Νέα

Δεκαετία 80 (80's) ..H Πιο γαματη δεκαετία ever?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
στα μειον εκεινης της εποχης, αν και ημουν μικρος, θυμαμαι στα σχολειο τα κοριτσια των μεγαλυτερων ταξεων με μουστακια, φαβοριτες και γενικα ατημελητες...πολυ ασχημια

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μόνο οι fititries αξίζουν σήμερα  :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
επισης αξεχαστο το χεβμεταλαδικο ντυσιμο (κρατησε και στις αρχες των 90)....κολλητο τζιν με αρβύλα στρατιωτικη (οχι μαρτινς) ή μποτακια αθλητικα ζιτα, τζιν τζακετ γεματο ραπτα και κονκαρδες, ή και περφεκτο (αν κι αυτο επαιξε και στα 90 μου φαινεται) και χετη!!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
american ninja rules
k τα 3 μικρα νιντζακια
κ γρανιτα απο λεμονι
Μεγαλος φαν ημουν τυπε, αφου καθε φορα που εβλεπα νιντζακια πηγαινα στα αδερφια μ και τους εκανα διαφορες καρατιες  :grin: μια φορα το πρατραβιξα τοσο με διαφορες μλκ με αποκορυφομα που πεταξα ενα αστερακι στο κεφαλι της αδερφη σου. Με βαλαν κατω μετα και μ αρχισαν.. μιλαμε η σφαλιαρα εφευγε συννεφο. Μετα απο αυτο σοβαρευτηκα  :grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
70a88dd284f2fe5f479617980c3b28cd.jpg

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
επισης αξεχαστο το χεβμεταλαδικο ντυσιμο (κρατησε και στις αρχες των 90)....κολλητο τζιν με αρβύλα στρατιωτικη (οχι μαρτινς) ή μποτακια αθλητικα ζιτα, τζιν τζακετ γεματο ραπτα και κονκαρδες, ή και περφεκτο (αν κι αυτο επαιξε και στα 90 μου φαινεται) και χετη!!!
Πηγε αρκετα, μεχρι τελη 90 δεν μ'αρεζε καθολου ρε φιλε αυτο. Εμεις οπως και πολυ τοτε ειμασταν ροκ ελληνικα ξυλινα σπαθια, τρυπες και τετοια και δεν πολυ γουσταραμε τους χβμεταλαδες.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

μια άλλη φορά καθόταν αυτή δεξιά μου και είχε την τσάντα της αριστερά μου και όταν έσκηψε να πάρει την τσάντα της μου έκανε ισπανικό μπροστά σε όλους και κόντεψα να χύσω  :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
μια άλλη φορά καθόταν αυτή δεξιά μου και είχε την τσάντα της αριστερά μου και όταν έσκηψε να πάρει την τσάντα της μου έκανε ισπανικό μπροστά σε όλους και κόντεψα να χύσω  :grin:
ο τσινας εχει γαμησει πολλες αλλα δε μιλαει

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Το 1987 θυμαμαι φιλε, ημασταν ολοι χεσμενοι απο τον ιο.Κυριως ελλειψης σωστης πληροφορησης. Αλλωστε ποιος ηξερε...Τα ειχαμε κομμενα ΟΛΑ. Επειτα εφυγα Αμερικη και απο εκει μπορεσα να μαθω πραγματα που εδω ακομα και σημερα τα εχουν παρεξηγημενα. Θυμασαι τον μαλακα τον Τριχοπουλο που εβγαινε και ελεγε οτι ηταν ακομα και επικυνδινο να κατσουμε σε παραλιες? Γαμησε τα, φιλε...Μετα ακολουθησε μια μαυρη 3ετια, μεχρι να ξαναπλησιασουμε την Σολωνος. Που ξεραμε για call girls τοτε, ασε που εγω προσωπικα τοτε στην αρχη της μαλακιας μου, κοτευα κιολας!!

Απο το 85 και μετα ξεκινησε ο φοβος. Θυμαμαι μεγαλο φοβο για τις δημοσιες τουαλετες. Τοτε δεν πολυπηγαινα με πουτανες, στο νησι ομως για πρωτη φορα ακουσα να γινονται συζητησεις απο παντρεμενους που δεν θα πιστευα: ελεγαν καλυτερα να μην πανε με ξενη για να μην κολλησουν τιποτα και το μεταδωσουν στη γυναικα τους... Τρελα πραγματα!

Εμεις οι πιτσιρικαδες ομως συνεχισαμε να γαμαμε πιο προσεκτικα ομως πχ. Αμα βλεπαμε καμια παντρεμενη που ειχε ερθει με τον αντρα και τα παιδια της την κυνηγουσαμε διχως αυριο γιατι σκεφτομασταν οτι αμα ειχε εητζ δεν θα ειχε παιδια...

Τις ειχαμε ξεκωλιασει κατι παντρεμενες τοτε, ειχαμε ξεσπασει στην κωλοτρυπα τους ολη τη συσσωρευμενη σεξουαλικη ενεργεια... :2funny:

Μεχρι το 90 δεν πρεπει να ειχα γαμησει με καποτα, μετα αλλαξαν και οι γυναικες, δεν αγαπουσαν το σπερμα οπως παλια.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πολλοι λενε οτι δεν ηταν τυχαια αυτη η ταινια, οτι το Αλιεν ηταν αλληγορια για το εητζ και ηθελε να φοβισει τον κοσμο σχετικα με το σεξ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.352
Πόντοι
22.785
Κακιές πουτάνες κακιές οι υπηρεσίες τους στο 70% , αλλά καλά τραβέλια . Δύσκολες οι γκόμενες.
Ημουν τυχερός που ειχα δουλέψει σε νησιά . Ξεπατωθήκαμε στον πούτσο με τα αλλοδαπά , ακάποτα κλπ κλπ.
Γαμάτη μουσική , καλά μοτόρια .
a.k.a Πρυτανης
.............Ίος !!

......... 1976 έως 1980 πέντε καλοκαίρια , πρέπει να γάμμμμμησα τουλάχιστον 100 ίταλίδες ........ βέβαια όλα άκαποτα ..... μπορει να έχω & άπογόνους  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom