kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.446
- Πόντοι
- 6.256
Την τρόμαξες ρε φίλε και δεν κοιμήθηκε το βράδυ.αμα σε πετυχω πουθενα θα σε καμακωσω
Την τρόμαξες ρε φίλε και δεν κοιμήθηκε το βράδυ.αμα σε πετυχω πουθενα θα σε καμακωσω
ο συνδυασμος με την πανσεληνο "φραουλα" εκπληκτικος !
Ανέλπιστη τύχη με οδήγησε σε ξεχωριστή εμπειρία, που από περαιτέρω αναπάντεχη συγκυρία την απόλαυσα σε αμιγώς προσωπικό επίπεδο! Η άμεση επαφή και διά ζώσης επικοινωνία μου με την Έλενα αποτέλεσε όντως ιδιαίτερη στιγμή, που αναμφίβολα καταγράφεται ανεξίτηλα στη μνήμη. Επρόκειτο για μιαν αλλιώτικη συνάντηση. Εσκεμμένα προσανατολισμένη (εκατέρωθεν, νομίζω) σε κλίμα φιλικό και ανθρώπινο, με έντονες κοινωνικές, αλλά και προσωπικής διάστασης, διεισδυτικές αναφορές, διατυπωμένες με διάκριση αλλά και με ειλικρίνεια. Τονίζω την τελευταία παράμετρο, της ειλικρίνειας, της αλήθειας που είναι απελευθερωτική και ευθέως αντίθετη στην όποια κοινωνική υποκρισία ή ανθρώπινη αναλγησία. Είναι γοητευτική η παρακολούθηση, κατά τρόπο άμεσο ή και μέσω σχετικών αφηγήσεων, πτυχών της ζωής ανθρώπων που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Και τούτο όχι βέβαια από διάθεση παρασκηνιακή, αλλά ως διδαχή και έμπνευση. Η Έλενα μου παρέδωσε μαθήματα ζωής. Την ευχαριστώ από καρδιάς γι᾽αυτό.
Κατανοώ, αγαπητοί συναγωνιστές, ότι μάλλον αναμένατε άλλου τύπου ᾽ενημέρωση᾽, όμως ειλικρινά δεν έχω στη διάθεσή μου υλικό για κάτι παρόμοιο. Η παραπάνω, εύλογα γενικόλογη, περιγραφή είναι ενδεικτική του κλίματος αλλά και της αίσθησης που ανάμεσά μας διαμορφώθηκε εκείνο το όμορφο καλοκαιρινό βραδάκι, δίπλα στη θάλασσα, υπό τον ήχο των κυμάτων και το φως της σελήνης. Λίγα πράγματα πρόσεξα επιπλέον όσων έχουν ήδη αναφερθεί στο παρόν νήμα· λίγα, αλλά ουσιαστικά: τα μαλλιά της, τα μάτια της, το στόμα της, την αύρα που την περιέβαλε. Από όλα έμεινα παραπάνω από ικανοποιημένος, με μιαν αγαλλίαση εξωτερική, κυρίως όμως εσωτερική· μιαν αγαλλίαση που ακόμη διαρκεί. Δηλώνω και εντεύθεν τυχερός και ευγνώμων!
Και, για να ελαφρύνω το κλίμα, κλείνω με ορισμένους, με χαρίεσσα διάθεση σε δεύτερο πρόσωπο διατυπωμένους, αυτοσχέδιους στίχους, σε ανάμνηση αυτής της (πρώτης αλλά όχι και τελευταίας, ελπίζω) συνάντησης:
Προσφάτως, για το δείπνον, είδα
πως σ᾽ ευνοεί η κληρωτίδα!
Δονούνται παραθύρια, τένται
γιατί ᾽σαι ένας … απ΄τους πέντε!
Σπεύδω και σε συγχαίρω ευθύς
διότι είσαι … κληρωθείς!
Του δείπνου θέματα καυτά
στο σάιτ σελίδες είν’ εφτά!
Στο θρεντ τα μέλη είδαν .. Ώπα!
τασάκι με τσιγάρου γόπα!
Με φόρεμα, ωραία εικών,
πράσινο αποκαλυπτικόν!
Σου δίδω πλείστα συγχαρήκια
μην εκυλίσθης σ᾽ άμμο- φύκια!?
σιγα μωρε μαλακα,βαλε λιγα φυκια αναμεσα στους αραπηδες..Παντως φιλε μανο69 φαινεσαι ρομαντικο ατομο απο τον τροπο που γραφεις...
Επισης και η φωτο που εχεις με τους δυο σκυλαραπες να κανουν γεωτρηση σε μια ατυχη κορασιδα, ειναι ακρως ρομαντικη...
Ανέλπιστη τύχη με οδήγησε σε ξεχωριστή εμπειρία, που από περαιτέρω αναπάντεχη συγκυρία την απόλαυσα σε αμιγώς προσωπικό επίπεδο! Η άμεση επαφή και διά ζώσης επικοινωνία μου με την Έλενα αποτέλεσε όντως ιδιαίτερη στιγμή, που αναμφίβολα καταγράφεται ανεξίτηλα στη μνήμη. Επρόκειτο για μιαν αλλιώτικη συνάντηση. Εσκεμμένα προσανατολισμένη (εκατέρωθεν, νομίζω) σε κλίμα φιλικό και ανθρώπινο, με έντονες κοινωνικές, αλλά και προσωπικής διάστασης, διεισδυτικές αναφορές, διατυπωμένες με διάκριση αλλά και με ειλικρίνεια. Τονίζω την τελευταία παράμετρο, της ειλικρίνειας, της αλήθειας που είναι απελευθερωτική και ευθέως αντίθετη στην όποια κοινωνική υποκρισία ή ανθρώπινη αναλγησία. Είναι γοητευτική η παρακολούθηση, κατά τρόπο άμεσο ή και μέσω σχετικών αφηγήσεων, πτυχών της ζωής ανθρώπων που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Και τούτο όχι βέβαια από διάθεση παρασκηνιακή, αλλά ως διδαχή και έμπνευση. Η Έλενα μου παρέδωσε μαθήματα ζωής. Την ευχαριστώ από καρδιάς γι᾽αυτό.
Κατανοώ, αγαπητοί συναγωνιστές, ότι μάλλον αναμένατε άλλου τύπου ᾽ενημέρωση᾽, όμως ειλικρινά δεν έχω στη διάθεσή μου υλικό για κάτι παρόμοιο. Η παραπάνω, εύλογα γενικόλογη, περιγραφή είναι ενδεικτική του κλίματος αλλά και της αίσθησης που ανάμεσά μας διαμορφώθηκε εκείνο το όμορφο καλοκαιρινό βραδάκι, δίπλα στη θάλασσα, υπό τον ήχο των κυμάτων και το φως της σελήνης. Λίγα πράγματα πρόσεξα επιπλέον όσων έχουν ήδη αναφερθεί στο παρόν νήμα· λίγα, αλλά ουσιαστικά: τα μαλλιά της, τα μάτια της, το στόμα της, την αύρα που την περιέβαλε. Από όλα έμεινα παραπάνω από ικανοποιημένος, με μιαν αγαλλίαση εξωτερική, κυρίως όμως εσωτερική· μιαν αγαλλίαση που ακόμη διαρκεί. Δηλώνω και εντεύθεν τυχερός και ευγνώμων!
Και, για να ελαφρύνω το κλίμα, κλείνω με ορισμένους, με χαρίεσσα διάθεση σε δεύτερο πρόσωπο διατυπωμένους, αυτοσχέδιους στίχους, σε ανάμνηση αυτής της (πρώτης αλλά όχι και τελευταίας, ελπίζω) συνάντησης:
διότι είσαι … κληρωθείς!
Του δείπνου θέματα καυτά
τασάκι με τσιγάρου γόπα!
Με φόρεμα, ωραία εικών,
πράσινο αποκαλυπτικόν!
Σου δίδω πλείστα συγχαρήκια
μην εκυλίσθης σ᾽ άμμο- φύκια!?
Τέτοια ακαταλαβίστικα της έλεγες? σε μίσησε ή έδειξε κατανόηση.Ανέλπιστη τύχη με οδήγησε σε ξεχωριστή εμπειρία, που από περαιτέρω αναπάντεχη συγκυρία την απόλαυσα σε αμιγώς προσωπικό επίπεδο! Η άμεση επαφή και διά ζώσης επικοινωνία μου με την Έλενα αποτέλεσε όντως ιδιαίτερη στιγμή, που αναμφίβολα καταγράφεται ανεξίτηλα στη μνήμη. Επρόκειτο για μιαν αλλιώτικη συνάντηση. Εσκεμμένα προσανατολισμένη (εκατέρωθεν, νομίζω) σε κλίμα φιλικό και ανθρώπινο, με έντονες κοινωνικές, αλλά και προσωπικής διάστασης, διεισδυτικές αναφορές, διατυπωμένες με διάκριση αλλά και με ειλικρίνεια. Τονίζω την τελευταία παράμετρο, της ειλικρίνειας, της αλήθειας που είναι απελευθερωτική και ευθέως αντίθετη στην όποια κοινωνική υποκρισία ή ανθρώπινη αναλγησία. Είναι γοητευτική η παρακολούθηση, κατά τρόπο άμεσο ή και μέσω σχετικών αφηγήσεων, πτυχών της ζωής ανθρώπων που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Και τούτο όχι βέβαια από διάθεση παρασκηνιακή, αλλά ως διδαχή και έμπνευση.
Εγω το μονο που θελω να προσθεσω στα οσα εγραψες Μανο, ειναι ενα ευχαριστω , για την ομορφη βραδυα με εναν εξαιρετικο ΚυριοΑνέλπιστη τύχη με οδήγησε σε ξεχωριστή εμπειρία, που από περαιτέρω αναπάντεχη συγκυρία την απόλαυσα σε αμιγώς προσωπικό επίπεδο! Η άμεση επαφή και διά ζώσης επικοινωνία μου με την Έλενα αποτέλεσε όντως ιδιαίτερη στιγμή, που αναμφίβολα καταγράφεται ανεξίτηλα στη μνήμη. Επρόκειτο για μιαν αλλιώτικη συνάντηση. Εσκεμμένα προσανατολισμένη (εκατέρωθεν, νομίζω) σε κλίμα φιλικό και ανθρώπινο, με έντονες κοινωνικές, αλλά και προσωπικής διάστασης, διεισδυτικές αναφορές, διατυπωμένες με διάκριση αλλά και με ειλικρίνεια. Τονίζω την τελευταία παράμετρο, της ειλικρίνειας, της αλήθειας που είναι απελευθερωτική και ευθέως αντίθετη στην όποια κοινωνική υποκρισία ή ανθρώπινη αναλγησία. Είναι γοητευτική η παρακολούθηση, κατά τρόπο άμεσο ή και μέσω σχετικών αφηγήσεων, πτυχών της ζωής ανθρώπων που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Και τούτο όχι βέβαια από διάθεση παρασκηνιακή, αλλά ως διδαχή και έμπνευση. Η Έλενα μου παρέδωσε μαθήματα ζωής. Την ευχαριστώ από καρδιάς γι᾽αυτό.
διότι είσαι … κληρωθείς!
Του δείπνου θέματα καυτά
τασάκι με τσιγάρου γόπα!
Με φόρεμα, ωραία εικών,
πράσινο αποκαλυπτικόν!