Νέα

Δεκαετία 80 (80's) ..H Πιο γαματη δεκαετία ever?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μονο και μονο για το μαλλι που ειχαν οι γκομενες δεν θα ηθελα να θυμαμαι τα 80's.Αν και ηταν η δεκαετια μου ως εφηβος νομιζω πως υστερει σε ποιοτητα απο αλλες δεκαετιες,π.χ σε μουσικη,ταινιες κτλ για μενα ηταν σκετη παρακμη...

ε οχι κ χαλια μουσικη τα 80 s
Το καλυτερο μεταλ  k hard rock :rockon:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ναι ρε συ και εμεις λιωναμε στα ηλεκτρονικα αλλα μαζευομασταν μεγαλη παρεα και διοργανωναμε τουρνουα.
Αλλα και παλι οταν επεφτε τηλεφωνο να βρεθουμε εξω για ποδοσφαιρο η οποιο αλλο παιχνιδι τα παραταγαμε ολα και βγαιναμε εξω.
Και τα επιτραπεζια ηταν υπεροχα (ακομα παιζω λιγακι ποιο ψαγμενα φυσικα). :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ναι εχεις δικιο αν εισαι glam ροκας η μεταλλο ισχυει,για ολα τα αλλα οχι...

mandrake999

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
264
Πόντοι
26
ετσιιιιι και κοντρες ποσα παγωτα εφαγες? ποσα μπανια στην θαλασσα εκανες? χαχαχαχαχα 5 μηνες καλοκαιρι και ολοι ειχαμε περασει και καλα τα 1500 χαχαχαχαχαχα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
80 s   κ φοβερες μουσικες ιδιαιτερα στο metal**dimmits ακους?)
ελα μυστη μου ναι ακουω,αν κ δεν ειμαι παιδι των 80ς ,αλλα βιολογικα ανηκω στα 90ς,αλλα ως γνωστο επειδη η Ελλας αργει να παει προς τα μπρος ενα 80 με 90% τα προλαβα κ γω...αρχες 90ς metallica k guns n roses στα ντουζενια τους,βινυλια απο Τρυπες κ Ξυλινα σπαθια,1994 βινυλια απο τους αγνωστους (τοτε) Rotting christ με την μανα μου να τσιριζει που ακουμε σατανανιστικα αλμπουμ κτλ...
εφηβικα παρτι σε σπιτια συμματηθων κ φιλων,ντισκοτεκ-ντισκο,μπαλνταφαν για αποκριες,τσιρκο μεντρανο,φλιπερακια-ηλεκτρονικα με το παλιο εικοσαρι κ μετεπειτα εγινε 50 αρι για 2 games,masters of the universe,καστρα κ πολιορκητες,playmobil,el greco παιχνιδια,game boy,nintendo,κονσολες που τις καρφωνες στην τιβι...απειρα πραγματα....παιζαμε το μεσημερι κ γυρναγαμε βραδι σπιτι,με γρατσουνιες,χτυπηματα απο καυγαδες,ποδοσφαιρο κτλ....

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ελα μυστη μου ναι ακουω,αν κ δεν ειμαι παιδι των 80ς ,αλλα βιολογικα ανηκω στα 90ς,αλλα ως γνωστο επειδη η Ελλας αργει να παει προς τα μπρος ενα 80 με 90% τα προλαβα κ γω...αρχες 90ς metallica k guns n roses στα ντουζενια τους,βινυλια απο Τρυπες κ Ξυλινα σπαθια,1994 βινυλια απο τους αγνωστους (τοτε) Rotting christ με την μανα μου να τσιριζει που ακουμε σατανανιστικα αλμπουμ κτλ...
εφηβικα παρτι σε σπιτια συμματηθων κ φιλων,ντισκοτεκ-ντισκο,μπαλνταφαν για αποκριες,τσιρκο μεντρανο,φλιπερακια-ηλεκτρονικα με το παλιο εικοσαρι κ μετεπειτα εγινε 50 αρι για 2 games,masters of the universe,καστρα κ πολιορκητες,playmobil,el greco παιχνιδια,game boy,nintendo,κονσολες που τις καρφωνες στην τιβι...απειρα πραγματα....παιζαμε το μεσημερι κ γυρναγαμε βραδι σπιτι,με γρατσουνιες,χτυπηματα απο καυγαδες,ποδοσφαιρο κτλ....

Τα πες ολα bro :rockon:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
K κσθε δευτερα απογευμα στην ετ3
Μεταλουργιο με τον σταθη παναγιωτοπουλο :rockon:
κ metal hammer νε βαγγελη απο rock city :rockon:

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Κουφαλες
Zadren και παρλαβαντζα κάτι μου λέει πως βάζατε Σελοτειπ   και καρφίτσες στα φύσοκαλαμα και κυνηγούσατε
Τις γάτες στην πρασιά

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Κουφαλες
Zadren και παρλαβαντζα κάτι μου λέει πως βάζατε Σελοτειπ   και καρφίτσες στα φύσοκαλαμα και κυνηγούσατε
Τις γάτες στην πρασιά
Α ρε, ποσα ξερεις εσυ... ;)

Επισκέπτης
Δεκαετια του ΄80. Mετα τα μονογκαζα και τις βεσπες της δεκαετιας του '70, τα "παπακια" γεμιζουν τους δρομους των πολεων. Εμφανιζονται τα Honda XLR, XRR, CB, CBS, Yamaha RD, IT, SUZUKI DR κι αλλα εργαλεια της εποχης.
1982 αγοραζω το πρωτο παπι HONDA, 1987 ακολουθει το Yamaha IT 250.
Amstel στο ασπρο κουτακι, βοτκα πορτοκαλι ή ουζο πορτοκαλι, Marlboro ή Ασσος κασετινα και για τους θεριακλιδες Πρωτο γλυκοπιοτο :2funny:
Απο τα καφε-ζαχαροπλαστεια περναμε στα cafe bar. Ανοιγουν και οι πρωτες disco στην επαρχια.
Μπουρδελα στην Πατρα 2 στην αρχη Τσαμαδου και Φιλοποιμενος και αργοτερα αλλα 2 στην Οθωνος Αμαλιας με 1500 δρχ. 1500δρχ το γαμησι και στα παρακμιακα ξενοδιαχεια της οδου Αθηνας και περιξ. Ολες οι πουτανες ελληνιδες.
Βοy Geroge, M. Jakson, Iron Maiden, Styx, Cure, Sex Pistols, Asia, Motorhed, Bob Marley και παει λεγοντας. 1985 το πρωτο Rockwave festival στο Kαλιμαρμαρο (Straglers, Cure, Telefon, Nina Hagen, the Clash, Boy George κ.α.)    1988 το 2ο του τοτε δημαρχου Εβερτ στο πεδιο του Αρεως (Τρυπες, Σιδηροπουλος, Triffids, PIL κ.α.) το οποιο διακοπηκε λογο επεισοδειων.
Καραμανλης, Παπανδρεου, Φλωρακης, Κυρκος, Ζιγδης, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΚΚΕ εσ, ΕΔΗΚ, ΚΟΔΗΣΟ, ΕΠΕΝ κτλ. κτλ.

Αν θυμιθω κι αλλα θα συνεχισω.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Κουφαλες
Τις γάτες στην πρασιά
Μεταξύ μας, αλλά με κάτι πράσινες μπιλίτσες από τα δέντρα, δεν θυμάμαι τι ήταν....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
K κσθε δευτερα απογευμα στην ετ3
Μεταλουργιο με τον σταθη παναγιωτοπουλο :rockon:
κ metal hammer νε βαγγελη απο rock city :rockon:
metal mania με δημητρη κατη ξεχασες :grin: :grin:
κ αντωνη κανακη θυμαμαι με χαιτη κ μουσικη εκπομπη... :grin: :grin:
κ φυσικα ηλεκτρικες κιθαρες bc rich επι το πλειστον warlock ... :rockon: :rockon:

mandrake999

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
264
Πόντοι
26
τσιγαρα 22,τα τσιγαρα τα χυμα αφιλτρα και τα σπιρτα που τα αναβαν παντου  :rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μαζευομασταν στις γιορτες (κυριος πασχα αλλα και χριστουγενα) στο χωριο και παιζαμε ποδοσφαιρο ο πανω μαχαλας με το κατω δλδ  οπου ηταν το σπιτι του καθενος ανηκε και σε αυτη την ομαδα.αργοτερα ειχα ιδρυσει το μεσαιο μαχαλα για να ειμαστε τρεις ομαδες.Τι χαβαλε καναμε αλλα το ζουσαμε πραγματικα, επεφταν και μερικες ψιλες οταν αναβαν τα αιματα. :grin: αλλα το κορυφαιο το εχουμε κανει μετα ποδηλατα. Αρχες 90 πορωμενει με την φορμουλα 1 τοτε  :grin: ολοι με ποδηλατα και αποφασιζουμε να κανουμε αγωνες στυλ φ1 και καθε φορα να αλλαζουμε και πιστα (δρομο) Βρισκουμε την πρωτη διαδρομη.. χαρες πανυγιρια εμεις, βαζουμε σε διαφορα σημεια και ατομα που δεν θα τρεχανε να προσεχουν για αυτοκινητα και ξεκιναμε.Μετα την πρωτη στροφη ειχε μια μεγαλη κατηφορα που τελειωνε με αποτομη στροφη, :grin:στην στροφη ειχε εναν μεγαλο τειχο απο μαντρα...για να μην τα πολυλογω ο πρωτος που εφτασε εκει εγινε ενα με τον τειχο και μετα στο νοσοκομειο! και ετσι τελειωσε προωρα το τουρνουα.  :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
metal mania με δημητρη κατη ξεχασες :grin: :grin:
κ αντωνη κανακη θυμαμαι με χαιτη κ μουσικη εκπομπη... :grin: :grin:
κ φυσικα ηλεκτρικες κιθαρες bc rich επι το πλειστον warlock ... :rockon: :rockon:

Σωστος
κ metal city στο καναλι του κσρατζαφερη
κ βεβαια ο ΘΕΟΣ  μπιλιας :rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Κρυφτο! απο τα αγαπημενα μου  :grin: μια φορα πηγαμε στην γιαγια ενως παιδιου να κρυφτουμε,βασικα περισσοτερο να ζεσταθουμε στην σομπα και κατσαμε εκει, το παιδι που φυλουσε μας εψαχνε πεντε ωρες μες στο κρυο,χαχα  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom