Νέα

Δεν δίνουν οι Ρώσοι τους S-400 στην Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis_38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Χαμένη έχουμε την άποψη σου και την αισιοδοξία σου οταν έχουμε 25% ανεργία, ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΉ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ, είμαστε σε μνημόνια και δε μας δανείζει κανεις χωρις να δωσουμε τα συκωτια μας και η δυστυχία ειναι παντού διάσπαρτη. Πραγματικά ζεις σε αλλο κοσμο η τρολλαρεις
Χαμένη ή χεσμένη;
Ας μη γινόμαστε αγενείς, δεν υπάρχει λόγος. Γιατί άραγε τέτοια επιθετικότητα; Εγώ δε σε έβρισα ούτε σε μείωσα.
Νά ΄σε καλά κατά τ' άλλα

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
883
Πόντοι
96
Κάτι που έγραψα σε ένα άλλο θέμα και που κολλάει σε αυτά που γράφουμε τώρα.Είναι μια από τις αιτίες που η Ελλάδα θα σβήσει στα τέλη του 21ου αιώνα.Το σβήσιμο θα είναι πούστικο και ατιμωτικό.Δεν θα σβήσουμε απόπόλεμο αλλά μόνοι μας θα κατεβάσουμε τους διακόπτες από τεμπελιά , ωχαδερφισμό , ατομισμό , ξεπούληματα κ.α.  :(

Προκειμένου να κάνουμε μια σύνθεση αυτού του πολύ σημαντικού θέματος και για καταλάβετε τι εννοώ θα παρομοιάσω τον ελληνισμό με έναν άνθρωπο που το δεξύ του πνειμόνι είναι η βορειοδυτική Μικρά Ασία (πέρα από τα παράλια , βάζω και τον Πόντο) , η καρδιά είναι το Αιγαίο πέλαγος , το αριστερό πνευμόνι είναι το σημερινό Ελλάντα (κουτσουρεμένο χωρίς Βόρεια Ήπειρο , Βορεια Μακεδονία , Ανατολική Ρωμυλία και εγκέφαλο την Κωνσταντινούπολη με την Θρακική ενδοχώρα.Σήμερα αυτός ο άνθρωπος έχει χάσει κεφάλι , το ένα πνευμόνι και κινδυνεύει να χάσει και την καρδιά του.Μπορεί να ζήσει μόνο με ένα πνευμόνι;΄΄Οχι φυσικά .Δεν είναι τυχαίο ότι μώλις μετά από 180 χρόνια το κρατίδιο μας σβήνει δημογραφικά , οικονομικά , βιολογικά, ηθικά κ.α.Αυτή είναι η πραγματική Άλωση και για αυτή δεν φταίνε ούτε οι Φράγκοι ούτε οι Τούρκοι , αλλά η κεφάλα μας.Κάποιοι φίλοι μου κρυφά ελπίζουν ότι δίνοντας σιγά σιγά τα άλλα εναπομείνοντα κομμάτια στους Τούρκους σιγά σιγα ανά διαστήματα 30 χρόνων θα περνάμε καλά στην Αθήνα και κάτω από το αυλάκι.Είναι γελασμένοι.Θα τα πάρει όλα η μπάλα.  s&m_1

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Ε ναι οταν έρχεται η ωρα των επιχειρημάτων ο νεοφιλελες στρίβει δια του "εισαι φασιστας, αγράμματος, αγενής" κτλ

Πολιτική ορθότητα για τους αποχαυνωμενους.

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ε ναι οταν έρχεται η ωρα των επιχειρημάτων ο νεοφιλελες στρίβει δια του "εισαι φασιστας, αγράμματος, αγενής" κτλ

Πολιτική ορθότητα για τους αποχαυνωμενους.
Νεοφιλελές; Όχι κύριε δεν είμαι εγώ τέτοιο πράγμα.
Όσο αναφορά την αγένεια, αυτή είναι ίδιον χαρακτήρος, όχι γραμματικών γνώσεων.

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Ασε τις ψευτοευγένειες. Πες γιατί ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ η κατάσταση που ζουμε και το ΣΙΓΟΥΡΟ δυσμενές μέλλον ή ασε με να κάνω κατι ποιο δημιουργικό απο το να απαντάω σε μηδενικές θεωρίες. Ας δω μια τσόντα καλύτερα .

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ασε τις ψευτοευγένειες. Πες γιατί ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ η κατάσταση που ζουμε και το ΣΙΓΟΥΡΟ δυσμενές μέλλον ή ασε με να κάνω κατι ποιο δημιουργικό απο το να απαντάω σε μηδενικές θεωρίες. Ας δω μια τσόντα καλύτερα .
Ξέρω ότι η κατάσταση είναι σκληρή και απάνθρωπη. Έχω καταλάβει ότι η Ελλάδα έχει καταστραφεί.
Έχω φίλους που έχουν αυτοκτονήσει, μεταναστευσει άλλοι χαπακωμένοι με ψυχοφάρμακα και παέι λέγοντας. Δε ζω σε άλλο κόσμο, δεν έχω ψευδαισθήσεις. Λες δηλαδή εγώ να μην έχω επηρρεαστεί από όλα αυτά που ζούμε;
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΈΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ.

Όσο για την τσόντα, εύχομαι καλή διασκέδαση.

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.278
Πόντοι
486
Εϊ παίδες κόψτε το. Όλος ο κόσμος έχει οικονομικά προβλήματα ακόμα και οι Τούρκοι το 2000 μπήκαν στο ΔΝΤ. Είμαστε στην ΕΕ καλώς ή κακώς (κατά εμέ καλώς) η οποία μας έδωσε δανεικά με χαμηλό επιτόκιο ενώ η άλλη λύση ήταν άτακτη χρεοκοπία και εθνική καταστροφή.
Στο μεταναστευτικό έχουμε τους "καρντασηδες"που μας στέλνουν μετανάστες και η Ευρώπη έσκασε κάποια δις για να προστατεύσει τα σύνορα μας με τις επανοπροωθησεις.
Η οικονομία μας θέτει τις βάσεις για να γίνει βιώσιμη στις επόμενες γενιές διότι έτσι θα θωρακιστει απέναντι σε οικονομίες μεγαθήρια που θα παίξουν ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία τον αιώνα που ζούμε.

Δεν θέλω να το παίξω εξυπνακια αλλά ζούμε την εποχή της παγκοσμιοποίησης που έθνη-κράτη θα είναι οργανωμένα σε γκρουπς με κοινά πολιτικοοικονομική διοίκηση.

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Χαχαχαχαχ

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Εϊ παίδες κόψτε το. Όλος ο κόσμος έχει οικονομικά προβλήματα ακόμα και οι Τούρκοι το 2000 μπήκαν στο ΔΝΤ. Είμαστε στην ΕΕ καλώς ή κακώς (κατά εμέ καλώς) η οποία μας έδωσε δανεικά με χαμηλό επιτόκιο ενώ η άλλη λύση ήταν άτακτη χρεοκοπία και εθνική καταστροφή.
Στο μεταναστευτικό έχουμε τους "καρντασηδες"που μας στέλνουν μετανάστες και η Ευρώπη έσκασε κάποια δις για να προστατεύσει τα σύνορα μας με τις επανοπροωθησεις.
Η οικονομία μας θέτει τις βάσεις για να γίνει βιώσιμη στις επόμενες γενιές διότι έτσι θα θωρακιστει απέναντι σε οικονομίες μεγαθήρια που θα παίξουν ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία τον αιώνα που ζούμε.

Δεν θέλω να το παίξω εξυπνακια αλλά ζούμε την εποχή της παγκοσμιοποίησης που έθνη-κράτη θα είναι οργανωμένα σε γκρουπς με κοινά πολιτικοοικονομική διοίκηση.
Φίλε διαφωνώ, στην οικονομία μας δε έχει τεθεί κάμια βάση για μελλοντική ανάπτυξη.
Φίλοι οικονομολόγοι-όντως επιστημονες όχι Μπαρουφακηδες- ανεξάρτητα από τις όποιες άλλες απόψεις τους πλέον συμφωνούν σε ένα πράγμα: Το ευρώ και η ΕΕ όπως τη ξέρουμε θα διαλυθει.
Είμαι αισιόδοξος γιατί θεωρώ πως μέσα από αυτή την καταστροφή θα υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον(και) για την Ελλάδα.
Δε ξέρω αν θα ζω ή θα έχω πεθάνει από την πείνα αλλά το πιστεύω ότι έτσι θα γίνει.

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.278
Πόντοι
486
Συγγνώμη αλλά οι μεταρρυθμίσεις έχουν κάποιο κόστος πόσο μάλλον όταν γίνονται βιαίως σε πρόγραμμα προσαρμογή και σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αυτό που έλεγε ο Τόμσεν παλαιότερα σε μια συνέντευξη του πως" η Ελληνική οικονομία θέλει τον μπαμπούλα της για να πάρει μπροστά." Το ότι ευφησυχαμε στον ελλειμματικό προϋπολογισμό τις προηγούμενες δεκαετίες με πλαστά στοιχεία φυσικά φέρνει γκρίνια, θλίψη και άγχος σήμερα γιατί πληρώνουμε τον λογαριασμό.
Εγώ μιλάω για το αύριο διότι ο κόσμος προχωράει και ενώ εμείς ονειρευόμαστε πότε θα γυρίσουμε στο 2008 θα πρέπει να σκεφτούμε τις επόμενες δεκαετίες τι χώρα θα δημιουργήσουμε για εμάς και τους απογόνους μας

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Συγγνώμη αλλά οι μεταρρυθμίσεις έχουν κάποιο κόστος πόσο μάλλον όταν γίνονται βιαίως σε πρόγραμμα προσαρμογή και σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αυτό που έλεγε ο Τόμσεν παλαιότερα σε μια συνέντευξη του πως" η Ελληνική οικονομία θέλει τον μπαμπούλα της για να πάρει μπροστά." Το ότι ευφησυχαμε στον ελλειμματικό προϋπολογισμό τις προηγούμενες δεκαετίες με πλαστά στοιχεία φυσικά φέρνει γκρίνια, θλίψη και άγχος σήμερα γιατί πληρώνουμε τον λογαριασμό.
Εγώ μιλάω για το αύριο διότι ο κόσμος προχωράει και ενώ εμείς ονειρευόμαστε πότε θα γυρίσουμε στο 2008 θα πρέπει να σκεφτούμε τις επόμενες δεκαετίες τι χώρα θα δημιουργήσουμε για εμάς και τους απογόνους μας
Μεταρρυθμίσες, Τόμσεν, ο κοσμος προχωράει, μπαμπούλα, 2008.
Όχι. Είμαστε πολύ μακρια.
Άστο, θα δουμε πως θάρθουν τα πράγματα

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Πάντως τόχουμε έθιμο σε αυτό το φόρουμ να ξεκινάμε μια συζήτηση και να την παμε αλλού για αλλού.
Και αφού ξεφύγαμε ΤΕΛΕΙΩΣ, και-οντως- κάποιοι (και εγώ ακόμα) νοσταλγουν το παρελθόν, έχω γραψει μαι ιστοριούλα την "Ιστορία μιας Μπουρδελοπαρέας", που μιλα για μια παρέα αρχες δεκαετίας '90 και τις μπουρδελο περιπέτειες της.
Έχει χιούμορ και νοσταλγία.
Δίνω λινκ

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Εχετε καταλαβει οτι το θεμα μας ειναι η φιλια που απεκτησαν Ρωσοι κ Τουρκοι? Τι δουλεια εχει το ΔΝΤ και η Ευρωπη? Τραβατε αλλου να τρολαρετε...

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
883
Πόντοι
96

Χρίστο μου λές ανέκδοτα!.Τι να πω ; Ζήτω ο Τόμσεν , το ΔΝΤ , το ευρώ, η ΕΕ , ο Φρανκεστάιν , ο κόμης Δράκουλας .Ακριβώς γιατί υπάρχουν τέτοιες απόψεις θα σβήσουμε .Ανίατη περίπτωση.  :headbang:

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Εχετε καταλαβει οτι το θεμα μας ειναι η φιλια που απεκτησαν Ρωσοι κ Τουρκοι? Τι δουλεια εχει το ΔΝΤ και η Ευρωπη? Τραβατε αλλου να τρολαρετε...
Όχι δεν είναι το θέμα μας η φιλία Ρωσίας-Τουρκίας- και μιλάω ως νηματοθέτης.
Το θέμα μας είναι ότι οι Τούρκοι δε θα πάρουν S-400 που για την ελληνική αεροπορία θα ήταν αξεπέραστο εμπόδιο -χώρια τα άλλα προβλήματα.
Και επείδη πολύς κόσμος είναι (και δικαίως) απογοητευμένος, το θεώρησα μια καλή είδηση γι΄αυτο και άνοιξα το συγκεκριμένο θρεντ.
Μια καλή είδηση μέσα στη γενικότερη μαυριλα και η ελπίδα ότι στο μέλλον θα έχουμε και άλλες καλές ειδήσεις.
Αυτό :)

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.278
Πόντοι
486
Ο καθένας έχει διαφορετική άποψη βάσει της παιδείας, των εμπειριών και των ερευνών που να έχει κάνει.
Δεν λέω τίποτα άλλο διότι άλλο είναι το θέμα εδώ.

:)

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ο καθένας έχει διαφορετική άποψη βάσει της παιδείας, των εμπειριών και των ερευνών που να έχει κάνει.
Δεν λέω τίποτα άλλο διότι άλλο είναι το θέμα εδώ.

:)
Ναι ρε Χρήστο ο καθένας έχει τη γνώμη του, σιγά που θα συγχυστούμε κιόλας!

Γι' αυτό λοιπόν διαβάστε μια χιουμοριστική ιστοριούλα γεμάτη σεξ,βια και νοσταλγία για τα '90s, γραμμένη σε 3 μέρη, πάρτε λινκ

1ο Μέρος

2ο Μέρος

3ο Μέρος

ΣΕΞ, ΒΙΑ, 90's.

Καλά ε, πόρωση :)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.269
Πόντοι
2.966

Ενα θα πω πρεπει να χεις πιει πολλα ληγμενα τυπε παρα πολλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom