Νέα

Δεκαετία 80 (80's) ..H Πιο γαματη δεκαετία ever?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.324
Πόντοι
5.006
Η μεγαλύτερη καλτίλα ήταν τα άτομα με Honda XL που κάνανε σούζες σε τήνια με ποδιές και οι θαμώνες στα βιντεοκλάμπ με μουστάκι και γηπεδικό σορτ :kneel:
images

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εποχη χωρις κινητα τηλ. τι να λεμε τωρα.ελεγες στον φιλο να πει στον αλλο φιλο αμα τον δει να του πει να ερθει για μπαλα.τελειως mouth to mouth φαση.γραψε μου μια κασετα maiden να σου γραψω μια sabbath κτλ. ρομαντικες-αγνες-cult εποχες που αυτοι που δεν τις εζησαν απλα σεν μπορουν να καταλαβουν.

:rockon: :rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αξεχαστα θα μου μεινουν λιγο πριν παρω το πρωτο μου κινητο, τα τηλ με την γκομενα στο σπιτι..
να παιρνει αυτη, να το σηκωνει η μανα μου και να μην μιλαει, ξανα μετα και να το σηκωνει ο πατερας μου παλι αυτη να μην μιλαει.Οι δικοι μου καταλαβαν αλλα νομιζαν οτι ηταν για τα μεγαλυτερα αδερφια μου. Μολις την εκαναω απο το σπιτι εβαζα την αδερφη μου να παρει αυτη τηλ στην γκομενα για να μιλησω εγω μην τυχων και το σηκωσει κανας δικος της.Αυτα ηταν τα ωραια τοτες. :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
επίσης μέχρι μέσα του 90 κυκλοφορούσες έξω και έβλεπες από φρικιά μέχρι  καρατυπάδες - καρατύπισες...  :grin:
υπήρχε κάποιο στιλ..

τώρα όλοι και όλες είναι φωτοτυπία ένα πράγμα..
οι άντρες μαλάκες μουρόχαβλοι χαρτογιακαδέ στιλάκι και γένια (α και πάντα πολίτικαλ κορέκτ)   :headbang:  και οι γυνάικες ίδιο στιλ όλες... (με καλίτερη αισθητθική από τους άντρες ομολογώ)

γενικά πολύ φθήνια τώρα..
η καρακιτσαρία και να το πω δεν ξέρω :P

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
επίσης μέχρι μέσα του 90 κυκλοφορούσες έξω και έβλεπες από φρικιά μέχρι  καρατυπάδες - καρατύπισες...  :grin:
υπήρχε κάποιο στιλ..

οι άντρες μαλάκες μουρόχαβλοι χαρτογιακαδέ στιλάκι και γένια (α και πάντα πολίτικαλ κορέκτ)   :headbang:  και οι γυνάικες ίδιο στιλ όλες... (με καλίτερη αισθητθική από τους άντρες ομολογώ)

σωστος
οι μεταλουδες ηταν ολες καραφρικια :vomit:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
υπήρχε κάποιο στιλ..

Νταξει, μην τα ισοπεδωνουμε ολα. :grin: απο το 2000 και μετα οι γκομενες ειναι πολυ ποιο ωραιες δλδ προσεχουν περισσοτερο τον εαυτο τους.Δεκαετια 90 και παλιοτερα σχεδον ολες ηταν σαβουρες/χοντρες  δεν προσεχαν τοσο πολυ τον εαυτο τους, υπηρχαν βεβαια και καποιες ελαχιστες εξαιρεσεις.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Νταξει, μην τα ισοπεδωνουμε ολα. :grin: απο το 2000 και μετα οι γκομενες ειναι πολυ ποιο ωραιες δλδ προσεχουν περισσοτερο τον εαυτο τους.Δεκαετια 90 και παλιοτερα σχεδον ολες ηταν σαβουρες/χοντρες  δεν προσεχαν τοσο πολυ τον εαυτο τους, υπηρχαν βεβαια και καποιες ελαχιστες εξαιρεσεις.

2003 αλλαξαν τα πραγματα κ λογο κοσμοπολιταν κ περιοδικα κωστοπουλου ο οποιος εμαθε στις ελληνιδες να ξυριζουν το μουνι τους

επισης πριν απο τοτε υπηρχε το φαινομενο φτερουγα πουλιου στα προσωπα των ελληνιδων δλδ μαυρο πυκνο ενιαιο φρυδι  :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

σωστος
βλεπω κατι 15 χρονα ΤΟΥΜΠΑΝΟ αλλα εχουν κ υφακι

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
παιδια σας αρεσε η ατακα μου με την φτερουγα πουλιου?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αν ψαχνεις ακριβης ημερομηνια ηταν περιπου 1997 και μετα οταν αρχισαν να ειναι στην μοδα για της γκομενες τα κολλητα παντελονια. Ποιο πριν φορουσαν και αυτες τα σκισμενα φαρδια παντελονια ειχαν και λιγο οτι να'ναι το μαλλι και μονο απο το προσωπο της ξεχωριζες απο τα αγορια. :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Αξεχαστα θα μου μεινουν λιγο πριν παρω το πρωτο μου κινητο, τα τηλ με την γκομενα στο σπιτι..
να παιρνει αυτη, να το σηκωνει η μανα μου και να μην μιλαει, ξανα μετα και να το σηκωνει ο πατερας μου παλι αυτη να μην μιλαει.Οι δικοι μου καταλαβαν αλλα νομιζαν οτι ηταν για τα μεγαλυτερα αδερφια μου. Μολις την εκαναω απο το σπιτι εβαζα την αδερφη μου να παρει αυτη τηλ στην γκομενα για να μιλησω εγω μην τυχων και το σηκωσει κανας δικος της.Αυτα ηταν τα ωραια τοτες. :grin:
και το τελευταιο πρωταθλημα που πηρε ο παοκ τυπε να μην τα ξεχναμε αυτα  :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
σωστος
βλεπω κατι 15 χρονα ΤΟΥΜΠΑΝΟ αλλα εχουν κ υφακι
Ε πως να μην εχουν ρε φιλε...ειναι ποιο εξυπνα τωρα. ;) το 9 χρονο ανηψακι μου με μαθαινει πραγματα στο π.σ  :grin: και εγω στην ιδια ηληκια αναβα σπιρτο και νομιζα οτι εκανα καμια σπουδαια ανακαλυψη. ασε..  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom