iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
εκει ολη την ημερα ασχολήσου με τιποτα αλλο θα βγαλει αιμα στο τελος
Νομίζω ταιριάζει και το all time classicδεν σε καλέσανε εσένα...?
εκει ολη την ημερα ασχολήσου με τιποτα αλλο θα βγαλει αιμα στο τελος
Νομίζω ταιριάζει και το all time classicδεν σε καλέσανε εσένα...?
αυτα δεν λεγονται ετσι ;) πλερωνεις πρωτα και μεταTASSOS karipidis.....
ο Αχμέτ ποιος είναι...?
αυτα δεν λεγονται ετσι ;) πλερωνεις πρωτα και μετα
Ωραία ερώτηση. Αν είναι καλό, να το τιμήσουμε και εμείς...Το όνομα του μαγαζιου θα το μάθουμε?
θα πας να φας γαμόψαρα...?Ωραία ερώτηση. Αν είναι καλό, να το τιμήσουμε και εμείς...
Τι είναι αυτά; Ψάρια για παντρεμένους;θα πας να φας γαμόψαρα...?
αυτα τρωει και ο αχμετ παληκαριαΤι είναι αυτά; Ψάρια για παντρεμένους;
θα πας να φας γαμόψαρα...?
<<Aρχοντικο>> στην Αρτεμιδα , Ανατολικη Αττικη ;)Το όνομα του μαγαζιου θα το μάθουμε?
εγω να τον ρωτησω τον γερο μπλιζ, αυτος θα θυμαται όμως να μου πει???γιατι εχει και εκεινη την ανοια, χεζεται και πανω του, ας τα πανε, ένα ερειπιο είναι... :S
Το μονο που θα προσθεσω εδω ειναι, οτι ευχομαι ολα να σε πανε καλα και να τελειωσεις με τις περιπετειες που μπηκες ...Ευχαριστώ ΠΟΛΥ την Έλενα! Για εμένα προσωπικά, ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ μπορώ να πώ για αυτήν, καθότι όλη μας η επικοινωνία (και ήταν πραγματικά πολλή), ήταν άψογη
Το ότι δεν μπόρεσα να πάω - για πραγματικά ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ - για μένα δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από το ότι θα κανονίσω να την δω από κοντά κατ'ιδίαν το συντομότερο.
Η Έλενα είναι ένας πολύ σωστός και καλός συνομιλητής και την ευχαριστώ θερμά, σαν να μέ κέρασε
Επιφυλασσομαι λοιπόν να ανταποδώσω... ;)
Ο πεθερος δεν τον αφηνει ειπε σε προηγουμενο ποστ . Δεν φταιει αυτος :- :-Σοφόν το σαφές, κ. συνάδελφε!
Πείτε μου όμως και θα το γράψω δια να το ενθυμούμαι.
Πότε ήταν η τελευταία φορά που σας ακούμπησε πραγματική γυναίκα; Η νονά σας στην βάπτισή σας εξαιρείται.
Λούτσα ε?
Ετσι εξηγήται.
Ο πεθερος δεν τον αφηνει ειπε σε προηγουμενο ποστ . Δεν φταιει αυτος :- :-
Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-*
Εγω θα ρχόμουν και στην κόλαση
Ακόμη δεν δείπνησε η Ελενίτσα μας?!! Τη μια μας καλεί για πρωτοχρονιά, την άλλη μας κάνει δώρο δείπνο την άλλη θα μας παει βόλτα με το αεροπλάνο, την παράλλη θα μας ξεναγήσει στο μουσείο της Ακρόπολης. Νισάφι πια με αυτά τα προμόσιον. TΙ ΑΚΡΙΒΩς ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ?? ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙς ΤΟ PROMOTION . Οι περισσότεροι έχουν και οικογένεια, παιδια, γυναίκα πεθερά. Σκέψου στο δείπνο να βρεθείς φάτσα με την πεθερά σου!!ή με τον προϊστάμενο σου!!
Ακόμη δεν δείπνησε η Ελενίτσα μας?!! Τη μια μας καλεί για πρωτοχρονιά, την άλλη μας κάνει δώρο δείπνο την άλλη θα μας παει βόλτα με το αεροπλάνο, την παράλλη θα μας ξεναγήσει στο μουσείο της Ακρόπολης. Νισάφι πια με αυτά τα προμόσιον. Οι περισσότεροι έχουν και οικογένεια, παιδια, γυναίκα πεθερά. Σκέψου στο δείπνο να βρεθείς φάτσα με την πεθερά σου!!ή με τον προϊστάμενο σου!!