Νέα

δεν δινουν αποδειξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
ξαναλεω οτι πρωτα πρεπει να δουμε τι χρηματα μπορουν να μπουν στα ταμεια κκ μετανα σκεφτουμε ποιος θα τα διαχειριστει

Φίλε είσαι λάθος. Το αντίθετο πρέπει να γίνει. Διαφορετικά όσα χρήματα μπαίνουν θα πηγαίνουν χαμένα.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.188
Πόντοι
5.595
εισαι καθηστερημενος αγορι μου και δεν μπορεις να καταλαβεις? οτι εγω παρανομω δεν σημαινει οτι αν πιασουν εσενα θα τους πεις πηγαινε πιασε πρωτα τον αλλον. δε στεκει αυτο. τελος

ξαναλεω οτι πρωτα πρεπει να δουμε τι χρηματα μπορουν να μπουν στα ταμεια κκ μετανα σκεφτουμε ποιος θα τα διαχειριστει
Καλα βλακακο... Εσυ θα σωσεις την Ελλαδα που παιρνεις αποδειξεις... :idiot:
Αντε γεια...

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
πωλουνται αποδειξεις,οποιος γουσταυρει..τι να κανω,αφου κοβω και δεν τις παιρνουν???Απο 5 λεπτα εως 1.80..

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
:rolleyes: ρε παιδιά οι αγανακτησμένοι που στο διάολο πήγαν ??
Ποιοι αγανακτισμένοι;αυτοί που έκαναν ποδήλατο,καμάκι,σχοινάκια σαν στον στρατό
έπαιρναν σουβλάκι σε τριπλάσια τιμή,κοπανούσαν μπυρόνια κάργα,κι όταν χώνευαν
έριχναν καμιά μούτζα στην βουλή για ξεκάρφωμα βαρώντας κατσαρόλια; :2funny:
αυτοί θα ξαναμαζευτούν όταν οι συνθήκες το απαιτήσουν,κάποιος θα τους μαζέψει (εύκολα)!
Αρκέι να σχεδιαστεί ξανά όπως και τότε!
Έννοια σου και τίποτα δεν είναι τυχαίο!
;)

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
πωλουνται αποδειξεις,οποιος γουσταυρει..τι να κανω,αφου κοβω και δεν τις παιρνουν???Απο 5 λεπτα εως 1.80..
Αλλάζω τις αποδείξεις σου με ένα αλμπουμ πανίνι που έχω από το μουντιάλ του 94!
Αχρείαστες θα είναι μιας που σιγά μην κάνω δήλωση.
Μέχρι να πιάσω το όριο για ποινικό θα έχει διαλυθεί το κράτος!
:2funny:

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Καλα βλακακο... Εσυ θα σωσεις την Ελλαδα που παιρνεις αποδειξεις... :idiot:
Αντε γεια...

δε παιρνω μικρες αποδειξεις. αλλα πρεπει να κοβονται. ασ τις κοβεις και ασ τις πουλας οπως ο φιλος απο κατω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ποιοι αγανακτισμένοι;αυτοί που έκαναν ποδήλατο,καμάκι,σχοινάκια σαν στον στρατό
έπαιρναν σουβλάκι σε τριπλάσια τιμή,κοπανούσαν μπυρόνια κάργα,κι όταν χώνευαν
έριχναν καμιά μούτζα στην βουλή για ξεκάρφωμα βαρώντας κατσαρόλια; :2funny:
;)

Άντε πες τα γιατί τον χαβαλέ του Έλληνα δεν το υπερκαλύπτει ΤΙΠΟΤΑ, ούτε ακόμη μια οικονομική κρίση! Μπαλίτσα, πασατέμπο, πορτοκαλάδα, φραπεδιά και τσιγαράκι. Και μόλις σκάσει καμιά κάμερα όλοι βουρ για τα 15 minutes τους!

Ανεξάρτητα από αυτά όμως, το να μην παίρνεις απόδειξη είναι η μεγαλύτερη ΜΑΛΑΚΙΑ που υπάρχει. Και γίνεται κατά κόρον στην Ελλάδα. Γιατί? Γιατί είμαστε "ότι φάμε ότι πιούμε", δεν σκεφτόμαστε ποτέ το μετά. Ποιο είναι το μετά? Το μετά είναι ότι ΑΝ παίρναμε όλοι απόδειξη, τότε θα πληρώναμε ελάχιστη φορολογία. Σκεφτείτε πόσες φορές έχετε πάρει απόδειξη από υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, βαφιά, κτλ, κτλ. Μήπως ΚΑΜΙΑ?

Καθίστε λοιπόν τώρα όλοι εσείς οι σπουδασμένοι, που έχετε φάει τον κώλο σας στα Πανεπιστήμια να βλέπετε τον Χ ή Ψ υδραυλικό να βγάζει τα 5πλάσια από εσάς. Με απολυτήριο Λυκείου κι άντε ένα ΙΕΚ ή ΤΕΙ της πούτσας! Τα θέλατε και τα παθατε!!!!

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Αλλάζω τις αποδείξεις σου με ένα αλμπουμ πανίνι που έχω από το μουντιάλ του 94!
Αχρείαστες θα είναι μιας που σιγά μην κάνω δήλωση.
Μέχρι να πιάσω το όριο για ποινικό θα έχει διαλυθεί το κράτος!
:2funny:
Ελα ρε man..μαζευες και panini??Μου λειπει ο Στεφας της Κορινθου απ το αλμπυμ του 80-81.. :2funny: :2funny: αν το'χεις θα κοβω ασταματητα αποδειξεις μεχρι να μπω φυλακη..

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
δε παιρνω μικρες αποδειξεις. αλλα πρεπει να κοβονται. ασ τις κοβεις και ασ τις πουλας οπως ο φιλος απο κατω.
Ρε φίλε μπορείς να μου εξηγήσεις που πάνε τα λεφτά του ΦΠΑ γιατί θα τρελλαθώ;
νομίζεις ότι θα υπάρξει ανταπόδοση στον κόσμο;
εγώ φέτος λογικά πρέπει να πήρα "πιεστικές" αποδείξεις αγορών τουλάχιστον 4.500 ευρώ
χώρια αυτές που αρνήθηκα και ούτε μία δεν κράτησα,τις έδωσα απο'δω κι από'κει!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Η Κυρά Μαρίκα αυτό που πουλάει το έχει αγοράσει από χοντρέμπορο.
Αυτό που πουλάει 10 ευρώ η Κυρά Μαρίκα αν το έχει αγοράσει 6 έχει ήδη πληρώσει ΦΠΑ  1,38 Ευρώ. Η διαφορά λοιπόν αφορά τα 4 Ευρώ που έχουν ΦΠΑ 0,92. Δηλαδή 9% του ΦΠΑ και όχι το 23%. Όταν ο συντελεστής φορολόγησης της Κυρά Μαρίκας είναι 35 και 40% χώρια τους υπόλοιπους φόρους και χαράτσια πες μου ποιός κλέβει ποιόν.

καλα...εσυ μιλας τις φορολογισεις εδω και δυο χρονια ?? προ του 2010 ,προτου παρουν μετρα ...ησουν στο 40 % στην φορολογια ??  πριν το 2010....θες να μας πεις που ειχε λεφτα ο κοσμος...οτι εκοβες αποδειξεις καργα...πληρωνες το ΦΠΑ στην Εφορια ....και στο Ε1 δηλωση....δηλωνες οτι εβγαζες καθαρα πραγματικα και οχι μεχρι το αφορολογητο ?? ......ρε φιλε μας δουλευεις μεσημεριατικα ??
Πες μας οτι ποτε δεν δηλωνες τα πραγματικα ,ποτε δεν πληρωνες τα κανονικα γιατι γουσταρες αμαξια καθε δυο ετη ,ζωη μεγαλη ,μπουζουκια ,σκαφος,ξενοδοχεια κλπ κλπ..... Ασε τωρα τις ηθικες παπαρολογιες περι κυρας μαρικας και υπερφορολογηση στο 40% απο το 2011 μεχρι το 2013 ....τα υπολοιπα χρονια που ησουν να φωναξεις ??? αλλα αγγιξαν την τσεπη σου και φωναζεις ο πρωτος κλεφταρας εδω και 30 ετη  ,τους αλλους κλεφτες ..............οπως πρπει να πιασουν οσους δημοσιους υπαλληλους εχουν μπλεχτει σε διαφθορα οικονομικης σχεσης και πρεπει να γινει .....ετσι πρπει να πιασουν και τους ιδιωτες που φοροδιαφευγουν εξω.....κλεφτες και οι Μεν, κλεφτες και οι Δε...καμια διαφορα...αλλος καταχραζοταν δημοσιο χρημα και αλλος καταχραζοταν την ανοχη του  κρατους που εκλεινε τα ματια δεν εκανε την δουλεια του οταν επρπε να σε πιασει που δεν εκοβες αποδειξη και δεν πληρωνες ΦΠΑ και χρωστουσες 5-10 ετη στο ΤΕΒΕ εισφορες ......

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε φίλε μπορείς να μου εξηγήσεις που πάνε τα λεφτά του ΦΠΑ γιατί θα τρελλάθω;
νομίζεις ότι θα υπάρξει ανταπόδοση στον κόσμο;
εγώ φέτος λογικά πρέπει να πήρα "πιεστικές" αποδείξεις αγορών τουλάχιστον 4.500 ευρώ
χώρια αυτές που αρνήθηκα και ούτε μία δεν κράτησα,τις έδωσα απο'δω κι από'κει!

πηγαινε στο καπανδριτη και στον καλαμο ,μεσα στο δασος..να δεις που που πηγε το ΦΠΑ....θα βρεις και περιπτεραδες και ταξιτζηδες που εχουν ενα σπιτακι με καμια "προκατ" πισινουλα για να δροσιζονται τα παιδακια του.....οχι μονο βουλευτες !!!!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
καλα...εσυ μιλας τις φορολογισεις εδω και δυο χρονια ?? προ του 2010 ,προτου παρουν μετρα ...ησουν στο 40 % στην φορολογια ??  πριν το 2010....θες να μας πεις που ειχε λεφτα ο κοσμος...οτι εκοβες αποδειξεις καργα...πληρωνες το ΦΠΑ στην Εφορια ....και στο Ε1 δηλωση....δηλωνες οτι εβγαζες καθαρα πραγματικα και οχι μεχρι το αφορολογητο ?? ......ρε φιλε μας δουλευεις μεσημεριατικα ??
Πες μας οτι ποτε δεν δηλωνες τα πραγματικα ,ποτε δεν πληρωνες τα κανονικα γιατι γουσταρες αμαξια καθε δυο ετη ,ζωη μεγαλη ,μπουζουκια ,σκαφος,ξενοδοχεια κλπ κλπ..... Ασε τωρα τις ηθικες παπαρολογιες περι κυρας μαρικας και υπερφορολογηση στο 40% απο το 2011 μεχρι το 2013 ....τα υπολοιπα χρονια που ησουν να φωναξεις ??? αλλα αγγιξαν την τσεπη σου και φωναζεις ο πρωτος κλεφταρας εδω και 30 ετη  ,τους αλλους κλεφτες ..............οπως πρπει να πιασουν οσους δημοσιους υπαλληλους εχουν μπλεχτει σε διαφθορα οικονομικης σχεσης και πρεπει να γινει .....ετσι πρπει να πιασουν και τους ιδιωτες που φοροδιαφευγουν εξω.....κλεφτες και οι Μεν, κλεφτες και οι Δε...καμια διαφορα...αλλος καταχραζοταν δημοσιο χρημα και αλλος καταχραζοταν την ανοχη του  κρατους που εκλεινε τα ματια δεν εκανε την δουλεια του οταν επρπε να σε πιασει που δεν εκοβες αποδειξη και δεν πληρωνες ΦΠΑ και χρωστουσες 5-10 ετη στο ΤΕΒΕ εισφορες ......

Πριν το 2010 φίλε μου δε μίλαγε κανείς για μείωση μισθών και συντάξεων λόγω... φοροδιαφυγής.
Τότε "λεφτά υπήρχαν" και δεν μας ένοιαζε η φοροδιαφυγή??
Μάλλον πολύ ευκολόπιστος είσαι.
Η κυρά Μαρίκα ούτε αυτοκίνητα άλλαζε σαν τα πουκάμισα , ούτε μεγάλη ζωή έκανε. Στη παγίδα έπεσε και αγόρασε ΚΙΑ Σορέντο 3000 κυβικά με 56 δόσεις και ένα διαμέρισμα 90 τετραγωνικά με 25 χρόνια εξόφληση και τώρα όχι μόνο της πιάνουνε τον κόλο αλλά της τον πηδάνε κιόλας.
Άντε δες κάτι εφοριακούς, κάτι μηχανικούς στη πολεοδομία, κάτι μεγαλογιατρούς κάτι μαγαλοδικηγόρους, κάτι φαρμακοβιομηχανίες, κάτι λαθρέμπορους πετρελαίου και έλα να μου πεις ποιος έκανε τη ζημιά...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ελα ρε man..μαζευες και panini??Μου λειπει ο Στεφας της Κορινθου απ το αλμπυμ του 80-81.. :2funny: :2funny: αν το'χεις θα κοβω ασταματητα αποδειξεις μεχρι να μπω φυλακη..
σε ολους αυτος ελειπε τυπε
φημες λενε οτι δεν εκτυπωθηκε ποτέ χαρτακι με την μουτσουνα του
ετσι εγινε συλλεκτικος
ceb3ceb9ceaccebdcebdceb7cf82-cf83cf84ceadcf86ceb1cf8222.jpg

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
TA ΣΕΒΗ ΜΟΥ,ΑΠΟΛΥΤΕ..

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Αααααααααααα τι μου θύμισες! ;)

Θα πάω την άλλη εβδομάδα στο αυθαίρετό μου στις Κεχριές
να μαζέψω τίποτα από τα δέντρα και να απολαύσω σουλτανίνα κορινθιακή και υποβρύχιο "καζίνο"!
Χώρια τα κρεατόνια που θα χορεύουν......
Μετά θα παώ Αγγίστρι για γυμνισμό,με μπλε πούτσα θα γυρίσω από τα "σφιχτάρια".
Σεμνά και ταπεινά ξέρουμε να ζούμε μάστορα,όχι σαν τις μούργες.....

Συνημμένα

• 4ac8bc5a8ca4827d3403ea0b3b8bb4dc_L.jpg
    4ac8bc5a8ca4827d3403ea0b3b8bb4dc_L.jpg
    16 KB · Εμφανίσεις: 68

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
σε ολους αυτος ελειπε τυπε
φημες λενε οτι δεν εκτυπωθηκε ποτέ χαρτακι με την μουτσουνα του
ετσι εγινε συλλεκτικος
Μόνο ο γούγλης τον έχει,οι πανίνιδες ποτέ δεν "έκλεισαν" σωστά ένα άλμπουμ! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom