jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.477
- Πόντοι
- 3.506
σημερα σε βρισκω πολυ συγκαταβατικο - μηπως πηγες εκκλησια το πρωι?Ο καθένας με τις προτιμήσεις του. Είναι όλες σεβαστές.
σημερα σε βρισκω πολυ συγκαταβατικο - μηπως πηγες εκκλησια το πρωι?Ο καθένας με τις προτιμήσεις του. Είναι όλες σεβαστές.
Ο καθένας με τις προτιμήσεις του. Είναι όλες σεβαστές.
Να μαθαίνουν οι εικοσαρηδες....σαν παιδιά μας είναι.Όλα τα νιάτα του bou εδώ μαζευτηκαμε
Λέω, όσο μεγαλώνω, να σοβαρεύομαι μια φορά το μήνα. Έτσι, για να συνηθίζω.σημερα σε βρισκω πολυ συγκαταβατικο - μηπως πηγες εκκλησια το πρωι?
Oι άτυχοι δεν έχουν ούτε μια φορά τον μήνα και τους έχει φάει η καθημερινότητα...Λέω, όσο μεγαλώνω, να σοβαρεύομαι μια φορά το μήνα. Έτσι, για να συνηθίζω.
Ο Ωρίων ακούει τις δικές σας ιστορίες πρώτα ενώ ψήνει κάστανα. Μόλις τα βγάλει από τη φωτιά και αρχίσετε να τρώτε, θα πει και τις δικές του.Είμαστε οι θείοι που καθόμαστε με τη νεολαία. Μάλιστα ο @Ωρίων είναι αυτός που λέει ιστορίες γύρω από τη φωτιά.
Εμείς δηλαδή που από όταν βγήκαμε από το στρατό λέμε φανταροιστορίες είμαστε ραμολί?Ο ισχυροτερος δεικτης οτι καποιος γερασε , ειναι οταν αρχιζει και λεει τις αναμνησεις του !!!!!!
O στρατος ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα, γιατι ολοι φαγαμε την ιδια φρικη ( σορρυ , εκτος απο τα πουστρακια )Εμείς δηλαδή που από όταν βγήκαμε από το στρατό λέμε φανταροιστορίες είμαστε ραμολί?
Κάποιες όμως εμπειρίες καλώς ή κακώς μια φορά συμβαίνουν.O στρατος ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα, γιατι ολοι φαγαμε την ιδια φρικη ( σορρυ , εκτος απο τα πουστρακια )
Εγω λεω για τις γκομενες η τις εμπειριες που αναπολει ο καθενας , σα να μην εχει ξανα τις ευκαιριες
Σαν απάντηση σ αυτά που λες θα σου πω ότι είπε ο Σωκράτης....γηρασκω......κτλO στρατος ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα, γιατι ολοι φαγαμε την ιδια φρικη ( σορρυ , εκτος απο τα πουστρακια )
Εγω λεω για τις γκομενες η τις εμπειριες που αναπολει ο καθενας , σα να μην εχει ξανα τις ευκαιριες
Γεια σου, παλιοσειρά! Εγώ, τον Σεπτέμβριο...κλείνω 16 χρ! Περνάνε τα άτιμα...Γενέθλια σήμερα τύποι
Ήταν μόνο για χθες. Σε ένα μήνα πάλι.ελπιζω οχι καμια σοβαρη - απο τα χθες το εχει γυρισει σε σοβαροτητα και με ανησυχει
διαφωνω ωριων οι νεοι πρεπει να σοβαροι- η σοβαροτητα στους νεους ειναι τα ενσημα για να μπορεσουν να βγουν στη συνταξη και να χαλαρωσουν οταν γερασουνΉταν μόνο για χθες. Σε ένα μήνα πάλι.
Καλά λες. Εγώ είμαι στη φάση της χαλάρωσης τώρα . Δεν θα σοβαρεύομαι ούτε μια φορά το μήνα.διαφωνω ωριων οι νεοι πρεπει να σοβαροι- η σοβαροτητα στους νεους ειναι τα ενσημα για να μπορεσουν να βγουν στη συνταξη και να χαλαρωσουν οταν γερασουν
μετα σου λεει οι συμβουλες κανουν καλο μια μερα σοβαροτητας ειχε ο ανθρωπος παει και αυτηΚαλά λες. Εγώ είμαι στη φάση της χαλάρωσης τώρα . Δεν θα σοβαρεύομαι ούτε μια φορά το μήνα.
Ξινό μου βγήκε έτσι κι αλλιώς!