Νέα

δεν δινουν αποδειξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Εεεετσι ντε..  ;)

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Τύπε διατηρώ ανέπαφο το δικαίωμά μου στην στέγαση και στον παραθερισμό!
Κάνω ότι κάνουν κι οι πολιτικοί ως παράδειγμα.
Τώρα για τις αποδείξεις,αν το κράτος θελει λεφτά ας πάει να δουλέψει.......

(καιρός δεν είναι;) :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μόνο ο γούγλης τον έχει,οι πανίνιδες ποτέ δεν "έκλεισαν" σωστά ένα άλμπουμ! :2funny:
τυπε θυμαμαι σε ενα αλπμουμ μου ελειπαν 10 για να κλεισει
τους στελνω λεφτα και τα νουμερα που μου ελειπαν
και μου στελνουν τα 9 χαρτακια και το ενα διπλο :headbang:

το τελευταιο το κερδισα σε σκληρο αγωνα μεγαλου μικρου 2 μηνες μετα :rockon:

Επισκέπτης
Ποιοι αγανακτισμένοι;αυτοί που έκαναν ποδήλατο,καμάκι,σχοινάκια σαν στον στρατό
έπαιρναν σουβλάκι σε τριπλάσια τιμή,κοπανούσαν μπυρόνια κάργα,κι όταν χώνευαν
έριχναν καμιά μούτζα στην βουλή για ξεκάρφωμα βαρώντας κατσαρόλια;
;)

Έλα ρε; Έπαιζε τέτοια φάση; Αν το ξερα θα πήγαινα.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πριν το 2010 φίλε μου δε μίλαγε κανείς για μείωση μισθών και συντάξεων λόγω... φοροδιαφυγής.
Τότε "λεφτά υπήρχαν" και δεν μας ένοιαζε η φοροδιαφυγή??
Μάλλον πολύ ευκολόπιστος είσαι.
Η κυρά Μαρίκα ούτε αυτοκίνητα άλλαζε σαν τα πουκάμισα , ούτε μεγάλη ζωή έκανε. Στη παγίδα έπεσε και αγόρασε ΚΙΑ Σορέντο 3000 κυβικά με 56 δόσεις και ένα διαμέρισμα 90 τετραγωνικά με 25 χρόνια εξόφληση και τώρα όχι μόνο της πιάνουνε τον κόλο αλλά της τον πηδάνε κιόλας.
Άντε δες κάτι εφοριακούς, κάτι μηχανικούς στη πολεοδομία, κάτι μεγαλογιατρούς κάτι μαγαλοδικηγόρους, κάτι φαρμακοβιομηχανίες, κάτι λαθρέμπορους πετρελαίου και έλα να μου πεις ποιος έκανε τη ζημιά...

μα τι σου λεω και εγω.....αυτοι που ανεφερες παραπανω....κερδιζαν απο τον κοσμο που πληρωναν φακελακια για να γινει η "βρωμοδουλεια "τους .....ο εμπορος πληρωνε τον εφοριακο για να του καλυψει τις φορολογικες τους ατασθαλιες και να μην του κανουν ελεγχους.....αμα δεν ειχε ο εμπορακος ,δε θα τα εσκαγε φιλε μου,προφανως τα μαυρα που εβγαζε τον συμφερε να λαδωνει να κλεινουν οι εφοριακοι τα ματια του.......
στου πολεοδομους τα ιδια....λαδωμα για αδειες παρανομες και μετα χτισιμο αυθαιρετου και οχι για τιποτα παραγκες φιλε......η κυρα μαρικα για να λαδωσει πολεοδομο και να χτισει αυθαιρετο με ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ και ολα κομπλε ,ηθελε πολλα χιλιαρικα να διαθετει για να τα κανει ...απλα γουσταρε να χτισει στο δασος και στην παραλλια αμα λαχει....γουστα ειναι και αυτα !!!
για ιατρους και δικηγορους ....ισχυουν τα ιδια ....η κυρα μαρικα τους πληρωνε και τους εκανε μαγκες........οσο για τα λαθραια καυσιμα....αγροτες καργα ,φορτηγατζηδες,ταξιτζηδες (ορισμενοι που ειχαν ακρες),βενζιναδες σχεδον ολοι πουλουσαν λαθραια καυσιμα και ειδικα της θερμανσης ....ολοι αυτοι ανοικουν μηπως στην πλουσια ταξη της Ελλαδας ??? διοτι αν τους θεωρεις ως κυρα μαρικα ....τοτε εγω θα πρπει να ανηκω στην ιδια ταξη οικονομικη με τον σενεγαλεζο τοσα χρονια  !!!!

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Καθίστε λοιπόν τώρα όλοι εσείς οι σπουδασμένοι, που έχετε φάει τον κώλο σας στα Πανεπιστήμια να βλέπετε τον Χ ή Ψ υδραυλικό να βγάζει τα 5πλάσια από εσάς. Με απολυτήριο Λυκείου κι άντε ένα ΙΕΚ ή ΤΕΙ της πούτσας! Τα θέλατε και τα παθατε!!!!
Φίλε έχω 4 πτυχία εκ των οποίων τα δύο είναι "βαριά".
Σε όλη μου την ζωή μέχρι τώρα δούλευα σαν σκύλος αλλά τελικά κατάλαβα ότι
με την δουλειά δεν κάνεις λεφτά,λεφτά κάνεις όταν κάνεις του άλλους να δουλεύουν. ;)
Επειδή αυτό το έχω στα "φόρτε" μου αλλά δεν το γουστάρω λόγω ιδεολογίας
δουλεύω αεριτζίδικα και περνάω μέτρια ή καλά!
Να μην ζήσω κι εγώ ο καψερός; (λαική έκφραση)
:grin:

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
τυπε θυμαμαι σε ενα αλπμουμ μου ελειπαν 10 για να κλεισει
τους στελνω λεφτα και τα νουμερα που μου ελειπαν
και μου στελνουν τα 9 χαρτακια και το ενα διπλο :headbang:

το τελευταιο το κερδισα σε σκληρο αγωνα μεγαλου μικρου 2 μηνες μετα :rockon:
Αυτός είσαι! ;)

petercanali

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
11
Άντε πες τα γιατί τον χαβαλέ του Έλληνα δεν το υπερκαλύπτει ΤΙΠΟΤΑ, ούτε ακόμη μια οικονομική κρίση! Μπαλίτσα, πασατέμπο, πορτοκαλάδα, φραπεδιά και τσιγαράκι. Και μόλις σκάσει καμιά κάμερα όλοι βουρ για τα 15 minutes τους!

Ανεξάρτητα από αυτά όμως, το να μην παίρνεις απόδειξη είναι η μεγαλύτερη ΜΑΛΑΚΙΑ που υπάρχει. Και γίνεται κατά κόρον στην Ελλάδα. Γιατί? Γιατί είμαστε "ότι φάμε ότι πιούμε", δεν σκεφτόμαστε ποτέ το μετά. Ποιο είναι το μετά? Το μετά είναι ότι ΑΝ παίρναμε όλοι απόδειξη, τότε θα πληρώναμε ελάχιστη φορολογία. Σκεφτείτε πόσες φορές έχετε πάρει απόδειξη από υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, βαφιά, κτλ, κτλ. Μήπως ΚΑΜΙΑ?

Καθίστε λοιπόν τώρα όλοι εσείς οι σπουδασμένοι, που έχετε φάει τον κώλο σας στα Πανεπιστήμια να βλέπετε τον Χ ή Ψ υδραυλικό να βγάζει τα 5πλάσια από εσάς. Με απολυτήριο Λυκείου κι άντε ένα ΙΕΚ ή ΤΕΙ της πούτσας! Τα θέλατε και τα παθατε!!!!

:headbang2: :headbang2:

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
στου πολεοδομους τα ιδια....λαδωμα για αδειες παρανομες και μετα χτισιμο αυθαιρετου και οχι για τιποτα παραγκες φιλε......η κυρα μαρικα για να λαδωσει πολεοδομο και να χτισει αυθαιρετο με ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ και ολα κομπλε ,ηθελε πολλα χιλιαρικα να διαθετει για να τα κανει ...απλα γουσταρε να χτισει στο δασος και στην παραλλια αμα λαχει....γουστα ειναι και αυτα !!!
Εγώ τύπε παράγκα έχω αλλά έχω ανοίξει και βόθρο,έχω βάλει περίφραξη,ρεύμα,νερό,τα πάντα όλα.
29 χρόνια το έχουμε τύπε,29 χρόνια δεν μας έβλεπαν λοιπόν;
τωρα τι ψάχνουν να βρουν;ας διαβάσουν τους νόμους πρώτα κι ας έρθουν μετά να κάνουν μαγκίτσες!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
μα τι σου λεω και εγω.....αυτοι που ανεφερες παραπανω....κερδιζαν απο τον κοσμο που πληρωναν φακελακια για να γινει η "βρωμοδουλεια "τους .....ο εμπορος πληρωνε τον εφοριακο για να του καλυψει τις φορολογικες τους ατασθαλιες και να μην του κανουν ελεγχους.....αμα δεν ειχε ο εμπορακος ,δε θα τα εσκαγε φιλε μου,προφανως τα μαυρα που εβγαζε τον συμφερε να λαδωνει να κλεινουν οι εφοριακοι τα ματια του.......
για ιατρους και δικηγορους ....ισχυουν τα ιδια ....η κυρα μαρικα τους πληρωνε και τους εκανε μαγκες........οσο για τα λαθραια καυσιμα....αγροτες καργα ,φορτηγατζηδες,ταξιτζηδες (ορισμενοι που ειχαν ακρες),βενζιναδες σχεδον ολοι πουλουσαν λαθραια καυσιμα και ειδικα της θερμανσης ....ολοι αυτοι ανοικουν μηπως στην πλουσια ταξη της Ελλαδας ??? διοτι αν τους θεωρεις ως κυρα μαρικα ....τοτε εγω θα πρπει να ανηκω στην ιδια ταξη οικονομικη με τον σενεγαλεζο τοσα χρονια  !!!!

Φίλε μου όταν ερχόταν ο εφοριακός για "έλεγχο" η πρώτη κουβέντα που σου έλεγε ήταν είσαι δεν είσαι καθαρός εγώ θα σου βεβαιώσω παράβαση. Και εσύ αντί να τον πηδήξεις του τασκαγες γιατί ήξερες ότι διαφορετικά την είχες βάψει.
Αρώσταινες και πήγαινες σε νοσοκομείο και αντί για εντατική σε βάζανε σε ράντσο και εσύ αντί να τους πηδήξεις τους τασκαγες γιατί διαφορετικά την είχες βάψει.
Πήγαινες σε πολεοδομία για να πάρεις άδεια και σου κάνανε τη ζωή ποδήλατο και εσύ αντί να τους πηδήξεις τους τασκαγες γιατί διαφορετικά την είχες βάψει.
Πλήρωνες νοθευμένα καύσιμα και αντί να τους πηδήξεις τους τασκαγες γιατί δεν είχες άλλη επιλογή.
Όχι ότι όλα τα παραπάνω δεν γίνονται και τώρα βέβαια.
Ρίξε λοιπόν εσύ το φταίξιμο  στη κυρά Μαρίκα που έκανε το αυθαίρετο στη Σαλαμίνα ή δεν έκοψε 5 Ευρώ απόδειξη και πήδηξέ τη στη φορολογία μέχρι να την εξοντώσεις. Οι άλλοι θα συνεχίσουν να σε πηδάνε γιατί αυτούς δεν τολμάς να τους αγγίξεις.

Επισκέπτης
Και ξαναλεω εκει που τρελαινομαι ειναι που δε κοβουν αποδειξεις σουβλατζιδικα μινι μαρκετ εστιατορια και μπαρ στο κεντρο της αθηνας με απειρη κινηση. Το να μη κοψει το συνοικιακο καφενειο με τους 5 παπουδες τη μερα μικρο το κακο... Αλλα οταν στο σουβλατζιδικο στο μοναστηρακι σου κοβουν χαρτακι που λεει τι σουβλακι πληρωσες (που δεν ειναι αποδειξη) το οποιο χαρτακι το παιρνει ο σουβλατζης για να το δει και μετα το πεαει (δηλαδη μενεις χωρις χαρτακι στο οποιο θα μπορουσες να δεις οτι δεν προκειται για νομιμη αποδειξη) ε εκει τρελαινομαι. Να τους τα κλειουν σταρχιδια μας μπορουμε και χωρις σουβλακια

Τρελενεσαι ε, και θελεις να τους τα κλεισουν. Για αυτο ανοιξες θεμα μεσα στο κατακαλοκαιρο ? Δε ειδα ομως να γραφεις για καποιον μαγαζι που δεν σου δωσαν αποδειξη ? Γιατι δεν κανεις την αρχη ? Γραψε επωνυμια, οδο, αριθμο. Τι περιμενεις, κωλονεις ?

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Φίλε μου όταν ερχόταν ο εφοριακός για "έλεγχο" η πρώτη κουβέντα που σου έλεγε ήταν είσαι δεν είσαι καθαρός εγώ θα σου βεβαιώσω παράβαση. Και εσύ αντί να τον πηδήξεις του τασκαγες γιατί ήξερες ότι διαφορετικά την είχες βάψει.
Αρώσταινες και πήγαινες σε νοσοκομείο και αντί για εντατική σε βάζανε σε ράντσο και εσύ αντί να τους πηδήξεις τους τασκαγες γιατί διαφορετικά την είχες βάψει.
Πήγαινες σε πολεοδομία για να πάρεις άδεια και σου κάνανε τη ζωή ποδήλατο και εσύ αντί να τους πηδήξεις τους τασκαγες γιατί διαφορετικά την είχες βάψει.
Πλήρωνες νοθευμένα καύσιμα και αντί να τους πηδήξεις τους τασκαγες γιατί δεν είχες άλλη επιλογή.
Όχι ότι όλα τα παραπάνω δεν γίνονται και τώρα βέβαια.
Ρίξε λοιπόν εσύ το φταίξιμο  στη κυρά Μαρίκα που έκανε το αυθαίρετο στη Σαλαμίνα ή δεν έκοψε 5 Ευρώ απόδειξη και πήδηξέ τη στη φορολογία μέχρι να την εξοντώσεις. Οι άλλοι θα συνεχίσουν να σε πηδάνε γιατί αυτούς δεν τολμάς να τους αγγίξεις.

Απολυτο δικιο εχεις φιλε,ετσι ειχαν φτιαξει την κοινωνια,και ισως επειδη ετσι μας βολευει την συνεχιζουμε
Το μονο που μπορουμε να κανουμε να αλλαξουμε λιγο την νοοτροπια μας,και να σκιστουμε να διδαξουμε στα παιδια μας τα λαθη μας

Επισκέπτης
τι θα λεγατε να ξεκινουσαμε ενα θεμα που να γραφουμε ποιος δε μας δινει αποδειξη συστηματικα?

εχουμε τα αρχιδια για κατι τετοιο?

λοιπον για πειτε ποιος ειναι αρκετα μαγκας να κανει την αρχη?

Εδω και 2 ωρες σου ειπα να κανεις την αρχη και ν' αρχισεις να δινεις καταστηματα, εργαζομενους κτλ που δεν σου δωσαν αποδειξη. Δεν εχεις κανει τιποτα ακομα.
Ουτε μαγκας εισαι ουτε εχεις αρχιδια.

Αλλα ετσι ειναι οι ρουφιανοι, δειλοι.

unique

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κρατος που απαιτει φορους θα πρεπει πρωτα απ ολα

1)Να διοχετευσει τους φοροτς που εισπραττει στις παροχες που αναλογουν στους πολιτες του(νοσοκομεια,σχολεια,παιδεια,αθλητισμο,οδικο δικτυο,αστυνομευση ,κοινωνικη παροχη κτλ.)και οχι σις τσεπες του εκαστοτε καρεκλοκενταυρου...

2)Να μο εξηγησει πως διαολο γινεται να υπαρχουν τοοοοοσοι επιχειρηματιες οι οποιοι χρωστανε 2 και 3 εκατομμυρια σε φπα και κυκλοφορουν ελευθεροι ενω εμποροι και επιχειρησεις με χρεος 1000 και 2-3-5000 ευρω κυνηγιουνται σαν λησταρχοι

3)Να φροντισει πρωτα να μαζεψει ολη την μαυρη αγορα αφου το μονο που φροντισε τοσα χρονια ηταν να ποτισει τους πολιτες του με το μικροβιο της λαμογιας και οχι με την αρετη της συνειδησης.Δεν μπορει να υπαρχει επιχειρηματιας στην ερμου ο οποιος πληρωνει 5-10000 νοικι ικα τεβε φπα φορο δεη και οτι σκατα αλλο πληρωνεται και μολις κλεινει το καταστημα να στηνει απ εξω ο αλλος το τσαντηρι του και να πουλαει τσαντες και οτι σκατα θελει χωρις να ελεγχεται απο πουθενα.Και να πηγαινουν ολα μαυρα στην χωρα του.Και μην μου πειτε οτι δεν μπορουν να τους μαζεψουν εν μια νυχτι...Δεν θελουν..Και αυτοι βρισκουν και κανουν...Γνωριζοντας οτι δεν θα εχουν καμμια συνεπεια καλα κανουν..
Η γνωστη τακτικη του τα κανω πουτανα εκει που με παιρνει..

Για να μην λεμε πολλα...
Ναι εχετε δικιο..οποιος κλεβει το κρατος στην ουσια κλεβει τον ιδιο του τον εαυτο...οταν υπαρχει κρατος και παροχες...
Προφανως δεν μιλαμε γιατην ελλαδιστα μας ετσι???
Και μην με ρωτησετε...αν ειχα την δυνατοτητα θα εφευγα απο αυτο το μπουρδελο εχτες...οσο κι αν τον αγαπαω τον τοπο σιχαινομαι την νοοτροπια των κατοικων του...

Ειτε σας αρεσει ειτε οχι πλεον ο καθενας θα σωσει τον εαυτο του..οι σωτηρες τελειωσαν την δεκαετια του 80...ο σωζων εαυτο..με καθε κοστος...
Και φταιμε ολοι...οχι γιατι κλεψαμε η λεβουμε το κρατος...γιατι ανεχτηκαμε πολλους για πολυ καιρο και τους ανεχομαστε ακομα...ακομα και τωρα χωριζομαστε σε δημοσιους και ιδιωτικους,ευσηνειδητους και ασυνηδειτους και παει λεγοντας...

Γιατι ο νομος του ελληνα ειναι οτι δεν τον ενδιαφερει που του γαμησανε την ζωη...γιατι δεν γαμησανε και την ζωη του γειτονα τον νοιαζει...

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Εδω και 2 ωρες σου ειπα να κανεις την αρχη και ν' αρχισεις να δινεις καταστηματα, εργαζομενους κτλ που δεν σου δωσαν αποδειξη. Δεν εχεις κανει τιποτα ακομα.

αρχικα δε ξερω αν ειναι νομιμο. εκτως αυτου το οτι προτεινω μια ιδεα δε σημαινει απαραιτητα οτι πρεπει να τη φερω σε περας εγω. αν συμφωνησουμε και οργανωθουμε ολοι ομως δε θα ειναι δυσκολο.

οταν παραλληλιζεις φιλε παραλημνιε αυτο που προτεινω με ρουφιανια, ειναι σα να λες οτι δε πρεπει ο αλλος να γραφει ασχημες κριτικες για πουτανες διοτι ειναι ρουφιανος. ακριβως το ιδιο. για σκεψου το?

υγ αυτες τις 2ωρες ελειπα, αλλα αυτο δεν αλλαζει κατι.

δε θα στενοχωρηθω καθολου αν κλεισουν το σουβλατζιδικο στο μοναστηρακι που πηρα προχτες σουβλακι και εκανε το κολπο και εκτυπωσε χαρτακι και οχι αποδειξη το οποιο χαρτακι το παιρνει ο τυλιχτης και το πεταει (δε χρειαζεται να πω ποιο σουβλατζιδικο, πιθανος ολα καπως ετσι δουλεβουν εκει αλλιως θα εδινε ο νομιμος τους αλλους) ουτε χρειαζεται να πω ποιο ακριβως ειναι το κοντινο ψιλικατζιδικο που πρωτα θα πεταξει ο γαιδαρος και μετα θα σου κοψουν αποδειξη. ενω και στα 2 μερη περνανε τοσοι και τοσοι τουριστες ετσι? και αμα τους εχω εντοπισει εγω ο σδοε που ειναι εκπαιδευμενοι και υπευθυνοι υποτιθεται γιατι ξυνει τα μπαλακια του?

ουτε θα πω για τοσα και τοσα αλλα σουβλατζιδικα ιδιοκτησιας αλβανων που δε κοβουν ΠΟΤΕ αποδειξεις ετσι? δε φτανει που εχεις ερθει εδω περα και κανεις δουλια τα θες και ολα τσαμπα? μη και πληρωσεις ενα ευρω στο κρατος που σε φιλοξενει

υγ2 ο εργαζομενος δε φταιει καπου, οτι εντολη παρει απο το αφεντικο του εκτελει.

