Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (9 μέλη και 25 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.366
Πόντοι
4.965
Ο τύπος (που κατά 90% τρολλάρει και είναι κάνας κλώνος του ντόπα)

μιλάει για επανάσταση τύπου χούντας ή μπορεί και σοβιετικής ένωσης...δεν έχω καταλάβει :confused:
δε σε πιάνω...
μάλλον δεν καταλαβαίνεις αλλά τώρα σε θυμήθηκα, όπως και το κόλλημά σου, έχεις ένα βαθύ θεματάκι. Δε θα στο λύσω,
πάω πάρακάτω.

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
168
Πόντοι
1
είσαι εντελώς μόγκολος γιατί εγώ ο ίδιος πόσταρα το συγκεκριμένο βίντεο

αν ήθελα να το συγκαλύψω εγώ θα το πόσταρα ρε ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
και επειδή το ανέβασες; ίσα ίσα φαίνονται οι προτεραιότητες που θέτει η αξιακή σου κλίμακα

ο δικηγόρος της Καρυστιανού μίλησε ρητά για έσχατη προδοσία και κατάλυση του πολιτεύματος και εσύ ζεις με περισσότερο με τον φόβο του κόσμου παρά της χούντας που μας κυβερνά

πρώτο σου μέλημα ο εσωτερικός εχθρός
ύστερα ο Μητσοτάκης

γι αυτό και εγώ λέω αν έχεις την φωλιά σου λερωμένη τόσο το χειρότερο για σένα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
δε σε πιάνω...
μάλλον δεν καταλαβαίνεις αλλά τώρα σε θυμήθηκα, όπως και το κόλλημά σου, έχεις ένα βαθύ θεματάκι. Δε θα στο λύσω,
πάω πάρακάτω.
Τι ακριβώς δεν πιάνεις?

Δεν συμφωνώ με κανενός είδους καθεστώς που δεν βγαίνει μέσα από εκλογές πόσο πιο καθαρά να το πω?

Όποιος θέλει να αλλάξει τον κόσμο κατεβαίνει στις εκλογές δεν παίρνει τα όπλα...εκτός αν δεν έχει τίποτα να πει....

Τώρα αν πας να κατέβεις...και αυτοί κατεβάσουν τα τανκς να σε πατήσουν μαζί σου...όπως και στα συλλαλητήρια που έχω κατέβει σε πολλά.

Εγώ έχω το κόλλημα? :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.433
Πόντοι
12.756
είσαι εντελώς μόγκολος γιατί εγώ ο ίδιος πόσταρα το συγκεκριμένο βίντεο

αν ήθελα να το συγκαλύψω εγώ θα το πόσταρα ρε ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Συμμετέχεις στην συγκάλυψη .. μαζι σου θα τα πουμε στους δρομους :rockon::rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
168
Πόντοι
1
Τι ακριβώς δεν πιάνεις?

Δεν συμφωνώ με κανενός είδους καθεστώς που δεν βγαίνει μέσα από εκλογές πόσο πιο καθαρά να το πω?

Όποιος θέλει να αλλάξει τον κόσμο κατεβαίνει στις εκλογές δεν παίρνει τα όπλα...εκτός αν δεν έχει τίποτα να πει....

Τώρα αν πας να κατέβεις...και αυτοί κατεβάσουν τα τανκς να σε πατήσουν μαζί σου...όπως και στα συλλαλητήρια που έχω κατέβει σε πολλά.

Εγώ έχω το κόλλημα? :confused:
σου το ξανάπα μην παραποιείς τα λεγόμενά μου, αλλά εσύ επιμένεις

άντε γαμήσου λοιπόν
τα πουστιλίκια σου αλλού

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
και επειδή το ανέβασες; ίσα ίσα φαίνονται οι προτεραιότητες που θέτει η αξιακή σου κλίμακα

ο δικηγόρος της Καρυστιανού μίλησε ρητά για έσχατη προδοσία και κατάλυση του πολιτεύματος και εσύ ζεις με περισσότερο με τον φόβο του κόσμου παρά της χούντας που μας κυβερνά

πρώτο σου μέλημα ο εσωτερικός εχθρός
ύστερα ο Μητσοτάκης

γι αυτό και εγώ λέω αν έχεις την φωλιά σου λερωμένη τόσο το χειρότερο για σένα
Βεβαίως για αυτά μίλησε διότι όπως φαίνεται αυτά που έχουν κάνει για να συγκαλύψουν το θέμα των τεμπών έχουν τέτοια σημασία.

Και αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να πέσουν και η επόμενη κυβέρνηση να αφήσει την δικαιοσύνη να τους δικάσει για ότι έγκλημα τέτοιο έχουν κάνει. Και αν μου βρεις και κάποιον να ψηφίσω που θα το κάνει αυτό ακόμα καλύτερα.

Αυτά απέχουν πολύ από τις μπαρούφες που αραδιάζεις για όπλα και λαικά δικαστήρια. Ποιος κόσμος ρε κακομοίρη? Έτσι και πεις παραέξω στον κόσμος αυτά που λες εδώ θα σε πάρουν με τις πέτρες :confused:

την έχω πολύ λερωμένη...περιμένω να έρθετε με το κόμμα να με στείλετε στα γκούλαγκ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
Συμμετέχεις στην συγκάλυψη .. μαζι σου θα τα πουμε στους δρομους :rockon::rockon::rockon::rockon:
σας περιμένω να έρθετε φέρτε μου και έναν εσπρέσσο διπλό από καλή ποικιλία όμως όχι τίποτα ρομπούστα

και τίποτα κρουασάν γιατί πεινάω :confused:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.366
Πόντοι
4.965
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
168
Πόντοι
1
Βεβαίως για αυτά μίλησε διότι όπως φαίνεται αυτά που έχουν κάνει για να συγκαλύψουν το θέμα των τεμπών έχουν τέτοια σημασία.

Και αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να πέσουν και η επόμενη κυβέρνηση να αφήσει την δικαιοσύνη να τους δικάσει για ότι έγκλημα τέτοιο έχουν κάνει. Και αν μου βρεις και κάποιον να ψηφίσω που θα το κάνει αυτό ακόμα καλύτερα.

Αυτά απέχουν πολύ από τις μπαρούφες που αραδιάζεις για όπλα και λαικά δικαστήρια. Ποιος κόσμος ρε κακομοίρη? Έτσι και πεις παραέξω στον κόσμος αυτά που λες εδώ θα σε πάρουν με τις πέτρες :confused:

την έχω πολύ λερωμένη...περιμένω να έρθετε με το κόμμα να με στείλετε στα γκούλαγκ
σου είπα να πας να γαμηθείς, το εννοώ και σ'το ξαναλέω

αν νομίζεις ότι με τις πουστιές σου θα ανοίξω διάλογο είσαι μακράν γελασμένος

γίνε πρώτα άνθρωπος και όχι μπινές που παραποιεί τα λεγόμενα του άλλου και μετά το σκέφτομαι

προς το παρόν έχω απαντήσει επαρκώς σε αυτά που μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν

άντε γαμήσου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
σου το ξανάπα μην παραποιείς τα λεγόμενά μου, αλλά εσύ επιμένεις

άντε γαμήσου λοιπόν
τα πουστιλίκια σου αλλού
μην νευριάζεις μαν εντάξει

είναι στο δημοκρατικό τόξο το κόμμα άλλωστε έχει παρκαρισμένα απέξω τα ρειντζ και τα λέξους και πρέπει να έχει μέσα περισσότερα αι φον και αι μακ από ότι έχει η ίδια η αππλε στο σίλικον βάλει...οι κουμουνιστές είναι από πάντα apple fan boys :wanker:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.433
Πόντοι
12.756
σας περιμένω να έρθετε φέρτε μου και έναν εσπρέσσο διπλό από καλή ποικιλία όμως όχι τίποτα ρομπούστα

και τίποτα κρουασάν γιατί πεινάω :confused:

αυγα βραστά .... 2 θα λαβεις , ενα κατω απο καθε μασχαλη :coffee::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
καλά όσο σκέφτομαι ότι πληρώνω φόρους για να παίρνουν επιδόματα κάτι τυπάδες που ονειρεύονται να πάρουν τα όπλα και να στήσουν λαικά δικαστήρια

μήπως τελικά ο λάκης έχει δίκιο??? :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
αυγα βραστά .... 2 θα λαβεις , ενα κατω απο καθε μασχαλη :coffee::coffee:
και αυγά αν είναι ομελέτα με φέτα πιπεριά την έτρωγα τώρα και καπάκι ο καφές

κομπλέ θα αφήσω και τιπς στον φίλο μας τον κουμουνιστή επαναστάτη ντιλιβερά :coffee:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.788
Πόντοι
3.936
Τα όπλα λοιπόν το 1928 ... ήταν ελεύθερα.
Μπορεις αν ασχολεισαι να βρεις παρτιδες από ορισμενες χρονολογιες που παιρνουν μετατροπες και να φτιάξεις τα "γκοστ". Όρεξη κ μεράκι να υπάρχει.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.542
Πόντοι
6.056
Όπως σου είπα έγιναν τα τέμπη και σε 20 μέρες τους ξαναψήφισαν..γιατί δεν σε βάζει σε σκέψεις? Όχι επειδή τους γουστάρουν αλλά επειδή φοβούνται να μην χάσουν τα δεδομένα τους
δεν είναι έτσι ..δεν ψήφισαν την "νέα μπασταρδοκρατία" έχοντας γνώση ...
κανείς δεν ήξερε ότι μεταφέρανε "εκρηκτικά" και γινότανε οργανωμένη καθεστωτική συγκάλυψη η οποία συνεχίζεται

ούτε ήξερε ο κόσμος πχ ότι το "λιγότεροι φόροι-καθόλου νέοι φόροι" θα γινόταν φοροτσουνάμι....
ούτε φανταζόταν ο κόσμος πως ο ελεύθερος ανταγωνισμός που θα έριχνε τις τιμές θα οδηγούσε προμελετημένα
σε πράσινα κίτρινα μπλε τιμολόγια πολυτελείας....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.542
Πόντοι
6.056

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.685
Πόντοι
3.656
δεν είναι έτσι ..δεν ψήφισαν την "νέα μπασταρδοκρατία" έχοντας γνώση ...
κανείς δεν ήξερε ότι μεταφέρανε "εκρηκτικά" και γινότανε οργανωμένη καθεστωτική συγκάλυψη η οποία συνεχίζεται

ούτε ήξερε ο κόσμος πχ ότι το "λιγότεροι φόροι-καθόλου νέοι φόροι" θα γινόταν φοροτσουνάμι....
ούτε φανταζόταν ο κόσμος πως ο ελεύθερος ανταγωνισμός που θα έριχνε τις τιμές θα οδηγούσε προμελετημένα
σε πράσινα κίτρινα μπλε τιμολόγια πολυτελείας....
Όπως το ήξερα εγώ έτσι το ήξερες και εσύ.

Μια χαρά ήξεραν όσοι ψήφισαν νδ μετά τα τεμπη τι ψηφιζουν.

Και τώρα θα δεις ότι θα τους ξανά ψηφίσουν επειδή απλά όταν έρχεται η ώρα εκείνη ξεχνάνε όλα τα υπόλοιπα εκτός από την τσέπη τους.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.542
Πόντοι
6.056
Όπως το ήξερα εγώ έτσι το ήξερες και εσύ.

Μια χαρά ήξεραν όσοι ψήφισαν νδ μετά τα τεμπη τι ψηφιζουν.

Και τώρα θα δεις ότι θα τους ξανά ψηφίσουν επειδή απλά όταν έρχεται η ώρα εκείνη ξεχνάνε όλα τα υπόλοιπα εκτός από την τσέπη τους.
προσωπικά δεν γνώριζα παρά ότι ο καραμανλής έπαιζε το πουλάκι του και οι σταθμάρχες τη μπιρίμπα

Δηλαδή κλάιν μάιν ,τα ίδια και τα ίδια στο κωλοχανείο η ελλάς , αυτά γνώριζα όπως η πλειοψηφία του κόσμου
Μετά μάθαμε ότι υπήρξε εγκληματική συγκάλυψη που συνεχίζεται

Δεν θα τους ξαναψηφίσουν και για την τσέπη που λες ,
έχουνε μαζευτεί πάρα πολλά
Για την ακρίβεια , δεν υπάρχει τομέας που δεν τα γάμησαν όλα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.049
Πόντοι
5.506
άκου για να τελειώνουν οι παρελκυστικές συζητήσεις και το σανό με το οποίο ταΐζετε τα βόδια

αν δεν σου αρέσει ο λαός που απείχε να αλλάξεις χώρα να πας κάπου αλλού όπου δεν υπάρχουν δημοκρατικά αδιέξοδα όπως αυτό της αποχής

γιατί βέβαια δε θα φύγει ο λαός που απείχε από τις εκλογές απ' τη χώρα του και ναι, θα υποστούμε όλοι μαζί τις συνέπειες αυτής της αποχής είτε το θέλουμε είτε όχι -αν δεν σου αρέσει οι πόρτες είναι ανοιχτές κατ τα σκυλιά δεμένα, όξω

κι επειδή μιλάς για υποχρεώσεις μάθε κάτι ακόμα, καθώς δείχνεις ότι υπολείπεσαι στα στοιχειώδη: πρωταρχικές υποχρεώσεις έχει η πολιτεία προς εμένα, τον πολίτη, και όχι το αντίθετο, προς εμένα που της έχω εκχωρήσει τα βασικά

αν δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της τόσο το χειρότερο γι αυτήν βάσει του συντάγματος κι όχι του κάθε ξερόλα που επειδή ψηφίζει μια φορά στα τέσσερα χρόνια θέλει να επιβάλει την άποψή του πάνω στους άλλους

αν δεν θες να συμμετάσχεις με κανέναν άλλον τρόπο στην διαφύλαξη του συντάγματος, το οποίο ορίζει ρητά τον τύπο της δημοκρατίας που έχουμε, όντας στην ουσία εσύ ο μαλθακός της υπόθεσης,

κάνε στην άκρη και μη μπαίνεις στη μέση όσων προτίθενται να δράσουν πατριωτικά και όχι ατιμωτικά βγάζοντας πύρινους λόγους με την κατάληξη "έτσι γινόταν πάντα, τι θες να κάνουμε; "

για τα μπολντ που έβαλες φάε ένα κάνσελ γιατί αυτοί που αναφέρεις δεν ήταν κομμουνιστές, η αμάθειά σου βρωμίζει το νήμα
Να υποθέσω πως και μένα μου επιτρέπεις να σου πω "στο καλό και από το πεζοδρόμιο" τύπε μου, ε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom