raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.324
- Πόντοι
- 5.006
Η μεγαλύτερη καλτίλα ήταν τα άτομα με Honda XL που κάνανε σούζες σε τήνια με ποδιές και οι θαμώνες στα βιντεοκλάμπ με μουστάκι και γηπεδικό σορτ
Η μεγαλύτερη καλτίλα ήταν τα άτομα με Honda XL που κάνανε σούζες σε τήνια με ποδιές και οι θαμώνες στα βιντεοκλάμπ με μουστάκι και γηπεδικό σορτ
Τα κορόμηλα λες ρε αλητη;σαν αρακάς που ήταν. Κάτι αγουραΜεταξύ μας, αλλά με κάτι πράσινες μπιλίτσες από τα δέντρα, δεν θυμάμαι τι ήταν....
εποχη χωρις κινητα τηλ. τι να λεμε τωρα.ελεγες στον φιλο να πει στον αλλο φιλο αμα τον δει να του πει να ερθει για μπαλα.τελειως mouth to mouth φαση.γραψε μου μια κασετα maiden να σου γραψω μια sabbath κτλ. ρομαντικες-αγνες-cult εποχες που αυτοι που δεν τις εζησαν απλα σεν μπορουν να καταλαβουν.
επίσης μέχρι μέσα του 90 κυκλοφορούσες έξω και έβλεπες από φρικιά μέχρι καρατυπάδες - καρατύπισες...
υπήρχε κάποιο στιλ..
τώρα όλοι και όλες είναι φωτοτυπία ένα πράγμα..
οι άντρες μαλάκες μουρόχαβλοι χαρτογιακαδέ στιλάκι και γένια (α και πάντα πολίτικαλ κορέκτ) και οι γυνάικες ίδιο στιλ όλες... (με καλίτερη αισθητθική από τους άντρες ομολογώ)
γενικά πολύ φθήνια τώρα..
η καρακιτσαρία και να το πω δεν ξέρω
Νταξει, μην τα ισοπεδωνουμε ολα. απο το 2000 και μετα οι γκομενες ειναι πολυ ποιο ωραιες δλδ προσεχουν περισσοτερο τον εαυτο τους.Δεκαετια 90 και παλιοτερα σχεδον ολες ηταν σαβουρες/χοντρες δεν προσεχαν τοσο πολυ τον εαυτο τους, υπηρχαν βεβαια και καποιες ελαχιστες εξαιρεσεις.επίσης μέχρι μέσα του 90 κυκλοφορούσες έξω και έβλεπες από φρικιά μέχρι καρατυπάδες - καρατύπισες...
υπήρχε κάποιο στιλ..
τώρα όλοι και όλες είναι φωτοτυπία ένα πράγμα..
οι άντρες μαλάκες μουρόχαβλοι χαρτογιακαδέ στιλάκι και γένια (α και πάντα πολίτικαλ κορέκτ) και οι γυνάικες ίδιο στιλ όλες... (με καλίτερη αισθητθική από τους άντρες ομολογώ)
γενικά πολύ φθήνια τώρα..
η καρακιτσαρία και να το πω δεν ξέρω
Νταξει, μην τα ισοπεδωνουμε ολα. απο το 2000 και μετα οι γκομενες ειναι πολυ ποιο ωραιες δλδ προσεχουν περισσοτερο τον εαυτο τους.Δεκαετια 90 και παλιοτερα σχεδον ολες ηταν σαβουρες/χοντρες δεν προσεχαν τοσο πολυ τον εαυτο τους, υπηρχαν βεβαια και καποιες ελαχιστες εξαιρεσεις.
σωστος
οι μεταλουδες ηταν ολες καραφρικια
Νταξει, μην τα ισοπεδωνουμε ολα. απο το 2000 και μετα οι γκομενες ειναι πολυ ποιο ωραιες δλδ προσεχουν περισσοτερο τον εαυτο τους.Δεκαετια 90 και παλιοτερα σχεδον ολες ηταν σαβουρες/χοντρες δεν προσεχαν τοσο πολυ τον εαυτο τους, υπηρχαν βεβαια και καποιες ελαχιστες εξαιρεσεις.
καλά οι μεταλούδες το ίδιο είναι όπως πάντα
πάντα πουτάνες
και το τελευταιο πρωταθλημα που πηρε ο παοκ τυπε να μην τα ξεχναμε αυταΑξεχαστα θα μου μεινουν λιγο πριν παρω το πρωτο μου κινητο, τα τηλ με την γκομενα στο σπιτι..
να παιρνει αυτη, να το σηκωνει η μανα μου και να μην μιλαει, ξανα μετα και να το σηκωνει ο πατερας μου παλι αυτη να μην μιλαει.Οι δικοι μου καταλαβαν αλλα νομιζαν οτι ηταν για τα μεγαλυτερα αδερφια μου. Μολις την εκαναω απο το σπιτι εβαζα την αδερφη μου να παρει αυτη τηλ στην γκομενα για να μιλησω εγω μην τυχων και το σηκωσει κανας δικος της.Αυτα ηταν τα ωραια τοτες.
απορω πως το περασαν στο ντουκου,ωραιοςπαιδια σας αρεσε η ατακα μου με την φτερουγα πουλιου?
Ε πως να μην εχουν ρε φιλε...ειναι ποιο εξυπνα τωρα. ;) το 9 χρονο ανηψακι μου με μαθαινει πραγματα στο π.σ και εγω στην ιδια ηληκια αναβα σπιρτο και νομιζα οτι εκανα καμια σπουδαια ανακαλυψη. ασε..σωστος
βλεπω κατι 15 χρονα ΤΟΥΜΠΑΝΟ αλλα εχουν κ υφακι
Δεν το εζησα τυπε :- ημουν πολυ μικρος τοτες.και το τελευταιο πρωταθλημα που πηρε ο παοκ τυπε να μην τα ξεχναμε αυτα