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
και δε ξερω κατα ποσο ειναι τυχαιο που το ψιλικατζιδικο που διαχειριζονται μεγαλης ηλικιας ανθρωποι ειναι αυτο που δε κοβει ποτε αποδειξεις ενω παραδιπλα στα 5 λεπτα αποσταση υπαρχει ψιλικατζιδικο που διαχειριζεται πιτσιρικας και κοβει παντα αποδειξη ετσι?? απλα επειδη τοσα χρονια νομιζαν οτι ειναι μαγκες καποιοι δε λενε να αλλαξουνε. cant teach an old dog new tricks που λενε. ε λοιπον πρεπει σιγα σιγα και τα γερικα σκυλια ναμαθουν καινουρια κολπα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.298
Πόντοι
12.756
2)Να μο εξηγησει πως διαολο γινεται να υπαρχουν τοοοοοσοι επιχειρηματιες οι οποιοι χρωστανε 2 και 3 εκατομμυρια σε φπα και κυκλοφορουν ελευθεροι ενω εμποροι και επιχειρησεις με χρεος 1000 και 2-3-5000 ευρω κυνηγιουνται σαν λησταρχοι

Για να σου φυγει η απορια τυπε σε αυτο , για πολλους λογους..

Διακανονισμοι
Καλη σχεση με τον εφορο
Καλη σχεση με την ασφαλεια ( μπατσοι )
Καλη σχεση με τον κλαδο σου
Να μην εχεις ανοιξει τσαμπουκαδες με ανταγωνιστες
Ηρεμη ζωη που δεν προκαλει
Αρκετο προσωπικο που εκβιαζεις οτι θα πεταξεις στον δρομο αν σε πιασουν..

Οι κυριοτεροι λογοι ειναι αυτοι

unique

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Για να σου φυγει η απορια τυπε σε αυτο , για πολλους λογους..

Διακανονισμοι
Καλη σχεση με τον εφορο
Καλη σχεση με την ασφαλεια ( μπατσοι )
Καλη σχεση με τον κλαδο σου
Να μην εχεις ανοιξει τσαμπουκαδες με ανταγωνιστες
Ηρεμη ζωη που δεν προκαλει
Αρκετο προσωπικο που εκβιαζεις οτι θα πεταξεις στον δρομο αν σε πιασουν..

Οι κυριοτεροι λογοι ειναι αυτοι

ναι αδερφε...η απορια μου ηταν φιλοσοφικου χαρακτηρα..
ξερω και αλλα τοσα ...
το γιατι ομως δεν με καλυψε ποτε...

Παρολα αυτα αν ο φιλος που ανοιξε το νημα και γενικα καποιος με διαβεβαιωσει οτι οι φοροι μου θα πανε εκει που πρεπει εγω μαζι του...
προς το παρον μαγκα εσυ που αποζητας το δοσιμο των φοροφυγαδων...
περνα μια βολτα απ το σπιτι της αγγελοπουλου να σου πεσουν τ αρχιδια στο πατωμα..να δεις που πηγαν οι φοροι και τα λεφτα για την ολυμπιαδα..περνα μια βολτα απ τα ολυμπιακα ακινητα να δεις τι γιναν τα λεφτα σου..
και πληρωνε και διοδια για την εθνικη αθηνων πατρων εδω και δεν ξερω κι εγω ποσα χρονια για να σκοτωνονται τα παιδια σου...
ειδικα αυτο με τα διοδια...για να το καταλαβουν καποιοι επειδη το κρατος λεει οτι πληρωνουμε για να φτιαχτει ο δρομος...
θα στεκομαι καθε μερα σ ενα κεντρικο σημειο της αθηνας..θα περνατε ολοι και θα μου πληρωνετε 0.80 για μια τυροπιτα ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ για 5 χρονια με την δικαιολογια οτι θελω ν ανοιξω τυροπιταδικο..σε 5 χρονια που θα τ ανοιξω θα συνεχισετε να πληρωνετε 0,80 και θα σας δινω πλεον την τυροπιτα.....και δεν θα σταματησετε να την πληρωνετε γιατι σε αλλα 5 χρονια θα χρειαστει και ανακαινιση το μαγαζι...
ρε που ταχετε δει αυτα ρεεεεεεεεεεεε.....

α στα διαλα πια!!!!

Παράθεση από: Paralimnios στις σήμερα στις 20:06

δεν ειναι οι ρουφιανοι δειλοι αδερφε....οι δειλοι γινονται ρουφιανοι....

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom