόρος μιλάει πλέον ανοιχτά περί εσχάτης προδοσίας και κατάλυσης του συντάγματος

ό,τι λέγαμε τις τελευταίες μέρες επιβεβαιώνεται με τον πιο πανηγυρικό τρόπο

να ενημερώσουμε τα λογής λογής ασφαλητάκια του νήματος ότι σύμφωνα με το ελληνικό σύνταγμα όλη η εξουσία πηγάζει από τον λαό -το οπλοφορείν και η οπλοχρησία δεν αποτελούν επ'ουδενί προνόμιά τους- ο οποίος λαός ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να υπερασπιστεί το σύνταγμα, εν όπλοις μεταξύ άλλων

κι όποιος δεν έχει ούτε χέρια ούτε πόδια να 'ρθει να χτυπηθεί με κουτουλιές, όπως παρακινούσαν οι μπολσεβίκοι το 17
Καλά μακάρι να ήταν μόνο αυτές οι παρεμβάσεις που έχουν κάνει στην δικαιοσύνη....ποια προδοσία και πιο σύνταγμα...τα έχουν τσαλαπατήσει αυτά και πριν τα τέμπη

αυτά για τις οπλοφορίες και τον λαό που θα ξεχυθεί στους δρόμους και θα πάρει κεφάλια είναι μπούρδες

και επειδή εγώ δεν συμφωνώ με τέτοια μου αρέσει η δημοκρατία

αλλά επειδή ποιοι μπολσεβίκοι??? εδώ έγιναν τα τέμπη και μετά από 15 μέρες τους ψήφισαν

ένα επίδομα και ένα market pass να δώσει θα τη βγάλει καθαρή μάλλον

• Θυμός
Αντιδράσεις: Nubic

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.280
Πόντοι
2.356
Δεν υπάρχει ούτε ένας από τους φιλοκυβερνητικους αρθρογράφους, που να μη θεωρεί ότι ο Μητσοτάκης τα σκάτωσε στη συνέντευξη που έδωσε στον Αlpha.
Καψής, Παπαχελάς, κουστωδία Πρώτου θέματος και πάει λέγοντας.
Και φυσικά όλοι δέχονται ότι οι ενεργειες της κυβέρνησής του ήταν αυτές που εδραίωσαν την πεποίθηση συγκάλυψης στον κόσμο.
Που πλέον αηδιασμένος αποφάσισε να αντιδράσει γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τα κόμματα και γέμισε τις πλατείες σε όλη την Ελλάδα.
Κάπου διάβασα ότι ο Μητσοτάκης έπεσε από τα σύννεφα όταν είδε τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, καθώς το άμεσο περιβάλλον του Μαξίμου τον βεβαίωνε ότι θα μαζευτεί το πολύ 3.000 κόσμος. Εξ ου και η σχετική φημολογία ότι θα πέσουν κεφάλια στο σύστημα Μαξίμου με τοποθετήσεις Γεραπετριτη και Παπασταύρου.
Γαμώ τα πολιτικά κριτηρια και σε άμεση επαφή με την κοινωνια αυτό το "περιβάλλον Μαξίμου".

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656

:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

κατάπιε τη γλώσσα της η χοντρή

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.365
Πόντοι
2.306
Δεν θέλω να σου επιτεθώ διότι δεν ξέρω το ύφος του ποστ σου,να σου θυμίσω πως ο ΚΥΡΙΟΣ αυτός έθαψε τρία παιδιά.

Δύο τα δικά του και ένα του αδερφού του...

Είσαι σίγουρος πως μπορείς να τον κρίνεις ;

Θετικά τον κρίνω.Λέω οτι εκφράζει το λαικό αίσθημα.Δεν περίμεναν τέτοιες αντιδράσεις συγγενών στη Ν.Δ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.509
Πόντοι
2.606
Α γεια σου, το πόρισμα του πραγματογνώμονα (που παίρνει τα λεφτά από τις οικογένειες) των θυμάτων είναι ευαγγέλιο. Και δεν είναι απίστευτο που έχετε ξεχάσει όλοι σας αυτόν ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ αλλά όλα τα αλλά τα ξέρετε και τα θυμάστε πολύ σχολαστικά. Και σας φταίει μετά ο μπαρόκ. Αλλά όλα τα υπόλοιπα τα έχουν κάνει τέλεια και είναι δολοφόνοι αλλά δεν έχουν κάνει το τέλειο έγκλημα. Αλλά τα δυο τροχαία είναι τέλεια εγκλήματα.

Ρε, μήπως είσαι από την Έδεσσα;
τυπε εισαι τοσο μπαγλαμας που πραγματικα αισθανομαι αχημα με το μεγεθος της μαλακιας που σε διακρινει....εχεις καταλαβει τι συζηταμε τοσες μερες ????εχεις ακουσει τα "εγω ξερω,ειμαι σιγουρος για αυτο,εγω γνωριζω" τα "ολα αυτα ειναι αναληθη ,ειναι τερατουργιες ,ειναι ανυποστατα,δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα"

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ.....
ειναι προφανες οτι η πραγματικη αληθεια θα συνταραξει τα πραγματα,αυτο τρεμουν ,αυτο παλευουν να μην μαθευτει παση θυσια!

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
168
Πόντοι
1
αυτά για τις οπλοφορίες και τον λαό που θα ξεχυθεί στους δρόμους και θα πάρει κεφάλια είναι μπούρδες

σου φαίνονται μπούρδες, δεν είναι

το ότι κάτι τέτοιο, δηλαδή η τήρηση του συντάγματος που επαφίεται στον πατριωτισμό των ελλήνων οι οποίοι υποχρεούνται να σπεύδουν στην αποκατάστασή του όχι απλώς σε περίπτωση κατάλυσής του, αλλά και σε απόπειρα κατάλυσής του,

το ότι κάτι τέτοιο σου φαίνεται λοιπόν μπούρδα λέει περισσότερα για το πρόσωπό σου παρά για τον κόσμο και την πάνδημη απόγνωσή του που κυριαρχεί από άκρη σε άκρη αυτής της χώρας

καλό είναι να μην προκαταλαμβάνετε σαν μπούφοι τα γεγονότα γιατί ζούμε ιστορικές στιγμές και οι ήρωες δεν γεννιούνται, γίνονται τέτοιοι από τις συνθήκες και τις περιστάσεις

αν μη τι άλλο ως πολίτες αυτής της χώρας θα έπρεπε να είχατε διδαχτεί τα στοιχειώδη, η τελευταία εποποιία αυτού του λαού άλλωστε δεν είναι μακρινή

ούτε και η προδοσία της άλλωστε, ευτυχώς υπάρχουν ακόμα ενεργοί ιστορικοί που πιστοποιούν τα όσα γράφω και όλα όσα επιχειρούν να συγκαλύψουν δεκαετίες τώρα τα τσουτσέκια που κυβερνούν αυτόν τον τόπο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
σου φαίνονται μπούρδες, δεν είναι

το ότι κάτι τέτοιο, δηλαδή η τήρηση του συντάγματος που επαφίεται στον πατριωτισμό των ελλήνων οι οποίοι υποχρεούνται να σπεύδουν στην αποκατάστασή του όχι απλώς σε περίπτωση κατάλυσής του, αλλά και σε απόπειρα κατάλυσής του,

το ότι κάτι τέτοιο σου φαίνεται λοιπόν μπούρδα λέει περισσότερα για το πρόσωπό σου παρά για τον κόσμο και την πάνδημη απόγνωσή του που κυριαρχεί από άκρη σε άκρη αυτής της χώρας

καλό είναι να μην προκαταλαμβάνετε σαν μπούφοι τα γεγονότα γιατί ζούμε ιστορικές στιγμές και οι ήρωες δεν γεννιούνται, γίνονται τέτοιοι από τις συνθήκες και τις περιστάσεις

αν μη τι άλλο ως πολίτες αυτής της χώρας θα έπρεπε να είχατε διδαχτεί τα στοιχειώδη, η τελευταία εποποιία αυτού του λαού άλλωστε δεν είναι μακρινή

ούτε και η προδοσία της άλλωστε, ευτυχώς υπάρχουν ακόμα ενεργοί ιστορικοί που πιστοποιούν τα όσα γράφω και όλα όσα επιχειρούν να συγκαλύψουν δεκαετίες τώρα τα τσουτσέκια που κυβερνούν αυτόν τον τόπο
Άκου τύπε...αν δεν τρολλάρεις φυσικά....

1. Ο λαός είναι μαλθακός...συμφεροντολόγος και σταρχιδιστής....να μη του σκοτίζουν τα @@ θέλει όχι αλλαγή...ούτ ιδιαίτερα πατριώτης φαίνεται να είναι ούτε και βράζει έτοιμος να κάνει επανάσταση. Όπως σου είπα έγιναν τα τέμπη και σε 20 μέρες τους ξαναψήφισαν..γιατί δεν σε βάζει σε σκέψεις? Όχι επειδή τους γουστάρουν αλλά επειδή φοβούνται να μην χάσουν τα δεδομένα τους. Οπότε τις μεγάλες κουβέντες για ήρωες άστες να τις πεις αν έρθει ποτέ η ώρα. Για την ώρα αντί για ήρωες έχεις βυσματίες και αν δεν το καταλαβαίνεις εσύ είσαι ο μπούφος.

2. Ναι έχω το θάρος της γνώμης μου και σου το λέω ξεκάθαρα.....εμένα μου αρέσει η Δημοκρατία....ούτε οι σταλινιστικές δικτατορίες...ούτε οι ναζιστικές...ούτε οι δικτατορίες των συνταγματαρχών με τα τανξ τους ταγματασφαλίτες και τις εξορίες. Αν εσύ οραματίζεσαι ιστορικές στιγμές που θα πάρεις τα όπλα και θα θερίζεις όποιον διαφωνεί μαζί σου λέει και αυτό πολλά για το άτομο σου.

Οπότε...και επειδή τα τέμπη δεν ένωσαν ξαφνικά όλο τον λαό στα πάντα....ναι αγανακτισμένοι...ναι να φύγει η εγκληματική οργάνωση...αλλά τα όπλα και τις ένοπλες επαναστάσεις να τις κρατήσετε για την πάρτη σας. Η πλειοψηφία δε θέλει χούντες προτιμά την Δημοκρατία. Αν ήθελε χούντα θα είχε βγει η χρυσή αυγή κυβέρνηση.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.049
Πόντοι
5.506
Για αυτό που λέει ότι είχα γράψει για τραβελάδικα, αν είχε κάτι περίεργο ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟ post.
Και που ξέρεις τι γράφω εγώ μωρή κουφάλα;;; Έχεις δίκιο όμως, τι παράξενο να επισκέπτεται κανείς τραβελαδικα, όλοι αυτό κάνουν. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
168
Πόντοι
1
Άκου τύπε...αν δεν τρολλάρεις φυσικά....

1. Ο λαός είναι μαλθακός...συμφεροντολόγος και σταρχιδιστής....να μη του σκοτίζουν τα @@ θέλει όχι αλλαγή...ούτ ιδιαίτερα πατριώτης φαίνεται να είναι ούτε και βράζει έτοιμος να κάνει επανάσταση. Όπως σου είπα έγιναν τα τέμπη και σε 20 μέρες τους ξαναψήφισαν..γιατί δεν σε βάζει σε σκέψεις? Όχι επειδή τους γουστάρουν αλλά επειδή φοβούνται να μην χάσουν τα δεδομένα τους. Οπότε τις μεγάλες κουβέντες για ήρωες άστες να τις πεις αν έρθει ποτέ η ώρα. Για την ώρα αντί για ήρωες έχεις βυσματίες και αν δεν το καταλαβαίνεις εσύ είσαι ο μπούφος.

2. Ναι έχω το θάρος της γνώμης μου και σου το λέω ξεκάθαρα.....εμένα μου αρέσει η Δημοκρατία....ούτε οι σταλινιστικές δικτατορίες...ούτε οι ναζιστικές...ούτε οι δικτατορίες των συνταγματαρχών με τα τανξ τους ταγματασφαλίτες και τις εξορίες. Αν εσύ οραματίζεσαι ιστορικές στιγμές που θα πάρεις τα όπλα και θα θερίζεις όποιον διαφωνεί μαζί σου λέει και αυτό πολλά για το άτομο σου.

Οπότε...και επειδή τα τέμπη δεν ένωσαν ξαφνικά όλο τον λαό στα πάντα....ναι αγανακτισμένοι...ναι να φύγει η εγκληματική οργάνωση...αλλά τα όπλα και τις ένοπλες επαναστάσεις να τις κρατήσετε για την πάρτη σας. Η πλειοψηφία δε θέλει χούντες προτιμά την Δημοκρατία. Αν ήθελε χούντα θα είχε βγει η χρυσή αυγή κυβέρνηση.

εσύ είσαι ο μαλθακός, ο συμφεροντολόγος κι ο σταρχιδιστής, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια,

και σ'το λέω αυτό γιατί αυτοί που ψήφισαν τους ίδιους μετά τα Τέμπη είναι ένα 20% του εκλογικού σώματος και όχι η συντριπτική πλειοψηφία που απείχε

αυτή η πλειοψηφία είναι ο φόβος και ο τρόμος τους γιατί επιτέλους ενεργοποιήθηκε και άρχισε να ασκεί τα συνταγματικά της δικαιώματα -όπως αυτό του συνέρχεσθαι, το οποίο οφείλουν να περιφρουρούν τα ματ κι οι ασφαλήτες και όχι να ψεκάζουν τις ειρηνικές διαδηλώσεις με ασφυξιογόνα

επειδή έχεις το θάρρος της γνώμης σου λοιπόν και σου αρέσει η δημοκρατία μάθε ότι αυτή δεν ξεκινά ούτε και τελειώνει στην κάλπη που στήνουν μια φορά στα τέσσερα χρόνια

οι λακέδες του καθεστώτος μπορεί να έχουν συμφέρον να βλέπουν τα πράγματα όπως εσύ, εγώ όμως δεν μίλησα πουθενά για τον στάλιν και τον κομμουνισμό -μετά χαράς να σου μιλήσω όποτε θες γιατί βλέπω ότι δεν σκαμπάζεις γρυ-

μίλησα μόνο για τις συνταγματικά κατοχυρωμένες υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του έλληνα πολίτη

πάρε πίσω τα τρολαρίσματα λοιπόν και όχι τέτοια σε εμένα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.250
Πόντοι
12.056
FB_IMG_1738675364538.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.049
Πόντοι
5.506
Ε ναι ... τι ; Δεν τα έχει όλα αυτά στο βιογραφικό της η Κλαούντια ;
Δεν μιλάμε για κανένα τσικό της μαλακίας εδώ.
Μιλάμε για τον διαχρονικό τιτάνα της μαλακίας . Το μοναδικό αστέρι της γαλάζιας ομάδας
που δεν έχει στεφθεί ακόμη Mr Malakas .

Ένας τεράστιος μαλάκας παλιάς κοπής , που κάνει να τρέμουν τα νέα φυντάνια τριπιτσόλια της μαλακίας.
Πουτανακι μου λακου, τραβε-λακη, πουσταρδε-λακη, γιουβαρ-λακη, επιτέλους έγινε το θαύμα και απέκτησες χορωδία να σου κάνει δεύτερες φωνές, ποιος σε πιάνει τώρα, από κει που σε είχα τρελάνει στη φάπα και έφευγες άρον-άρον κλαίγοντας και ξαναγύρναγες με καινούριο-παλιο κλωνάρι, τώρα επιτέλους σου μιλάει και κάποιος άλλος, έστω ιντερνετικό, εκτός από το διαχειριστή της πολυκατοικίας που σου ζητάει κοινόχρηστα για την υπογα.

ΚΑΥΛΑ, ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΑΚΗ, ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΚΗΣ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
εσύ είσαι ο μαλθακός, ο συμφεροντολόγος κι ο σταρχιδιστής, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια,

και σ'το λέω αυτό γιατί αυτοί που ψήφισαν τους ίδιους μετά τα Τέμπη είναι ένα 20% του εκλογικού σώματος και όχι η συντριπτική πλειοψηφία που απείχε

αυτή η πλειοψηφία είναι ο φόβος και ο τρόμος τους γιατί επιτέλους ενεργοποιήθηκε και άρχισε να ασκεί τα συνταγματικά της δικαιώματα -όπως αυτό του συνέρχεσθαι, το οποίο οφείλουν να περιφρουρούν τα ματ κι οι ασφαλήτες και όχι να ψεκάζουν τις ειρηνικές διαδηλώσεις με ασφυξιογόνα

επειδή έχεις το θάρρος της γνώμης σου λοιπόν και σου αρέσει η δημοκρατία μάθε ότι αυτή δεν ξεκινά ούτε και τελειώνει στην κάλπη που στήνουν μια φορά στα τέσσερα χρόνια

οι λακέδες του καθεστώτος μπορεί να έχουν συμφέρον να βλέπουν τα πράγματα όπως εσύ, εγώ όμως δεν μίλησα πουθενά για τον στάλιν και τον κομμουνισμό -μετά χαράς να σου μιλήσω όποτε θες γιατί βλέπω ότι δεν σκαμπάζεις γρυ-

μίλησα μόνο για τις συνταγματικά κατοχυρωμένες υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του έλληνα πολίτη

Μαλθακός είναι όποιος δεν πάει να ψηφίσει εγώ πήγα να ψηφίσω προφανώς όχι τους εγκληματίες.

Το κυριότερο συνταγματικό δικαίωμα ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του λαού είναι να να πηγαίνει να ψηφίσει. Συνεπώς όταν το 80% του εκλογικού σώματος ΑΠΕΧΕΙ που το λες και για καλό...και δεν πάει αν ψηφίσει...μου φορτώνει εμένα για 4 χρόνια την κόζα νόστρα. Και μάθε και κάτι ακόμα....η καλύτερη τους είναι να απέχεις....θα πάνε να ψηφίσουν τα κομματόσκυλα τους και θα έχουν και αυτοδυναμία.

Οπότε πριν τα συνταγματικά σου δικαιώματα στο συνέρχεστε και πριν καταστρώσεις επανάσταση με όπλα...ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ...κάποιον που αποδέχεσαι να σε κυβερνήσει. Αυτή είναι η δημοκρατία...εσένα ποιος σου είπε ότι θέλω να με κυβερνήσεις εσύ και οι φίλοι σου που πήρατε τα όπλα???? Αν είσαι πατριώτης κάνε κόμμα και κατέβα να μας πεις τι θα κάνεις για να σε ψηφίσουμε. Αλλά ο λαός γιαυτό είναι μαλθακός...δε θέλει να ρισκάρει και να ψηφίσει κάτι άλλο. Και μετά μαζεύεται και μιλάει για επανάσταση. Του καναπέ και του ίντερνετ.

Συμφωνώ προφανώς ότι δεν θα έπρεπε να ρίχνουν δακρυγόνα..αλλά τι περιμένεις κάτι καλύτερο??? Έτσι γίνεται πάντα σε οποιαδήποτε πορεία.

Όσο για τον κουμουνισμό...δεν έχεις να μου πεις κάτι που να με μεταπείσει...οτιδήποτε βασίζεται στην επιβολή του νόμου με τον στρατό....και στερεί τις ελευθερίες εμένα δεν μου αρέσει. Από την άλλη δεν μπορείς και να αμφισβητήσεις ότι -όπως και οι ναζί- και οι κουμουνιστές θέρισαν εκατομμύρια...επέβαλαν την τάξη με στρατιωτικό καθεστώς...και αν δεν συμφωνούσαν έφευγες για γκούλαγκ. Δεν θέλω πεθαμένες ιδέες και καθεστώτα του προηγούμενου αιώνα...σε λίγα χρόνια θα πηγαίνουμε στον Άρη τι να μας πεις για τον κουμουνισμό?

Είναι η ένοπλη επανάσταση συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του Έλληνα πολίτη????

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.250
Πόντοι
12.056

με τα οπλα δεν λυνονται αυτα...η χωρα εχει τραβηχτει πολλες φορες σε εμφυλιους εξαιτιας τις ομονοιας που εχουμε σαν λαος

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.638
Πόντοι
6.056
με τα οπλα δεν λυνονται αυτα...η χωρα εχει τραβηχτει πολλες φορες σε εμφυλιους εξαιτιας τις ομονοιας που εχουμε σαν λαος
Κανένας εμφύλιος. Οι άγγλοι , έδωσαν όπλα και λίρες στους σταλινοτσολιάδες , τέρμα ηλίθιους περιθωριακούς και εγκληματίες για να ρημάξουν τη χώρα και να μην πάρει το μερίδιό της , ως νικήτρια.
Αλλιώς θα έπαιρνε τη βόρεια ήπειρο και τη μακεδονία του σαντάνσκι αφού και η αλβανία και η βουλγαρία ήταν με την πλευρά των ηττημένων και συνεπώς έπρεπε να χάσουν εδάφη .
Οι άγγλοι , που είχαν 35 χρόνια νωρίτερα φτιάξει πρώτη φορά αλβανικό κράτος
και πάλι για να μην πάρει τη βόρεια ήπειρο η ελλάδα.

Το ίδιο θα είχε πάρει και την κύπρο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom