You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (9 μέλη και 22 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.049
- Πόντοι
- 5.506
Αυτά υπάρχουν μόνο μέσα στο διαταραγμένο σου μυαλό (λέμε τώρα μυαλό)την ένοπλη βία; μα αυτή σε έκτακτες περιπτώσεις όπως αυτές που ζούμε παύει να αποτελεί εκχωρημένο προνόμιο στα κοπρόσκυλα που πληρώνουμε και η άσκησή της επανέρχεται στο λαό.
όταν η πολιτεία δεν με προστατεύει όπως ορίζει το σύνταγμα παίρνω τα όπλα για να επανέλθει η συνταγματική νομιμότητα
υπάρχει κανείς που φοβάται την ετυμηγορία του λαού; φοβάται κανείς τι θα γίνει άμα πάρει ο λαός τα όπλα; ποιος άλλος εκτός από τον μητσοτάκη, τον καραμανλή, τον τασούλα, τους χαρακόπουλους κλπ;
μήπως φοβούνται και τα αφεντικά; μήπως έχουν κι αυτά λερωμένη τη φωλιά τους;
ε, τότε τόσο το χειρότερο για αυτά.
σκέψου το...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.049
- Πόντοι
- 5.506
Κλασσικος κομμουνοφασιστας, έσπασες γρήγορα και εύκολα.σου είπα να πας να γαμηθείς, το εννοώ και σ'το ξαναλέω
αν νομίζεις ότι με τις πουστιές σου θα ανοίξω διάλογο είσαι μακράν γελασμένος
γίνε πρώτα άνθρωπος και όχι μπινές που παραποιεί τα λεγόμενα του άλλου και μετά το σκέφτομαι
προς το παρόν έχω απαντήσει επαρκώς σε αυτά που μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν
άντε γαμήσου
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.049
- Πόντοι
- 5.506
Κάτσε ρε μαν, εσύ δεν είδες το βίντεο με την πυροσφαιρα να αναρωτηθείς πως σκατα τα ηλεκτρικά τρένα έκαναν τέτοια έκρηξηπροσωπικά δεν γνώριζα παρά ότι ο καραμανλής έπαιζε το πουλάκι του και οι σταθμάρχες τη μπιρίμπα
Δηλαδή κλάιν μάιν ,τα ίδια και τα ίδια στο κωλοχανείο η ελλάς , αυτά γνώριζα όπως η πλειοψηφία του κόσμου
Μετά μάθαμε ότι υπήρξε εγκληματική συγκάλυψη που συνεχίζεται
Δεν θα τους ξαναψηφίσουν και για την τσέπη που λες ,
έχουνε μαζευτεί πάρα πολλά
Για την ακρίβεια , δεν υπάρχει τομέας που δεν τα γάμησαν όλα
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.480
- Πόντοι
- 786
εννοείται,Όπως το ήξερα εγώ έτσι το ήξερες και εσύ.
Μια χαρά ήξεραν όσοι ψήφισαν νδ μετά τα τεμπη τι ψηφιζουν.
Και τώρα θα δεις ότι θα τους ξανά ψηφίσουν επειδή απλά όταν έρχεται η ώρα εκείνη ξεχνάνε όλα τα υπόλοιπα εκτός από την τσέπη τους.
μαλακίες ας κάνουν οι άφραγκοι,
οι οπαδοί του κουφοντίνα,
του γρηγορόπουλου
και η μετενσάρκωση του γρηγορόπουλου,
α και λάκης
ποιοί ταξιτζήδες ρε άμπαλε ?Κάτσε ρε μαν, εσύ δεν είδες το βίντεο με την πυροσφαιρα να αναρωτηθείς πως σκατα τα ηλεκτρικά τρένα έκαναν τέτοια έκρηξηόπως οι υπόλοιποι ταξιτζήδες του παρόντος; Εσύ δηλαδή δεν έβριζες επί τρεις μήνες τον κουλη για το κακό που προκάλεσε;
αυτοί που λέγανε για τερατουργήματα κ συνωμοσίες ?
όχι δεν είχα δεί το βίντεο ούτε έδωσα βάση στο τι λεγότανε από την κυβέρνηση
Ήμουνα στο ότι συνέβη ένα ατύχημα επειδή φαγώθηκαν τα λεφτά της τηλεδιοίκησης κ οι σταθμάρχες ψωλοαρμενίζανε,
τι πιό συνήθης φάση ?
Το μετά, η συγκάλυψη είναι που ενοχλεί ,
το έπιασες ?
Nου σου!αυγα βραστά .... 2 θα λαβεις , ενα κατω απο καθε μασχαλη
Ασ' τ' αυγά και τα φιρφιρίκια.
Η Eurostat ανακοίνωσε άνοδο στον πληθωρισμό για τον Ιανουάριο, στο 3,1%.
Τι μαθαίνεις;
Στους άλλους ανέβηκε περισσότερο ή λιγότερο;
Μπας και βρούμε καμιαν άκρη.
κινέζος φιλέλληνας
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2025
- Like
- 168
- Πόντοι
- 1
δεν είναι έτσι ..δεν ψήφισαν την "νέα μπασταρδοκρατία" έχοντας γνώση ...
κανείς δεν ήξερε ότι μεταφέρανε "εκρηκτικά" και γινότανε οργανωμένη καθεστωτική συγκάλυψη η οποία συνεχίζεται
ούτε ήξερε ο κόσμος πχ ότι το "λιγότεροι φόροι-καθόλου νέοι φόροι" θα γινόταν φοροτσουνάμι....
ούτε φανταζόταν ο κόσμος πως ο ελεύθερος ανταγωνισμός που θα έριχνε τις τιμές θα οδηγούσε προμελετημένα
σε πράσινα κίτρινα μπλε τιμολόγια πολυτελείας....
εγώ πιστεύω ότι το κρίσιμο είναι ο βαθμός του αναπόφευκτου χαρακτήρα -άρα σύμφωνα και με μια "ανώτερη" λογική, αναγκαίου χαρακτήρα- στον οποίο αποδίδουν τη σημερινή οικονομική κατάσταση
πόσες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης δηλαδή, μέχρι πού φτάνουν για αυτό το χάλι; στο 100%; γιατί βάσιμα πιστεύω ότι υπάρχει κόσμος που ως ένα βαθμό δικαιολογεί την κυβέρνηση χωρίς να εγκρίνει βέβαια τα τόσα "κακώς κείμενα "
εκεί θα μπορέσει να διακρίνει κανείς και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ιδεολογία, για να πιάσουμε τα κουλτουριάρικα του @λτουσέρ, πώς στέργουν τα υποκείμενα δλδ να συσταθούν ως τέτοια, δίνοντας το παρόν στην ιστορία
πώς να συνδιαλλαγείς με έναν λόγο εκ συστάσεως βαθιά διχαστικό που στήνει εχθρούς σε κάθε του λέξη, για να σώσει εαυτόν; είναι τόσο φυσική η κοινωνία, σαν να είμαστε μαϊμούδες μπροστά σε δύο ενδεχόμενα : μια μπανάνα και έναν γκρεμό
δεν παλεύεται η φάση με τις μαϊμούδες όσες μπανάνες κι αν δίνουν, η ίδια η μαϊμού είναι ο γκρεμός, και κάπως έτσι γεννιέται κι ο ηρωισμός -γιατί ήρωας υπάρχει μόνο μέσα σε μια τραγωδία, αυτά τα 'χουν πει οι δικοί μας εδώ και αιώνες, για αυτό κρατάμε με νύχια και με δόντια την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, όχι για αυτήν καθαυτή αλλά στο βαθμό που βάζουμε νύχια και δόντια επί το έργον
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.685
- Πόντοι
- 3.656
δεν ήξερες το μέγεθος της συγκάλυψης αλλά ήξερες ότι πάνε να συγκαλύψουν.προσωπικά δεν γνώριζα παρά ότι ο καραμανλής έπαιζε το πουλάκι του και οι σταθμάρχες τη μπιρίμπα
Δηλαδή κλάιν μάιν ,τα ίδια και τα ίδια στο κωλοχανείο η ελλάς , αυτά γνώριζα όπως η πλειοψηφία του κόσμου
Μετά μάθαμε ότι υπήρξε εγκληματική συγκάλυψη που συνεχίζεται
Δεν θα τους ξαναψηφίσουν και για την τσέπη που λες ,
έχουνε μαζευτεί πάρα πολλά
Για την ακρίβεια , δεν υπάρχει τομέας που δεν τα γάμησαν όλα
ήξερες ότι βγήκε ο πθ την ίδια νύχτα και αποφάσισε ότι φταίει ο σταθμάρχης
τέσπα για να μην σε πηγαίνω μακρυά....εγώ πιστεύω ότι θα τους ψηφίσουν επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο να ψηφίσουν.
και όταν λέω δεν έχουν εννοώ ότι φοβούνται ότι με άλλους θα γίνουν αυτά που έγιναν με σύριζα.
εγώ προσωπικά δεν το φτάνω τόσο μακρυά και σε ανθρώπους που δεν σεβάστηκαν τον θάνατο 60 παιδιών δεν θα έδινα ούτε την κουράδα μου όχι την ψήφο μου. Γιατί είναι άλλο να γίνεται η μαλακία από αμέλεια και άλλο η συγκάλυψη της μαλακίας.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.685
- Πόντοι
- 3.656
αν την νδ την ψήφιζαν μόνοι όσοι έχουν λεφτά η νδ θα έπαιρνε τα ποσοστά του κκε και το κκε θα έπαιρνε τα ποσοστά της νδ.εννοείται,
μαλακίες ας κάνουν οι άφραγκοι,
οι οπαδοί του κουφοντίνα,
του γρηγορόπουλου
και η μετενσάρκωση του γρηγορόπουλου,
α και λάκης
τα ίδια με τον σύριζα κάνουν και αυτοί....απλά έχουν τα κανάλια με το μέρος τους και δεν τους ξεβρακώνουν για τα οικονομικά που πάνε χάλια...γιατί αυτό δεν πουλάει.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.685
- Πόντοι
- 3.656
εγώ λέω εσείς οι ιδεολόγοι να μας πείτε γιατί χτες οι απλοί πράκτορες στην σαντορίνη που δεν είναι ούτε το κεφάλαιο ούτε τα αφεντικά....χρέωναν 500 ευρώ το εισιτήριο....αυτοί λαός δεν είναι???
ποιος τους είπε να το χρεώσουν το κράτος????
ποιος τους είπε να το χρεώσουν το κράτος????
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.710
- Πόντοι
- 456
βγες στα κανάλια να φτύσεις αλήθεια τότε
αλλά, εδώ μέσα γράψε πηγή για να την τσεκάρουμε
έξω ειδικοί δεν αναφέρθηκαν πουθενά σε τέτοιο ενδεχόμενο.
βολεύει βέβαια να έπαιζε κάτι τέτοιο.
Όμως...ξέρεις τι δεν κολλάει;
η συντονισμένη από πολλές αρχές και φορείς προσπάθεια μη τήρησης πρωτοκόλλων μετά από ένα τέτοιου βεληνεκούς συμβάν με τόσους νεκρούς και τραυματίες. Και η μη τήρηση από τη δικαιοσύνη μιας ηθικής που απαιτείται. Και η ανηθικότητα βέβαια της πολιτικής εξ-ουσίας στην περίσταση.
αυτά τι; τα κάνουμε αβαβά;
τι προσπαθείς να πετύχεις;
Ρε τύπε, συζητάμε ή περνάμε τσάμπα την ώρα μας; Δεν έχω γράψει ότι η πληροφορία είναι από Cgtp; Δεν έχω γράψει πως ψάχνοντας βδομάδα τώρα σε όλο το νετ, ακόμα και στο σαιτ της hellenic δεν βρήκα κουβέντα για τις μηχανές των αμαξοστοιχιών; Δεν έχω γράψει αν άλλος έχει στοιχεία για τις μηχανές να τα παραθέσει;
Εγώ έβαλα πηγή ότι η εμπορική αμαξοστοιχία ήταν ντιζελομηχανή. Βάλτε και εσείς μία πηγή που να λέει ότι η εμπορική ήταν ηλεκτρομηχανή.
Σιγά σιγά στα λόγια μου έρχεστε.
Β. Κοκοτσάκης στη «Ν»: Εκτιμούμε ότι μείγμα υδρογονανθράκων προκάλεσε την πυρόσφαιρα στα Τέμπη
Αναφερόμενος στα πορίσματα, τόσο από το Πανεπιστήμιο της Γάνδης, ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ΕΜΠ, ο κ. Κοκοτσάκης είπε: «Πιστεύω ότι και η έκθεση του
www.naftemporiki.gr
Όπου υδρογονάνθρακες βάλε πετρέλαιο.
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.480
- Πόντοι
- 786
μπορεί να θέλαμε ανάπτυξη 3%τα οικονομικά που πάνε χάλια...γιατί αυτό δεν πουλάει.
αλλά υπάρχει αναμφισβήτητη διαρκής βελτίωση
εκτός εάν μιλάμε για το λάκη
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.685
- Πόντοι
- 3.656
Η βελτίωση που είναι;μπορεί να θέλαμε ανάπτυξη 3%
αλλά υπάρχει αναμφισβήτητη διαρκής βελτίωση
εκτός εάν μιλάμε για το λάκη
Υποστηρίζεται από νούμερα; Εννοώ κανονικά εμπεριστατωμένα όχι κάτι δείκτες που δείχνουν τα κανάλια και δεν ξέρει αυτός που βλέπει τι του δείχνουν.
Σε ποιο τομέα πάμε καλύτερα δηλαδή;
ο κόσμος και γω ήξερα ότι ο πθ ήθελε να συγκαλύψει την ανικανότητα, να μην φανεί ότι το περιβόητο επιτελικό κράτος είναι μιά μπούρδα ,δεν ήξερες το μέγεθος της συγκάλυψης αλλά ήξερες ότι πάνε να συγκαλύψουν.
ήξερες ότι βγήκε ο πθ την ίδια νύχτα και αποφάσισε ότι φταίει ο σταθμάρχης
τέσπα για να μην σε πηγαίνω μακρυά....εγώ πιστεύω ότι θα τους ψηφίσουν επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο να ψηφίσουν.
και όταν λέω δεν έχουν εννοώ ότι φοβούνται ότι με άλλους θα γίνουν αυτά που έγιναν με σύριζα.
εγώ προσωπικά δεν το φτάνω τόσο μακρυά και σε ανθρώπους που δεν σεβάστηκαν τον θάνατο 60 παιδιών δεν θα έδινα ούτε την κουράδα μου όχι την ψήφο μου. Γιατί είναι άλλο να γίνεται η μαλακία από αμέλεια και άλλο η συγκάλυψη της μαλακίας.
αυτό γνωρίζαμε !!!
Μέχρι εδώ είναι θεμιτό το κουκούλωμα...στην ελλάδα ζούμε και δεν είναι μυστικό ότι η κυβέρνηση αυτή όπως άλλες παλαιότερα
(άδωνις)είναι κ κλέφτες κ ψεύτες !!!! και ανίκανοι συμπληρώνω!!! δεν εντυπωσιάζει ούτε εκπλήσσει ...
Όλα τα υπόλοιπα που επακολούθησαν ,είναι για τουφέκισμα στα 6 μέτρα , να μη πω για λυντσάρισμα...δίνω ένα δίκιο στον φίλο κινέζο
Δεν συγκαλύπτεις δολοφονία τόσων ανθρώπων αν δεν έχεις ιδίον όφελος διά της συμμετοχής σου
ή δεν είσαι εκβιαζόμενος
Και στις 2 περιπτώσεις είναι ένοχο το κουλοπαρεάκι
Συνοπτικά συμφωνούμε φίλε, η διαφωνία μου είναι ότι ο κόσμος δεν ήξερε μα ούτε φανταζόταν το μέγεθος της σαπίλας ..
αναμφισβήτητα η κυβέρνηση έπιασε τον απόπατο του βούρκου , ντροπή τους ..
skatastamoutratous
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 1.812
- Πόντοι
- 216
Επιμένεις να λες βλακείες....Ρε τύπε, συζητάμε ή περνάμε τσάμπα την ώρα μας; Δεν έχω γράψει ότι η πληροφορία είναι από Cgtp; Δεν έχω γράψει πως ψάχνοντας βδομάδα τώρα σε όλο το νετ, ακόμα και στο σαιτ της hellenic δεν βρήκα κουβέντα για τις μηχανές των αμαξοστοιχιών; Δεν έχω γράψει αν άλλος έχει στοιχεία για τις μηχανές να τα παραθέσει;
Εγώ έβαλα πηγή ότι η εμπορική αμαξοστοιχία ήταν ντιζελομηχανή. Βάλτε και εσείς μία πηγή που να λέει ότι η εμπορική ήταν ηλεκτρομηχανή.
Σιγά σιγά στα λόγια μου έρχεστε.
Β. Κοκοτσάκης στη «Ν»: Εκτιμούμε ότι μείγμα υδρογονανθράκων προκάλεσε την πυρόσφαιρα στα Τέμπη
Αναφερόμενος στα πορίσματα, τόσο από το Πανεπιστήμιο της Γάνδης, ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ΕΜΠ, ο κ. Κοκοτσάκης είπε: «Πιστεύω ότι και η έκθεση τουwww.naftemporiki.gr
Όπου υδρογονάνθρακες βάλε πετρέλαιο.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.710
- Πόντοι
- 456
Επιμένεις να λες βλακείες....
Πες εσύ εξυπνάδες.
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.480
- Πόντοι
- 786
Η βελτίωση που είναι;
Υποστηρίζεται από νούμερα; Εννοώ κανονικά εμπεριστατωμένα όχι κάτι δείκτες που δείχνουν τα κανάλια και δεν ξέρει αυτός που βλέπει τι του δείχνουν.
Σε ποιο τομέα πάμε καλύτερα δηλαδή;
Για όσο αντέξουμε - ΤΑ ΝΕΑ
Η χθεσινή αναθέρμανση του πληθωρισμού στην Ελλάδα στο 3,1%, κυρίως λόγω των τιμών της ενέργειας, αν συνεχιστούν όσα υπόσχεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ
www.tanea.gr
skatastamoutratous
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 1.812
- Πόντοι
- 216
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πες εσύ εξυπνάδες.
στο έγραψα πριν... αφού λοιπόν υπήρχε ντιζελομηχανή όλοι αυτοί οι δεκάδες πραγματογνώμονες και τεχνικοί σύμβουλοι δεν θα την έβρισκαν στο συντρίμμια ???
Μιλάμε για δεκάδες τόννους χυτοσίδρο μπλοκ που είναι εντελώς διαφορετικό από μια ηλεκτρομηχανή. Έβγαλε το gtp μια μαλακία, το κατάπιες αμάσητο και νομίζεις ότι ανακάλυψες την πυρίτιδα ? Χρειάζεται και τοοοοσο δα μυαλό ξέρεις...
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.685
- Πόντοι
- 3.656
Να σου θυμίσω ότι βγήκε ο μητσοτάκης και είπε σε πανελλήνια μετάδοση ότι είναι ανθρώπινο λάθος?? 3 ώρες μετά το γεγονός?ο κόσμος και γω ήξερα ότι ο πθ ήθελε να συγκαλύψει την ανικανότητα, να μην φανεί ότι το περιβόητο επιτελικό κράτος είναι μιά μπούρδα ,
αυτό γνωρίζαμε !!!
Μέχρι εδώ είναι θεμιτό το κουκούλωμα...στην ελλάδα ζούμε και δεν είναι μυστικό ότι η κυβέρνηση αυτή όπως άλλες παλαιότερα
(άδωνις)είναι κ κλέφτες κ ψεύτες !!!! και ανίκανοι συμπληρώνω!!! δεν εντυπωσιάζει ούτε εκπλήσσει ...
Όλα τα υπόλοιπα που επακολούθησαν ,είναι για τουφέκισμα στα 6 μέτρα , να μη πω για λυντσάρισμα...δίνω ένα δίκιο στον φίλο κινέζο
Δεν συγκαλύπτεις δολοφονία τόσων ανθρώπων αν δεν έχεις ιδίον όφελος διά της συμμετοχής σου
ή δεν είσαι εκβιαζόμενος
Και στις 2 περιπτώσεις είναι ένοχο το κουλοπαρεάκι
Συνοπτικά συμφωνούμε φίλε, η διαφωνία μου είναι ότι ο κόσμος δεν ήξερε μα ούτε φανταζόταν το μέγεθος της σαπίλας ..
αναμφισβήτητα η κυβέρνηση έπιασε τον απόπατο του βούρκου , ντροπή τους ..
ότι γινόταν συζήτηση για την τηλεδιοίκηση και για τις ευθύνες του καραμανλή από την πρώτη μέρα?
το γνωστό ''τέρμα'' στον αέρα???
τέλος πάντων..εγώ πιστεύω ότι ο λαός μια χαρά ήξερε ότι ψηφίζει τους εγκληματίες.....σίγουρα τώρα έχει αηδιάσει περισσότερο και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να το πληρώσουν οι γαλάζιοι μαφιόζοι
αλλά όχι και ότι δεν ήξεραν τι ψήφιζαν....ούτε οι σερραίοι ήξεραν???
συμφωνώ στο ότι η κυβέρνηση έπιασε τον απόπατο...ή καλύτερα αποκαλύφθηκε σε κοινή θέα ότι ήταν απόπατος απλά το έκρυβαν. Όσο για αυτά που λέει ο κινέζος τα είπα πριν είναι μπούρδες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 29K