Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τύπε διατηρώ ανέπαφο το δικαίωμά μου στην στέγαση και στον παραθερισμό!
τυπε θυμαμαι σε ενα αλπμουμ μου ελειπαν 10 για να κλεισειΜόνο ο γούγλης τον έχει,οι πανίνιδες ποτέ δεν "έκλεισαν" σωστά ένα άλμπουμ!
Ποιοι αγανακτισμένοι;αυτοί που έκαναν ποδήλατο,καμάκι,σχοινάκια σαν στον στρατό
έπαιρναν σουβλάκι σε τριπλάσια τιμή,κοπανούσαν μπυρόνια κάργα,κι όταν χώνευαν
έριχναν καμιά μούτζα στην βουλή για ξεκάρφωμα βαρώντας κατσαρόλια;
;)
Πριν το 2010 φίλε μου δε μίλαγε κανείς για μείωση μισθών και συντάξεων λόγω... φοροδιαφυγής.
Τότε "λεφτά υπήρχαν" και δεν μας ένοιαζε η φοροδιαφυγή??
Μάλλον πολύ ευκολόπιστος είσαι.
Η κυρά Μαρίκα ούτε αυτοκίνητα άλλαζε σαν τα πουκάμισα , ούτε μεγάλη ζωή έκανε. Στη παγίδα έπεσε και αγόρασε ΚΙΑ Σορέντο 3000 κυβικά με 56 δόσεις και ένα διαμέρισμα 90 τετραγωνικά με 25 χρόνια εξόφληση και τώρα όχι μόνο της πιάνουνε τον κόλο αλλά της τον πηδάνε κιόλας.
Άντε δες κάτι εφοριακούς, κάτι μηχανικούς στη πολεοδομία, κάτι μεγαλογιατρούς κάτι μαγαλοδικηγόρους, κάτι φαρμακοβιομηχανίες, κάτι λαθρέμπορους πετρελαίου και έλα να μου πεις ποιος έκανε τη ζημιά...
Φίλε έχω 4 πτυχία εκ των οποίων τα δύο είναι "βαριά".Καθίστε λοιπόν τώρα όλοι εσείς οι σπουδασμένοι, που έχετε φάει τον κώλο σας στα Πανεπιστήμια να βλέπετε τον Χ ή Ψ υδραυλικό να βγάζει τα 5πλάσια από εσάς. Με απολυτήριο Λυκείου κι άντε ένα ΙΕΚ ή ΤΕΙ της πούτσας! Τα θέλατε και τα παθατε!!!!
Αυτός είσαι! ;)τυπε θυμαμαι σε ενα αλπμουμ μου ελειπαν 10 για να κλεισει
τους στελνω λεφτα και τα νουμερα που μου ελειπαν
και μου στελνουν τα 9 χαρτακια και το ενα διπλο
το τελευταιο το κερδισα σε σκληρο αγωνα μεγαλου μικρου 2 μηνες μετα
Άντε πες τα γιατί τον χαβαλέ του Έλληνα δεν το υπερκαλύπτει ΤΙΠΟΤΑ, ούτε ακόμη μια οικονομική κρίση! Μπαλίτσα, πασατέμπο, πορτοκαλάδα, φραπεδιά και τσιγαράκι. Και μόλις σκάσει καμιά κάμερα όλοι βουρ για τα 15 minutes τους!
Ανεξάρτητα από αυτά όμως, το να μην παίρνεις απόδειξη είναι η μεγαλύτερη ΜΑΛΑΚΙΑ που υπάρχει. Και γίνεται κατά κόρον στην Ελλάδα. Γιατί? Γιατί είμαστε "ότι φάμε ότι πιούμε", δεν σκεφτόμαστε ποτέ το μετά. Ποιο είναι το μετά? Το μετά είναι ότι ΑΝ παίρναμε όλοι απόδειξη, τότε θα πληρώναμε ελάχιστη φορολογία. Σκεφτείτε πόσες φορές έχετε πάρει απόδειξη από υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, βαφιά, κτλ, κτλ. Μήπως ΚΑΜΙΑ?
Καθίστε λοιπόν τώρα όλοι εσείς οι σπουδασμένοι, που έχετε φάει τον κώλο σας στα Πανεπιστήμια να βλέπετε τον Χ ή Ψ υδραυλικό να βγάζει τα 5πλάσια από εσάς. Με απολυτήριο Λυκείου κι άντε ένα ΙΕΚ ή ΤΕΙ της πούτσας! Τα θέλατε και τα παθατε!!!!
τυπε επεφτε πολυ τζογος με τα χαρτακια τοτεΑυτός είσαι! ;)
Εγώ τύπε παράγκα έχω αλλά έχω ανοίξει και βόθρο,έχω βάλει περίφραξη,ρεύμα,νερό,τα πάντα όλα.στου πολεοδομους τα ιδια....λαδωμα για αδειες παρανομες και μετα χτισιμο αυθαιρετου και οχι για τιποτα παραγκες φιλε......η κυρα μαρικα για να λαδωσει πολεοδομο και να χτισει αυθαιρετο με ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ και ολα κομπλε ,ηθελε πολλα χιλιαρικα να διαθετει για να τα κανει ...απλα γουσταρε να χτισει στο δασος και στην παραλλια αμα λαχει....γουστα ειναι και αυτα !!!
μα τι σου λεω και εγω.....αυτοι που ανεφερες παραπανω....κερδιζαν απο τον κοσμο που πληρωναν φακελακια για να γινει η "βρωμοδουλεια "τους .....ο εμπορος πληρωνε τον εφοριακο για να του καλυψει τις φορολογικες τους ατασθαλιες και να μην του κανουν ελεγχους.....αμα δεν ειχε ο εμπορακος ,δε θα τα εσκαγε φιλε μου,προφανως τα μαυρα που εβγαζε τον συμφερε να λαδωνει να κλεινουν οι εφοριακοι τα ματια του.......
στου πολεοδομους τα ιδια....λαδωμα για αδειες παρανομες και μετα χτισιμο αυθαιρετου και οχι για τιποτα παραγκες φιλε......η κυρα μαρικα για να λαδωσει πολεοδομο και να χτισει αυθαιρετο με ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ και ολα κομπλε ,ηθελε πολλα χιλιαρικα να διαθετει για να τα κανει ...απλα γουσταρε να χτισει στο δασος και στην παραλλια αμα λαχει....γουστα ειναι και αυτα !!!
για ιατρους και δικηγορους ....ισχυουν τα ιδια ....η κυρα μαρικα τους πληρωνε και τους εκανε μαγκες........οσο για τα λαθραια καυσιμα....αγροτες καργα ,φορτηγατζηδες,ταξιτζηδες (ορισμενοι που ειχαν ακρες),βενζιναδες σχεδον ολοι πουλουσαν λαθραια καυσιμα και ειδικα της θερμανσης ....ολοι αυτοι ανοικουν μηπως στην πλουσια ταξη της Ελλαδας ??? διοτι αν τους θεωρεις ως κυρα μαρικα ....τοτε εγω θα πρπει να ανηκω στην ιδια ταξη οικονομικη με τον σενεγαλεζο τοσα χρονια !!!!
Εισοδηματιας; ;)ΥΓ ουτε μισθωτος ειμαι ουτε συνταξιουχος.
Και ξαναλεω εκει που τρελαινομαι ειναι που δε κοβουν αποδειξεις σουβλατζιδικα μινι μαρκετ εστιατορια και μπαρ στο κεντρο της αθηνας με απειρη κινηση. Το να μη κοψει το συνοικιακο καφενειο με τους 5 παπουδες τη μερα μικρο το κακο... Αλλα οταν στο σουβλατζιδικο στο μοναστηρακι σου κοβουν χαρτακι που λεει τι σουβλακι πληρωσες (που δεν ειναι αποδειξη) το οποιο χαρτακι το παιρνει ο σουβλατζης για να το δει και μετα το πεαει (δηλαδη μενεις χωρις χαρτακι στο οποιο θα μπορουσες να δεις οτι δεν προκειται για νομιμη αποδειξη) ε εκει τρελαινομαι. Να τους τα κλειουν σταρχιδια μας μπορουμε και χωρις σουβλακια
Φίλε μου όταν ερχόταν ο εφοριακός για "έλεγχο" η πρώτη κουβέντα που σου έλεγε ήταν είσαι δεν είσαι καθαρός εγώ θα σου βεβαιώσω παράβαση. Και εσύ αντί να τον πηδήξεις του τασκαγες γιατί ήξερες ότι διαφορετικά την είχες βάψει.
Αρώσταινες και πήγαινες σε νοσοκομείο και αντί για εντατική σε βάζανε σε ράντσο και εσύ αντί να τους πηδήξεις τους τασκαγες γιατί διαφορετικά την είχες βάψει.
Πήγαινες σε πολεοδομία για να πάρεις άδεια και σου κάνανε τη ζωή ποδήλατο και εσύ αντί να τους πηδήξεις τους τασκαγες γιατί διαφορετικά την είχες βάψει.
Πλήρωνες νοθευμένα καύσιμα και αντί να τους πηδήξεις τους τασκαγες γιατί δεν είχες άλλη επιλογή.
Όχι ότι όλα τα παραπάνω δεν γίνονται και τώρα βέβαια.
Ρίξε λοιπόν εσύ το φταίξιμο στη κυρά Μαρίκα που έκανε το αυθαίρετο στη Σαλαμίνα ή δεν έκοψε 5 Ευρώ απόδειξη και πήδηξέ τη στη φορολογία μέχρι να την εξοντώσεις. Οι άλλοι θα συνεχίσουν να σε πηδάνε γιατί αυτούς δεν τολμάς να τους αγγίξεις.
τι θα λεγατε να ξεκινουσαμε ενα θεμα που να γραφουμε ποιος δε μας δινει αποδειξη συστηματικα?
εχουμε τα αρχιδια για κατι τετοιο?
λοιπον για πειτε ποιος ειναι αρκετα μαγκας να κανει την αρχη?
Εδω και 2 ωρες σου ειπα να κανεις την αρχη και ν' αρχισεις να δινεις καταστηματα, εργαζομενους κτλ που δεν σου δωσαν αποδειξη. Δεν εχεις κανει τιποτα ακομα.
Ουτε μαγκας εισαι ουτε εχεις αρχιδια.
Αλλα ετσι ειναι οι ρουφιανοι, δειλοι.
2)Να μο εξηγησει πως διαολο γινεται να υπαρχουν τοοοοοσοι επιχειρηματιες οι οποιοι χρωστανε 2 και 3 εκατομμυρια σε φπα και κυκλοφορουν ελευθεροι ενω εμποροι και επιχειρησεις με χρεος 1000 και 2-3-5000 ευρω κυνηγιουνται σαν λησταρχοι
Για να σου φυγει η απορια τυπε σε αυτο , για πολλους λογους..
Διακανονισμοι
Καλη σχεση με τον εφορο
Καλη σχεση με την ασφαλεια ( μπατσοι )
Καλη σχεση με τον κλαδο σου
Να μην εχεις ανοιξει τσαμπουκαδες με ανταγωνιστες
Ηρεμη ζωη που δεν προκαλει
Αρκετο προσωπικο που εκβιαζεις οτι θα πεταξεις στον δρομο αν σε πιασουν..
Οι κυριοτεροι λογοι ειναι αυτοι