άκου για να τελειώνουν οι παρελκυστικές συζητήσεις και το σανό με το οποίο ταΐζετε τα βόδια
αν δεν σου αρέσει ο λαός που απείχε να αλλάξεις χώρα να πας κάπου αλλού όπου δεν υπάρχουν δημοκρατικά αδιέξοδα όπως αυτό της αποχής
γιατί βέβαια δε θα φύγει ο λαός που απείχε από τις εκλογές απ' τη χώρα του και ναι, θα υποστούμε όλοι μαζί τις συνέπειες αυτής της αποχής είτε το θέλουμε είτε όχι -αν δεν σου αρέσει οι πόρτες είναι ανοιχτές κατ τα σκυλιά δεμένα, όξω
κι επειδή μιλάς για υποχρεώσεις μάθε κάτι ακόμα, καθώς δείχνεις ότι υπολείπεσαι στα στοιχειώδη: πρωταρχικές υποχρεώσεις έχει η πολιτεία προς εμένα, τον πολίτη, και όχι το αντίθετο, προς εμένα που της έχω εκχωρήσει τα βασικά
αν δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της τόσο το χειρότερο γι αυτήν βάσει του συντάγματος κι όχι του κάθε ξερόλα που επειδή ψηφίζει μια φορά στα τέσσερα χρόνια θέλει να επιβάλει την άποψή του πάνω στους άλλους
αν δεν θες να συμμετάσχεις με κανέναν άλλον τρόπο στην διαφύλαξη του συντάγματος, το οποίο ορίζει ρητά τον τύπο της δημοκρατίας που έχουμε, όντας στην ουσία εσύ ο μαλθακός της υπόθεσης,
κάνε στην άκρη και μη μπαίνεις στη μέση όσων προτίθενται να δράσουν πατριωτικά και όχι ατιμωτικά βγάζοντας πύρινους λόγους με την κατάληξη "έτσι γινόταν πάντα, τι θες να κάνουμε; "
για τα μπολντ που έβαλες φάε ένα κάνσελ γιατί αυτοί που αναφέρεις δεν ήταν κομμουνιστές, η αμάθειά σου βρωμίζει το νήμα