Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Αξέχαστες μουσικές εποχές και αξέχαστες μανούρες ανάμεσα σε ροκάδες-καρεκλάδες...
Ατελείωτες κόντρες......
ιστοριες απο αγορι το σπιτι του δαιμονα η μαγικη πετρα των τερφιλΤο σουμπουτεο ποτε δε μου αρεσε. Εμεις ειχαμε λιωσει τον amstrad πρωτα και την amiga μετα. Φυσοκαλαμα, νερατζοπολεμος, ποδοσφαιρο σε καθε διαλειμα. Ωραια χρονια. Αγορι διαβαζε κανεις; Σλαιην, δικαστης ντρεντ, καυλα!!!
πρωτα ηταν atari 2600 μετα spectravideo μετα spectrum μετα amstrad c 64 amiga 500 amiga 1200Amstrad ιεροσυλία ZX Specτrum --> C-64 --> C-128 --> Amiga 500 --> Amiga 1200 ήταν η σωστή σειρά
κωλογεροι που λεει και η μικρη απο την αγγλιαΝα υπουθεσω οτι ειμεθα ολοι ανω των 40
Θυμάμαι καλοκαίρια 1986 και 1987, είχα πάει στην πιανέτα τέρα, ντίσκο , απέναντι από το παλιό αεροδρόμιο με παρέα μεγαλύτερων. Εγώ τότε ήμουν μπόμπος του γυμνασίου , αλλά έδειχνα μεγαλύτερος.
Είχα γαμήσει στη φυλής και σε κάτι μασατζίδικα.
Στη ντίσκο , χαλαρά έπιανα για χορό ενήλικες γκόμενες ή 17-18 , ενώ δεν ήμουν ούτε 15 και χόρευα μαζί τους κάνοντας μαλακίες. Είχα χουφτώσει πολλές που δεν έδειχναν να έχουν κανένα πρόβλημα και είχαμε ανταλλάξει και τρελά γλωσσόφιλα.
4-5 χρόνια μετά, είχα τελειώσει το λύκειο , σε αντίστοιχα "club" πλέον , δεν είχαν πλέον πίστα για χορό ...
Είχαν γίνει club-restaurants .... ουρά στην είσοδο .... πόρτα ..... γαμώ το σπίτι τους και σκατά στους τάφους τους ....
Είχε έρθει η εποχή του κωστό και του τσίλ ....
μόνο ποζεριά , χαϊλίκι και υφάκι του κώλου .... ΛΑΣΠΗ .... βόθρος .....
ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ..... ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΝΟΩ .......
άϊ στο διάολο ........
Θυμάμαι τη δεκαετία του 80 υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία.Ολοι ένιωθαν οτι θα βελτιώνονταν τα πράγματα.Υπήρχε κάπως δυναμισμός και συλλογικότητα.
Εδώ χαρακτηριστικό τραγούδι από τη δεκαετία του 80 που άκουγες στα πάρτυ και οι γκόμενες ξεσάλωναν.
Εδώ τι ήτανε δημοφιλές.Ολοι θέλανε να παρτάρουνε.Υπήρχε ενέργεια,ευφορία.
Το 90 είχαμε έρθει πλέον εμείς που ήμασταν πιο σκεπτικιστές και χαβαλέδες.Φαινόταν οτι κάτι δεν πήγαινε καλά.Υπήρχε πιο πολύ απάθεια και ειρωνία,χαβαλές και πολύ λίγη έως καθόλου αισοδοξία.
Αντίθετα πιο σκοτεινές καταστάσειςα,τομικισμόε,σταρχιδισμός..Οχι τόσο ευφορία.
Ενταξει βρε παιδια...ο κοσμος προχωραει μπροστα, δεν γινεται μια ζωη να εχουμε ντισκο!
Οταν τα 90s 00s ηρθαν οι μουσικες χωρις λογια που λετε..οι νεοι της εποχης τα αγγαλιασαν αμεσως..
Φοβερα παρτι με τους καλυτερους ντι τζει του κοσμου, εγιναν σε ολη την Ελλαδα.
Ενταξει βρε παιδια...ο κοσμος προχωραει μπροστα, δεν γινεται μια ζωη να εχουμε ντισκο!
Οταν τα 90s 00s ηρθαν οι μουσικες χωρις λογια που λετε..οι νεοι της εποχης τα αγγαλιασαν αμεσως..
Φοβερα παρτι με τους καλυτερους ντι τζει του κοσμου, εγιναν σε ολη την Ελλαδα.