Νέα

δεν δινουν αποδειξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
ρε φιλε ακομη δεν δινουν αποδειξη?σοβαρα?Μπας και δεν εχουν καθολου αδεια για το μαγαζι,ουτε βιβλια στην εφορια,ουτε τιποτα?Το εχεις σκεφτει?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.297
Πόντοι
12.756
ρε φιλε ακομη δεν δινουν αποδειξη?σοβαρα?Μπας και δεν εχουν καθολου αδεια για το μαγαζι,ουτε βιβλια στην εφορια,ουτε τιποτα?Το εχεις σκεφτει?

κοιτα τελευταια δινει συνεχεια , αλλα το κανει ας πουμε 8 με αποδειξη 2 χωρις ...  εγω πια δεν ειμαι και καλο δειγμα γιατι εχω προηγουμενα μαζι τους , εχω την εντυπωση οτι το κανει πολυ στο ντελιβερι , γιατι στο μαγαζι του εχω δει οτι της χτυπαει οσες φορες εχω παει ...

μου την σπαει γιατι φαινεται οτι το κανει με σχεδιο , δηλαδη ξεκιναει στα πρωτα ντελιβερι που σου στελνει να στελνει δελτια παραγγελιας να δει αν θα πεις τιποτα , αν δεν πεις το συνεχιζει ετσι , αν γκρινιαξεις ξεκιναει να σου κοβει αποδειξεις , αλλα οχι παντα ..  καποιες ναι καποιες φορες οχι ...Αν εισαι συχνος πελατης νομιζει αυτοματα οτι πρεπει να συμμετεχεις και να τον στηριξεις στην μη εκδοση αποδειξεων ... αυτο μου τι σπαει πιο πολυ , οτι το παιζει πονηρος ...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
προς τι ,η διυλιση εργατωρων για το θεμα των αποδειξεων ?? ειναι αυτοι που που γουσταρουν να κλεβουν τους παντες και τα παντα.....και ειναι και αυτοι που δεν γουσταρουν να τους κλεβουν στην τσεπη και στο κοινωνικο συνολο κατ'επεκταση(φοροι κλπ κλπ) ....... Τηλ. 1517 ,καταγγελιων ΣΔΟΕ .μπορεις να κανεις και ανωνυμα πλεον την καταγγελια ...........εγω εκανα επωνυμα καταγγελια σε συμβολαιογραφο ,τοτε ισχυε η επωνυμη μονο,  διοτι πληρωσα 1800 ευρω και δηλωσε οτι πηρε 800 περιππου για το συμβολαιο ,οταν εκανα αγορα κατοικια πριν 3 ετη.....και ενω τον ειχα προειδοποιησει οτι θελω ολο το ποσό ,αυτος το παγωνι ....τελικα του ηρθαν τα κομαντο του ΣΔΟΕ ,κατεβασαν τα μισα συμβολαια απο τα ραφια του και τα βρηκαν ολο τιγκα στις οικονομικες μαλακιες .....εισεπραξε ενα τερατιο προστιμο περι τα 800 χιλιαρικα διοτι ειχε τρια συμβολαιογραφεια στην αθηνα στα οποια βρηκαν και εκει την αρτα και τα γιαννενα απο παραβασεις.....αποτελεσμα : εβαλε τον κολλητο του μαφιοζακο κατασκευαστη να μου στειλει ενα παιδαριο αλβανομαστορα να μου ριξει ρεμουβερ στο αμαξι μου την επομενη μερα .....το εριξε ,αλλα ετυχε χρονικα ,να κατεβηκα στο παρκινγκ κανα 20 λεπτο αφου το ειχε ριξει ,και ο αλβανος με το που με ειδε αρχιζε και ετρεχε αφου του φωναξα ,διοτι ειχε κατασκηνωσει και περιμενε να δει αν γινοταν η ζημια.....τελικα μου αφησε δυο κηλιδες οπου με τοπικο βαψιμο στοιχησε 200 ευρω μονο μιας και προλαβα και το σκουπισα και εριξα νερα να φυγουν τα ρεμουβερ.......πηρα τον κατασκευαστη να του πω γιατι το εκανε και μου εκλεισε το τηλεφωνο στα μουτρα........αποτελσμα ?? την επομενη εδωσα και τον κατασκευαστη στο 1517 και πηγαν μετα απο κανα διμηνο στο γραφειο του ,και εκτοτε εμαθα οτι του εφαγε προστιμο γυρω στα 500 χιλιαρικα επειδη εκανε το κολπο με τα δανεια τα μαυρα και τα ασπρα απο τις τραπεζες και συν οτι επαιρνε προμηθεια απο τις τραπεζες οταν τους πηγαινε τους πελατες ο κατασκευαστης ,τα οποια ηταν αδηλωτα και μαυρα ,οπως και τα δανεια τα μαυρα που τα περνουσε ως επισκευαστικα τα οποια δεν φαινοταν ....βρηκαν και κατι ατασθαλιες απο ημιυπαιθριους που τους χρεωνε στον πελατη και κλπ κλπ κλπ......... το θεμα δεν τα λογια ,το θεμα ειναι οι πραξεις ......εγω πληρωσα 200 ευρω ζημια ,και οι δυο ομως απατεωνες κλεφτες επι σειρα ετων ,πρπει να δωσουν 1,3 μυριο ευρω στο κρατος......στα παπαρια μου αν το δωσει ο στουρναρας στους τοκογλυφους .....σημασια ειναι οτι για κατι τετοια τυπακια πληρωνουμε σημερα .......στην πρωτη επωνυμη καταγγελια ,λογο του οτι το ποσο ηταν μεγαλο απο το προστιμο και οι παραβασεις τεραστιας σημασιας για φοροδιφυγη , εχει και μηνυση στην οποια παω ως μαρτυρας απλα να καταθεσω τι πηρε απο εμενα......νομιζω ομως οτι ο γερομαφιοζος συμβολαιογραφος εχει πεσει να πεθανει λογο ηλικας 80 ετων σημερα και την τρωνε τα παιδια του ,η κορη του που ειναι συμβολαιογραφος και ο υιος που ειναι δικηγορος....... μονο η κορη του πηρε ενα τηλεωνο και κλαιγοταν γιατι το εκανα.......απαντησεις πηρε πολλες , αλλα εκ των υστερων ,της λεω.....νομικος ειναι ας τα βγαλει περα απο το συστημα που εφτιαξε και αυτη και ο αδερφος της και ο πατερας της......εγω οταν ετρεχα να βρω τα παραπανω φραγκα και με ειχαν στο χερι γιατι ειχα δωσει προκαταβολες τις οποιες θα εχανα.....ποιος με σκεφτοταν τοτε  ?????
1517 καταγγελιες ΣΔΟΕ........και ασε τον αλλον να φωνασκει !!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
προς τι ,η διυλιση εργατωρων για το θεμα των αποδειξεων ?? ειναι αυτοι που που γουσταρουν να κλεβουν τους παντες και τα παντα.....και ειναι και αυτοι που δεν γουσταρουν να τους κλεβουν στην τσεπη και στο κοινωνικο συνολο κατ'επεκταση(φοροι κλπ κλπ) ....... Τηλ. 1517 ,καταγγελιων ΣΔΟΕ .μπορεις να κανεις και ανωνυμα πλεον την καταγγελια ...........εγω εκανα επωνυμα καταγγελια σε συμβολαιογραφο ,τοτε ισχυε η επωνυμη μονο,  διοτι πληρωσα 1800 ευρω και δηλωσε οτι πηρε 800 περιππου για το συμβολαιο ,οταν εκανα αγορα κατοικια πριν 3 ετη.....και ενω τον ειχα προειδοποιησει οτι θελω ολο το ποσό ,αυτος το παγωνι ....τελικα του ηρθαν τα κομαντο του ΣΔΟΕ ,κατεβασαν τα μισα συμβολαια απο τα ραφια του και τα βρηκαν ολο τιγκα στις οικονομικες μαλακιες .....εισεπραξε ενα τερατιο προστιμο περι τα 800 χιλιαρικα διοτι ειχε τρια συμβολαιογραφεια στην αθηνα στα οποια βρηκαν και εκει την αρτα και τα γιαννενα απο παραβασεις.....αποτελεσμα : εβαλε τον κολλητο του μαφιοζακο κατασκευαστη να μου στειλει ενα παιδαριο αλβανομαστορα να μου ριξει ρεμουβερ στο αμαξι μου την επομενη μερα .....το εριξε ,αλλα ετυχε χρονικα ,να κατεβηκα στο παρκινγκ κανα 20 λεπτο αφου το ειχε ριξει ,και ο αλβανος με το που με ειδε αρχιζε και ετρεχε αφου του φωναξα ,διοτι ειχε κατασκηνωσει και περιμενε να δει αν γινοταν η ζημια.....τελικα μου αφησε δυο κηλιδες οπου με τοπικο βαψιμο στοιχησε 200 ευρω μονο μιας και προλαβα και το σκουπισα και εριξα νερα να φυγουν τα ρεμουβερ.......πηρα τον κατασκευαστη να του πω γιατι το εκανε και μου εκλεισε το τηλεφωνο στα μουτρα........αποτελσμα ?? την επομενη εδωσα και τον κατασκευαστη στο 1517 και πηγαν μετα απο κανα διμηνο στο γραφειο του ,και εκτοτε εμαθα οτι του εφαγε προστιμο γυρω στα 500 χιλιαρικα επειδη εκανε το κολπο με τα δανεια τα μαυρα και τα ασπρα απο τις τραπεζες και συν οτι επαιρνε προμηθεια απο τις τραπεζες οταν τους πηγαινε τους πελατες ο κατασκευαστης ,τα οποια ηταν αδηλωτα και μαυρα ,οπως και τα δανεια τα μαυρα που τα περνουσε ως επισκευαστικα τα οποια δεν φαινοταν ....βρηκαν και κατι ατασθαλιες απο ημιυπαιθριους που τους χρεωνε στον πελατη και κλπ κλπ κλπ......... το θεμα δεν τα λογια ,το θεμα ειναι οι πραξεις ......εγω πληρωσα 200 ευρω ζημια ,και οι δυο ομως απατεωνες κλεφτες επι σειρα ετων ,πρπει να δωσουν 1,3 μυριο ευρω στο κρατος......στα παπαρια μου αν το δωσει ο στουρναρας στους τοκογλυφους .....σημασια ειναι οτι για κατι τετοια τυπακια πληρωνουμε σημερα .......στην πρωτη επωνυμη καταγγελια ,λογο του οτι το ποσο ηταν μεγαλο απο το προστιμο και οι παραβασεις τεραστιας σημασιας για φοροδιφυγη , εχει και μηνυση στην οποια παω ως μαρτυρας απλα να καταθεσω τι πηρε απο εμενα......νομιζω ομως οτι ο γερομαφιοζος συμβολαιογραφος εχει πεσει να πεθανει λογο ηλικας 80 ετων σημερα και την τρωνε τα παιδια του ,η κορη του που ειναι συμβολαιογραφος και ο υιος που ειναι δικηγορος....... μονο η κορη του πηρε ενα τηλεωνο και κλαιγοταν γιατι το εκανα.......απαντησεις πηρε πολλες , αλλα εκ των υστερων ,της λεω.....νομικος ειναι ας τα βγαλει περα απο το συστημα που εφτιαξε και αυτη και ο αδερφος της και ο πατερας της......εγω οταν ετρεχα να βρω τα παραπανω φραγκα και με ειχαν στο χερι γιατι ειχα δωσει προκαταβολες τις οποιες θα εχανα.....ποιος με σκεφτοταν τοτε  ?????
1517 καταγγελιες ΣΔΟΕ........και ασε τον αλλον να φωνασκει !!!!
Συγχαρητηρια φιλε.
Ειμαι σιγουρος βεβαια, οτι θα βρεθουν και παλι εδω μεσα διαφοροι μικρόνοες (ελπιζω να γνωριζουν την λεξη) οι οποιοι θα σε πουν ρουφιανο...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.297
Πόντοι
12.756
Συγχαρητηρια φιλε.
Ειμαι σιγουρος βεβαια, οτι θα βρεθουν και παλι εδω μεσα διαφοροι μικρόνοες (ελπιζω να γνωριζουν την λεξη) οι οποιοι θα σε πουν ρουφιανο...

Ειναι και αυτο δημοκρατια Αλεξ ....

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Συγχαρητηρια φιλε.

φιλε δε πα να με πουν οτι θελουν .....δε με ενδιαφερει καν.....εγω ειμαι μισθωτος και εχω φαει μειωση 45% κατω μεχρι στιγμης......παιδια σκυλια δεν εχω ακομη ....και για αυτο τα καταφερνω και ας πληρωνω το δανειο ακομη......σημασια εχει ,οτι χαρην κατι μαφιοζων που ζησανε ζωαρες αυτοι και τα παιδια τους ,δεν ανεχομαι να με λενε ψωροκωσταινα και λαουτζικο οταν παω στις πλατες μου και ποσων αλλων ακομη ,αυτοι γελουσαν μεχρι χτες......ζω με αξιοπρεπεια χωρις να εχω φαει δεκαρα τσακιστη απο κανεναν.....εκανα τα στραβα ματια σε ολους που παλια δεν εκοβαν αποδειξη ......ξερω οτι οι κυβερνωντες πανε τα λεφτα στο εξωτερικο και ειναι σα να τα πετανε σε εναν κουβα τρυπιο ...τους κατηγορω απο το πρωι μεχρι το βραδυ και εγω .......για την ολη κατασταση....αλλα ρε φιλε βαρεθηκα να πληρωνω μονος μου οτι μαλακια τους κατεβει ......σειρα εχουν να πληρωσουν και οι μεγαλοι , λες και ο συμβολαιογραφοςε ειχε αναγκη να μην μου κοψει ολο το ποσο και εγω δεν ειχα των τρεις και εξηντα μισθο ......καποιοι εδω λενε οτι ο κυρα μαρικα με το περιπτερο τι φταιει αν δεν κοψει αποδειξη  ...και εγω στην κυρα μαρικα εκανα τα στραβα ματια και  δεν της εκανα καποια καταγγελια και γενικα δε θα κανω καμια αλλη καταγγελια σε ανθρωπο που ξερω οτι πραγματικα τα βγαζει δυσκολα μετα βιας , ξερω οτι υπαρχουν και επαγγελματιες σωστοι που πληρωνουν τις μαλακιες συναδελφων τους ......αλλα ειπα να ξεκινησω απο τα μεγαλα κεφαλια πρωτα και οπως και εκανα σε εναν συμβολαιογραφο και εναν κατασκευαστη ακινητων .......τα προστιμα ειναι 1,3 μυριο ευρω,ας του παρουν τα μισα πισω....επιτυχια θα ειναι ..........και δεν αισθανομαι ενοχες για τιποτα οπως και αυτοι δεν αισθανονται ενοχες για εμενα οταν με ετρεχαν να δωσω τα φραγκα ...........τωρα ψαχνω τον επομενο που θα την φαει και μου τυχει........και παρακινω τον καθε εναν να το κανει οταν του τυχει .......ισως ετσι καπως μπει μυαλο και σταματησουν οι μαλακιες.........οσο για τους κυβερνωντες ,θα ερθει και η σειρα τους καποια στιγμη ....ας πληρωσουν και οι του συστηματος που τους εγλυφαν οπως κατι γιατροι,δημοσιογραφοι,πολιτικοι μηχανικοι,δικηγοροι ,συμβολαιογραφοι και ποσοι αλλοι "μαγκες" με σκαφη και πισινες χρεωμενα στα νησια μαρσαλ .......μονο οταν οι συστημικοι φανε φαπα απο αυτα που μας εριξαν και εμας στους μικρους...ισως κατι αλλαξει !!!!πολεμος με τα ιδια τους τα οπλα........ουτε φωνες ουτε κλαψες ουτε τιποτα αλλο........για αυτο υπαρχει και το 1517 του ΣΔΟΕ.....και ασε τον αλλον να κουρευεται!!!!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Τώρα που πήρα θάρρος θα πεινάσει η Γλυφάδα από κινέζικο. :s&m_2:

nipplelover αφού δώσουμε όλο τον ανταγωνισμό ν' ανοίξουμε ένα να μαζέψουμε όλο το χαρτί. :rockon:

Υ.Γ. Δεν έλεγα γι αυτό στην Κύπρου για το άλλο στην παραλία που παίζουν... Σούμο.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Συγχαρητηρια φιλε.

Όχι μόνο ρουφιάνος είναι, αλλά είναι ΚΑΙ κωλόπαιδο ΚΑΙ Μαλάκας. Με κεφαλαίο Μ.

Ενισχύετε, αναγκέφαλοι (χοντρύτερο το ανεγκέφαλοι από το μικρόνοες) το σύστημα να απομυζά τον κόσμο για να τα κάνει τι τα λεφτά που μαζεύει?
Να αυτοσυντηρείται.
Το έχουν καταφέρει, φαίνεται:
Να νομιμοποιήσουν τη μεγαλύτερη αρπαχτή που έχει γίνει ποτέ στη χώρα (τύφλα να χουν και τα χρηματιστήρια, και η τράπεζα Κρήτης, και ο Ψωμιάδης της ασπις, όλοι) σε βάρος του κόσμου, και να έχουν και διάφορους σαν και σένα να επιβραβεύυον αυτή την κατάσταση.

Σε κάθε δυο ευρώ που διακινούνται ο γαργαντούας κρατικός "κορβανάς" θέλει να μαζεύει το ένα.
Και συ το επιδοκιμάζεις και το προμοτάρεις αυτό.
Είσαι άξιος της τύχης σου.
Και εσύ και όλοι όσοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.

Και τον λέω "μαλάκα" αυτόν που κάρφωσε γιατί δεν καταλαβαίνει ότι όταν τελειώσουν όλα αυτά τα περί "φοροδιαφυγής", θα έρθει η ώρα του. Η ώρα να πληρώσει με ό,τι έχει, γιατί τέλος στις απαιτήσεις του "κορβανά" δεν υπάρχει.

Εκτός κι αν νομίζετε ότι αφού πιάσουν τον συμβολαιογράφο και τον κατασκευαστή οι ανάγκες τους θα λιγοστέψουν.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Όχι μόνο ρουφιάνος είναι, αλλά είναι ΚΑΙ κωλόπαιδο ΚΑΙ Μαλάκας. Με κεφαλαίο Μ.

Ενισχύετε, αναγκέφαλοι (χοντρύτερο το ανεγκέφαλοι από το μικρόνοες) το σύστημα να απομυζά τον κόσμο για να τα κάνει τι τα λεφτά που μαζεύει?
Να αυτοσυντηρείται.
Το έχουν καταφέρει, φαίνεται:
Να νομιμοποιήσουν τη μεγαλύτερη αρπαχτή που έχει γίνει ποτέ στη χώρα (τύφλα να χουν και τα χρηματιστήρια, και η τράπεζα Κρήτης, και ο Ψωμιάδης της ασπις, όλοι) σε βάρος του κόσμου, και να έχουν και διάφορους σαν και σένα να επιβραβεύυον αυτή την κατάσταση.

Σε κάθε δυο ευρώ που διακινούνται ο γαργαντούας κρατικός "κορβανάς" θέλει να μαζεύει το ένα.
Και συ το επιδοκιμάζεις και το προμοτάρεις αυτό.
Είσαι άξιος της τύχης σου.
Και εσύ και όλοι όσοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.

Και τον λέω "μαλάκα" αυτόν που κάρφωσε γιατί δεν καταλαβαίνει ότι όταν τελειώσουν όλα αυτά τα περί "φοροδιαφυγής", θα έρθει η ώρα του. Η ώρα να πληρώσει με ό,τι έχει, γιατί τέλος στις απαιτήσεις του "κορβανά" δεν υπάρχει.

Εκτός κι αν νομίζετε ότι αφού πιάσουν τον συμβολαιογράφο και τον κατασκευαστή οι ανάγκες τους θα λιγοστέψουν.

στα παπαρια μου.....η δικη σου η ωρα ερχεται ....κοιτα να κρυφτεις καλα....παλιολαμογιο!!!  1517 ΣΔΟΕ .....μαλακα !!!!πες μας που κλεβεις να σου ερθω απο εκει μια βολτα...θα σε εκανα να βογγας σα γελαδι!!!!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
στα παπαρια μου.....
θα σε εκανα να βογγας σα γελαδι!!!!

Θα μου κλάσεις τ' αρχίδια.

Και παπάρια δε θα έχεις για να γράφεις πράματα πάνω τους.

Θα στα κόψουν αυτοί που τώρα τα έκοψαν από το συμβολαιογράφο σου. Την ξέρουν τη δουλειά. Τι νομίζεις, ότι εσύ θα τη γλυτώσεις?

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Θα μου κλάσεις τ' αρχίδια.

Και παπάρια δε θα έχεις για να γράφεις πράματα πάνω τους.

Θα στα κόψουν αυτοί που τώρα τα έκοψαν από το συμβολαιογράφο σου. Την ξέρουν τη δουλειά. Τι νομίζεις, ότι εσύ θα τη γλυτώσεις?

ναι ναι ναι....κλαψε λιγο ...συμβολαιογραφος εισαι και εσυ λαμογιο ??? ποσα φραγκα εχεςι φαει ,θα μας πεις????

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ναι ναι ναι....κλαψε λιγο ...συμβολαιογραφος εισαι και εσυ λαμογιο ??? ποσα φραγκα εχεςι φαει ,θα μας πεις????
Εγώ ότι έχω φάει τα έφαγα, πάει, τελείωσε.
Εσύ που η μείωση του μισθού σου από 45% θα γίνει 100% να σε δω τι θα κάνεις.
Πάρε τότε το 1517 και πες τους να σε καλύψουν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.711
Πόντοι
19.795
Εχω μια απορια, αν μπορειτε να μου τη λυσετε. Ισως το μυαλο
μου να δουλευει λιγο απλοικα και μπακαλιστικα αλλα τι να κανω
αυτο το μυαλο εχω και αυτες τις γνωσεις.
Πληρωνω λοιπον ενα υδραυλικο ας πουμε 100 ευρω για μια επισκευη
που μου εκανε.
Αυτος παιρνει το κατοσταρικο και δεν μου κοβει αποδειξη.
Παει στο Σουπερ μαρκετ και ξοδευει τα 30 ευρω για να ψωνισει
για την οικογενεια. Εκει του κοβουν αποδειξη αρα πληρωνει ΦΠΑ.
Παει μετα στο βενζιναδικο και βαζει 40 ευρω βενζινα και εκει ο
βενζινας του εκοψε αποδειξη αρα πληρωσε παλι ΦΠΑ.
Με τα υπολοιπα 30 ευρω που του μεινανε πληρωσε το λογαριασμο του
κινητου του αρα παλι πληρωσε ΦΠΑ.
Βγαζω λοιπον το συμπερασμα με το απλοικο μυαλο μου οτι το 100αρικο
μου πληρωσε τους φορους του.
Μηπως μπορειτε να μου πειτε που κανω λαθος, αν κανω λαθος;
Μηπως η φοροδιαφυγη γινεται μονο απο το μεγαλο κεφαλαιο που βγαζει
το χρημα στο εξωτερικο, και ο μικρος επαγγελματιας οτι και να κανει
δεν θα αποφυγει τελικα την φορολογια;

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ ότι έχω φάει τα έφαγα, πάει, τελείωσε.
Εσύ που η μείωση του μισθού σου από 45% θα γίνει 100% να σε δω τι θα κάνεις.
Πάρε τότε το 1517 και πες τους να σε καλύψουν.

εχω οργανωθει κηφηνα.....μην ανησυχεις....επιβιωνω ανετα στην φυση .....το φαι μου και το νερο μου ξερω που θα τα βρω.....εσυ να σε δω τι θα κανεις οταν φτασω εγω στο 100% μειωση...εσυ θα εισαι υπο του 100% ......

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
που μου εκανε.

οπως το λες....ακριβως....μπακαλιστικα.....ενα το λαδι και ενα το ξυδι....προφανως πουλας εξι το λαδοξυδο !!! υποαρχει και αλλη λυση πιο καλη.....παει ο μαστορας και κανει μια δουλεια ,και το αφεντικο που εχει το προβλημα και φωναξε τον μαστορα ειναι μαναβης και του δινει 5 κιλα πατατες και ενα κιλο λαδι αντε και κανα μαρουλι......και ο μαναβης που θελει παπουτσια ,παει στον τσαγκαρη και του δινει 3 κιλα γερμαδες και 5 καρπουζια για ενα ζευγαρι παπουτσια .......νομιζω οτι θα ειναι καλυτερα ετσι .....ουτε φορους ουτε δηλωσεις ουτε τιποτα........και ο δασκαλος μαλακας ειναι να διδασκει στο σχολειο ??? θα παει να γινει αγροτης καιτο παιδι τουβλο !!!!

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
που μου εκανε.

οχι ακριβως.. θα πληρωσει ενα μερος των φορων που επιβαλλεται να πληρωσει αλλα οχι τον συνολικο, αφου θα πληρωσει μικροτερο φορο εισοδηματος και δε θα πληρωσει και το 20αρικο φπα απο το 100 ευρω. αρα απο αυτη τη συναλλαγη το κρατος θα χασει περισσοτερα απο 20 ευρω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
.....το φαι μου και το νερο μου ξερω που θα τα βρω.....
URL]] ;D :headbang3:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom