enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Που θα πάει, θα γίνουμε και 1013!ειμαστε 3 μεχρι στιγμης
Που θα πάει, θα γίνουμε και 1013!ειμαστε 3 μεχρι στιγμης
θα ειμαστε ο ανθοςΠου θα πάει, θα γίνουμε και 1013!
σιγα μην γινει επανασταση παιδες,τα ιδια εχουν γινει σε ολο τ ανατολικο μπλοκ και τιποτα δεν εγινε...θα ειμαστε ο ανθος
με μια διαφορα ομως.Ηταν εξαθλιωμενοι εκει απο παλια.Εδω εχουμε εξαθλιωθει τα τελευταια χρονια.Συμφωνω ομως οτι δεν θα γινει τιποτα και το εχω αναλυσει οταν μιλαγα με τον μπολντυ.Αν συνεχιστει η εξαθλιωση ομως στο μελλον θα γινει ντου εδωσιγα μην γινει επανασταση παιδες,τα ιδια εχουν γινει σε ολο τ ανατολικο μπλοκ και τιποτα δεν εγινε...
εδω περισι ενας βουλγαρος στη σοφια που ημουν ελεγε οι ελληνες δν ξερουν να δουλευουν μονο να κανουν απεργιες...λες και εκει στη χωρα του προκοψαν με τη δουλεια
να φανε ειχανε νοσοκομεια να πανε ειχανε..δεν ειχανε πολυτελειες και αμαξια οπως εμεις εδω....στο μελλον....βαλε κανα 20χρονιαμε μια διαφορα ομως.Ηταν εξαθλιωμενοι εκει απο παλια.Εδω εχουμε εξαθλιωθει τα τελευταια χρονια.Συμφωνω ομως οτι δεν θα γινει τιποτα και το εχω αναλυσει οταν μιλαγα με τον μπολντυ.Αν συνεχιστει η εξαθλιωση ομως στο μελλον θα γινει ντου εδω
αν ανατραπει το ποσοστο που πειναει τωρα και μεγαλωσει(αν συνεχιστει η τροικανη πουτσα)υπολογιζω 2 χρονια μαξ να ερθει λαιλαπα εδωνα φανε ειχανε νοσοκομεια να πανε ειχανε..δεν ειχανε πολυτελειες και αμαξια οπως εμεις εδω....στο μελλον....βαλε κανα 20χρονια
λες?εγω δν το βλεπω...βλεπω ακομα λεφτα να υπαρχουν...ισως συναναστρεφομαι πιο πολυ τελευταια με μεσαια-αστικη ταξηαν ανατραπει το ποσοστο που πειναει τωρα και μεγαλωσει(αν συνεχιστει η τροικανη πουτσα)υπολογιζω 2 χρονια μαξ να ερθει λαιλαπα εδω
σιγουρα υπαρχουν λεφτα.Ομως επειδη συναναστρεφομαι με την μικρο-αστικη ταξη σχεδον αποκλειστικα υπαρχει θεμα μεγαλο.λες?εγω δν το βλεπω...βλεπω ακομα λεφτα να υπαρχουν...ισως συναναστρεφομαι πιο πολυ τελευταια με μεσαια-αστικη ταξη
υπαρχει θεμα γιατι δν βγαζαν τα πολλα λεφτα που βγαζαν παλια...αλλα νταξει ας συμβιβαστουν με πιο λιγα αλλα παλι πχ στο χωριο μου αγροτες κτηνοτροφοι..μες στα λεφτα ειναι και ας να μην εχουνε πολυτελειεςσιγουρα υπαρχουν λεφτα.Ομως επειδη συναναστρεφομαι με την μικρο-αστικη ταξη σχεδον αποκλειστικα υπαρχει θεμα μεγαλο.
η λυση για να σωθουμε.Παντρεψου κορη μεγαλο-τσιφλικαυπαρχει θεμα γιατι δν βγαζαν τα πολλα λεφτα που βγαζαν παλια...αλλα νταξει ας συμβιβαστουν με πιο λιγα αλλα παλι πχ στο χωριο μου αγροτες κτηνοτροφοι..μες στα λεφτα ειναι και ας να μην εχουνε πολυτελειες
χαχαχαχαχα...ενας φιλος μου εχει παντρευτει κορη εκδοτη-επιχειρηματιαη λυση για να σωθουμε.Παντρεψου κορη μεγαλο-τσιφλικα