brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.204
- Πόντοι
- 2.606
τυπε ζωη να χεις δεν προκειται να δεις αλλοΔεν το εζησα τυπε :- ημουν πολυ μικρος τοτες.
τυπε ζωη να χεις δεν προκειται να δεις αλλοΔεν το εζησα τυπε :- ημουν πολυ μικρος τοτες.
Τυπε δεν εγκαταλειπω, θα το παλεψω για να δουν τα παιδια μου εστω ενα.τυπε ζωη να χεις δεν προκειται να δεις αλλο
τυπε μηπως να δοκιμαζες σουμπουτεο?Τυπε δεν εγκαταλειπω, θα το παλεψω για να δουν τα παιδια μου εστω ενα.
τυπε σε πειραξε η 4αρα και δεν ξερεις τι λεςτυπε μηπως να δοκιμαζες σουμπουτεο?
τυπε και συ μπαγερν απο κουνια ?τυπε σε πειραξε η 4αρα και δεν ξερεις τι λες
ειχες προλαβει κ εξολοθρευτη?τα λεγομενα "χρονια της βιντεοκασετας"...αγνες, παλιες, καλες εποχες...
θυμαμαι οταν εμπαινα τοτε πιτσιρικας) μεσ τα βιντεοκλαμπ, ενιωθα ενα δεος βλεποντας ολες αυτες τις εντυπωσιακες αφισες...θυμαμαι χαρακτηριστικα την αφίσα του ροκι 3 και κομμαντο
http://[URL unfurl="true"]www.gstatic.com/tv/thumb/movieposters/5610/p5610_p_v7_aa.jpg[/img[/URL]]
[img]http://teniesonline.ucoz.com/_ld/23/77025228.jpeg
Ασε τα γατια...δεν μπορεσαν να ξεπερασουν την 7αρα της γιουβε ενω ξεκινησαν τοσο καλατυπε και συ μπαγερν απο κουνια ?
παιδια σας αρεσε η ατακα μου με την φτερουγα πουλιου?
νομιζω οσοι ειχαν δει τοτε εξολοθρευτη 1 ειχαν παθει πλακα,φαντασου σημερα ποσο αστειο ακουγεταιεννοειται τυπε, πιτισιρικος βεβαια...αλλα αυτες οι δυο μου ειχαν μεινει χαραγμενες στη μνημη
που το θυμικες το sensible soccer...το χα λιωσειΦιλος μου τοτε το ειχε και ο μεγαλυτερος αδελφος του μας το ειχε βαλει πανω σε κοντρα πλακε ξυλο αν θυμαμαι καλα και ηταν η τσοχα τεντωμενη ειχαμε λιωσει στα παιχνιδια.
Μεταλ ακουω απο τοτε και συνεχιζω ακομα.
Συλλογες απο gi joe,transformes,playmobil και δεν συμαζευεται.
Και amiga που ειχαμε αρκετοι εκεινη την εποχη μαζευομασταν σε σπιτια και καναμε τουρνουα στο παιχνιδι barbarian (αν θυμαμαι καλα αν το λεγανε ετσι) στο mortal combat και στο ποδοσφαιρακι sensible soccer (αν το ελεγαν και αυτο ετσι δεν θυμαμαι καλα)
Γενικα ηταν μια εποχη που δεν θα ζησουν τα σημερινα παιδια κατα την αποψη μου.(σε πολλα θεματα)
τυπε μην σε χασουμε μετα την αρσεναλ δωσε στιγμα μην ψαχνουμε σ ολα τα θρεντΑσε τα γατια...δεν μπορεσαν να ξεπερασουν την 7αρα της γιουβε ενω ξεκινησαν τοσο καλα
τυπε μην σε χασουμε μετα την αρσεναλ δωσε στιγμα μην ψαχνουμε σ ολα τα θρεντ
ναι και φουλ με καρατε και με νιντζα!!!!Ναι τα βιντεο κλαμπ...τι μου θυμησατε τωρα πηγαιναμε στα ξαδερφια που ειχαν βιντεο για να δουμε ταινιες.Παντα οι πρωτες που περναμε ηταν του μπρους λι
ναι και φουλ με καρατε και με νιντζα!!!!
θυμαστε τις ταινιες του μπατς σπενσερ και τερνς χιλ!!!!???
Αμερικαν νιντζα και ετσι μ'αρεσαν πολυ αυτες οι ταινιες.ναι και φουλ με καρατε και με νιντζα!!!!
θυμαστε τις ταινιες του μπατς σπενσερ και τερνς χιλ!!!!???