maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
ξεχασες την κερατιτιδα τον καταραχτη το γλαυκωμαπαρόλο την πρεσβυωπία που έχεις βρε θηρίο να τα λέμε και αυτά...
ξεχασες την κερατιτιδα τον καταραχτη το γλαυκωμαπαρόλο την πρεσβυωπία που έχεις βρε θηρίο να τα λέμε και αυτά...
παντως χερομαι που ενώ κλανω γαμαω κιολας σκεψου να ημουν ο αλλοςκοίτα τι έπαθε ο καημένος ο maik_mk...
προχθές τα λέγαμε...
στην εδεσσα να πας ειναι πολυ ομορφαξεχασες την κερατιτιδα τον καταραχτη το γλαυκωμα
το γαμημένο το Alzheimer ...παντως χερομαι που ενώ κλανω γαμαω κιολας σκεψου να ημουν ο αλλος
όχι ρε παπαρα ειπαμε είμαι παππους αλλα εχω παρει μερος μονο στους βαλκανικούς κ μετατο γαμημένο το Alzheimer ...
ξέχασες πάλι να πάρεις τα χάπια σου...?
Δεν ξαναγινεται. Λογω πολλων αναποδιων που μπορουν να προκυψουν
διαγωνισμο εχουμε για ένα δειπνο για 5 ατομα με οποιες πορνοσταρ+ την ελενα θελει ο καθεναςKαλησπρέρα σε ολους τι γινετε εδω σχετικα με το δειπνο ?
διαγωνισμο εχουμε για ένα δειπνο για 5 ατομα με οποιες πορνοσταρ+ την ελενα θελει ο καθενας
αφου ειπε δηλώνουμε πια θελουμε κ θα την φερουνεγω την Nicole Aniston θελω + Ελενα αλλα δεν εχω μια ουτε για τα εισητηρια απο το New York χαχαχα
αφου ειπε δηλώνουμε πια θελουμε κ θα την φερουν
λες να μας πει να πληρωσουμε τα μεταφορικα?χαχαχ
Δεν εννοουσε αυτο ακριβως... αλλα οκ αμα το λες
Πολυ σωστά,Δεν ξαναγινεται. Λογω πολλων αναποδιων που μπορουν να προκυψουν
λες να μας πει να πληρωσουμε τα μεταφορικα?
εκει ολη την ημερα ασχολήσου με τιποτα αλλο θα βγαλει αιμα στο τελοςKαλησπρέρα σε ολους τι γινετε εδω σχετικα με το δειπνο ?
Μην είσαι σκληρος ρε τάσοεκει ολη την ημερα ασχολήσου με τιποτα αλλο θα βγαλει αιμα στο τελος
δεν σε καλέσανε εσένα...?Kαλησπρέρα σε ολους τι γινετε εδω σχετικα με το δειπνο ?
το ειπα και τις προάλλες το φορουμ εχει ελευθερια να λεει ο καθενας μας το κοντο του και το μακρύ του καποιοι ομως συγκεκριμένοι το ξεφτιλίζουν ήμαρτον :thubsdown: για αυτο η ενημερωση παει περίπατο ολοι κανουμε χαβαλε αλλα μεχρι ενα όριο ρε φιλε ....Μην είσαι σκληρος ρε τάσο