You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεκαπενταυγουστος στην Αθηνα....ιδεες?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nomercy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
ξεμειναμε στην Αθηνα δεκαπενταυγουστο
να περασουμε καλα
![panagia_glykofioysa.jpg](http://vatopaidi.files.wordpress.com/2011/08/panagia_glykofioysa.jpg)
μεγάλη η χάρη της. Όσο για ιδέες , λίγο κέντημα , λίγο πλέξιμο...
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Μπουρδελότσαρκα.Έχει άλλη χάρη τις γιορτές.
Πολλα χρονια εχω καθιερωσει τον 15 Αυγουστο να ειμαι Αττικη.Ειναι η καλυτερη περιοδος του χρονου και η χειροτερη για τα νησια.Παντα ειμαι μονος σε ολη την πολυκατοικια και τα γραφεια το βραδυ ειναι ολα διαθεσιμα και απικο επειδη βαρανε μυγες.Ετσι κανω τα καλυτερα 2ωρα...Προτεινω και μια πρωινη βολτουλα με ποδηλατο Συνταγμα,Πλακα και μπυριτσα κανοντας διακριτικο καμακι...
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Μπουρδελότσαρκα.Έχει άλλη χάρη τις γιορτές.
λέω να μη φανώ βλάσφημος και να νηστέψω τη Πέμπτη, αλλά Παρασκευή θα έχει με τα χίλια πόρνικη συνεδρία.
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Είναι ωραία δεκαπενταύγουστο γιατί αδειάζει η Αθήνα (όσο γίνεται τώρα με την κρίση) και για μια μέρα μπορείς να πας ας πούμε κέντρο και να μη βρεις κίνηση.
και εγώ εάν παραμείνω εντός των τοίχων. το πρόβλημα είναι ότι έχω τρεις στόχους και ως άνεργος μειωμένα οικονομικά δεδομένα.λέω να μη φανώ βλάσφημος και να νηστέψω τη Πέμπτη, αλλά Παρασκευή θα έχει με τα χίλια πόρνικη συνεδρία.
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
και εγώ εάν παραμείνω εντός των τοίχων. το πρόβλημα είναι ότι έχω τρεις στόχους και ως άνεργος μειωμένα οικονομικά δεδομένα.
για αυτό υπάρχει το μετάξι του λαού
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 6.955
Εδω και πολλά χρόνια περνάω τον 15 Αυγουστο στην Αθήνα. Δεν πάω διακοπές τον Αύγουστο διότι τα ανοικιαζόμενα είναι ακριβά, υπάρχουν οικογένειες με παιδιά στα τουριστικά μερη και γενικά δεν το ευχαριστιέμε.
Να πας σε μια παραλία να ρίξεις τις βουτιές σου φιλαράκι
Να πας σε μια παραλία να ρίξεις τις βουτιές σου φιλαράκι
το πρόβλημα είναι ότι έχω καλομάθει να ψωνίζω από το νετ και όχι να με τρώει ο δρόμος.... και δυστυχώς τα ρδέλα δεν έχουν βιτρίνα ονλάιν.για αυτό υπάρχει το μετάξι του λαού![]()
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Άνεργος και θες και πολυτέλεια? Δεν πάει έτσι!το πρόβλημα είναι ότι έχω καλομάθει να ψωνίζω από το νετ και όχι να με τρώει ο δρόμος.... και δυστυχώς τα ρδέλα δεν έχουν βιτρίνα ονλάιν.
δε θέλω τπτ. απλά δε θα γαμήσω εάν δεν έχω χρήμα.Άνεργος και θες και πολυτέλεια? Δεν πάει έτσι!
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Θα σε φάει ηδε θέλω τπτ. απλά δε θα γαμήσω εάν δεν έχω χρήμα.
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
όλα είναι στο μυαλό. αλλά παίζει και το σενάριο να γαμήσω τσάμπα ελλεηνίδα.Θα σε φάει η![]()
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Ποιοί ειναι οι τρεις στόχοι σου τύπε;και εγώ εάν παραμείνω εντός των τοίχων. το πρόβλημα είναι ότι έχω τρεις στόχους και ως άνεργος μειωμένα οικονομικά δεδομένα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 98
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 155
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις