jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Αμερικαν νιντζα και ετσι μ'αρεσαν πολυ αυτες οι ταινιες.
american ninja rules
k τα 3 μικρα νιντζακια
κ γρανιτα απο λεμονι
Αμερικαν νιντζα και ετσι μ'αρεσαν πολυ αυτες οι ταινιες.
για να το λες "φιλε", θα χεις γαμησει ε?μόνο οι fititries αξίζουν σήμερα
για να το λες "φιλε", θα χεις γαμησει ε?
α ετσι ε!oxi alla enas filos μου γάμησε
Μεγαλος φαν ημουν τυπε, αφου καθε φορα που εβλεπα νιντζακια πηγαινα στα αδερφια μ και τους εκανα διαφορες καρατιες μια φορα το πρατραβιξα τοσο με διαφορες μλκ με αποκορυφομα που πεταξα ενα αστερακι στο κεφαλι της αδερφη σου. Με βαλαν κατω μετα και μ αρχισαν.. μιλαμε η σφαλιαρα εφευγε συννεφο. Μετα απο αυτο σοβαρευτηκαamerican ninja rules
k τα 3 μικρα νιντζακια
κ γρανιτα απο λεμονι
α ετσι ε!
πες σκηνικοεγώ μια φορά πριν 7 χρόνια έπιασα καταλάθος το στήθος μια φίλης φοιτήτριας
α ρε μπραδερινι τι μου θυμισες τωρα....οι πρωτες μου
Πηγε αρκετα, μεχρι τελη 90 δεν μ'αρεζε καθολου ρε φιλε αυτο. Εμεις οπως και πολυ τοτε ειμασταν ροκ ελληνικα ξυλινα σπαθια, τρυπες και τετοια και δεν πολυ γουσταραμε τους χβμεταλαδες.επισης αξεχαστο το χεβμεταλαδικο ντυσιμο (κρατησε και στις αρχες των 90)....κολλητο τζιν με αρβύλα στρατιωτικη (οχι μαρτινς) ή μποτακια αθλητικα ζιτα, τζιν τζακετ γεματο ραπτα και κονκαρδες, ή και περφεκτο (αν κι αυτο επαιξε και στα 90 μου φαινεται) και χετη!!!
πες σκηνικο
ο τσινας εχει γαμησει πολλες αλλα δε μιλαειμια άλλη φορά καθόταν αυτή δεξιά μου και είχε την τσάντα της αριστερά μου και όταν έσκηψε να πάρει την τσάντα της μου έκανε ισπανικό μπροστά σε όλους και κόντεψα να χύσω
Το 1987 θυμαμαι φιλε, ημασταν ολοι χεσμενοι απο τον ιο.Κυριως ελλειψης σωστης πληροφορησης. Αλλωστε ποιος ηξερε...Τα ειχαμε κομμενα ΟΛΑ. Επειτα εφυγα Αμερικη και απο εκει μπορεσα να μαθω πραγματα που εδω ακομα και σημερα τα εχουν παρεξηγημενα. Θυμασαι τον μαλακα τον Τριχοπουλο που εβγαινε και ελεγε οτι ηταν ακομα και επικυνδινο να κατσουμε σε παραλιες? Γαμησε τα, φιλε...Μετα ακολουθησε μια μαυρη 3ετια, μεχρι να ξαναπλησιασουμε την Σολωνος. Που ξεραμε για call girls τοτε, ασε που εγω προσωπικα τοτε στην αρχη της μαλακιας μου, κοτευα κιολας!!
νομιζω οσοι ειχαν δει τοτε εξολοθρευτη 1 ειχαν παθει πλακα,φαντασου σημερα ποσο αστειο ακουγεται
.............Ίος !!Κακιές πουτάνες κακιές οι υπηρεσίες τους στο 70% , αλλά καλά τραβέλια . Δύσκολες οι γκόμενες.
Ημουν τυχερός που ειχα δουλέψει σε νησιά . Ξεπατωθήκαμε στον πούτσο με τα αλλοδαπά , ακάποτα κλπ κλπ.
Γαμάτη μουσική , καλά μοτόρια .
a.k.a Πρυτανης